♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

VV5: Annamari nővére szerint Vera gyáva volt

2011. dec 2.

Kiakadt Annamari nővére a szerdai kihívás után. Szerinte az érzékeny lelkű játékos csak a büntetést akarta elkerülni, ezért rakta húgára a kendőt.

VV5: Annamari nővére szerint Vera gyáva volt

 

A szerdai kihíváson Verának kellett megneveznie párbajellenfelét. Az érzékenylelkű-pornós villalakó hosszú monológja alatt végig Veronikához beszélt, többször is kimondta a nevét, a végén pedig Annamarihoz fordult és rárakta a kendőt.

A szabályok szerint a nevet, csak a legvégén lehet kimondani, ezért Ágnes, a fura lány nővére úgy gondolja, nem ez volt Vera eredeti döntése, csak a mondandója közben rájött, hogy büntetésre számíthat, ha Veronikára teszi a kendőt. Természetesen tisztában van vele, hogy Annamari és Vera kapcsolata sem rózsás, ezért ezzel a kimenetellel is számolt.

„Számítottunk arra, hogy Ancsit előbb-utóbb ki fogja hívni, hiszen egyszer már ígéretet tettek egymásnak arra, hogy párbajozni fognak. Az azonban nagyon gyáva húzás volt Vera részéről, hogy annak ellenére tette pont most rá a kendőt, hogy folyamatosan azt hangoztatta, Veronikát viszi ki. Időközben ugyanis megijedt a büntetéstől! Ez nem más, mint taktikázás” – osztotta meg a Blikkel a véleményét Annamari nővére, Ágnes, aki biztos benne, hogy Vera óriásit fog tévedni, mert Annamária sokkal erősebb, mint azt gondolja.
33 hozzászólás

HPV-fertőzött az ÖsszeEsküvők Renikéje!

2011. dec 2.

Méhnyakráktól retteg az arajelölt, miután a legutóbbi nőgyógyászati vizsgálat kimutatta, hogy magasfokú HPV-vírussal fertőzött.

HPV-fertőzött az ÖsszeEsküvők Renikéje!

 

Renikét még pár hete vitték orvoshoz az ÖsszeEsküvők készítői, mert azt hitte, terhes lett Szilótól. Az hamar kiderült, hogy a lány nem terhes, a férfit pedig azóta kizárták a játékból, mert felpofozta kedvesét. De a pontos nőgyógyászati eredmény még csak most érkezett meg, és nem szolgált jó hírekkel.

Kiderült, hogy Renikének cisztái is vannak, és a doktornő elmondása szerint olyan magasfokú HPV-vírussal fertőzött, amire nincs oltóanyag. Ez a fajta fertőzés nagyon ritka, ezer emberből egynek van.

A lányra hamarosan újabb vizsgálatok várnak, hiszen nem kizárt, hogy nagyon komoly a baj.
34 hozzászólás

VV Béci házias is tud lenni

2011. dec 1.

A fiatalok nemrég költöztek össze, viszont már most tudnának mesélni egymás hanyagságáról. Nem hiába, lakva lehet megismerni igazán a másikat.

VV Béci házias is tud lenni

 

A pár két év együtt járás után döntött a közös fészek mellett. Az érzelmeken túl praktikussági okai is voltak a költözésnek, ugyanis Bécinek a sok munka mellett megterhelő volt az ingázás Leányfalu és Budapest között.

Pihenésre még most sincs sok idejük, a nyugis vasárnapi együttlétek úgy tűnik, egy darabig még váratnak magukra.

„Nagyon elfoglaltak vagyunk mostanában. Jó, persze van olyan, hogy leülünk és filmezünk egyet, de nagyon kevés. Megpróbálunk minél többet erre szentelni, mert nagyon hiányzik ez már nekünk. Szerintem hamarosan eljön az az idő is, amikor ezt megélhetjük” – mondta Béci.

Az elején úgy tűnt, Adri igazi háziasszony típus, ám ez pár nap múlva meg is dőlt. Ma már inkább Bécire hárul a mosás, főzés és takarítás.

„Az első pár napban meg is erőltette magát, olyan volt, mint egy tündéri háziasszony. Mostanában én vagyok a házi fiú. Ma is én takarítottam és porszívóztam” – dicsekedett Béci.

Adri viszont nem hagyta magát, kiderült, hogy szerelme sem mindig olyan rendszerető. „Ez csak akkor van, ha én dolgozom. Egyébként Béci széthagyja a szennyesét és a cuccait. Ő rosszabb, mint én.”

 
3 hozzászólás

Robert Pattinson meghalna a szerelméért

2011. dec 1.

A 25 éves színész elárulta, bármikor feláldozná életét azokért, akiket szeret.

Robert Pattinson meghalna a szerelméért

 

A Twilight sztárja szó szerint meghalna a szerelemért. Erről az Entertainment Weeklynek adott interjúban esett szó, ahol elmondta, képes lenne megválni saját életétől, hogy megvédje azokat, akik mindennél fontosabbak számára.

„Ha szerelmes vagy valakibe, azt mondanád: »Ha meg kell érte halnom, hát megteszem!« De nem igazán szeretheted őket, ha úgy véled, folytatnád tovább az életed nélkülük” – vallja a legszexibb vámpírként kikiáltott Pattinson.

