♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Lady Gaga

2011. márc 31.

Lady Gaga csatlakozik a V Magazin szerkesztőségéhez, ugyanis saját rovatot kapott divat témakörben.

 

Lady Gaga újságíróként is debütál

 

 

Lady Gaga a megújulás mestere: nap mint nap újabb és meglepőbb fordulatokkal áll elő. Jelenleg azzal örvendeztette meg a rajongóit, hogy Twitteren közölte, saját rovatot kapott a V Magazinnál.

 

Az egyik legnagyobb magazinnak számító lapban Gaga saját cikkeket írhat divatról és művészetekről. Hivatalos források szerint első írása a május 12-én megjelenő lapszámban lesz olvasható. Egyúttal a rajongók szabad utat kapnak arra, hogy saját művészeti munkáikat beküldjék imádatuk tárgyáról, és a képek a magazin illusztrációiban is helyet kaphatnak.

 

Az énekesnő, aki különc öltözködési szokásairól ismerhető, valószínűleg új színt ad a magazinnak, egyben megnövelve annak eladott példányszámát.

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

valóvilág

2011. márc 31.

A Való Világ 4 tegnap esti kihívásán a törtető Éva úgy döntött, hogy szétszakítja a testvérpárt, és a zöld kendőt a jelenleg betegeskedő Giginek adja át.

 

 

 VV4: Éva kihívta a villa amazonját

 

Gigi, Laci, Jerzy... három név, amely meghatározta Éva gondolkodását az elmúlt pár napban. Ők hárman voltak esélyesek arra, hogy párbajozni menjenek a balhés szőkével. A lány folyamatosan az esélyeit latolgatta Alekosszal és Anikóval. A két barát véleménye szerint Jerzyvel szemben nagyobb lett volna Éva esélye.

 

Mikor a tegnap este folyamán Lilu beköszönt a villába, a kertben lakók azt sem tudták hirtelen, hogy bemehetnek-e a társaik közé, hiszen ők cselédsorsra vannak ítélve. A műsorvezető elkezdte feszegetni a villalakók viselkedését is. Béci szerint Éva csak színészkedik, és nem őszinte, persze ez nem tetszett a lánynak, és azonnal vissza is vágott a fiúnak.

 

Évának számos haragosa van a villában, és szinte mindenkivel volt már konfliktusa, így nem lehetett biztosan tudni, hogy végül kire kerül rá a zöld kendő. A lakók végignézhették az összes konfliktust, majd következett Éva három perce, amikor mindenkinek elmondhatta, mit gondol róluk. Szokásához híven kemény és határozott volt.

 

A monológ után, a gongszót követően végül Gigi lett az, aki magára köthette a zöld kendőt. A törtető lány célja, hogy megbontsa a nagy testvérszövetséget, és természetesen ő akar visszajönni a nagy harcból.

 

Erős amazonok csatája várható vasárnap este. Vajon melyik lánynak van esélye a visszatérésre?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

vicces képek

2011. márc 23.

nyuszis kép

 

0 hozzászólás

VV Éva

2011. márc 13.

Foglalkozás: hostess

Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található: -

Kedvenc ital(ok): ice tea, narancslé, ásványvíz

Kedvenc zene: house, funky, RNB, Shakira, Madonna, Beyonce

Kedvenc filmbeli karakter(ek): vicces zsaru, akcióhős, botrányhősnő, tinik

Hetente hányszor szeretkezem: 8x

Legőrültebb dolog, amit eddig tettem: jelentkeztem ide

Legnagyobb szenvedélyem: tánc, zene

Legutáltabb embertípus: kétszínű ember

Legnagyobb félelmem: félek, hogy negatívan állít be a média

Legidegesítőbb szokásom: sokat beszélek

Amire a legbüszkébb vagyok: egyedül értem azt el, ami eddig van; Főiskola

Sport:

Profi sport karrier: -

Amatőr sport karrier: atlétika, kézilabda, úszás, torna

Sport hobby: spinning

Extrém sport: wakeboard

Miért akar a műsorban részt venni? Mert ez az álmom! Szerepelni akarok, és mindig erre vágytam!

0 hozzászólás

VV Alekosz

2011. márc 13.

Foglalkozás: zenész, biztonsági őr

Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található: nincs

Kedvenc ital(ok): pálinka, konyak, Pepsi-Cola

Kedvenc zene: Gerendás, Cserháti, Charlie, Demjén

Kedvenc filmbeli karakter(ek): Gentleman, Rocky, Rambo, Antony Hopins a Bárányok hallgatnak című filmben

Hetente hányszor szeretkezem: ha van kivel, akkor minden nap

Legőrültebb dolog, amit eddig tettem: folyamatosan feszegetem a tűrőképességem határait

Legnagyobb szenvedélyem: pálinka-konyak-szivar

Legutáltabb embertípus: a lenéző és elsőre megalapozatlanul ítélő ember

Legnagyobb félelmem: ha táncolni kell

Legidegesítőbb szokásom: kritikus

Amire a legbüszkébb vagyok: alaposság és precizitás

Sport:

Profi sport karrier: ökölvívás KSI, sakk versenyszerűen

Amatőr sport karrier: ugyanaz

Sport hobby: sakk, búvárkodás, vitorlázórepülés, boksz

Extrém sport: Mi számít extrémnek? Nem jó kérdés!

Miért jelentkezett a műsorba? A hitelesség miatt.

0 hozzászólás

VV Gigi

2011. márc 13.

VV Gigi kórházba került - mi lehet a

rejtélyes rosszullét oka?

Gigire, a Villa táncos hugicájára mostanában rájár a rúd: nem elég, hogy majd' két hétre eltiltották őt Jerzytől, pár napja fennálló hasi panaszai miatt a készítők kénytelenek voltak kimenőt adni neki és kontrollra szállítani őt a Jahn Ferenc kórházba.

Blikk / K. Péter

A Blikk olvasóriportere szerda éjjel kapta lencsevégre a tolószékben ülő lányt, akit a villaorvos javallatára utaltak be a további vizsgálatokra, a doki szeint félő, hogy Gigi vakbelével nincs minden rendben, abban az esetben pedig tudjuk, hogy azonnali intézkedésekre van szükség.

– Valóban kórházba vittük Gigit, de másnap délelőtt már vissza is mehetett a villába. Az orvosok megvizsgálták, jelenleg az eredményekre várunk.

– nyilatkozta a Blikknek Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtófőnöke.

A szexi táncoslány elmondta, számára a legnehezebb a búcsúzkodás volt a kontroll előestéjén, hiszen nem tudta, mennyi ideig tartják őt bent a kórházban, Olivér után öccsét, Bécit ölelte szorosan magához, majd megszegve a tíznapos tilalmat, (amiért a szervezők plusz két nappal toldották meg a büntit) odabújt Jerzyhez és forró csókkal köszönt el tőle.

-Megőrülök, nagyon szeretem, elmondhatatlanul rossz érzés, ha valakinek a szerelme kórházban van. Iszonyatosan aggódom érte.

- fejezte ki érzéseit a villa szépfiúja a riportszobában.

Igaz,nem igazán bírom a csajt,de azért gyógyuljon meg :)

0 hozzászólás

VV Anikó

2011. márc 13.

2011 első pikáns csókja: Király L. Norbi

és VV-Anikó!

Még csak egy nap telt el az évből, de máris van vicces csók a kamerák előtt: a Való Világ Anikója szerelmes az X-Faktoros Norbiba...

