♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Ashley Tisdale új filme

2011. ápr 28.

Megjelent a Sharpay Fabulous Adventure DVD-n. Ezt a filmet a High School Musical negyedik részének mondják, amelyben Sharpay kapja a főszerepet, és álmait akarja valóra váltani.

 

Sharpay már DVD-n kalandozik

 

 

A Sharpay mesés kalandja című Disney-film arról szól, hogy Sharpay New Yorkba utazik, hogy álmait váltsa valóra, és ezzel újabb és újabb kalandokba keveredik. Sokszor nem úgy történnek a dolgok, ahogy valószínűleg a szőke lány eltervezte, de a végén minden jóra fordul, és udvarlója is akad.

 

A DVD-t április 19-én adták ki. Ashley Tisdale egy rövid üzenetet is küldött rajongóinak, amiben köszönetét és háláját fejezte ki, amiért segítették, és olyan sokan elmentek a dedikálásra, amiről szintén készült egy videó.

 

 

 

1 hozzászólás

Demi Lovato őszinte vallomása

2011. ápr 23.
Demi Lovato
 

A 18 éves színész-énekesnő tavaly novemberben hagyta abba világkörüli turnéját a Jonas Brothersszel és egy mentális és fizikai problémákat kezelő központba ment Chicagóba, ahol január végéig tartózkodott.

 

Demi Lovato őszinte vallomása

 

 

A tinisztár Robin Robertsszel, az ABC csatorna riporterével ült le beszélgetni pár hete. A teljes interjút tegnap adta le a csatorna.

 

Demi megdöbbentő dolgokat mesélt el elmúlt éveiről. Kiderült többek között, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában. Ezek a bizonyos vágások napvilágra kerültek már egy 2008-as eseményen készült képek által, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.

 

„Mikor ez a kép megjelent, megijedtem. Az egész világ látta a legsötétebb titkomat, amiről még a szüleim sem tudtak. Mikor olyan régóta vagdosod magad, egyszerűen elfelejted, hogy ez nyomot is hagy. Sminkkel és karkötőkkel próbáltam leplezni. Ugyan ez egy ébresztő volt, de aztán elkezdtem olyan helyeken vagdosni magam, ahol senki sem láthatta.”

 

Robin kérdésére, miszerint Demi próbált-e valaha öngyilkosságot elkövetni, így válaszolt: „Sosem akartam tudatosan meghalni, de tudtam, hogy ha odáig fajulna a dolog, nem érdekelt volna. Anyukám rettegett reggel belépni a szobámba, mert nem tudta, mit fog ott találni, annyira elfajult a dolog.” 

 

A 3 hónapos kezelés során derült ki az is, hogy Demi mániás depresszióban szenved. Ez a betegség azzal jár, hogy egyszer nagyon sok energiával rendelkezik az illető és mindenre képes, aztán nagyot zuhan, és még inkább maga alá kerül, mint azelőtt.

 

Demi azóta is jár terápiás kezelésekre, most már Los Angelesben, a csuklójára pedig rátetováltatta a Stay Strong ('Maradj erős') szavakat, hogy ne tudja vagdosni magát. Áprilisban bejelentette, hogy otthagyja a Sonny, a sztárjelölt című sorozatot és csak a zenei karrierjére, és saját magára akar koncentrálni. Harmadik albuma erre az évre várható.

 

Az interjút megnézhetitek itt:

 

 

1 hozzászólás

Készül VV Zsófi videoklipje

2011. ápr 23.
 

Puskás Péter

 

 

Rácz Ildikó 

 

 

 

Szabó Zsófia 

A Való Világ 4 naivája, Szabó Zsófi hamar elkészíthette első dalát, mely a Rágógumi címet kapta – és már el is kezdték forgatni hozzá a videoklipet is.

 

Készül VV Zsófi videoklipje

 

 

A Való Világ 4 szőke naivája amint kiesett a játékból, megírta első rapdalát, mely a Rágógumi címet kapta. Zsófi kapott egy lehetőséget, hogy e szám segítségével nagyobb hírnévre törjön, így felajánlották neki egy videoklip készítésének lehetőségét. A szőkeség nem gondolkozott sokáig, azonnal belement.

 

A zenés videóban több magyar sztár is feltűnik majd – köztük Rácz Ildikó, azaz VV Gigi is, akivel igen jó viszonyban volt a játék alatt. A klipet Puskás Peti forgatta, és belecsempésztek egy kis erotikát is. Ez azért sem meglepő, mert Zsófi, aki március elején egy mellnagyobbító műtéten vett részt, nemrég modellt állt fürdőruhában VV Szandikával és a műsor egyik régi szereplőjével, Béres Anettel.

 

Jelenleg a videoklip forgatásának munkálatai leálltak, ugyanis Zsófit visszahívták egy kis időre a Való Világ villájába, de amint onnan kijön, folytatja.

 

 

2 hozzászólás

VV4: Anikó kiakadt Olivérre

2011. ápr 22.

A nézők egy órát szavaztak meg Olivérnek, és Anikónak. A villa egykori vagánya azonban ezt a feladatot nem teljesítette, szerinte ugyanis nincs mit megbeszélnie a lánnyal.

 

VV4: Anikó kiakadt Olivérre

 

 

Mióta Olivér visszaköltözött a villába, szándékosan kerüli Anikót. Egy játék keretében viszont el kellett mondania a véleményét Aniról, amiből kiderült, hogy a nagyszájú taktikus nem szeretné a fináléban látni a lányt.

 

A villa rosszkislánya ezen kibukott, és szeretett volna visszavágni, de mégsem tette. Annyit azonban elmondott, hogy nem érti, miért viselkedik így vele egykori „szerelme”.

 

Ezután a nézők megszavazták, hogy ők ketten töltsenek el egy órát a nyugiszobában. Olivér viszont nem teljesítette a kirótt feladatot, egyrészt kedvese, Enikő miatt, másrészt úgy véli, nincs is mit megbeszélnie Anikóval.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV4: visszatértek az exvillalakók

2011. ápr 20.

Hétfő este három, a lakók számára váratlan ember toppant be a Való Világ villájába Olivér, Zsófi és Gigi személyében. Azt még nem lehet tudni, mennyi ideig maradnak.

 

VV4: visszatértek az exvillalakók

 

 

A hétfő esti Való Világ 4 váratlan meglepetést tartogatott számunkra. Bár maga az összefoglaló szokásosan telt – héttől nyolcig leadták az anyagokat –, a végén Sebestyén Balázs műsorvezető elárulta, hogy nemsokára bekapcsolnak élőben a villába, mert meglepetést kap a – már csupán – négy lakó.

 

Ez így is lett. Élőben elindult a videó, amin láthattuk, hogy a villalakók pihenéssel töltötték a hétfő estéjüket: Alekosz és Anikó a saját ágyukon feküdtek, Éva a hajszárítóval babrált, Jerzy pedig pakolgatott a nappaliban. Hirtelen kinyílt a kapu, és három alak suhant be lábujjhegyen a luxusbörtönbe. Ezt először Jerzy vette észre, aki a döbbenettől meg sem tudott szólalni, és azonnal átölelte szerelmét, Gigit. Éva is kijött a hangoskodásra, és sikítozva Olivér nyakába ugrott. Zsófi pedig besétált Anikóhoz, leült az ágyához, és megölelték egymást. Alekosznak beletelt egy kis időbe, mire felébredezett, de akkor nagyon megörült régi barátjának, Olivérnek.

 

Az, hogy Olivért újra a villában láthatjuk, már akkor megfordult mindenki fejében, amikor egy „Ki hiányzik a legjobban a villából?” című internetes szavazáson ő kapta a legtöbb szavazatot. Ráadásul később el is szólta magát egy szórakozóhely dolgozója. Utána szárnyra kaptak azok a híresztelések is, melyek szerint az Éva ellen kiesett Gigi is visszatér. Zsófira senki sem számított, hiszen az internetes szavazás végeredményéből úgy tűnik, ő az egyik, aki a legkevésbé hiányzik a műsorból, de valószínűleg azért került vissza, mert ő volt Anikó legjobb barátnője.

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga ismét erotikus ruhában pózol

2011. ápr 20.
 

Lady Gaga tervezői újabb meghökkentő, ám szexis ruhát találtak ki: átlátszó, harisnyaszerű anyagból készült, és csak a fontosabb helyeken van cipzár.

 

Lady Gaga ismét erotikus ruhában pózol

 

 

Lady Gaga és a Haus of Gaga tervezői megálmodtak egy nagyon érdekes, erotikus ruhát. Mivel a dressz átlátszó, harisnyaszerű anyagból készült – és csak a fontosabb helyeken van cipzár –, ezért nem éppen utcai viseletre tervezték. Ám hab a tortán, hogy a ruha veszélyes is lehet, hiszen ha a cipzárt erősen meghúzzák, sebeket okozhat az érzékeny területeken.

 

Az énekesnő ezt a szerelést természetesen csak egy fotózás kedvéért öltötte magára. A képekhez készült rövid interjúban elmesélte, hogy miért meztelenkedik ennyit. A válasz egyszerű volt: Lady Gaga szerint ugyanis, aki nagy művész, annak nem kell ruha, sem smink, ahhoz, hogy sikere legyen. További fotók az NME magazin hasábjain találhatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Demi Lovato kilép a Disney világából?

2011. ápr 20.

A 18 éves színész-énekesnő végleg kilép a sorozatából, ezzel szeretné elkerülni a forgatással járó stresszt és nyomást.

 

Demi Lovato kilép a Disney világából?

 

 

Arról már korábban is volt szó, hogy Demi Lovato otthagyja műsorát – helyesbítve arról szóltak a pletykák, hogy kirúgják a Sonny, a sztárjelölt című népszerű sorozatból, az énekesnő azonban a minap erősítette meg a híreszteléseket, miszerint önszántából hagyja el a sorozatot.

