♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Iszak Eszter: „Nem szálltam el magamtól”

2011. máj 31.

„Továbbra is szingli vagyok, még nem szeretném, ha ez változna” - mondta el Iszak Eszter.

 

Iszak Eszter: „Nem szálltam el magamtól”

 

Iszak Eszter már az esküvőre készült, aztán szakított Istenes Bencével a show-műsorbeli partnere, SP miatt, végül mégis csókolózott Bencével. Túlságosan elszállt magától – írták a lapok.

 

Sőt a Nagy Duett sztárja, Iszak Eszter állítólag külön öltözőt is követelt magának, de ezt ő tagadja: „Ebből semmi nem igaz, csak SP hülyéskedett egy interjúban, azt mondta: ha összeveszünk, akkor külön öltözőmbe leszünk. Na, ebből lett az, hogy én saját öltözőt kértem. De az összes lány (én is) egy öltözőben sminkel, öltözködik.”

 

Istenes Bencével viszont tényleg csókolóztak egy szórakozóhelyen, amit Eszter nem is tagad le: „Valóban elcsattant a csók. De továbbra is szingli vagyok, és nem tűnik úgy, hogy ez egy darabig nem is fog változni.”

 

1 hozzászólás

Ismét a lét a tét

2011. máj 31.

A villa ötödszörre is megnyitja kapuit, és várják az új jelentkezőket.

 

Ismét a lét a tét

 

 

Szabolcs, Laci, Milo és Alekosz – mindenkinek ismerősek ezek a nevek, hiszen ők az eddigi Való Világ széria nyertesei.

 

Idén újra kinyílnak a villa kapui, hiszen elindul a Való Világ 5. A tegnapi Szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor végén Lilu és Balázs bejelentették a játék folytatását.

 

„Azt hiszed, különbb vagy, mint Alekosz, vagányabb vagy, mint Olivér, nagyobb a szád, mint Szandikának, akkor jelentkezz, mert a Való Világ villája újra megnyitja kapuit! Ha elmúltál 18, de nem vagy még 45, akkor jelentkezz! Jelentkezz egyénileg, szüleiddel, testvéreddel, akár az anyósoddal, vagy a pároddal!” – hallható a műsor promójában.

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Lady Gaga egy dollárért árulta új albumát

2011. máj 31.

Lady Gaga Born This Way lemeze az első héten több mint 1 millió példányban kelt el, ami nem véletlen: 1 dollárért árulták a lemezt.

 

Lady Gaga egy dollárért árulta új albumát

 

 

Lady Gaga második albuma, a Born This Way jelenleg hat országban listavezető. Az eredmények nem véletlenek: digitálisan mindenki beszerezhette két napig 1 dollárért (200 Ft) az Amazon.com oldalról. Általában egy dalt árulnak ennyi pénzért.

 

Legutóbb Taylor Swift adta 99 centért a Speak Now-t, és az első héten 1 millió 40 ezer darab kelt el belőle.

 

Bár az akció csak két napig tartott, az webáruház ígyis több milliós bevételt bukott el. Az első nap 330.000-en, a másodikon pedig 150.000-en töltötték le az anyaszörny új lemezét.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Alekosz lepattintotta Veronikát

2011. máj 31.

Alekosz a vasárnapi műsor után egy stábbulira volt hivatalos, de Veronikát nem vitte magával, inkább hazaküldte édesanyjához.

 

Alekosz lepattintotta Veronikát

 

 

Úgy tűnik, tiszavirág életű lesz Alekosz kapcsolata. A Való Világ győztese vasárnap egy stábbulira volt hivatalos, ahová választottját, Veronikát nem vitte magával. Mindketten bevallották, egyáltalán nem ismerik egymást.

 

Veronika három hétig harcolt Alekosz szívéért, az egykori villalakó pedig 15 lányból választotta ki a 19 éves tanulót.

 

Nyereményük egyike egy nyaralás volt, de tegnap mindketten elmondták, hogy nem terveznek közös időtöltést, ha találkozni akarnak, akkor majd felhívják egymást. Alekosz szavaiból azt lehetett kikövetkeztetni, nem biztos, hogy szeretné folytatni a kapcsolatot arájával.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Adam Lambert bevette Oroszországot

2011. máj 29.

Adam Lambert május 28-án Oroszországban járt, és fergeteges műsort adott Moszkvának. Nem csak az orosz rajongók távozhattak kellemes élménnyel, Lambert szerint az inspiráció kölcsönös volt, habár megdöbbent a koncertje közben történteken.

Adam Lambert bevette Oroszországot

Adam gépe kora délután érkezett Moszkvába, ahol egy kisebb tömeg várta, sajtósok és rajongók egyaránt. Bár megközelíteni nem tudták, hiszen az érkező szupersztártól egy korlát választotta el őket, az emberek kedvét ezt nem igazán szegte.