Csak játék volt, de Anikó komolyan gondolja

Az X-Faktoros srácok szilveszterkor látogattak a Villába, s bizony hamar kiderült, hogy a villa rosszkislánya, Anikó durván szerelmes Norbiba. A csak végig úgy viselkedett, mint egy őrült rajongó, a végén pedig a villalakók csókot követeltek. Norbi jó showmanként Anikó ajkára is tapadt, bár állítása szerint "épp alakulóban van egy kapcsolata" odakint. Anikó jelezte, hogy számára nem volt játék a smár: "Ha az a dolog mégsem jön össze, én... nemsokára kint vagyok..." - súgta Norbinak.

Vajon az énekes él majd a lehetőséggel? Szerintetek Anikónak van esélye Norbinál?

0 hozzászólás

Joe Jonas

2011. márc 13.

Joe Jonas és Ashley Greene együtt

ünnepelnek

2010 legaranyosabb új párja, Joe Jonas és Ashley Greene közös karácsonyt terveznek, amit idén meg is valósítanak.

Joe Jonas és Ashley Greene együtt ünnepelnek

Bár a két csillag csak rövid ideje ismeri egymást, mégis közösen szeretnék tölteni a legmeghittebb ünnepet, a karácsonyt. Nem sokkal azután tették ezt a kijelentést, miután a Zimbio honlapján a 2010 legaranyosabb új párja szavazáson első helyezést értek el.

A nyugodt időszak előtt Ashley Greene-nek még kamera elé kell állnia a Breaking Dawn forgatásán, de addig Joe Jonas helyette is készül az ünnepekre. Annyi már kiderült, hogy Jacksonville-ben, Florida államban töltik a karácsonyt Ashley szüleinél, meghitt hangulatban. A páros a hálaadást is közösen ünnepelte. Míg ők boldogan parádéznak, Joe volt barátnője, Demi Lovato szanatóriumban tölti az év további részét, csak hálaadásra engedték haza.

Nem csak Ashley az egyetlen Twilight-sztár, aki párjával tölti az ünnepeket. Kristen Stewart és Robert Pattinson is közösen szeretne karácsonyozni.

0 hozzászólás
2010. december 5. vasárnap

Ashley Greene-t és Joe Jonas-t majdnem

letartóztatták

A sztárpár Abu-Dzabi repterén került igen kínos szituációba.

Kép: Northfoto

Ashley Greene a Lopez Tonight vendége volt, és egy igen érdekes történetet osztott meg a nézőkkel. Az eset akkor esett meg vele és kedvesével, Joe Jonas-szal, amikor Abu-Dzabiból New Yorkba repültek.

"Mivel Közép-Keletről utaztunk az államokba, rengeteg biztonsági ellenőrzésen kellett átesnünk. Az első ellenérzésnél semmi gond nem volt, de a másodiknál már szigorú tekintettel vártak minket a biztonsági őrök. Megkérdezték, hogy mi van a kézipoggyászunkban. Ránéztem Joe-ra, és hirtelen bevillant, hogy vettünk ajándékba egy sajtvágókés készletet. Megkérdeztem tőle, hogy 'Benne hagytad a táskában a késeket?!' Mire csak annyi válaszolt 'Upszi...'"

A párnak szerencsére sikerült kimagyarázni a helyzetet, és felszállhattak a gépre. Bár kíváncsiak vagyunk, mi történne, ha ugyanez az eset egy átlagemberrel történne meg..

Joe Jonas: „Fantasztikus volt a 2010-es

év”

Mivel már – bár még csak egy napja – 2011-et írunk, egy interjúban megkérdezték a Jonas Brothers frontemberét, Joe Jonast arról, hogy neki hogyan telt el ez a 12 hónap.

Joe Jonas: „Fantasztikus volt a 2010-es év”

A 2010-es évről nem sok rosszat tudott mondani a frontember: saját, jonasos sorozatuk második évadját forgatták, majd egy turnét is besűrítettek az idei évbe.

„Ez az év egyszerűen, fantasztikusan telt el! Kezdve a Jonas L.A. második évadjával, ahol a tesóimmal, Chelsea Kane-nel és Nicole Andersonnal a forgatási idők alatt nagyon jól éreztem magam. Majd még az év elején elutazott Afrikába a legjobb barátom. De ebben az évben arra is rájöttem, hogy mi a legfontosabb nekem: a szeretet és a család. Nélkülük nem tudnék élni, mert tényleg nagyon szeretem őket.”

Mesélt arról is, hogy a Jonas mint együttes egyáltalán nem bomlott fel – mint ahogy egy-két rosszindulatú pletyka sugallta –, sőt, turnézni indultak.

„Miután Afrikába repült a barátom, úgy egy hónappal később elmentünk Nickkel és Kevinnel turnézni. Hát, az is felejthetetlen élmény volt, sok szép tájat bejártunk, és talán ez volt a legjobb turném, mert azokra a pillanatokra mindig szívesen emlékszek vissza.”

Miután a turnéval kapcsolatos élményeit is elmesélte, így fejezte be az interjút, amivel a rajongóknak üzent leginkább: „Tehát itt van 2011. Egy új év. Köszönök mindent újra. És ne feledjétek: szeretlek titeket.”

0 hozzászólás
2011. január 1. szombat

Joe Jonas szerint kamu volt az eljegyzés

híre

Az utóbbi napokban elterjedt a pletyka, miszerint a JoBro már meg is kérte Ashley Greene kezét!

A szóbeszédnek az adott alapot, hogy a sztárpár összecuccolt, plusz a minap a színésznő gyűrűsujján egy új, gyönyörű ékszerrel mutatkozott. Bennfentesek szerint annyira tökéletesen alakulnak köztük a dolgok, hogy karácsonykor sem utaztak haza, hogy külön-külön, a saját családjukkal ünnepeljenek, ehelyett inkább együtt turnézták végig a két famíliát, a szilvesztert pedig Las Vegasban töltötték, a Coldplay koncertjét nézték meg.
Joe szóvivője szerint bár minden a legnagyobb rendben, és tényleg a fellegek felett repdesnek a boldogságtól, a házasság még nagyon korai számukra, úgyhogy a pletykák kacsának bizonyultak.

Egyelőre....

0 hozzászólás
2010. december 19. vasárnap

Joe Jonas saját édességautomatát

kapott karácsonyra!

A tinisztárhoz máris megérkezett a Jézuska: kedvenc cukorkamárkája lepte meg egy elképesztő ajándékkal.

 

A Skittles márkanevű cukorka régóta az énekes kedvence, és ezt több interjúban is hangsúlyozta már. Épp ezért a cég úgy döntött, hálából elkényezteti Joe-t, ha már ilyen szép ingyenreklámot csinált a cégnek. Az elhatározást tett követte, így kapott  sztár egy egyedi gyártású Skittles-automatát a szobájába!

A cukorkával tömött csodából ezen kívül mindössze négy darab van a világon, Khloe Kardashian, Jasmine Villegas és  a Chicago Bulls sztárja, Derrick Rose birtokában (hogy az ötödik kié, azt jótékony homály fedi). Joe persze boldog vigyorral az arcán pózol a masinával, aminek a cukorkákon kívül van még egy hatalmas előnye: nem kér pénzt az édességért!


Ti milyen édességautomatát szeretnétek a szobátokba?

0 hozzászólás

Nick Jonas

2011. márc 13.

Nick Jonas a Mr. Sunshine-ban

Nick Jonas, a Jonas Brothers legfiatalabb énekese egy kisebb szerepet kapott a Mr. Sunshine című sorozatban.

Nick Jonas a Mr. Sunshine-ban

Nick Jonas mostanában elég sokat dolgozik. Láthattuk stúdióban Jordin Sparkstól kezdve Jasmine Villegasig. A rajongók szinte csak a Twitteren követhették az eseményeket, mert a fiú nem igazán nyilatkozott munkálatairól.