 

Nem hiszem, hogy egészséges lenne visszatérni a Sonnyba, mivel folyton ideges vagyok a kamerák kereszttüzében. Ideje valami újba fogni" – nyilatkozta Lovato a People magazinnak, aki hozzátette, számára a sorozat egy fejezet volt, és itt az ideje lezárni.

 

Azt még nem tudni, a Disney világát mennyi időre hanyagolja, mindenesetre a három hónapos rehabilitációs kezelések eredményeként szeretne önmagával foglalkozni, hogy újult erővel térjen vissza rajongóihoz. A stúdió vezetősége teljes mértékben támogatja az énekes-színésznőt, és Demi kilépésére csak pozitív véleményekkel reagáltak.

 

Teljes mértékben tiszteletben tartjuk a döntését, miszerint inkább a zenéjére és önmagára koncentrál. Demi egy tehetséges, fiatal nő, és lélekben mindig vele vagyunk!"

 

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

Béci és Gigi semmibe veszik Jerzyt

2011. ápr 20.

Már a vasárnapi párbajon is feltűnt, hogy Gigi és Béci nem igazán foglalkozott a szépfiúval. Úgy tűnik, Gigi Jerzy iránti szerelme csak színjáték volt.

 

Béci és Gigi semmibe veszik Jerzyt

 

 

A Blikk értesülései szerint hétfőn Gigi nem szívesen költözött vissza a villába, ugyanis mindenki úgy gondolta, vasárnap Béci fog visszatérni a párbajról. A kiesés után állítólag a lány kijelentette: nem fog úgy visszamenni a luxusbörtönbe, ha nincs mellette testvére.

 

Bécinek megvan a véleménye Jerzyről:  „Egy idő után már az agyamra ment, hogy Jerzy felvette az én szokásaimat, és állandóan követett mindenhova. Ha kimentem edzeni, jött utánam, ha bementem hasazni, követett oda is, ha elkezdtem takarítani, egy pillanat múlva már ott termett ő is. Nem értem, miért utánozta minden egyes mozdulatomat, de sokszor már menekültem előle.”

 

„A barátaink mindig mondták, hogy Gigi szerelme Jerzy iránt nagy kamu. Én próbáltam hinni abban, hogy való­diak az érzései, de most már nem tudom, mit gondoljak. Jerzy ragaszkodik hozzájuk, mert szeretne egy igazi család tagja lenni, és nem csodálkozom, hogy a példaképének tartotta Bécit. Az első pofont a kihíváskor kapta Bécitől, hatalmas csalódás volt neki az, hogy rá tette a kendőt. Ez azonban sajnos várható volt, ahogy az is, hogy Gigi össze fogja törni Jerzy szívét” – nyilatkozta Jerzy nővére a napilapnak.

 

Tegnapelőtt Jerzy is elgondolkodott a Gigivel való kapcsolatáról, és úgy tűnt, lemondott a lányról. Azonban váratlan fordulat történt, ugyanis kedvese még aznap este visszaköltözött a villába, ezzel pedig teljesen összekavarta a szálakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Megjelent a Judas

2011. ápr 18.
Lady Gaga 

 

 

Gaga újabb slágergyanús számmal publikált április 15-én 6 órakor egy helyi rádióban.

 

Megjelent a Judas

 

 

Április 15-én reggel a stúdióból kiszivárgott a Judas refrénje, ezért nem volt mit tenni, 19-e helyett 15-én, helyi idő szerint hat órakkor debütált a Judas egy helyi rádióban.

 

Gaga legújabb száma emlékeztet a Bad Romance-re, talán ezért mondják, hogy a klip a folytatása lesz Gaga minden idők leghíresebb számának. A Judas klipje mégsem Bad Romance-stílusú lesz, hanem sötétebb, akárcsak az Alejandro. Pozitívum lehet, hogy ezt a klipet is a Haus of Gaga rendezte.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Lady Gaga elárulja rajongóit?!

2011. ápr 18.

Lady Gaga szivárogtatta ki a Judast a megjelenése előtt, és hamis borítót tett közzé. Lady Gaga a 21. század Júdása!

 

Lady Gaga elárulja rajongóit?!

 

 

Lady Gaga április 15-én Monster Ball elnevezésű turnéjával Orlandóban koncertezett. Egyik száma, a Boys, Boys, Boys előtt megosztott egy érdekes információt a rajongóival.

 

„Megígérem nektek, hogy jól fenékbe rúgom azt, aki kiszivárogtatta a dalom!” – mondta a hölgy, majd megfordult, s fenékbe billegette magát párszor. A jelenet erre a linkre kattintva tekinthető meg, egészen pontosan 0:45 percnél.

 

Állítólag – a fanatikusok szerint –, nem ez Gaga első trükkje a rajongóival szemben.

 

Júdásról azt kell tudni, hogy háromszor árulta el Jézust, így most azt rebesgetik, hogy Gaga bújt Júdás szerepébe, s ő árulja el Jézust, azaz a rajongóit – háromszor.

 

Első trükkjének mondják a Judas kiszivárogatását. Másodiknak, hogy a szám a beígért időpontnál előbb vehető meg az iTunes-on, kiszivárgás miatt.

 

A harmadik pedig: a minap megjelent a Born This Way hivatalos borítója, amely minden bizonnyal hamis, mert egyáltalán nem vallna Gagára, hogy ilyen munkát adjon ki a keze körül:

 

http://tattle2.me/wp-content/uploads/lady-gaga-reveals-her-born-this-way-cover.jpg

 

A teória szerint négy nap múlva, április 19-én Gaga átmegy Jézus szerepébe, s valami nagy dolgot fog publikálni. A bennfentesek szerint vagy a hivatalos borítót teszi közzé, vagy pedig a Judas videoklipjét.

 

Kíváncsian várjuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Eddig Adam Lambert gyűjtése a legsikeresebb

2011. ápr 18.

Az énekes, Adam Lambert hatalmas adománygyűjtő akciót rendezett 29. születésnapja alkalmából a tisztavíz-projektnek.

 

Eddig Adam Lambert gyűjtése a legsikeresebb

 

 

Egyre népszerűbb, hogy a hírességek a tiszta víz érdekében szerveznek adománygyűjtéseket – többek között: Justin Bieber, Alyssa Milano, Jessica Biel –, ám eddig a legsikeresebbnek kikiáltott sztár Adam Lambert.

 

Az egykori American Idol pár hónapja ösztönözte rajongóit arra, hogy ajándékok helyett támogassák gyűjtését, a cél  pedig legyen 29 000 dollár.

 

A glambertök a kérését hat (!) óra alatt teljesítették, így Adam – s szinte mindenki – sokkolva, kitwittelte, hogy „Rendben, akkor menne a 290 000 is?”. A fantasztikus rajongók 24 óra alatt 60 000-re növelték az összeget.

 

A születésnapján (január 29-én) a szerver összeomlott, teljesen lefagyott, annyian kattintottak az oldalra, s adományoztak (pár óra alatt 115 000 dollár gyűjt össze).

 

Mivel sikeresnek bizonyult Adam kérése, így meghosszabbították a gyűjtést, s a minap zárult le. Adam büszkén tweettelte ki a következőt: „WoW! 325 255 $ jött össze jótékonysági célra a vízért! Neked köszönhetően 16 162 ember juthat tiszta, egészséges vízhez!”

 

Adam adománygyűjtése megdöntötte a rekordot, amelyet a program szervezői nem győztek meghálálni: „Köszönjük, hogy vagy nekünk Adam! S a rajongóidnak is! Fantasztikus emberek!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

VV Laci többet tud mint azt bárki gondolná

2011. ápr 18.

Az egykori villalakó már a beköltözés előtt alaposan utánanézett lakótársainak – melynek részleteiről a Blikknek is mesélt.

 

VV Laci többet tud mint azt bárki gondolná

 

 

Laci a Gigi–Éva-párbaj után megfenyegette a győztesen kikerült törtető lányt, hogy ő bizony többet tud múltjáról mint azt bárki gondolná, és a következő – valószínűleg kettejük közt lezajló – megmérettetésen alaposan meglepi a többieket is. Ám ez a terve kiköltözése miatt megsemmisült.

 

„Érdeklődési szinten néztem utána a leendő lakótársaimnak a beköltözés előtti napokban – kezdte Laci. – Nem kell lehallgatásra, helikopteres követésre gondolni, csak baráti sörözések alkalmával derültek ki a dolgok. Akkor már bent volt Alek, Olivér, Éva, Gigiék és Zsófi is, kiderült, több kapcsolódási pont van egy-két versenyző között. Olivérről tudtam, hogy a VIVA-nál dolgozott, hiszen Müller Attilával, a Cool Tv műsorvezetőjével együtt voltunk Izraelben kiképzésen. Az egyik barátom szponzorálta Béciéket, Évát pedig sokan ismerhetik azok közül, akik jártasak a pesti éjszakában. Alekoszról tudtam, hogy biztonsági őr, hogy szereti a nőket, és ismertem a törzshelyét is. És igen, Gigi videóival és képeivel is tisztában voltam. Nem akartam odabent kipakolni, a párbajra tartogattam ezeket a dolgokat. Arra számítottam, hogy Évával küzdhetek meg, róla is tudtam volna ezt-azt mondani. Maradjunk annyiban, a villában megmutatta, hogyan tud pörögni a rúdon” – mesélte Laci a Blikknek.

 

Az egykori villalakó viszont nem szeretett volna többet kifecsegni, mondván úgyis kiderül minden, amikor eljön az ideje.

 

A villából való kiköltözés után egyébként visszatért vállalkozásához, és a közösségi oldalakon kapott rajongói levelekre válaszolgat: „Kaptam már Kínából, Svédországból, Svájcból, Szlovákiából is rajongói levelet sok kedves hölgytől, akik képeket is mellékeltek, de nem hiszem, hogy ezeket komolyan kellene vennem. Most még szokom, hogy felismernek az utcán, odajönnek hozzám, leáll a forgalom, ha az úton vagyok” – zárta az interjút.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt

2011. ápr 18.