Az érkezést követően a MY3 TV csatornának adtak interjút, s erős akcentussal ordították a kamerába, hogy „Szeretünk, Adam!”. Így nem csoda, hogy Lambert mosolyogva fogadta a tömeget. Ekkor a műsorvezető kielemezte őt, fejebubjától egészen a talpáig – szóba került, hogy mennyire lazán és stílusosan van felöltözve és az, hogy a viselt napszemüvege mennyire jól áll neki.

Lambertöt egyenesen egy kocsiba vezették, ám az itt várakozó rajongóknak már osztogatott autogramot, és le is vezényelte nekik az If i had you című slágerét is – bár az autóból nem szállt ki, nagyon úgy tűnt, hogy igazán vigyáznak rá.

A koncert helyi idő szerint késő délután kezdődött. Ekkor lángra kaptak olyan pletykák, hogy a Radio Maximum közvetíteni fogja a show-t – amely ha igaz lett volna, az interneten keresztül is hallgatni lehetett volna Adamet, ám a rádió önhibáján kívül úgy adta le, hogy BB még csak a hangpróbáját tartja, így helyette zenét tettek be – ám ez nem volt igaz, az már maga a koncert volt. Mikor vissza akartak kapcsolni, addigra pedig vége lett. Azok a szerencsések, akik viszont ott lehetettek a Maxidrom Fesztiválon ebből a kavarodásból persze semmit nem észleltek. Egy egészen megbízható forrás szerint Lambert a következő számokat adta elő: Whataya Want From Me, Fever, Sleepwalker, 20th Century Boy, If I Had You, Strut, Sure Fire Winners, Music Again és Whole Lotta Love, s a show-ban közreműködött még Isaac, Tommy Joe és Monte is.

A résztvevők boldogan újságolták egy helyi lapnak, hogy Adam meglepően kedves és elragadó volt a színpadon, így kellemesen csalódtak benne.

Az érzés az énekes szerint is kölcsönös volt, mielőtt egy tucat képet posztolt volna a hivatalos Twitter-profiljára, kiírta a következőt: „Kedves rajongóim: ez egy teljesítmény volt részletekről. Egy nappali teljesítmény. Olyannyira inspirálóak az orosz rajongók! Most emlékeztettem magam, hogy mennyire jó stúdióban munkálkodni, de a színpad az a hely, ahol igazán értékelni tudom a zenét!”

Ezután Adam értesült a mindeközben lejátszódó meleg tüntetésről, amely hatalmas botrányba fulladt. Az orosz hatóságok nem engedélyezték a felvonulást, de a szexuális kisebbséget „élvező” emberek megtartották, azonban most nem az elfogadás mellett, hanem a hatóság ellen tüntetve, azzal a táblával a kezükben, hogy „Oroszország nem Irán” – ám a szivárvány színű lobogókat hordozó embereket egy vallási fanatikus csoport megtámadta, így egy nagyobb verekedés tört ki az ellenzékek között. A hatóságok közbeléptek, és több száz embert tartóztattak le – mindeközben Adam éppen a show-ját élvezhette. A történteket így kommentálta: „Nagyon megdöbbent vagyok, ami történt abban az órában és városban, amelyben én felléptem. Jelentősen halványít a dolgokon.”

Az orosz rajongók reméik, hogy Lambert ennek ellenére majd a hivatalos turnéja során is visszalátogat hozzájuk, és nem hagynak benne kellemetlen gondolatokat a Moszkvában történt események.

0 hozzászólás

Lady Gaga magányos transzvesztita lesz

2011. máj 29.

Courtney Love meg van róla győződve, hogy Lady Gaga magánéletére hosszú távon káros hatással lesz, hogy fura göncökben járkál és teljesen elfoglalt.

Lady Gaga magányos transzvesztita lesz

Courtney Love annak adott hangot, hogy félti Lady Gagát a keserű, öregkori magánytól. „Nagyon fiatal és tehetséges, de nincsenek barátnői, sem hetero barátai. Helyettük meleg stylistokkal és tanácsadókkal veszi körül magát, akik furcsa, nemtelen Barbie-vá változtatták. Engem is a meleg pasik emeltek fel, de aztán megtaláltam az utam. Nézzük például ezt a húsruhaügyet. Ha nem változtat ezen, hamar magányos transzvesztita lesz. A hetero pasik nem igazán bírják az ilyesmit” – mondta Kurt Cobain özvegye, Courtney Love a Fix.com oldalnak

3 hozzászólás

Justin Bieber megbabonázza a lányokat

2011. máj 28.

Justin Bieber betör a parfümpiacra. Íme a tinisztár női parfümjének reklámfilmje.

Justin Bieber megbabonázza a lányokat

Már korábban beszámoltunk arról, hogy Justin Bieber női parfümöt dob a piacra. Valószínűleg ez egy nagyon jó marketingfogás, hiszen világszerte fiatal lányok ezrei vannak megbolondulva a kanadai sztárért.