Most azonban egy dologban biztosak lehetnek a rajongók: Nick szerepelni fog a Mr. Sunshine című sorozatban, de nem kapott nagy lehetőséget, bár egyelőre azt sem tudni, hogy hány epizód erejéig láthatjuk majd.

A sorozat főszereplője az egykori jóbarát, Matthew Perry, aki Ben karakterét fogja eljátszani. Nick pedig Eli White szerepét kapta, aki – nem meglepő – zenével foglalkozik. Bennek az a dolga, hogy elhitesse a sráccal, hogy óriási koncertet fog adni.

Mindez az Employee of the Year című epizódban lesz látható, amelyet helyi idő szerint 9.30-kor láthatnak a nézők az ABC-n.

0 hozzászólás
2011. január 9. vasárnap

Közös lemezt készít Miley Cyrus és Nick Jonas

Eddie Pearson producer nem tudta tartani a száját pontosabban a kezét, és kitwittelte, hogy a Disney-két üdvöskéje az ő irányítása alatt készít valamit a stúdióban.

A projektről többet persze nem árult el, csak hogy január 14-én kezdik meg a munkát, és hogy 2011 egyik legnagyobb dobása lesz a cucc, legalábbis szerinte. A producer az album szót használta, úgyhogy valószínűleg egy egész lemezről van szó, nem csak egyetlen duett dalról, ami még érdekesebbé teszi a dolgot.3 hozzászólás

Üdvözöllek

2011. márc 10.

2 hozzászólás

Villanapló

2011. márc 10.

♥♥ValóVilág Villanapló♥♥

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 22:16-kor

Lemaradtál valamiből?Itt megnézheted!Ha bármi panaszod lenne,vagy még + hozzáfűznivalód,akkor írd meg!!Köszi♥

 

VILLANAPLÓ:


A Villanapló a napok fő eseményeiről fog szólni :) FORRÁS: www.valovilag.hu


94.
Eljött a Gombi-Alekosz Párbaj ideje!
A Szépfiú kíváncsi rá, van-e helye a Villában, ezért a legerősebb ellenfelet hívta ki. Ma este kiderül, le tudja-e győzni?
93.
Jerzy férfiassága miatt őrlődik, Éva büntetésben van
A Törtető és a Szépfiú újra egymásnak feszült, az üvöltésbe többen bekapcsolódtak.
92.
Szandikának is volt szerepe Gombi döntésében
A kihívás előtt elbizonytalanodott szépfiú Szandikával beszélt utoljára döntése előtt.
91.
Alekosszal megy párbajozni Gombi!
Alekosznak adta a zöld kendőt Gombi: a Szépfiú szombaton a Villa Okostojásával méri össze erejét.
90.
Szakítás és pártalapítás a Villában
Az egymás ellen fordult Éva és Szandika a VillaParlamentben sem közösködtek. Gigi és Jerzy mélypontra jutott.
89.
Új korszak kezdődött a Villalakók életében!
Zajlik az élet a Villában: Gombi már javában készül a Kihívásra, de folytatódik Gigi és Jerzy szerelmi drámája is.
88.
Gigi és Jerzy mégsem szerelmes
A kisebbik Testvér többször elvonult sírni a nyugiszobába, attól fél, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője.
87.
Gombi mehet párbajozni
A Villa egyik szépfiúja öt jellel lett kiválasztott. Olivér sokat bírált taktikáját ezúttal a legnagyobb kritikusok alkalmazták.
86.
Alekosz bekeményített
A Villa Okostojása harcmodort váltott, mert megelégelte Béciék pökhendiségét…
85.nap:
Az eddigi legtaktikusabb Kiválasztás várható
A Villalakók már a Kiválasztásra készülnek, Alekoszék és Béciék is előre megbeszélt forgatókönyv alapján szeretnének voksolni szombaton.
84.nap:
Már a Kihívásra készül a jelekre számító Éva
A vasárnap esti buli eseményei miatt a Törtető lány biztos benne, hogy ő lesz a Kiválasztott.
83.nap:
Dúlnak az indulatok a Villában!
Balhés hangulatban kezdődött a villalakók Valentin napja: ébredéskor még mindig az előző esti veszekedés volt a fő téma.
82.nap:
Annyi a békés Villalétnek!
Mióta Olivér kiment a Villából Béciék vérszemet kaptak és egész nap a Vagány fiú barátait bántják.
81.nap:Béci: Mától minden megváltozik
A szombati Párbaj után már semmi sem lesz ugyanolyan a villában, mint Olivér távozása előtt és ezt Béci is megerősítette
80.
Béci fölényes győzelmet aratott!
A szavazók 61 %-a voksolt arra, hogy Béci folytassa a játékot.
79.
Szandika nem akarta, Gigi nem tudta ledobni a ruháit
A CKM fotózásnak nem mindenki örült, de aki igen, annak sem hagyták, hogy nyugodtan pózoljon.
78.
Olivér: Alekosz, itt csak neked hiányoznék
Olivér kiborult a büntetés miatt, Béci pedig készül a szombati megmérettetésre.
77.
Olivér Bécire tette a zöld kendőt
A szombati Párbaj a két vezérhím között fog eldőlni. Olivér vagy Béci lesz a nyerő?
76.
Nyomozás és születésnapi buli a Villában!
Éva születésnapja, egy mindenre kiterjedő nyomozás, Béciék Párbaj esélylatolgatása és Olivérék románca lengi be a luxusbörtön falait.
75.
Kiújult Laci gerincsérve
Míg a villa dokiját szakorvosok vizsgálták a ház falain kívül, odabent teljesen felborultak az érzelmek és a kapcsolatok.
74.
Anikó: Nem akarlak elveszíteni Olivér
A Villa Rosszkislánya attól fél, hogy elveszítheti Olivért és még a barátaiban is csalódnia kellett.
73.
Négy jellel Olivér lett a kiválasztott!
A villalakók ma este úgy döntöttek, hogy Olivér legyen a ValóVilág4 ötödik kiválasztottja.
72.
Drámai események a Villában
Szandika kizárásának lehetősége drámai perceket okozott a Villában.
71.
Szandika kapott egy utolsó esélyt
A plasztik cica nem vette komolyan az eddigi figyelmeztetéseket, így majdnem a kizárás sorsára jutott.
70.
Második nap az iskolában: Alekosz ráhajtott a nyelvtan tanárnőre
A villalakók még mindig a tanórákon töltik a nap felét, lassan látszik ki a stréber, ki a tanító néni és tanító bácsi kedvence, ki gyűjti megszállottan a piros pontokat és ki rosszalkodik ahelyett, hogy figyelne.
69.
Iskolapadban a villalakók
Javában zajlik az iskolahét a Villában: a tanulók kék köpenyben pallérozzák tudásra szomjas elméjüket.
68.
Szandikának tetszik Olivér?
A Villa Plasztik cicája féltékeny Anikóra, mert túl sok időt tölt Olivérrel.
67.Rengeteg konfliktussal telt a párbaj napja
Anikó és Zsófi, valamint Béci és Olivér között egész nap tapintani lehetett a feszültséget.
66.
Alekosz óriás fölénnyel nyert!
A ValóVilág 4 negyedik párbajának a győztese Alekosz lett.
65.
Gigi jobban van és visszatérhetett a villába
Orvosai több vizsgálat után úgy döntöttek, hogy folytathatja a játékot a szentendrei lány.
64.
Csitulnak a kedélyek a Villában
A Villalakók ugyan két táborra szakadtak, a korábbi ellenségeskedések azonban kezdenek megszűnni.
63.
Nem tetszenek a Villalakóknak a megszorítások
A ValóVilág játékpénze legalább akkora vihart kavart, mintha igazi forintokon kellene osztozniuk.
62.
Olivér a sikeres papucsférj
Laci kiválóan alakította Olivér tíz évvel későbbi karakterét.
61.
Vége a hatfős klikknek
Jerzy elbizonytalanodott és kilépett a hatfős csapatból…
60.
Harci hangulat a Villában!
A Villában folyton történik valami: Olivér manipulálja a társaságot, miközben a hierarchia még mindig a feje tetején áll.
59.
Alekosz megizzasztotta Jerzyt, de Zsófira tette a kendőt
Az esélyesek között szerepelt Gigi, Laci és Zsófi, de Jerzyre és Bécire is gondolt korábban a Kiválasztott.
58.
Tapintható a feszültség a Villában
Nem unatkoznak a Villalakók: a hierarchia rendszernek köszönhetően önfeledten játszanak, veszekednek és mulatoznak luxusbörtönükben.
57.
Jerzy vallomása
A szépfiú bevallotta Olivérnek, hogy lefeküdtek Gigivel.
56.
Alekosz négy jellel negyedik Kiválasztott lett
Gigi és Jerzy is veszélybe került a Kiválasztáson, végül Laci szavazata döntött. Alekosz szombaton kihív valakit párbajozni.
55.
Jerzy megszegte a ValóVilág 4 legfontosabb szabályát
A Szépfiú letakarta az egyik kamerát a Gigivel töltött romantikus kiruccanáson.
54.
Gigi és Jerzy romantikus kiruccanása
Mozgalmas napon vannak túl a Villalakók: Éva büntetést, Gigi és Jerzy viszont fantasztikus meglepetést kapott.
53.
Tovább bonyolódik az Olivér-Éva-Alekosz háromszög
Olivér szerint egy nő a szerelmét nevezi lelki társnak, szerinte komoly esély van rá, hogy Alekosz és Éva összejön.
52.
Éva ismét diadalt aratott
Szombat este összecsapott a két Törtető. Éva győzedelmeskedett, Ildikó számára véget ért a ValóVilág.
51.
Gigi kibukott Jerzy árulásán
Olivér és Alekosz között továbbra is forrnak az indulatok, pedig a Vagány nagyon érzékeny korszakát éli.
50.
A Törtetők körül forog a Villalakók élete
Ildi és Éva Párbajára már nem sokat kell várni. Közben zajlanak az események: könnyes ölelésnek és főzőversenynek is tanúi lehettünk.
49.
Szülinapos a Villában
Már csak három nap, és szemtanúi lehetünk a ValóVilág 4 eddigi legizgalmasabb párbajának.
48.
Újabb állatok a villában
A fiúk egy feladat erejéig a lányok házi kedvencei lettek.
47.
VV Ildit dobták
A Villa aerobic oktatójával a médián keresztül szakított kedvese.
46.
Nem sikerült a rekordkísérlet
Béci Évát hibáztatja a közös kudarcért.
45.
Évát viszi párbajozni Ildi!
Évát hívta párbajra a villalakók által kiválasztott Ildi.
44.
Alekosz beleszeretett Anikóba?
A Villa Okostojása úgy gondolja, az Anikóval töltött éjszaka új értelmet adott az ittlétének.
43.
Reggeli rosszalkodás és milliók Villában
A fiúk alaposan megtréfálták Lászlót, majd mindenki szembesült azzal, miért is harcolnak a ValóVilágban.
42.
Holtverseny után Ildit küldte párbajozni Olivér!
Először fordult elő, hogy két lakó ugyanannyi jelet kapott, ezúttal Ildi és Éva landolt az első helyen 3-3 jellel. Olivérnek kellett dönteni.
41.
Gina feladta a játékot
A szerelmes feleség mindössze két napot bírt ki férje nélkül.
40.
Felfedték titkos vágyaikat a Villalányok
Gigi és Jerzy egyre nehezebben fékezi érzelmeit, románcukat Éva is megirigyelte és riszált egy keveset Jerzynek.
39.
Olivér nyerte a Párbajt!
Szoros verseny után Olivér nyerte a ValóVilág 4 második Párbaját. A Vagány srác ezzel a győzelemmel közelebb került a mesés fődíjhoz.
38.
Király L. Norbi megcsókolta Anikót!
A szilveszter meglepő és megható pillanatokat egyaránt tartogatott.
37.
X-Faktoros vendégek a Villában
Zajlik a Villalakók élete: Vastag Tomi és Király L. Norbi érkezett hozzájuk, közben már minden gondolatuk a közelgő párbaj körül forog.
36.
A lányoknak is járt egy külső program
A fiúk disznóvágása után a lányok is szívhattak egy kis kinti levegőt, több mint egy hónap villalét után.
35.
Olivér Kristófot hívta Párbajra
Olivér László és Kristóf között vacillált, de végül Kristófot hívta ki, így január 2-án vele fog Párbajozni.
34.
Kiválasztás utáni hangulat és gyónás a Villában
A ValóVilágban sem fenékig tejfel az élet, a lakók elárulták, mi bántja őket. Közben folynak a találgatások, kit visz párbajozni Olivér.
33.
Olivér megy párbajozni!
Gina, László, Kristóf és Zsófi tett jelet a Villa vagányára, így Olivér lett a ValóVilág 4 második kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni Olivér.
32.
Olivér megkérte a barátnője kezét
A Vagányfiú megkapta élete legszebb Karácsonyi ajándékát, meglátogathatta szerelme a Villában.
31.
Anikó szerelmet vallott Bécinek
Úgy tűnik, az ünnep jó hatással van a Villalakókra. Ha csak egy kis időre is, de félretették az ellentéteiket.
30.
Karácsony a Villában
A ValóVilág történetében most először fordult elő, hogy a Karácsonyt a Villában töltötték a lakók.
29.
Egy újabb taggal bővült a Villa
Az internetezők arról dönthettek, hogy ki jusson be a Villába. A legtöbb voksot Ildi kapta, így költözhetett be.
28.
Elsöprő győzelmet aratott Éva!
Véget ért a ValóVilág 4 első párbaja: a szavazók 72 %-a voksolt a Törtető lányra, így Ő ment vissza a luxusbörtönbe.
27.
Szandika lefeküdne Alekosszal!
A tegnapi nap sorsfordító volt a villa életében…
26.
Leonidasszal párbajozik Éva, Zsuzsit kizárták a játékból!
Zajlott az élet a Villában: kizárás és kihívás tarkította a Villalakók életét. Egy tettlegességbe torkollott vita miatt Zsuzsinak el kellett hagynia a luxusbörtönt. Éva pedig párbajra hívta Leonidaszt.
25.
Tombol a szerelem a Villában
A szerelemről szólt a mai nap a Villában.
24.
Bontakozó szerelmek
Gigi és Jerzy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Zsuzsi és Leonidasz között is alakul valami.
23.
Éva teljesen kiborult a kiválasztás miatt
Akkora balhét csapott a törtető lány, hogy Leonidasz azt se tudta, fiú-e vagy lány.
22.
Nemcsak Gigire és Jerzyre vár szerelem a Villában
Zsófi és Leonidasz laza flörtbe kezdtek, Gigit azonban a romantikus este után egy nagy balhé józanította ki.
21.
Évát küldik párbajozni a Villalakók!
Hat jelet kapott Éva, így a Törtető lány lett a ValóVilág 4 első kiválasztottja. Hétfőn kiderül, kit visz magával párbajozni Éva.
20.
Vad tánc és szerelmes levél bugyival
A Villában most már teltház van, az események pedig igencsak pörögnek.
19.
Utolsóként Gina és Kristóf költözött a Villába!
Megtelt a ValóVilág Villa. A Házaspárok közül Gina és Kristóf lett a befutó.
18.
Durván nekimentek Alekosznak a Villalányok
Az Okostojás viselkedése végleg kiverte a biztosítékot a Villa nőnemű tagjainál, akik finomkodás nélkül rázúdították a sérelmeiket.
17.
Dráma és erotika a Villában!
A Villában szaporodnak a viták, féltékenységi drámák, és az erotikus kalandok.
16.
Szerelem, féltékenység és könnyek a Villában!
Hatalmas a zsúfoltság a Villában, a hangulat idegtépő, a feszültség pedig egyre nagyobb.
15.
Az első csókok
Egyelőre csak egy feladat keretében, de elcsattantak az első csókok a Villában.
14.
Zsuzsi költözött be a Villába!
Kata botrányos perceket, Adrienn erotikát ígért, de a nézők úgy döntöttek, hogy Zsuzsit akarják látni.
13.
Jerzy a tizenkettedik Villalakó
Egy olyan fordulat állt elő a Villában, amilyen még soha nem történt a ValóVilág történetében! Soron kívül költözött be a Villába a tegnapi Szépfiú, Jerzy.
12.
Gombi a tizenegyedik lakója a Villának!
A Szépfiúk közül a "sírós" Gombi költözött be a Villába.
11.
Feszültség és vonzalom a Villában!
Tizenkettedik napjukat töltik együtt a Villalakók, ez az idő elég arra, hogy tíz ember egyre gyakrabban menjen egymás idegeire.
10.
Alekosznak a szíve nem, de a keze szabad
Gigi iránt még mindig nem csillapodott a szenvedélye Alekosznak, de ettől még bátran tapogatta a lányokat átmeneti vaksága alatt.
9.
Leonidasz lett a tizedik befutó!
Hogy hogyan telt Leonidász első napja a Villában, szombaton 22 óra 20 perckor láthatod az RTL Klubon!
8.
Alekosz már Szandikával osztja meg az ágyát
Szandikának köszönhetően felforrt a levegő a Villában: épphogy csak lerakta bőröndjét a Plasztik cicák közül győztesen kikerülő szőkeség, máris megmutatta meztelen bájait.
7.Szandika a ValóVilág Plasztik cicája!
Szandika költözött a Villába, a Plasztik cicát kitörő örömmel fogadták Villatársai
6.
Három fővel bővült a ValóVilla!
Új lakók érkeztek a Villába, Seprű, Perec és Drazsé – három imádnivaló kiskutya, akik fenekestől felfordítják a Villalakók életét.
5.
Anikó a ValóVilág rosszkislánya!
Anikó költözött a Villába, a rosszkislányt kitörő örömmel fogadták a fiúk.
4.
Megriadtak a fiúk Zsófi meztelenkedésétől
A bulizós, rendetlen társaság szabadsága addig tartott, amíg László meg nem érkezett.
3.
A Villalakók első napjai!
Rövid élő bekukkantással kezdődött a ma esti ValóVilág első összefoglalója.
2.
László lett a hetedik Villalakó!
A ValóVilág 4. hetedik lakója a mindig határozott és kemény László lett.
1.
Zsófi a luxusbörtön hatodik rabja
Zsófi lett ValóVilág ötödik beszavazójának nyertese.
0.
Béci és Gigi költözött a ValóVilág Villába!
-1.Eseménydús este áll a hátunk mögött: kigördültek a celebek böröndjei a ValóVilág Villából, a Testvérek harcából pedig Béci és Gigi került ki győztesen.
Olivér lett a befutó a Vagányok közül
Újabb lakóval bővült a ValóVilág Villa: az Okostojások és a Törtetők után ma este egy igazi vagány srác, Olivér is Villalakó lett.
-2.
Éva kiütötte a többi Törtetőt
Zsani, Ildi és Éva közül utóbbi került ki nyertesként. Éva kitörő örömmel szaladt körbe a stúdióban.
-4.
Alekosz a ValóVilág első Villalakója!
Az Okostojások küzdelméből a rendmániás Alekosz került ki győztesen, Ő szállhat harcba elsőként a mesés főnyereményért.
0 hozzászólás