Egyértelműen Lady Gaga húsból készült ruháját akarta utánozni az a 25 éves rajongó, aki kibelezte a 15 éves családi macskájukat a ruha elkészítése érdekében.

 

Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt

 

 

Lady Gaga egyik őrült rajongója valószínűleg kedvence húsból készült ruháját akarta utánozni, mivel kibelezte családi macskájukat, és abban szánkékozott elmenni az extravagáns énekesnő koncertjére – mindez még márciusban történt.

 

Angelina Barnes először leragasztotta a házban található villanykapcsolókat, hogy ne lehessen lámpát gyújtani, majd a vízbe fojtotta 15 éves macskájukat, felvágta szegény pára hasát, kivette a szemeit és a belső szerveit, amit a fürdőszoba sminkasztalára helyezett.

 

Ekkortájt érkeztek meg a lány szülei, akik érthető módon megijedtek, hogy lányuk talán őket is bántaná, így értesítették a helyi rendőröket – adta hírül a KFOR.com.

 

A fiatalt ezután kórházba is szállították, ahol egy üvegszilánkkal akarta megvágni az egyik ápolót. Ezt követően benyugtatózták, és megállapították, hogy depresszióban szenved, s azóta is rendszeresen kezelésekre jár.

 

A rendőrök helyszínelést is végeztek, és találtak egy lila hajfestéket is, amiről kiderült, hogy miután a lány brutálisan megölte családi kedvencüket, befesette volna lilára a haját, és arra tette volna a macska tetemét, melynek vére végigfolyt volna az arcán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV Szandika orra lelepleződött

2011. ápr 14.

Az egykori villalakó alig hogy kikerült a játékból, máris plasztikai sebészhez fordult.

 

VV Szandika orra lelepleződött

 

 

Az exvillalakó tegnap a Fókusznak mutatta meg először új orrát.

 

A plasztik cica ajakfeltöltése után optikailag megrövidült az orra, és emiatt egy kicsit turcsinak tűnt. Már a villában is hangoztatta bentléte alatt, hogy amint kikerül, szeretne újra kés alá feküdni, legelőször fogait és orrát szeretné átalakítani.

 

Szandika az utóbbi hetekben rengeteg felkérést kapott, a plasztikai műtétje után sem pihent, ugyanis eleget tett a felkéréseknek, és bekötött nózival utazgatott az országban.

 

Tegnap azonban Lovász László műsorában lerántották a leplet a szilikoncsoda új orráról.

 

„Egyenes lett, doktor úr, nem hiszi el, ezt akartam!” – hangoztatta Szandika, aki elárulta, a következő beavatkozás a fenekén lesz.

 

0 hozzászólás

Justin Bieber hasonmása — egy lány

2011. ápr 13.

Sok rajongó is összetéveszti Danit kedvencükkel, a kanadai tinisztárral, Justin Bieberrel.

 

Justin Bieber hasonmása — egy lány

 

 

A videó megtekintése után a legtöbben arra gondoltak, hogy biztosan egy megrendezett átverésről van szó. Ellenben Dani Shay azt nyilatkozta, hogy ő már akkor így nézett ki, amikor Justin Bieberről még senki sem hallott. „Évek óta ilyen a frizurám, és az arcom mindig is ilyen volt” mesélte.

 

Eleinte arra lett figyelmes, hogy ismeretlen emberek szerettek volna vele közös fényképeket készíteni, és egyre több autogramot is próbáltak kérni tőle. Elmondása szerint mostanra már megszokta, hogy a Bieber-rajongók időről időre lerohanják a nyilvános helyeken. Saját magáról még annyit árult el, hogy ő egy leszbikus, aki úgy néz ki, mint Justin Bieber, de a saját módján egészen más”.

 

Dani mostanában saját dalain dolgozik, és hamarosan a saját weboldala is elérhető lesz. Első hivatalos videója pedig Holding on címmel már a zenei csatornákon és a videómegosztó portálokon is elérhető.

 

Az elmúlt idők hatására Dani Shay készített egy kis paródiát is mindenki kedvenc(?) Justinkájáról, melyet itt tekinthetnek meg az érdeklődők.

 

 
"What The Hell" (Baby - Justin Bieber Parody)

 

Aki arra is kiváncsi, hogy az énekesnő milyen saját dalokat játszik, itt kaphat egy kis ízelítőt. A videómegosztó portálokon pedig még több videó elérhető.

 


The Ebb, The Flow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga fejre esett

2011. ápr 13.
 Lady Gaga

Lady Gaga szinte mindig címlapon szerepel. Legutóbb Dolly Parton kijelentése miatt került reflektorfénybe, ugyanis a countryénekesnő felvetette egy duett lehetőségét. Eközben javában zajlik Monster Ball turnéja – nem zökkenőmentesen.

 

Lady Gaga fejre esett

 

 

Kedden este Lady Gaga a Monster Ball koncertsorozatának houstoni állomásán fejjel esett be a zongora alá. Az énekesnő a műsor hevében az egyik lábát a zongorára helyezte, a másikat pedig a zongoraszékre, ámde lendületes előadásmódja miatt kimozdult a szék a lába alól. Elton Johnék gyerekének keresztanyja ennek következtében a földre vágódott, és a zongora alatt kötött ki. Lélekjelenlétének köszönhetően azonban az éneklést tovább tudta  folytatni. Lady Gagának nem ez volt az első találkozása az anyafölddel – korábban extravagáns, magas talpú cípőjében terült el  a londoni reptéren.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Bemutatta új dalát VV Zsófi

2011. ápr 12.
 

A Neked Való című talkshow-ban a szőkeség fellépett első rapdalával, mely a Rágógumi címet kapta.

 

Bemutatta új dalát VV Zsófi

 

 

A VV Zsófiként ismert Szabó Zsófia februárban jelentette be, hogy megírta első repdalát, mely a Rágógumi címet kapta. A Való Világ egykori lakója ugyanis azt vette a fejébe, hogy a zeneiparban fog elhelyezkedni, hogy a médiában maradhasson.

 

Március 31-én, csütörtökön lehetőséget kapott arra a Való Világ talkshow-jában, a Neked Valóban, hogy fellépjen debütáló dalával. A szőkeség – aki nemrég részt vett egy mellnagyobbító plasztikai műtéten – piros-fekete miniruhát viselt tornacipővel, négy táncosa pedig fekete pólót, rövid farmernadrággal.

 

 

0 hozzászólás

Top 10 napi esések

2011. ápr 12.

A legnagyobbakkal is előfordul, hogy kifog rajtuk egy-egy cipő, vagy egy táncmozdulat. Itt vannak a legnagyobb borulások, amelyeket soha nem felejtünk.

 

Top 10: a legégőbb zakózások

 

 

Mind a celeb-, mind a modellvilág is „büszkélkedhet” pár eséssel. Mi is gyakran borulunk, majd kelünk fel,  csak sajnálatukra az esés több millió ember előtt történik. És mi soha nem feledjük őket, mert jó érzéssel tölt el bennünket, hogy nem csak rajtunk fognak ki a magas sarkúk. A sajnálatunk mellett kicsit ott van a káröröm is, hogy bizony, ő is csak ember.

 

10. Az örök: Axl Rose

 

1989-ben borult le érthetetlen módon Axl Rose, a Guns 'N Roses frontembere a színpadról, miközben a Out ta get Me-t énekelte Los Angelesben. Sétált, sétált, énekelt, majd elért a színpad végére, de ő tovább sétált, és ezután két métert zuhant. A közönség felmorajlott, ekkor ugrott le hozzá a bandából valaki, hogy felsegítse a földön fetrengő ikont. Ahogy felállt, látszólag nem lett semmi komolyabb baja, közelebb sétált a kordonhoz, az emberekhez, majd ezt ordította: „Fuckin' stage! I'm going home!” Majd mintha mi sem történt volna, visszaugrott a színpadra (segítséggel), és folytatta a show-t.

 

 

9. Lindsay Lohan

 

A hölgyemény nagyon ért saját maga lejáratásához. Ez pár éve sikerült neki (megint), amikor egy görbe este után ittas állapotban borult el a tűsarkújában, és csak segítséggel tudott felállni ismét.

 

http://2.bp.blogspot.com/_zQTgy3jKq1I/S-tM6qeiBWI/AAAAAAAAAGA/W56p7xEo8Ik/s1600/Lindsay-Lohan-Falls-500x360-450x324.jpg

 

8. Katy Perry

 

A leányzó az I Kiss a Girl című hatalmas slágerénél egy igazi süteménybe ugrott bele, majd kente el a testén a habot, s a krémet. Csak szegényke arra nem számított, hogy ettől majd bizony csúszós lesz, ő és a színpad is egyaránt. Amikor a gitárosához ment, megcsúszott, s a férfi hiába kapott a boruló énekesnő után.

 

http://3.bp.blogspot.com/_LWWChbF9CDE/SPkY48UYQWI/AAAAAAAAGdw/Xy6dlR-Bh34/s400/caida+perry.jpg

 

 

7. Beyoncé

 

A szépséges Beyoncé egyik száma közben botlott hatalmasat szoknyában, s esett egy jókorát – egyenesen a lépcsőről bukfencezett le. Majd ismét elvetődött, így próbálva beépíteni a zakózást a korreográfiába, de kevés sikerrel. Miközben leesett, a közönségben megfagyott a vér.

 

http://www.culturebully.com/wp-content/uploads/2007/07/beyonce-falls-tumble-takes-a-spill.jpg

 

 

6. Rihanna

 

Beyoncé konkurensnője szintén megbotlott a színpadon. Nem volt annyira feltűnő, de annál fájdalmasabb esés volt.

 

 

5. Demi Lovato

 

Demi éppen előre szerett volna futni a színpadon, amivel csak annyit ért el, hogy az első sor orra előtt vágódott el, és ütötte be minden bizonnyal a bordáját.