A színész azt is hozzáfűzte, ilyen tekintetben átérzi alteregója, Edward Cullen helyzetét: „Mindenki régivágásúként gondol rá, pedig szerintem teljesen normális. Úgy értem, egyszerűen tudja, mit akar. Szerelmes valakibe, és jó ötletnek tartja a házasságot. Ezt az én nézeteim is teljes mértékben elfogadják.”

Vajon ezeket a gondolatokat barátnője, Kristen Stewart keltette benne?
28 hozzászólás

Négy évet kapott Michael Jackson orvosa

2011. dec 1.

A legmagasabb kiszabható büntetést kapta dr. Conrad Murray-t, amiért cserben hagyta páciensét, és ezek után megpróbálta eltusolni az ügyet hazugságaival.

Négy évet kapott Michael Jackson orvosa

 

Micahel Jackson orvosát bűnösnek találták nem szándékos emberölésben, melynek következtében a popkirály két évvel ezelőtt életét vesztette. A bíró az ügyben a lehető legmagasabb büntetést szabdta ki, amiért Murray megpróbálta az áldozatra kenni a halálos adag gyógyszer beadását, és ezzel eltusolni az ügyet. Az ítélet olyannyira szigorú, hogy a felfüggesztés lehetőségét azonnal elutasították.

Michael E. Pastor ítész az ügyészségnek adott igazat, miszerint az orvos életveszélyes játékba sodorta Jacksont a kezelésével, és ezzel megszegte orvosi esküjét.

Az ítéletet Murray fapofával hallgatta végig, az esemény után adott interjújában még továbbra is ártatlanságát vélelmezte, állítása szerint hamis vádak alapján ítélték el. Akárhogy is volt, a rajongók és a családtagok elégedettek, és kitörő örömmel fogadták az ítéletet.
33 hozzászólás

Elveszítheti gyerekeit Usher

2011. dec 1.

Usher exfelesége, Tameka Foster teljes felügyeleti jogot szeretne közös gyerekeik felett.

Elveszítheti gyerekeit Usher

 

A volt házasoknak két közös gyerekük van, a négyéves V. Usher Raymond és Naviyd Ely Raymond. Usher és Tameka 2007-ben kötötték össze életüket, de az asszony azért nyújtott be keresetet az énekes ellen, mert elmondása szerint az minden megállapodást megszegett, amit válásukkor kötöttek.

A hölgy attól sem félt, hogy különböző vádakkal illesse Ushert, hogy minél előbb az övé legyen a felügyeleti jog. Úgy állapodtak meg egykoriban, hogy az exférje csak akkor viheti ki a gyerekeket az államból, ha írásos engedélyt kér tőle, illetve meg kellett volna kérdeznie Tamekát, ha nevelőnőt vesz fel a gyerekek mellé. Mindezeket az RnB-énekes nem tette meg. Az csak ráadás, hogy a havi ötezer dollár gyerektartás gyanánt is elmaradt.

Az ügyben ma lesz az első meghallgatás, kíváncsian várjuk a fejleményeket.
27 hozzászólás

Tony Bennett meztelenül rajzolta le Gagát

2011. dec 1.

A híres jazz-zenész ruha nélkül rajzolta meg az extravagáns énekesnőt. A kép a Vanity Fair 2012-es januári számában lesz látható.

Tony Bennett meztelenül rajzolta le Gagát

 

A Vanity Fair 2012-es januári számának címlapján a népszerű Grammy-díjas énekesnő, Lady Gaga szerepel. A magazinba készült fotósorozatot Annie Leibovitz készítette még szeptemberben, New York városában. A nem mindennapi énekesnőtől megszokott extravagáns képek között található egy olyan is, melyen a Lady a több mint 80 éves legendás jazz-zenésznek, Tony Bennettnek áll meztelenül modellt.

Gaga és a tizenötszörös Grammy-díjas Tony már régebb óta ismerik egymást, mivel az énekesnő közreműködött Bennett pár hónapja megjelent Duets II című lemezén, a The Lady is a Tramp nevezetű dalban. A számhoz azóta mát videoklip is érkezett.

A ruha nélkül pózoló Gagát festő Tony Bennettről készült botrányos kép alább tekinthető meg.
29 hozzászólás

VV5: Vera választása Annamáriára esett

2011. dec 1.

Múlt vasárnap Vera kapta a legtöbb jelet a kiválasztáson, szerdán pedig megnevezte azt a személyt, akivel párbajozni szeretne.

VV5: Vera választása Annamáriára esett

 

Vasárnap este Vera három kiválasztó jelet kapott, így végül ő lett az a személy, akinek párbajoznia kell. A zöld kendőt azért kapta meg, mert villatársai szerint az utóbbi időben teljesen megváltozott, ami valószínűleg annak tudható be, hogy betegesen féltékenykedett Péter és Veronika bimbózó románcára.

Ennek ellenére, az érzékeny lelkű Vera fejében meg sem fordult, hogy névrokonát hívja párbajra, mivel szerinte teljesen más személyiségek, és az lenne a korrekt, ha egy olyan emberrel mérkőzne meg, aki hasonlít rá. Így ellenfeléül Annamáriát hívta ki, aki az elejétől nem szimpatizál az egykori pornós lánnyal.

Hogy a nézők melyik lányt juttatnák vissza a villába, az majd vasárnap este kiderül.
38 hozzászólás