Adam Lambert

2011. márc 9.

1 hozzászólás

High School Musical 4

2011. márc 8.

High School Musical 4 Története:

 

 

Már biztos hogy lesz High School Musical 4.

A két szereplő jövője bizonytalannak látszik, mivel a gimnázium befejezése után nam ugyanarra a főiskolára készülnek. A Disney vezetőinek reményei szerint a két szereplő kapcsolata (mármint a filmben) nagyobb bevételhozhat, így olyan folytatást terveznek, amely párhuzamosan mutatja be az első évüket a főiskolán, sokkal felnőtesebb progrémákkal mint korábban, és persze a távolságról no meg a kaliforniai mindennapokból fűszerezve.

Ha megvalósul az a 2010-re tervezett film, az értelemszerűen azt jelenti, hogy az East suli helyett külömböző kaliforniai helyszíneken forgatják, hacsak nam kerül bele néhány olyan jelenet, amelyben Gabriella és Troy visszalátogatnak a régi iskolájukba, és visszaemlékeznek az előző, ott töltött évükre.

Ahogy kiderüélt a High School musical 3-ban hogy Troy és Gabriella más egyetemen tanulnak tovább. A 4. részben már az elejétől fogva nagyon hinyoznak egymásnak, és a film végén a régi gimijükben-, ott ahol kapcsolatuk elkezdődött-újra összejönnek!!

 

 

0 hozzászólás

Kristen Stewart

2011. márc 8.

Megdöbbentő hasonlóság: itt van Kristen Stewart ikertesója!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:01-kor

Tisztára, mintha ikrek lennének! Kristen Stewart és kolléganője, Teresa Palmer annyira hasonlítanak egymásra, hogy még Robert Pattinson is zavarba jönne. Legalábbis mi igen, a helyében.

Kristent mindig is egyedi, punkos, tinis, mégis vagány megjelenéséért szerettük színészi kvalitásai mellett. Most azonban akad egy színésznő, aki a megszólalásig hasonlít rá: Teresa Palmer a Take Me Home Tonight című új filmjében tiszta Kristen Stewart! Nem?

0 hozzászólás
2011. január 16. vasárnap

Fantasztikus képek Kristen Stewartról az új Vogue-ban!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:59-kor

WoW, szuper képeket láthatunk Kristen Stewartról az amerikai Vogue februári számában!

A színésznő két évvel ezelőtt még álmában sem merte volna gondolni, hogy a világ legnépszerűbb és legelegánsabb divatmagazinjának címlapján landol! A képeket Mario Testino fotós készített, és Kristen bizony pompásan mutat a couture cuccokban. Wow!


0 hozzászólás
2011. január 9. vasárnap

Friss infók a Breaking Dawn-ról

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 18:28-kor

Wyck Godfrey producer a Twilight Saga befejező filmjeiről beszélt egy kicsit. Az egyik nagy kérdés a két részre osztott utolsó epizódról, hogy mennyire lesz durva. Most ez is kiderül.

 

Mivel a filmek alapját képező regény már készen van, és jó néhány húzósabb részt is tartalmaz, egy ideje már kérdéses, hogy milyen besorolásba fog esni a megfilmesített változat. Azt azért lehetett sejteni, hogy az eddig főleg a fiatalok körében népszerű mozit nem nagyon fogják elvinni nagyon hardcore irányba, a film producere most arról is beszélt, hogyan fogják megoldani ezt a kemény részeknél. Az egyik ilyen rész az a bizarr kis szülési jelenet, ami Godfrey infói szerint benne lesz a filmben, de csak Bella szemszögéből mutatják az eseményeket (ő meg nyilván nem oda fog nézni, ahol a durvulás lesz).