 

 

4. Adam Lambert

 

A srác első önálló fellépése közben esett el, miközben a For Your Entarteinment című számát énekelte az American Music Awardson. Ez azonban senkinek nem tűnt fel először, mert úgy borult, hogy bukfencezett is közben, tehát olyan volt, mintha ez része lenne az amúgy is vad show-nak – sőt, még a táncosai is hozzá gugoltak le, kisegítve az énekest. Azonban pár szemfüles észrevette a bakit, és hangoztatta is, amit Adam meg is erősített: bizony borult, de nem is akárhogyan. Az amerikaiak annyira látványosnak találták, hogy elnevezték Adam ninja rollnak az esetet.

 

 

3. Britney Spears

 

A hölgy érthetetlen módon esett el. Tapsolt, tapsolt, majd bumm, eldőlt. Nehéz lett volna kimagyaráznia, így csak felállt, és folytatta a bulit.

 

 

2. Shakira

 

Ő is érdekes körülmények között borult. Valószínűleg, ahogy lépett, nem volt túl szerencsés, és elvesztette egyensúlyát. Egyenesen oldalra dőlt, a közönség közelében, a színpad legszélén.

 

 

1. Lady Gaga

 

Mindig irigykedve, hitetlenkedve néztük, hogy ez a nő hogyan képes 30 centi magas sarkúkban császkálni, ám erre megkaphattuk a választ: nehezen. Lady Gaga egy reptérre érkezett meg a tőle megszokott őrült szerelésben és brutális cipőben. Lady magabiztosan sétált a paparazzók előtt, majd lépett egy igen balszerencséset, és hatalmasat borult. Hollywood egyik legégőbb esésének tartják, mert alig tudott talpraállni a cipőben, csak segítséggel ment neki.

 

http://www.yaare.com/wp-content/themes/gazette/2010/01/0623-lady-gaga-falls-02-credit-1..jpg

 

+ 0

 

A modellek világban is volt pár aranyos borulás, mert ők is csak emberek, bár valószínűleg ez az egyik legkellemetlenebb dolog, ami történhet a karrierjükkel.

 

http://neon.hu/data/cikk/15/00/30/cikk_150030/42-400x242-custom.jpg

 

A fent látható ausztrál modell nemcsak félrelépett, hanem az esést követően le is vette a magassarkúját, hogy ő bizony nem megy tovább benne, így mezítláb sétált végig a kifutón.

 

A Chanel évtizedek óta az egyik legelitebb és legmakulátlanabb divatcég, ám a 23 éves ausztrál modell (Alexandra Tomlinson) nem tűnt jó választásnak, hiszen az egyik nagyon kégyelmetlennek tűnő cipőben majdnem kitörte a bokáját – ami a cégre nézve kisebb gond lenne, de midezt a kifutón tette.

 

http://static.guim.co.uk/sys-images/Lifeandhealth/Pix/pictures/2008/09/26/pradafallrex3.jpg

 

Szerencsétlen nemcsak borult, nemcsak nem tudott felállni több száz ember előtt, hanem villantott is egy szépet.

 

Kellemetlen pillanatok, amelyek közül van, amelyik mosolyt csal az arcunkra, van, amelyiken egyszerre jajdulunk fel a közönséggel. Egy biztos: soha nem felejtjük el őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Ashley Tisdale pucéran pózol!

2011. ápr 12.

A színésznő elvállalta egy magazin felkérését, így ledobta ruháit a kamerák előtt. Ezzel szeretné bebizonyítani, hogy már nem egy egyszerű Disney-lány.

 

Ashley Tisdale pucéran pózol!

 

 

Teljesen pucéran pózol az Allure magazin következő számában Ashley Tisdale, a High School Musical sztárja. Az énekesnő azért vállalta el a magazin felkérését, mert elege lett abból, hogy folyton a régi Disney-lányként azonosítják. Állítása szerint itt az idő valami merészebb húzáshoz.

 

„Már majdnem 26 éves vagyok, de sokan még mindig a Disney-kislányt látják bennem a fiatalos külsőm miatt. Ez a fotózás azonban mérföldkő az életemben, mivel megmutathatom, hogy érett nő vagyok” – nyilatkozta Tisdale.

 

A színésznő továbbá hozzátette, igyekszik olyan dolgokat tenni, melyre szülei is büszkék lehetnek. Természetesen nem ő az egyetlen híresség, aki meztelenül pózolt a magazinnak: korábban Keri Hilson és Kaley Cuoco is ledobta ruháit a kedvükért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Adam Lambert is tiltólistára került Twitteren

2011. ápr 12.

Adam nem lehet többé világtrend Twitteren, mert a honlap letiltott minden Adam-féle világtrendet.

 

Adam Lambert is tiltólistára került Twitteren

 

 

Akárcsak múlt évben a kanadai popsztár Justin Bieber – nevét, úgy az Adam Lambert-féle világtrendeket is betiltotta a Twitter, azonos ok miatt: a rajongók túl sokszor csináltak belőlük trendet.

 

Míg Justin Bieber felháborodott az eseten, s mérges üzenetet küldött az egyenlőségről a Twitter moderátorainak, addig Adam nevetett egyet, s megköszönte az eddigi trendeket.

 

A közösségi portál most is azt üzente, hogy nem személyes problémákból kifolyólag tiltotta le Lambertet, hanem a rendszer automatikusan elutasítja már a világtrendeket, ugyanis meghaladta a limitet a fiú neve. A Lambert-fanok – vagy ahogy ők nevezik magukat, „Glambert”-ök –, ahogy megtudták az esetet, cselesek lettek, s Adam neve helyett Adam új barátját, Sauli Koskinen nevét tették világtrenddé, hadat üzenve a Twitternek

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók

2011. ápr 11.

Tegnap, azaz vasárnap este lezajlott a Való Világ 4 kilencedik kiválasztása. A legtöbb jelet Béci kapta.

 

VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók

 

 

Sebestyén Balázs volt a ma esti Való Világ-összefoglaló műsorvezetője, így nyolc órakor ő volt az, aki bejelentkezett élőben a villába. Elárulta a játékosoknak, hogy ezen a napon ér véget a dzsungelhét, amely hétfőn kezdődött – ezt a hírt az öt villalakó lelkesen fogadta, és be is siettek gyorsan a nappaliba, ahol elkezdődött a beszélgetés.

 

Balázs először az aktuális témákról beszélgetett a játékosokkal, kérdéseket tett fel nekik. Szó esett többek között Laciról, aki nemrég adta fel a Való Világot egészségügyi problémái miatt, illetve Gigiről, a legutóbbi párbajvesztesről is.

 

Mivel Évára ezúttal senki nem rakhatta a jelet – ugyanis ő védett volt, hiszen a múlt heti összecsapáson ő jött vissza győztesként –, ő volt az, aki biztosan nem kaphatott jelet. Anikó mondta el elsőnek az indoklását, ő Jerzyre rakta, aki pedig visszavágott, és a villa bombanőjét jelölte meg. Éva Bécit, a Rácz fiú pedig Alekoszt szeretné a villán kívül látni. Tehát, mire az ötödik ember – Alekosz – tartott beszédet, Éván kívül mindenkinek éppen egy jele volt.

 

Alekosz utolsó jele döntötte el, ki lesz a kilencedik kiválasztott. Ő Bécire tette a jelét, így a Rácz fiú kapta meg a második kiválasztójelét, és a dolog ezzel el is dőlt. A villalakók úgy döntöttek tehát, hogy Bécit küldik párbajozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Szandikát kötése sem gátolja a szereplésben

2011. ápr 11.

A lányt alig egy hete műtötték meg, aminek hátulütője, hogy hét napig csak sebtapasszal az orrán mutatkozhat.

 

Szandikát kötése sem gátolja a szereplésben

 

 

VV Szandika alig egy héttel ezelőtt ismét kés alá feküdt, s ezúttal orrát szabatta át. Ám a műtét és a kötés sem akadályozta meg, hogy továbbra is rivaldafényben maradjon, hiszen az RTL székházához sebtapasszal az arcán érkezett.

 

„Az orrműtétem egyszerű szépészeti beavatkozás volt, amiben szerintem nincs semmi szégyellni való. A kétórás műtét után egy hétig kell rajta lennie a kötésnek, hogy el ne mozduljon a porc. Bízom benne, hogy az orvosom, dr. Rezek Ödön orrspecialista tökéletes munkát végzett, s végre olyan nózim lesz, amilyenről álmodtam” – mesélte a plasztikcica a Borsnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV Oliver

2011. ápr 11.

A legutóbbi szavazásból az internetezők döntő többsége Olivért hiányolja leginkább a mindennapi összefoglalókból.

 

VV4: Olivér újra a villában?

 

 

A vasárnap esti szavazáson arra voltak kíváncsiak a műsor készítői, hogy ki hiányzik a kiesett játékosok közül a legjobban a nézőknek. Az online szavazást torony magasan VV Olivér nyerte. Sebestyén Balázs a szavazás kapcsán egyelőre még nem mondhatott részleteket, annyit árulhatott el csak, hogy ennek később még nagy jelentősége lesz.

 

VV Laci távozása után felmerül az az ötlet, hogy a szerkesztők Olivérrel pótolnák a megüresedett helyét. Dobsi Adrienn, a VV4 sajtósa azt nyilatkozta korábban, készültek a váratlan helyzetekre B-tervvel is, de új lakót nem költöztetnek be és a műsor sem lesz rövidebb amiatt, mert Laci elhagyta a villát.

 

VV Olivér jelenleg, hogy az országot járja és Alekoszért kampányol, valamint az Okostojás készülő feleségkereső műsorának előkészítésében is aktívan részt vesz, ugyanis ő gyűjti a jelölteket. Sok elfoglaltsága és kötelezettsége mellett könnyen elképzelhető, hogy csak néhány napot tölt majd bent a Villában, ha egyáltalán ez volt az oka a vasárnapi helyzetfelmérésnek.

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

Justin Biebert dobta Selena Gomez

2011. ápr 9.

Véget ért egy hivatalosan sosem létezett kapcsolat.
Selena Gomez ezentúl csak barátságot kíván ápolni a kanadai tinisztárral, Justin Bieberrel.

 

Justin Biebert dobta Selena Gomez

 

 

Hivatalosan sem Justin Bieber, sem Selena Gomez nem vállalta fel, hogy együtt járnak, de a magazinok szüntelenül tudósítottak a románcukról egészen addig, míg az egész véget nem ért. A National Enquirer információi szerint Selena Gomez egyszerűen kidobta Biebert a napokban, miután megtudta, hogy Justin SMS-ben Jasmine Villegasszal flörtöl, aki a Baby című klipje egyik szereplője volt.

 

Selena nagyon kiborult. Rákérdezett a dologra Justinnál, aki először tagadott, de aztán mindent bevallott. Ekkor Selena közölte vele, hogy a kapcsolatuknak vége, de szeretné, ha barátok maradnának – nyilatkozta a lapnak egy közeli ismerős.

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Megérkezett a Monte Carlo előzetese!

2011. ápr 9.
 

Bemutatták az első előzetest a Monte Carlo című filmhez, mely Selena Gomez, Leighton Meester és Katie Cassidy főszereplésével készült és nagyrészt hazánkban is forgatták.

 

Megérkezett a Monte Carlo előzetese!

 

 

Selena Gomez, Leighton Meester és Katie Cassidy főszereplésével készült el a Monte Carlo című romantikus vígjáték. A filmet Párizsban, Monte Carlóban és Budapesten is forgatták még tavaly április és június között. Most pedig megérkezett az első előzetes is.

 

A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki a testvérével és legjobb barátnővel spórolt pénzüket egy párizsi álomutazásra költik, ám csalódniuk kell. Amikor a luxushotel előterében reklamálnak éppen, egyiküket összetévesztik egy brit örökösnővel. Ez kalandok sorozatát indítja be: a lányok Monte Carlóba repülnek egy árverésre, ahol nyoma vész egy egymillió dollárt érő nyakláncnak, amit nekik kell megtalálniuk.

 

A premier 2011. július 1-jén lesz az Egyesült Államokban. A három színésznő mellett még feltűnik a produkcióban Andie MacDowell és a Glee sztárja, Cory Monteith is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

SP fogszabályzót kap

2011. ápr 9.

Éder Krisztiánt a Tabu Tv stábja is elkísérte fogorvosához, aki pár héten belül egy úgynevezett gyors fogszabályzást fog végezni nála.

 

SP fogszabályzót kap

 

 

A tinisztár elhatározta, hogy idén tökéletesíti a fogsorát, ezért azt kérte dr. Losonczy Leventétől, hogy végezzen el rajta egy gyors fogszabályzást, ami körülbelül egy év alatt helyre is állítja majd SP fogainak esztétikai problémáját. Az internetes sztártévé riportere elkísérte Éder Krisztiánt a da Vinci art dent fogászatra, ahol megtörtént az első lépés a hiperdizájnos fogszabályzás felé: lenyomatot vettek az ifjú sztár fogsoráról. „Nem azért szeretnék fogszabályzót, mert Justin Biebernek is van, hanem azért, hogy esztétikusabbak legyenek a fogaim. Régen másfél évig már volt rendes fém fogszabályzóm, de az éjszakait nem annyira favorizáltam hordani és visszaálltak a helyükre a fogaim...” – meséli a tabutv.hu riporterének SP, aki annak idején pink, babakék és fekete gumidíszeket is rakosgatott a szájában lévő fémszerkezetre.

 

Krisztián most azonban nem a régimódi fémes megoldást, hanem egy új, sokkal visszafogottabb berendezést választott magának. „Az ajó, hogy ezt bármikor kivehetem és akkor sem látszik túlzottan amikor bent van, mert átlátszó. Eleinte kicsit még furán fog menni a beszéd, de ígérem, hogy gyakorlom és akkor jó lesz!” – újságolja a hírt a Tabu Tv internetes videójában a tinisztár.

 

„SP fogai csodálatosak, csak az állásukkal van egy kicsi probléma, amin egész egyszerűen fogunk tudni segíteni. Az új fogszabályzója mellett ugyanúgy fog tudni koncertezni, mehet tévébe és a hangja sem fog változni” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel dr. Losonczy Levente, aki körülbelül tizenkét hét alatt tudja majd helyrehozni a híresség fogainak állását. „Ezúttal egy két lenyomatot vettünk Krisztián fogsoráról. Ez azt jelenti, hogy én a kezemben látom azt, hogy mi is van az Ő szájában, ez alapján pedig majd meg tudom határozni azt, hogy milyen ívre teszem majd a fogait!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában a da Vinci art dent szakembere.  

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Bejelentették az idei BRAVO OTTO-jelölteket

2011. ápr 8.

Hamarosan indul a szavazás, hogy az olvasók eldöntések, idén kik kapják meg az indiánszobrokat.

 

Bejelentették az idei BRAVO OTTO-jelölteket

 

 

A tavalyi év szokásához híven a rajongók online dönthetik el, hogy kiknek szeretnék odaítélni a szobrokat. A szavazás április 20-án veszi kezdetét a hivatalos weboldalon.

 

Bár még sokat kell várni, hogy voksoljunk kedvenceinkre, a jelöltek névsora már a hét elején napvilágot látott. Idén is magyar és külföldi kategóriákból kerülnek ki a nyertesek.

 

A magyar jelöltek

 

Az év férfi előadója

 

 • SP
 • Puskás Péter
 • Brasch Bence
 • Takács Nikolas
 • Vastag Csaba

Az év női előadója

 

 • Lola
 • Tóth Gabi
 • Janicsák Veca
 • Noémi Virág
 • Tolvai Renáta

Az év együttese

 

 • Anti Fitness Club
 • Idiot Side
 • BNF
 • Stereo 2.0
 • The Grenma

Az év felfedezettje

 

 • MM
 • Fluor
 • Düki
 • Children of Distance
 • John The Valiant

Az év videoklipje

 

 • Lola – Benned élek
 • Tóth Gabi – Elég volt
 • SP Nevem SP
 • Anti Fitness Club – Angyal
 • Fluor – Mizu

A külföldi jelöltek

 

Az év férfi előadója

 

 • Adam Lambert
 • Bruno Mars
 • Justin Bieber
 • David Guetta
 • Usher

Az év női előadója

 

 • Pink
 • Katy Perry
 • Lady Gaga
 • Rihanna
 • Miley Cyrus

Az év együttese

 

 • Linkin Park
 • 30 Seconds to Mars
 • My Chemical Romance
 • The Black Eyed Peas
 • Jonas Brothers

Az év felfedezettje

 

 • Taio Cruz
 • Mike Posner
 • Far East Movement
 • Nicki Minaj
 • Willow Smith

Az év videoklipje

 

 • Pink – Raise Your Glass
 • Katy Perry – Firework
 • Lady Gaga – Alejandro
 • 30 Seconds to Mars – Closer to the Edge
 • Bruno Mars – Just The Way You Are

A díjkiosztó-gála helyszíne ezúttal is a WestEnd City Center Millenium tetőterasza, az időpontja pedig 2011. június 4. A belépés ingyenes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Lady Gaga új dala április 19-én érkezik

2011. ápr 8.

Lady Gaga új albuma csak májusban érkezik, de még új dallal jelentkezik. Az első számot már hatalmas várakozás előzte meg, majd óriási sikereket ért el. Április 19-én jön az új szám, a Judas.

 

Lady Gaga új dala április 19-én érkezik

 

 

A Grammy-díjas énekesnő még februárba jelentette be, hogy a várva várt Born This Way album második kislemeze a Judas című dal lesz, és a lemez bemutatása előtt jelenik meg pár héttel. Késöbb dalszövegr észletekek is megosztott a dalból, majd a Google-val készült interjúban azt is elárulta, hogy a számhoz készült videoklipet ő maga fogja rendezni állandó koreográfusa segítségével. A kisfilm forgatása Los Angelesben zajlott.

 

A dalpremier dátumát az újrainduló videónaplójából, a Transmission Gagavision első epizódjából tudhatjuk meg. Tegnap jelent meg az új része, amelyben kiderült, hogy a dal április 19-én érkezik. Ezenkívül mutatott egy új dalrészletet a Born This Way albumról, a videó végén a  Judas koreográfiájába is betekintést ad.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV Laci feladta a Való Világot

2011. ápr 8.

Laci, a Való Világ Dokik kategóriában bejutott játékosa 133 nap után önszántából elhagyta a luxusbörtönt egészségügyi problémái miatt.

 

VV Laci feladta a Való Világot

 

 

Már korábban is mesélt visszatérő egészségügyi problémáiról, sőt pár napja még orvoshoz is szállították – Dr. Lázár László, azaz VV Laci egészsége nem volt tökéletes. Szerdán mellkasi fájdalmakra és zsibbadó végtagokra panaszkodott, így azonnal hordágyra tették és kórházba szállították. A csütörtöki összefoglalóban pedig Stohl András elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt a férfi elhagyta a villát.

 

„Jelenleg olyan helyzetbe kerültem, hogy úgy gondolom, fel kell adjam ezt a játékot. Orvosi segítségre van szükségem, hogy ezen túltegyem magamat és tovább tudjak lépni az életben, és a régi felhalmazott problémákkal meg tudjak küzdeni” – mondta, majd sírva búcsúzott társaitól, és azt kérte tőlük, ne haragudjanak rá, de kénytelen volt meghozni ezt a döntést állapota érdekében.

 

Laci a második játékos, aki önként hagyja el a luxusbörtönt. Az előző Gina volt; ő ugyan nem egészségügyi problémák miatt hozta meg döntését, hanem azért, mert férje kiesése után már nem érezte jól magát a játékban.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV 4:Gigi nagy bajban van?!

2011. ápr 4.

Gigi eddig próbálta titkolni múltját, bár nemrég saját maga beszélt több száz eurós kereseteiről. Ennek ellenére kint már hetek óta címlapokon hozzák le fétispornós karrierjének részleteit.