A másik sokszor felemlegetett problémás rész egy szexjelenet, amiről meg a színészek mondták, hogy szívesen bevállalnának valami komolyat, de a producer ezt az ügyet is tisztába tette, úgyhogy ne számítson senki szoftpornóra a regény alapján. Ezzel valószínűleg ki is merül a Breaking Dawn első fel, aztán 2012 végén érkezik a másik fél, ami már jóval akciódúsabb lesz.

0 hozzászólás
2010. december 12. vasárnap

Best of 2010 - a legédesebb celebpárok

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 13:10-kor

Találtam a neon.hu oldalon egy TOP 10-es listát az év legédesebb sztárpárjairól.Szerintetek melyik a legédesebb?

Katy Perry & Russell Brand

 

Kristen Stewart & Robert Pattinson

 

Ashley Greene & Joe Jonas

 

Kate Hudson & Matthew Bellamy

 

Taylor Swift & Jake Gyllenhaal

 

Anna Paquin & Stephen Moyer

 

Bonnie Wright & Jamie Campbell-Bower

 

Nicole Richie & Joel Madden

 

Miranda Kerr & Orlando Bloom

Még egyetlenegy hely még kiadó.Melyik sztárpár legyen az?
2 hozzászólás

Demi Lovato

2011. márc 8.

Demi Lovato visszatért!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:42-kor

Demi úgy tűnik, végre túljutott a nehézségeket, és újra alkot!

A színész-énekesnő tegnap visszatért a stúdióba, hogy új dalokat vegyen fel. Azt még nem tudni, hogy mikor bújik újra Sonny bőrébe, de ha már ismét énekel, akkor valószínűleg a színészkedéshez való visszatérés sincsen túl messze.

"Demi dalokat vesz fel, de arra még nem áll készen, hogy újra forgasson. Majd visszatér a sorozatba, ha késznek érzi magát rá."

- nyilatkozta egy forrás a Hollywood Life-nak.

Nagyon-nagyon remélem, hogy igaz a hír! Hajrá Demi, visszavárunk!

0 hozzászólás
2011. február 12. szombat

Selena: „Demi még mindig a legjobb

barátnőm!”

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 20:35-kor

Selena Gomez és Demi Lovato a Disney két legmeghatározóbb arca napjainkban, tinik milliói imádják őket. Hatéves koruktól elválaszthatatlanok voltak, mindaddig, amíg Miley Cyrus be nem került a képbe.

Selena: „Demi még mindig a legjobb barátnőm!”

Számos pletyka röppent fel az utóbbi egy évben a két tehetség barátságáról. Hiába a gyermekkorra visszanyúló tízéves barátság, a Demi & Selena-show, a számos baráti fotósorozat, a közös film, szó, mi szó, elhidegültek egymástól. Egyesek szerint a féltékenység, mások úgy vélik, Miley Cyrus a ludas. Néhány makacs rajongó váltig állítja, hogy a botrányoktól utóbbi időben cseppet sem mentes Miley a lány legjobb barátnőjével akart bosszút állni, amiért ő korábban elvette pasiját, Nick Jonast.

Egyik interjú követte a másikat, melyek végén a lányok is bevallották, már nem az igazi a kapcsolatuk. Valami miatt elengedett ez a régebben még elszakíthatatlannak tűnő kapocs. Azonban amikor Demi összemelegedett Joe Jonasszal, Selena élő adásban adta áldását, s őszintén gratulált nekik.

Azóta aligha lehetett hallani új információt kettejük barátságáról, Demi Miley-t emlegette legjobb barátnőjeként, együtt jártak szórakozni; étterembe, míg Selena inkább Taylor Lautnerrel múlatta az időt. Két teljesen külön életet éltek, köreik jó darabig nem is érintkeztek a másikéval.

A Sonny, a sztárjelölt sztárjának élete azonban drasztikus változásokon ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pasija szakított vele, s összejött a Twilightból ismert Ashley Greene-nel, s már arról pletykálnak, hamarosan a lánykérés is bekövetkezik. Kezein ismét vágásnyomokat véltek felvedezni, később összeverekedett egyik táncosával, de ha ez nem lenne elég, hazaküldték a Jonas Brothersszel közös turnéjáról, ahonnan egyenesen rehabilitációs szanatóriumba került.

Bajban ismerszik meg az igazi barát – tartja a mondás. Úgy tűnik, ezt már a két lány is tudja és tapasztalta, ugyanis nemrégiben a Disney Alex Russója ezt nyilatkozta egy chilei magazinnak: „Néhányan azt gondolhatják, rivalizálunk a korunk, munkáink, stílusunk miatt, de ez nem igaz! Hatéves korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, akkor találkoztunk ugyanis a Barney és barátai forgatásán. Még mindig, tényleg még mindig ő a legjobb barátnőm... Miley-val együtt. Tiszteljük egymást, egymás munkáját, a barátságunkat, egyfajta csodálatot, kölcsönös csodálatot érzünk egymás iránt, ez tartja fent mai napig a barátságunkat.”

Egyesek szerint Selena felkereste Demit, miután a lány januárban elhagyta a rehabilitációs központot, s rendezték állítólagos nézeteltérésüket. De vajon mennyi ideje lesz most egymásra a két lánynak? Míg Demi folyamatosan az új epizódokat forgatja a hatalmas lemaradás behozásához, addig barátnője Justin Bieberrel szórakozik.

0 hozzászólás
2011. január 30. vasárnap

Demi Lovato, Joe Jonas és Ashley Green

 együtt - kibírja Demi?

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 21:54-kor

Demi három hónap után végre elhagyhatta a szanatóriumot, ahol pszichés problémái miatt kezelték - de vajon rendben van már?

Hol van már a tavalyi hó?

A Disney-sztár a hétvégét már otthonában tölthette, ám hetente kétszer is keresztül kell bumliznia Los Angeles-en, hogy pszichológusával konzultálhasson. A hivatalos sajtóközlemény szerint Demi már jól van és hétfőtől újra beleveti magát a munkába, többek között például a Sonny, a sztárjelölt forgatása is vár még rá.

A legnagyobb kihívást azonban az jelenti, hogy közös munkák miatt újra kell találkoznia exével, Joe Jonas-szal és annak új kedvesével, Ashley Greene-nel. Demi még november elsején a Jonas Brothers turnét hagyta ott, mert kiborította volt szerelme viselkedése, és nem tudta feldolgozni a stresszel és az elvárásokkal kapcsolatos paráit sem. Jövő héten Deminek két olyan sajtóeseményen is meg kell jelennie, ahol Joe is ott lesz... vajon készen áll már erre? Reméljük a legjobbakat...

0 hozzászólás
2011. január 1. szombat

Demi Lovato 2011-ben turnézik

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 16:01-kor

Újabb jó hír érkezett Demi Lovato felől. Igaz, 18 éves tinisztárnak hamarosan vissza kell térnie a szanatóriumába, ám kiderült, az énekesnő 2011-ben is fog turnézni, valamint a koncertjeire a jegyek ára olcsóbb lesz, mint valaha.

Demi Lovato 2011-ben turnézik

Miután kiderült, hogy a Disney Sony Munroe-ját egy kis időre kiengedték a szanatóriumából, a rajongók igencsak örültek, viszont a tinisztár csodálóinak egy rossz hírrel is el kellett számolniuk; imádott sztáruknak hamarosan vissza is kell térnie a a külvilágtól elzárt helyiségbe.