 

VV4: Gigi nagy bajban van?!

 

 

VV Gigi a valóságshow stábja elől is elhallgatta múltjának kínos részleteit, csupán az erotikakiállításon tett „látogatásáról” ejtett szót – a fétispornóról és egyéb munkáiról mélyen hallgatva. A Blikk információi szerint Szandika és Jerzy is felvállalta kétes múltját, hiszen biztosak voltak abban, hogy ha bekerülnek a villába, mindenre fény derül.

 

Villabeli és kinti barátait is meglepetésként érte a fiatal lány filmográfiája: „Ledöbbentem, amikor értesültem Gigi dolgairól. Nekünk teljesen más arcát mutatta. Nem azért ítélem el, amit tett, hanem azért, mert másnak akar látszani, mint amilyen valójában” – nyilatkozta Olivér a Blikknek. A lap Gombit is megkereste, aki összeomlást jósolt Jerzy barátnőjének: „Hetekre vagy akár hónapokra is szüksége lehet ahhoz, hogy feldolgozza a történteket. Nem lesz könynyű, hiszen arra számított, hogy ezek a dolgok nem kerülnek napvilágra. Nekünk legalábbis nem beszélt róluk.”

 

„Elképzelni sem tudom, milyen hatással lesz ez az egész az életére. Abban a hitben él, hogy ő a jó kislány a villában, és a külvilág a benti tettei alapján ítéli meg. Mekkorát téved!” – mondta egy névtelen ismerős a sajtó megkeresésére.

 

A párbaj kapcsán beszélgettek Éva anyukájával, Baukó Györgynével is, aki szintén elmondta őszinte véleményét Gigiről: „A lányom megérezhette, hogy a testvérek nem őszinték, csak színészkednek a kamerának, ezért is kerülte el őket jó messzire. Éva ezzel szemben önmagát adja. Kicsit hisztis, ha pedig iszik egy keveset, akkor üvölt. Viszont ő legalább nem játssza meg magát. Tisztában van vele, hogy milyen hibákat követett el, és azokért vállalja is a felelősséget. Ha Évi kiesik a játékból, ő minden bizonnyal beleveti magát a celebek életébe, hiszen mindig is vonzotta a csillogás.”

 

A Rácz testvérpár fiatalabb tagjának titkairól tehát hetek óta cikkeznek a bulvárlapok, s pár nappal ezelőtt ő is mesélt szerelmének néhány munkájáról, ami újabb témát adott a médiumoknak: „Pont akkor jöttem be, amikor elindultak a munkáim. Párizsból három nap alatt 900 euróval jöttem haza, naponta két fehérneműshow volt. A testemből élek, azt veszik meg, nem a lelkemet meg az eszemet. Amíg tudom, én ezt nagyon ki akarom használni” – mesélte Gigi.

 

A felvételt a hazai pornóipar királya, Kovi is meghallgatta, és szakértőként a következőket mondta a Bors újságírójának„Abszolút elképzelhető, hogy fehérneműs bemutatóért napi 300 eurót kap, az összeg reálisnak tűnik” – kezdte Kovi, aki szerint Gigi tökéletes lenne a felnőttfilmekhez, de nemzetközi karriert nem tud elképzelni számára. A nemzetközi mezőnyben csak egy lenne a többi felnőttfilmes közül” – mondta Kovi, aki szerint Gigiben nincs meg az a plusz, amivel az ismert pornósok közé kerülhetne – már ha egyáltalán akarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV 4:Éva harmadszor is győzött

2011. ápr 4.

Minimális különbséggel ugyan, de a törtető lány nyert Gigi ellen a Való Világ eddigi legizgalmasabb párbaján.

 

VV4: Éva harmadszor is győzött

 

 

A törtető kategóriában induló Baukó Éva immár a harmadik győztes párbajon van túl, ez alkalommal a Rácz testvérek lány tagját,  a botrányos előéletű Gigit  küldte haza. A megosztó személyiségű, villában nem kedvelt lány elenyésző szavazatkülönbséggel, 51:49-es aránnyal nyert, de az adás alatt rendesen kiosztotta ellenfelét. Gigi viselkedése a párbajon sokak számára kicsapta a biztosítékot. Még Alekosz sem az előre megírt kortesbeszédet mondta, inkább a magát egyre erőteljesebben megjátszó Rácz lány eddig rejtve maradt énjéről beszélt.

 

Az eredmények hallatán Éva majdnem szívrohamot kapott, a földön fekve csapkodta magát, és a műsorvezető, Sebestyén Balázs kérdéseire is csak levegőért kapkodva tudott egy-egy szót válaszolni.

 

A villában maradt játésokok nem fogadták kitörő örömmel a törtetőt, egyedül Alekosz volt nagyon boldog, aki a beszéde során azt is megígérte Évának, hogy ha visszajön, olyan falat fognak maguk köré állítani, amit már senki nem fog tudni áttörni.

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

Selena Gomez Who Says

2011. ápr 3.

Selena Gomez legújabb dala, a Who Says ma debütált az egyik amerikai rádióban.

Selena Gomez: Who Says-dalpremier!

Rengeteg rajongót meglepett a hír, amikor Selena Gomez nemrég bejelentette: hamarosan új dallal jelentkezik, aminek kisfilmjét már le is forgatták.

A dal pár nappal később meg is jelent – ígéretéhez híven – Who Says címmel. Az énekesnő ugyanis ma délután vitte magával a felvételt az egyik leghíresebb amerikai rádióba, és magyar idő szerint délután 16 óra 37 perckor debütált.

 

0 hozzászólás

Ke$ha csak a klipben néz ki jól

2011. ápr 3.

A 24 éves énekesnőről kiderült, bár zenés videóiban szinte tökéletesen mutat, a valóságban ez koránt sincs így. Ke$ha szörnyű bikiniben mutatkozott az ausztrál strandon, ahol narancsbőre és löttyedt teste is előtűnt.

Ke$ha csak a klipekben néz ki jól

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a videoklipekben erotikusan vonagló és csábosan táncikáló énekesnők főleg a számítógépes trükköknek köszönhetően olyan tökéletesek. Később egy-egy paparazzófotó lerántja róluk a leplet, és kiderül a színtiszta valóság. Ke$ha meghökkentő képet mutatott magáról, amikor egy kötött, fekete bikiniben strandolt. A hatalmas fürdőbugyi és az ódivatú melltartó a századelő divatját idézi, és egyáltalán nem áll jól neki. A képekből az is kiderült, hogy fiatal kora ellenére már most narancsbőrös. Mindebből pedig arra lehet következtetni, hogy a sztároknál bevett szokásoktól eltérően nem jár fitneszklubba, és nem rendelkezik személyi edzővel sem.

Az köztudott róla, hogy a jógát szereti, és egy kis bemutatót is tartott erről a parti homokban, nem is zavartatva magát a többi ember miatt. Az énekesnő ausztrál turnéját szakította meg azzal, amikor leruccant a partra fürdőzni egyet. Az viszont biztos, hogy aki meglátta őt a nagymamastílusú bikiniben, egy pillanatig sem feltételezte, hogy ismert énekesnő.

Ha személyi edzőt nem is, de egy stylistot nyugodtan felvehetne, aki segít neki az öltözködésben.

 

0 hozzászólás

Justin Biebert leleplezték

2011. ápr 3.

A 17 éves kanadai tinisztárról három viaszszobor készült a Madame Tussaud múzeumok részére. A tinisztárt a szobor készítése alatt többször is megmérték, ámde a végeredménybe így is apró hiba csúszott.

Justin Biebert leleplezték

Justin Bieber alig pár hónapja került a köztudatba, kinek örömére és kinek bánatára. Eddig egyetlen dologban érte el azt, amit Michael Jackson, Prince, Beyoncé vagy a fiú saját mentora, Usher, mégpedig a szoborba öntést illetően. A szoborkészítés nem kapott nagy nyilvánosságot, így sokakat meglepetésként ért a március 15-ei leleplezés.

Justint a nyolc hónapon át készülő szobor miatt többször is megmérték, hogy a bábu minél élethűbb legyen, de a végére mégis akadt egy kis gond. Amikor a tinisztár személyesen látogatott el, hogy pózoljon a saját viaszszobra mellett, kiderült, hogy a szobor készítői még a régi bubifrizurát alkották meg a fejére, miközben Justin imázst váltott, és már rövid hajjal jelenik meg mindenhol.

A képekről és a videóról azonban az is kiderült, hogy Justin azóta nőhetett néhány centit is, mert a bábú láthatóan alacsonyabb lett nála. A videón az is látható, hogy nemcsak az antifanoknak, hanem még Biebernek is ökölbe szorult a keze saját mása láttán.

Ezek a dolgok kikerülhetetlenek a mai világban, hiszen a stylistok szinte havonta új külsőt találnak ki a sztároknak, bár ez Bieber esetében eddig nem volt igaz, hiszen egészen mostanáig ragaszkodott régi frizurájához. A szobor leleplezését követő fotózáson Bieber önelégülten nézegette önmagát, és megállapította, hogy a babán minden a helyén van.

A viaszbábuból egyébként három darab készült, hogy Amszterdamban, Londonban és New Yorkban is kiállíthassák a múzeumokban.

2 hozzászólás

Justin Bieber ismét kínos helyzetbe került

2011. ápr 3.

A 17 éves tinisztár és az Év legrosszabb albuma büszke tulajdonosa ismét kínos helyzetbe hozta saját magát. Liverpoolban 110 000 ember előtt lépett színpadra – lehúzott sliccel.

Justin Bieber ismét kínos helyzetbe került

A Metro magazin információi szerint pár tizenéves rajongója takarítónak álcázva  behatolt  a hotelszobájába, miközben a bejárat előtt is összeverődött egy csapat tinirajongó. Minden bizonnyal eme hatalmas sokk okozhatta szétszórtságát, és felejtette lehúzva a sliccét.

Sokszor gúnyolódnak a tinisztáron azzal, hogy kislánynak titulálják. Mivel a színpadon készült fotók sem döntötték el 100 százalákosan a kérdést, Biebernek elege lett, és a Twitteren közölte, hogy bajuszt fog növeszteni ezzel bizonyítva, hogy ő nem lány.

„Nem borotválkozom egy hónapig, úgyhogy mindenki láthatja majd a bajszomat... Készen állok!” – írta Justin.

Bieber tehát a bajusszal akarja bizonyítani a világnak, persze nem mindegy, hogy milyen bajusszal. A Velvet.hu összeszedett neki néhány típust, melyre a magyar fanok és antifanok itt szavazhatnak.

0 hozzászólás

Joe Jonas a saját neméhez vonzódik?

2011. ápr 3.

A legújabb hírek szerint Ashley Greene valójában azért hagyta el Joe Jonast, mert világossá vált számára, hogy a zenész meleg, és a saját neméhez vonzódik.

Joe Jonas a saját neméhez vonzódik?

Szakításuk hírének csütörtöki bejentése óta felütötte fejét az a téma, miszerint Joe Jonas a saját neméhez vonzódik. Kapcsolatuknak valójában az vetett véget, hogy Ashley hat hónap után rájött párja titkára. A Jonas testvérek legnépszerűbb tagja szokás szerint tagadja a feltételezést, de valójában feltűnően sokat beszél a melegekről, anélkül, hogy erről bárki kérdezné. Eme tény megmagyarázná azt is, hogyan bírta megtartani szüzességi fogadalmát olyan barátnők mellett, mint Ashley, Taylor Swift, Demi Lovato, Camilla Belle, vagy AJ Michalka.

Ashley nem sokat szomorkodott a szakítás után, hiszen a következő nap már Jared Followillel ünnepelte Szent Patrik napját nagy romantikázás közepette. Ezzel ugyan Demi Lovato után egy másik lecsúszott tiniikonba rúgott hatalmasat, ugyanis Jaredre, a Kings of Leon egyik gitárosára korábban Miley Cyrus próbálta kivetni hálóját.

2 hozzászólás

Selena Gomez alig nyilatkozik Justin Bieberről

2011. ápr 3.

Selena Gomez eddig szégyenlősen nyilatkozott barátjával, Justin Bieberrel kapcsolatban, ám most mégis szólt róla néhány szót a Late Show-ban.

Selena Gomez alig nyilatkozik Bieberről

Selena Gomez, akinek nemrég megjelent vadonatúj száma – amellyel már most komoly sikereket aratott – szerdán este a Late Show-ban adott interjút David Lettermannek.

A műsorvezetőnek sikerült néhány szót kiszednie a Disney-sztárból újdonsült barátjával kapcsolatban. Először is feltette a kérdést, ami mindenkit érdekel: együtt jár-e a két tinisztár? Eközben felemelt egy fotót, melyen Justin és Selena látható.

A 18 éves Selena Gomez kissé félénk mosollyal válaszolt a kérdésre, és csak annyit árult el, hogy több mint két éve találkozott először a Baby énekesével. „Az ő menedzsere hívta fel anyukámat, aki ugyebár az én menedzserem– árulta el a Selena.

Persze a műsorvezető nem érte be ennyivel, és tovább firtatta a dolgot, mígnem a fiatal színész-énekesnő kiöntötte a szívét. Bár azt szó szerint nem mondta el, hogy valóban együtt vannak, mégis érdekes dolgot tudhattunk meg tőle.

Justin már nagyon régóta részt vesz az életemben. Az csak jó, ha valaki megérti, min megyek keresztül.

2 hozzászólás

Justin Biebert Csúnyán leégették

2011. ápr 3.

Robert igencsak kellemetlen helyzetbe hozta a tinik kedvencét, amikor azt nyilatkozta, hogy soha nem találkozott még Justinnal.

Justin Biebert csúnyán leégették

Robert Pattinson nemrég interjút adott az MTV-nek, akik többek között Justin Bieberről is faggatták. Mr. Pattinson állítása szerint még soha nem találkozott személyesen Justin Bieberrel. Ez a kijelentés az ifjú énekesnek elég nagy beégést jelent, mivel nemrég még azt hírdette a sajtónak, hogy Pattinsontól kap csajozási tanácsokat.

„Egyszer egy buliban odajött hozzám Robert Pattinson, és azt mondta, az emberek imádják a haját, és szerinte az enyémet is fogják. Csak bemutatkozik a lánynak, és azt kérdezi: szeretnél beletúrni a hajamba? Azt hittem, csak viccel, de ez valóban működik!” – mesélte akkor Bieber.

Hogy a 17 éves srác valójában miért is hazudott, azt a Twilight szívtiprója sem érti, és csak ennyit reagált az esetre: „Tényleg híres vagy, ember! Miért gondolod, hogy kitalált mesékre van szükséged?”

3 hozzászólás

A Nyári lányok szívesen terveznének ruhákat

2011. ápr 3.

A Summer Sisters nemrég Tóth Bori kollekciójához adta arcát, a show-n pedig hangjukkal keltették fel a közönség figyelmét.

A Nyári lányok szívesen terveznének ruhákat

A Nyári lányok Tóth Bori legújabb kollekciójának arcai lettek, pár napja pedig a ruhák bemutatóján is felléptek, ahol többek között a Bors újságírójával is beszélgettek a divattervezésről.

„Mindig is imádtam rajzolni, de végül a zenei pályát választottam, hisz ez az életem, amit persze egyáltalán nem bánok” – nyilatkozta Edit, aki nagyon tehetségesen rajzol, és előnyben részesíti a kreatív dolgokat.

„Mint sok nő, én is szeretek öltözködni, odavagyok a divatért, szeretem a szépet, így nem tartom kizártnak, hogy a jövőben akár saját tervezésű fellépőruháink kollekciójával is előrukkolok” – mesélte Aliz, aki nagyon szívesen készítené el álomruháit.

2 hozzászólás

Janicsák Veca szépségszalont nyitott

2011. ápr 3.

Az X-Faktor énekesnőjének és testvérének nagy álma vált valóra: belvárosi szépségszalont nyitottak.

Janicsák Veca szépségszalont nyitott

Az X-Faktor énekesnője és nővére, Regina már régóta félretették pénzüket, hogy megnyithassák első szépségszalonjukat.

A belvárosi kis vállalkozás a szépülni vágyó nők számára igazi paradicsomot jelent, hiszen ebben a kis helyiségben együtt van jelen a fodrászat, a kozmetika, a manikűr és pedikűr, műköröm, illetve gyógy-, test- és arcmasszázs is.

„Természetes, hogy mindent együtt csinálunk, így az eddig megkeresett pénzecskénket a szépségszalonba fektettük be” – mesélte Veca a Blikknek.

4 hozzászólás

VV Ildi a Csillag születikben

2011. ápr 3.

Tomai Ildikó egyike volt a Való Világ első kiesőinek. Most a szórakoztatóipart vette célul, jelentkezett a Csillag születikbe, ám nem jutott tovább.

VV Ildi a Csillag születikben

Tomai Ildikó (VV Ildi) jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, a Csillag születik harmadik szériájába, ahová versmondással jelentkezett.

Az egykori villalakó viszont nem ért el osztatlan sikert a zsűritagoknál, ők kifejezetten unták a produkciót, és Oroszlán Szonja kivételével mindegyikük megnyomta a piros gombot.

Amikor Ildikó kiesett a Való Világból, elárulta, szeretne színészkedni, és egy szerepet kapni a Barátok közben.

A lenti videóban megnézhetitek a teljes, vágatlan verziót.

 

 

4 hozzászólás

Kids Choice Awards 2011 — a nyertesek listája

2011. ápr 3.

Tegnap kiosztották a Nickelodeon által szervezett Kids Choice Awards díjait 20 kategóriában.

Kids Choice Awards 2011 — a nyertesek listája

 

Április 2-án lezajlott a Nickelodeon által szervezett Kids Choice Awards, ahol a nyertesek megkapták díjaikat. Az átadást előben nézhették a tengerentúlon 7 órakor – magyarországi időszámítás szerint hajanli 1 órakor. Azt est műsorvezetője Jack Black volt. Fellépett többek között a Big Time Rush, a Black Eyed Peas és a fiatal tehetség, Willow Smith is.

 


Íme a nyertesek listája (kivastagítva):

Kedvenc tv-sorozat:

 1. Big Time Rush
 2. iCraly
 3. The Suite Life on Deck
 4. Wizards of Waverly Place

Kedvenc valóságshow:

 1. American Idol
 2. America's Funniest Home Videos
 3. America's Got Talent
 4. 4. Wipeout

Kedvenc rajzfilm:

 1. The Penguins of Madagascar
 2. Phineas and Ferb
 3. Scooby Doo! Mystery Incorporated
 4. SpongeBob SquarePants

Kedvenc tv-s színész:

 1. Joe Jonas
 2. Nick Jonas
 3. Cole Sprouse
 4. Dylan Sprouse

Kedvenc tv-s színésznő:

 1. Miranda Cosgrove
 2. Miley Cyrus
 3. Selena Gomez
 4. Victoria Justice

Kedvenc tv-spidekick:

 1. David Henrie
 2. Jennette McCurdy
 3. Noah Munck
 4. Brenda Song

Kedvenc film:

 1. Alice in Wonderland
 2. Diary of a Wimpy Kid
 3. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
 4. The Karate Kid

Kedvenc filmszínész:

 1. Jack Black
 2. Johnny Depp
 3. Dwayne Johnson
 4. Jaden Smith

Kedvenc filmszínésznő:

 1. Miley Cyrus
 2. Ashley Judd
 3. Kristen Stewart
 4. Emma Watson

Kedvenc animációs film:

 1. Despicable Me
 2. How to Train Your Dragon
 3. Shrek Forever After
 4. Toy Story 3

Kedvenc animációs szinkronhang:

 1. Tim Allen (Toy Story 3)
 2. Cameron Diaz (Shrek Forever After)
 3. Tom Hanks (Toy Story 3)
 4. Eddie Murphy (Shrek Forever After)

Kedvenc akcióhős:

 1. Steve Carell
 2. Jackie Chan
 3. Robert Downey Jr.
 4. Will Ferrell

Kedvenc férfi sportoló:

 1. Peyton Manning
 2. Shaquille O'Neal
 3. Michael Phelps
 4. Shaun White

Kedvenc női sportoló:

 1. Danica Patrick
 2. Lindsey Vonn
 3. Serena Williams
 4. Venus Williams

Kedvenc zenekar:

 1. Big Time Rush
 2. Black Eyed Peas
 3. Jonas Brothers
 4. Lady Antebellum

Kedvenc énekesnő:

 1. Miley Cyrus
 2. Selena Gomez
 3. Katy Perry
 4. Taylor Swift

Kedvenc énekes:

 1. Justin Bieber
 2. Jay-Z
 3. Bruno Mars
 4. Usher

Kedvenc dal:

 1. Baby (Justin Bieber ft. Ludacris)
 2. California Gurls (Katy Perry ft. Snoop Dogg)
 3. Hey, Soul Sister (Train)
 4. Mine (Taylor Swift)

Kedvenc könyv:

 1. Diary of a Wimpy Kid Series
 2. Dork Diaries
 3. Vampire Academy Series
 4. Witch and Wizard Series

Kedvenc videojáték:

 1. Just Dance 2
 2. Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem
 3. Need for Speed: Hot Pursuit
 4. Super Mario Galaxy 2

Az este folyamán kiosztottak még két díjat: az Arm Fart Hall of Famer kategóriában Josh Duhamel győzedelmeskedett, míg a „nagy segítő-díj” Justin Timberlake kezében landolt. A győztesek listáját ezen az oldalon is meg lehet tekinteni.

0 hozzászólás

Angelina Jolie

2011. ápr 3.
 • Születési név                                 Angelina Jolie
 • Angelina Jolie Voight
 • Becenév
 • Angie, Ange, Jolán :-D
 • Születési idő
 • 1975. június 04.
 • Születési hely
 • Los Angeles
 • Foglalkozás
 • színésznõ
 • Családi állapot
 • elvált, 6 gyermek
 • Partner
 • Brad Pitt
 • Magasság
 • 173 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • zöld
 • Csillagjegy
 • Ikrek
1 hozzászólás

Álomháború (Sucker Punch) szinkronos előzetes

2011. ápr 3.

0 hozzászólás

VV4:elkészültek a világslágerek

2011. ápr 2.

Péntek este debütáltak a villaslágerek élőben az RTL Klubon; a lakóknak Kasza Tibi és L. L. Junior segített.

VV4: elkészültek a villaslágerek

Kasza Tibor és L. L. Junior már napok óta próbálnak popsztárokat faragni a Való Világ 4 lakóiból. Megírták a dalokat, megszerezték a zenét, és megpróbálták a villalakókból kihozni a legjobbat. A sok-sok próba eredményét péntek este láthattuk élőben az RTL Klubon.

A lakók két csapatra voltak osztva: a Klikk együttest – melynek tagjai Béci, Jerzy, Anikó és SzandikaL. L. Junior tanította.

A Kultúrcsürhék csapatot – Éva, Alekosz, Gigi és Laci szereplésével – Tibi próbálta énekre bírni.

Természetesen a produkciók tele voltak a másik kifigurázásával, és nevetésben sem volt hiány. A Klikk csapat inkább rap stílusúra – hiszen Junior és Béci is rapper –, a Kultúrcsürhék pedig poénosra vették a zenéjüket. Az előadásokra hétfőig lehet szavazni a Való Világ hivatalos oldalán.

3 hozzászólás

Megvan VV-címlaplány

2011. ápr 2.

A CKM magazin online szavazásán arról dönthettek a nézők, hogy a négy Való Világ-os lány közül ki legyen a címlapon. A voksokat összeszámolták, íme az eredmény.

Megvan a VV-címlaplány

Egy jó hónappal ezelőtt indított szavazást a CKM magazin a weboldalán, hogy melyik villalány legyen a címlapon. A villába egy napra beköltözött az újság stábja, és elképesztő képeket kattintgattak a lányokról. A verseny hatalmas szenvedélyeket váltott ki a rajongókból, és sokan csaláshoz is folyamodtak. A szavazás újraindult, ráadásul az utolsó napon éjfélig meg kellett hosszabbítani a szavazás idejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A várva várt végeredmény a következő:

4. Szandika
3. Éva
2. Gigi
1. Anikó

Az első helyen álló Anikó több mint 7 ezer szavazattal utasította maga mögé a második helyen álló Gigit, míg Szandika negyed annyi szavazatot tudhatott magáénak, mint a fekete démon. A magazin szerkesztői a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek, hogy a két legtöbb szavazatot kapott lány kerül ki a címlapra, de az újság hasábjain belül mind a négy lány erotikus fotói megtekinthetőek lesznek.

0 hozzászólás

Nagyot bakizott a Való Világ stábja

2011. ápr 2.

Jerzy egy jeleneten belül két különböző nadrágot visel, de annak nyoma sincs a videóban, hogy közben átöltözött volna. Nem is tehette, hiszen mindösszesen alig 50 másodpercről van szó.

Nagyot bakizott a Való Világ stábja

Az RTL Klub  aktuális valóságshow-jának hitelessége örökös téma az internetes körökben. Most egy durva vágási hiba adhat újabb támadási felületet a kételkedőnek.

Az alábbi felvétel legelején Jerzy terepszínű alsóban könyörög Alekosznak, hogy keljen fel és segítsen nekik meglepni a villalakó lányokat nőnap alkalmából. Alig pár másodperccel később már szürke nadrágban látható, és abban magyaráz a villa okostojásának.

Ezek szerint a felvételt alaposan megvágták a készítők, hiszen Gigi szíve választottja kétszer is ruhát cserélt. Ebből arra is lehet következtetni, hogy bizonyos jelentek bizony megrendezettek, és akár többször is felveszik, ha az szükséges.

2 hozzászólás

Katy Perry földönkívülivé változott

2011. ápr 2.

Katy Perry földönkívülivé változott legújabb filmjében, az E.T.-ben. Az énekesnő Kanye West közreműködésével készítette el legújabb dalát.

Katy Perry földönkívülivé változott

Katy Perry három sikeres kislemez után egy negyedikkel örvendezteti meg rajongóit. Az E.T.-ben az énekesnő földönkívülivé változik, hogy szerelmet keressen, majd végül meg is találja azt.

A látványelemekkel bővelkedő kisfilmet Floria Sigismondi rendezte, és az eddigi Katy-klipek közül ez a legköltségesebb produkció.

A dal egyébként már listavezető Új-Zélandon és az Egyesült Államokban is.

0 hozzászólás

VV Gigi

2011. ápr 2.

A Való Világ hugicájánál eltörött a mécses. Úgy érzi, hogy neki mindig mindenkinek meg kell felelnie, és nem lehet önmaga. Ezért nem szeretik őt a nézők.

VV4: Gigi elnyomás alatt él

Gigi és Béci a beköltözéskör tökéletes testvéreknek tűntek. A villában sem sokat veszekedtek egymással, de a lánynál eltörött végül a mécses, és már bánja, hogy ketten együtt jelentkeztek a reality show-ba. Úgy érzi, hogy Béci mellett ő semmi és egy senki, ráadásul állandóan arra törekszik, hogy megfeleljen testvérének, így nem lehet önmaga. Mindemellett pedig ott van Jerzy is, akinek szintén mindenben a legjobbat akarja nyújtani.

„Meg akarok felelni a bátyámnak, Jerzynek, otthon meg a szüleimnek. Azt érzem, hogy nulla vagyok, itt bent mindenki többet ér nálam” – fakadt ki a lány a tegnap esti adásban, miután testvére újra leteremtette, hogy mindig csak takarítani tud.

Bécit nem hatotta meg igazán kishúga kirohanása, inkább kemény szavakkal kioktatta, miszerint ha úgy érzi, hogy nem ér semmit, akkor pszichológusra van szüksége. Lehet, hogy Gigi lesz a következő, aki nem fogja bírni a bezártságot, és elhagyja a villát?

0 hozzászólás

VV László

2011. ápr 2.

A Való Világ dokija, Laci már korábban is mondta, hogy tetszik neki a rosszkislányként bekerült Anikó. Vajon mit tartogat a jövő számukra?

VV4: Laci szerelembe esett?

A Való Világ dokija Dr. Lázár László többször is elmondta már, hogy az ő nőideálja a rosszkislány, Nádai Anikó. Szombat este a nézői szavazásnak köszönhetően be kellett újra ülniük az igazsághintába, és el kellett mondaniuk, hogy ki kihez vonzódik. Laci nem volt rest, és ismét megerősítette, hogy Anikóhoz.

Anikó is elmondhatta, hogy kit tart vonzónak, és állítása szerint a fantáziáját Béci forgatja meg, de ha hosszú kapcsolatot akarna, akkor biztosan Lacit választaná. Vasárnap este a nézők ismét szavazhattak, most arról, hogy Gigi és Jerzy átadják-e a nyugiszobát, hogy Laci és Anikó együtt lehessen, és meg tudják beszélni a dolgaikat.

Laci elég erősen nyomult a lányra, emiatt Ani többször is zavarba jött, de mégsem lett semmi köztük. Pedig a Villla dokija készült, még be is parfümözte magát. Anikó viszont inkább belebújt a vágyölő pizsijébe, hogy még véletlenül se mozgassa meg a villatársa fantáziáját.

Ki tudja, mit hoz még a villalét. Anikó könnyen szerelembe esik. Ott volt Béci, Olivér, L.L. Junior, és akkor Király L. Norbit már meg se említsük.

Most talán majd Laci lesz a következő ?

2 hozzászólás