Most viszont újabb jó hír érkezett. Demi Lovato elárulta, annak ellenére, hogy még jelenleg is személyes problémákkal kell megküzdenie, 2011-ben is fog turnézni, ráadásul szólóban. Ha ez még nem lenne elég, az is kiderült, hogy a lány koncertjeire a jegyek ára is olcsóbbak lesznek, mint valaha.

Demi azt mondta, azért is fontos neki alacsonyan tartani a jegyárakat, mert jó ideig nem hallhattuk betegsége miatt a hangját, ezért szeretné, hogy minél több rajongója látogasson el koncertjére.

0 hozzászólás
2010. december 22. szerda

Küldj üzenetet Demi Lovatónak!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 20:00-kor

Mivel Demi Lovato még szanatóriumban van, nem igazán tudja, hogy mi folyik a külvilágban. Most esélyetek van arra, hogy átadjatok neki egy üzenetet.

Küldj üzenetet Demi Lovatónak!

Még mindig szanatóriumban van Demi Lovato, s nagyon úgy tűnik, hogy az ünnepekre sem engedik ki, maximum a családjához. De most van egy esélyetek, hogy kapjon tőletek egy kisebb üzenetet.

Legkisebb testvére, Madison Lovato adott egy esélyt a rajongóknak: hivatalos Twitter-profilján írt erről egy bejegyzést, ami a következő:

Hey guys! I am making a Christmas present for Demi. Please send me your messages for Demi, I am making a book of them for her! Thank you! Tweet the messages to me. I will write it and your username so she will know who it is from. Again, it means a lot! I love you guys. You can send me any pictures that you want to, like of you holding a sign with messages of support or the Demi Lovatic heart on your wrist.

Ami ennyit jelent: Sziasztok srácok! Most készítek egy karácsonyi ajándékot Deminek. Kérem, hogy  küldjétek el nekem az  üzeneiteket Demi számára, csinálok egy könyvet belőlük a részére! Köszönöm! Az üzeneteket a Twitter-oldalamra írjátok. Le fogom írni a a felhasználónevetekkel együtt, így tudni fogja, kitől van. Küldhettek nekem akármilyen képet, amilyet akartok, melyeken például tábla van a kezetekben, amin a Deminek szánt üzenetet írtátok, vagy Demis Lovato-s szív a csuklótokon.

Itt a nagy esély arra, hogy lássa Demi, még mindig rengeteg rajongója van.

A képet Maddie Twitter-oldalára címezzétek a tweetjeitekben!

Siessetek, mert nemsokára itt is van a Karácsony!

0 hozzászólás
2010. december 19. vasárnap

Kiszivárogtak Demi Lovato cicivillantó

 fotói

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 17:25-kor

A Disney-sztár a szakadék felé száguld: újabban azok a képek kerültek ki a netre, amelyeken a mellét mutogatja!

Demi Lovato

 

Demi egy melltartóban kacérkodik a kamera előtt, és részben kivillantja a mellét - ezek a képek terjednek megállíthatatlanul a weben. A 18 éves sztár körül már jó ideje áll a bál: nemrég rehabra kellett mennie, mert - a hivatalos indoklás szerint - teljesen kimerült idegileg, majd egy táncosa perelte őt be, mert állítása szerint Demi megütötte.
Az újabb botrány még mélyebbre taszíthatja az ifjú hírességet: kétséges, hogy a Disney valaha szóba áll-e még vele, hiszen a művészeire jellemző a makulátlan hírnév.
(A képeket megtalálhatod, ha kutatsz, mi nem közölhetjük le, ugyanis Demi menedzsmentje durva perrel fenyegette meg azokat, akik terjeszteni merik...)
0 hozzászólás
2010. december 12. vasárnap

Selena Gomez élete legjobb fellépésén

 van túl

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 13:15-kor

Selena Gomez újra a régi stílusával pörgött a Z100 által rendezett karácsonyi koncerten, a Jingle Ballon.

Selena Gomez élete legjobb fellépésén van túl

Október közepén már beszámoltunk róla, hogy december 10-én  nagyszabású karácsonyi koncert lesz a Madison Square-en, mely a Jingle Ball nevet kapja, és a Z100 rendezi. A koncert meg is lett tartva tegnap éjjel New Yorkban, méghozzá teltházas közönséggel!

A fő műsorszám a Wizards of Waverly Place színésznője, Selena Gomez volt, aki nemrégiben adta ki legújabb albumát, az A Year without Raint. Selena gyönyörű volt, és láthatóan fantasztikusan érezte magát a színpadon; mint kiderült, nem véletlenül: „A karácsony a kedvenc ünnepem, megtisztelő, hogy ennek alkalmából felléphettem, ráadásul ennyi ember előtt! Csodálatos érzés volt! Talán még soha nem éreztem magam ilyen jól a színpadon, mint most. Köszönöm mindenkinek, akik közreműködtek abban, hogy ez létrejöhessen!”

Nem csak Selena érezte magát nagyon jól, hanem bizonyára a közönség is: a lány előadta legújabb dalait, régebbi slágereit és örökzöld karácsonyi dalokat is. Újra egyenes, hosszú hajjal lépett színpadra, csakúgy, mint egykor, még a Falling Down című slágerének klipjében. Csinos fekete, „egyszerű, de nagyszerű” ruhát viselt, ami nagyon jól állt neki. A koncert végén Selena egyszerűen csak annyit kiáltott a mikrofonba: „Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!”

Az este remekül sikerült; a pletykák szerint még Miley Cyrus is énekelt a rendezvényen. Eredetileg a szanatóriumban tartózkodó Demi Lovato is fellépett volna, azonban – mint ismeretes – ez nem valósulhatott meg.

0 hozzászólás
2010. december 5. vasárnap

Demi Lovato megverte az egyik

táncosát!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:18-kor

A sztori nem mai, de csak most derült ki, hogy a sértett perrel fenyegeti a Disney sztárt!

Demi Lovato

Több szemtanúja is volt annak a csúfos esetnek, amikor Demi Lovato egy repülőgép út során odasétált a táncosához, majd akkorát behúzott neki, hogy annak orvosi segítségre lett szüksége.
Alex Welch - a megtámadott hölgy - állítólag semmi különöset nem csinált, csak ücsörgött, amikor az énekesnő ökölbe szorított kézzel felé lépett, és arcon csapta. Az ütés annyira váratlanul érte, hogy a földre zuhant, és néhány percen belül egy nagy sötét folt éktelenkedett a szeme alatt.

Íme a képek:

Azt már bizonyára tudod, hogy az incidens után Lovato bekerült egy klinikára, ahol a viselkedési zavarai miatt kezelték. (Menedzsere hangsúlyozta, hogy nem drog probléma áll a háttérben...)Alex Welch a napokban megbízta az egyik legjobb hollywoodi ügyvédet, Donald Karpelt, és nem nehéz kitalálni, hogy egy kis karácsonyi extra bevételre hajtva zsíros fájdalomdíjat próbál kihúzni egykori munkaadója zsebéből...

0 hozzászólás

Angelina Jolie

2011. márc 8.
Cimkék»angelina jolie
2011. február 8. kedd

Angelina Jolie újabb gyerkőcöt fogad örökbe?

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:38-kor

A színésznő állítólag egy Haiti születésű árvával készül kibővíteni amúgy is népes családját.

A 2010-es földrengések következtében rengeteg kisgyerek elárvult Haitin, így például a négy éves Leah is, akit Angelina Jolie magához akar venni.

"Az ügyvédek azon fáradoznak, hogy Angelina engedélyt kapjon arra, hogy egy időre magához vehesse Leah-t. Ez standard eljárás azért, hogy felmérjék, Leah be tud-e illeszkedni az új környezetbe.

Az örökbefogadásért felelős szervezetek nem bánnak kiemelt módon Angelinával; neki is ugyanazokon a rostákon kell átmenni, mint mindenki másnak."

- nyilatkozta egy forrás a Daily Mirrornak.

Egyrész szép dolog a színésznőtől, hogy segíteni akar a kislánynak, másrészről nem biztos, hogy Leah-nak jót tenne a hatalmas média felhajtás, ami a Jolie-Pitt családot övezi... Nektek mi a véleményetek?

0 hozzászólás
2010. december 27. hétfő

A Jolie-Pitt család Namíbiában töltötte a karácsonyt

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 18:01-kor

A kis Shiloh 2006-ban Namíbiában, a messzi afrikai országban született, ezért Angelina Jolie és Brad Pitt imádja a helyett. Most ott töltötték az ünnepeket.

A népes Jolie-Pitt család már december 22-én visszavonult a világtól és Namíbia fővárosába, Windhoekbe sietett, ahol a karácsonyi bevásárlás utolsó lépéseire is sor került az utolsó pillanatban. A hat Jolie-Pitt gyerek imádja Afrikát, a szülők pedig leginkább annak örülnek, hogy ott aztán nem ütköznek minden négyzetméteren paparazzókba. Szuper!

Itt érzi magát a legjobban a kis család
0 hozzászólás
2010. december 26. vasárnap

Az utazó - ha moziba mennél a szünet alatt, ki ne hagyd!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 20:47-kor

Az utazó nem a világ legfantasztikusabb filmje, de nem is rossz. Sőt, a maga műfajában kifejezetten jó. És az Angelina Jolie-Johnny Depp fanoknak kötelező.

A Jolie-Depp duó főszereplésével forgatott Az utazó című filmet december 29-től játsszák a hazai mozik, mi azonban már megnéztük, így tudunk nektek adni egy kis ízelítőt belőle, ha esetleg nem tudnátok dönteni, hogy megnézzétek-e vagy sem.

A film egy 2005-ös francia alkotás, az Anthony Zimmer remake-je, úgyhogy akik ezt már látták, azoknak Az utazó nem lesz valami izgalmas. Ám akik nem ismerik az eredetit, azok izgi moziélményre számíthatnak. A történet középpontjában Elise (Angelina Jolie) áll, akinek szerelmét, Alexandert üldözi a rendőrség és a maffia, mivel több milliárdot csalt és lopott össze. Elise azonban megismerkedik Frankkel (Johnny Depp), az amerikai matektanárral, és elkezd kételkedni az Alexhez fűződő érzelmeiben. Viszont sem Elise, sem Frank nem az, akinek mondja magát, és a rendőrök és a maffia elől menekülve egyik galibából a másikba keverednek. Mindeközben pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és lassan fény derül a titkaikra is.

Mind Jolie, mind Depp alakítása lehengerlő - nem meglepő, hogy mindkettőjüket jelölték a 2011-es Golden Globe-ra. Sokan nem szeretik Jolie-t, pedig vitathatatlan, hogy nagyszerű színésznő, és olyan gyönyörűen tud vonulni, hogy az ember tényleg elhiszi, hogy a lába előtt hever az egész világ. (Nos itt akkor meg is jegyeznénk, hogy akik nem kedvelik túlságosan a színésznőt, azok inkább ne nézzék meg a filmet, mert a történet nagy részének középpontjában az áll, hogy Jolie vonul jobbról balra, miközben a rendőrség figyeli őt...)

Johnny Depp játéka is remek, és több jelenetben is nagyon-nagyon vicces. Tökéletesen alakítja a lúzer amcsi matektanárt, bár azt hozzá kell tegyük, hogy néha teljesen olyan a beszéde és a mozgása, mintha Jack Sparrow kapitányt látnánk modern környezetben. És bárki bármit mondd, annak ellenére, hogy már igencsak meglátszik rajta a kor, nagyon is jól tartja magát, és reméljük, hogy még sok-sok filmben látjuk majd.

A film képkockái is szemet gyönyörködtetőek. A történet kétharmada Velencében játszódik - aki járt már ott, az tudja, hogy meseszép a város, akinek pedig még nem volt lehetősége ellátogatni Olaszország ezen gyöngyszemébe, azoknak nem kicsit fog megjönni a kedve hozzá, miután kijöttek a moziból.

Nagyon izgalmas a sztori, de hűdenagy akciójelenetekre ne számítsatok. Nem a csihipuhik meg a nagy verekedések teszik élvezetessé a történetet; azok a csavarok teszik izgalmassá a filmet, amikre az ember egyáltalán nem is számít.

Talán mondanom sem kell, hogy természetesen happy enddel zárul a másfél óra, ami eléggé kiszámítható az első tíz perc után, de ennek ellenére is Az utazó egy izgalmas, könnyed, a lövöldözések ellenére talán vidámnak is mondható filmecske. Csak ajánlani tudom nektek!

0 hozzászólás
2010. december 18. szombat

Angelina Jolie kezes-lábasban - illetve szoknyásban - nyomta a vörös szőnyegen

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 15:01-kor

Angelina Jolie Berlinben, legújabb filmjének, a The Touristnak a premierjén jelent meg ebben a majdnem kezes-lábas Versace koktélruhában.

Kép: europress

A ruha különlegessége, hogy a 2:1 elvet követve a ruhához tartozó kesztyűt már eleve hozzávarrták. A klasszikus vonalvezetés mellett mégis szexis és formabontó viselet volt ez a fekete bársony ruha.

Ha nem kellett az ünnepség után kést-villát mellőzve falatoznia, és a mosdóba sem kényszerült, akkor szerintünk minden rendben volt a ruhával.

Szerintetek gyönyörű és szép,vagy katasztrofális?Sztem nem rossz...

0 hozzászólás
2010. december 13. hétfő

Angelina Jolie gyerkőceivel fürdik esténként

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 18:32-kor

Ki gondolta volna, hogy egy világsztár sem lehet egyedül egy percre sem? Hiába hever Angie lábai előtt a fél világ, bizonyos szempontból ő is csak olyan, mint más anyukák: elmondása szerint képtelen egy hosszú, kényeztető fürdőt venni, mert valamelyik kiskölyök tuti, hogy rátör relaxálás közben.

Northfoto

"Csak mostanában jöttem rá, milyen fontos is számomra, hogy egyedül töltsek egy kis időt, ám hat gyerek mellett ez szinte lehetetlen. Elhatározom, hogy akkor én most szentelek magamnak egy kis figyelmet, készítek egy habfürdőt, erre berontanak a kicsik. Már megtanultam ezt kezelni, sőt, azt hiszem, az tesz igazán boldoggá, amikor ők körülvesznek."

-kommentálta a hírt Angelina.

A szép színésznő elárulta, párjával, Brad Pitt-tel felváltva oldják meg a gyereknevelést, olieamikor Brad forgat, Angelina marad otthon a porontyokkal, amikor pedig Angie-nek van dolga, Brad veszi át a "műszakot".

"Iszonyú szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Brad mindenben segít nekem, ha már nem tudok otthon a fenekemen nyugton maradni, bátran belevághatok a következő feladatomba, mert tudom, hogy rábízhatom a gyerekeket."

-mondta a sztár.

Hát, igen, valószínűleg sokan elfogadnák Mr. Pittet babysitterként, hát még ha egy romantikus vacsi is járna a szolgáltatás mellé...

0 hozzászólás

Adatlapok

2011. márc 8.

Vezetéknév:Lambert

Keresztnév:Adam Mitchel

Születésnap:1982.jan.29

Hajszín:fekete

Szemszín:kékesszürke

Magassága:185cm

Súly:69kg

Hobbi:divattervezés

 

3 hozzászólás