A parfüm a Someday nevet kapta, és tervek szerint több mint 30 millió dollár bevételt is hozhat. A 14 és 18 év közötti lányoknak készült illatot maga Justin választotta ki, a beérkezett pénz pedig jótékony célra megy.


1 hozzászólás

Az Alkonyat sztárjai megkönnyezték a búcsút

2011. máj 28.

Az Alkonyat sztárjai bevallották, hogy az utolsó forgatási napon mindannyian a könnyeikkel küzdöttek.

Az Alkonyat sztárjai megkönnyezték a búcsút

Az elmúlt évek során az Alkonyat stábja szinte már egy családdá vált. Rengeteg időt töltöttek együtt, ezért mindenkit mélyen érintett az elválás. A sikersorozat két fiatal sztárja, Kristen Stewart és Taylor Lautner bevallották, hogy az utolsó forgatási napon mindannyian könnyeikkel küzdöttek.

A Jacobot alakító színész elárulta, az utolsó felvétel lezárásának pillanata az összes kollégát megindította, még a főhősnőt alakító Kristen Stewartot is, akiről tudni kell, hogy a stáb legkevésbé érzelmes tagja.

„Lényegében az elmúlt négy évben folyamatosan ezeket a filmeket forgattuk. Nagyon furcsa érzés tudni, hogy többször nem megyek vissza, nem leszek többé Jacob Black... Az utolsó nap természetesen nagyon érzelmesre sikerült. Hogy őszinte legyek, voltak, akik sírtak. Én is nagyon szomorú voltam, de a legnagyobb meglepetés Kristen volt” – árulta el Taylor.

A Twilight Saga utolsó része, a Hajnalhasadás 2 csak 2012-ben kerül a mozikba, de a Hajnalhasadás 1 már az év végén megérkezik – a rajongók legnagyobb örömére.

1 hozzászólás

Kínos: SP nadrágja szétrepedt

2011. máj 28.

Éder Krisztián, alias SP a lassan a végéhez közeledő Nagy Duett csütörtöki próbáján villantotta ki mintás alsógatyáját.

Kínos: SP nadrágja szétrepedt

A Nagy Duett csütörtöki próbáján SP szűk nadrágja egyszerűen szétrepedt a fenekén a tánckoreográfia próbája közben. A boxeralsó, amit viselt, és kivillant, fehér alapon mintás, és állítólag a Shake it! felirat olvasható rajta – mondta el a TV2 sajtósa a Velvetnek.

A feliratot sajnos a képen nem látni, azt viszont igen, hogy a próbákon a fotó tanúsága szerint zacskót kell húzni azokra a magassarkú cipőkre, amiket a lányok viselnek.

A TV2 sajtósa arról nem adott felvilágosítást, hogy a repedést okozhatta-e egy kisebb vagy nagyobb duzzanat, melyet Puskás Peti okozhatott SP-nek – hiszen ez magyarázat lehet arra, hogy miért lett szűk SP nadrágja.

 

1 hozzászólás

Megjelent Joe Jonas első számának előzetese

2011. máj 28.

Joe Jonas legújabb számának előzetesével hívja fel rajongói figyelmét szeptemberben debütáló lemezére.

Megjelent Joe Jonas első számának előzetese

Joe Jonasról régen hallottunk már, ám most ő is beleveti magát a szólókarrierbe. A középső Jonas fivér régóta készülődik már debütálni mint szólóénekes, és végre eljött az idő.

Amerikában Joe első száma, a See No More június 3-án lesz először hallható. Mint minden jobb előadó, a szám megjelenése, a nagy debütálás előtt ő is megmozgatja rajongói fantáziáját, Joe ugyanis rövid előzetest tett közzé.

Az előzetesből (annak ellenére, hogy nem mutat sokat) kiderül, hogy az album az új stílusirányzathoz fog tartozni. A dalt Joe és Chris Brown írták közösen. Az egykori Disney-sztár elmondása szerint a szám sok személyes érzelmét mutatja meg.

 

1 hozzászólás

Lady Gaga a Rolling Stone címlapján

2011. máj 28.

Lady Gaga a Rolling Stone magazin kedvéért dobta le ruháit. Az interjúban elmesélte, ha nincs a színpadon, úgy érzi, mintha halott lenne.

Lady Gaga a Rolling Stone címlapján

Nem ez az első alkalom, hogy Lady Gaga a magazin címlapján pózolt: az elmúlt években már többször is feltűnt a világ egyik legrangosabb zenei magazinjának borítóján.

Az amerikai énekesnőt a rajongói a júniusi Rolling Stone címlapján csodálhatják meg. A képek hozzá képest egészen visszafogottra sikerültek, Gaga ugyanis mindössze egy bőrmelltartót viselt, frizuráját pedig copfba kötötte.

A Born This Way című sláger promótálásához készült képeken viszont már többet mutat magából, az egyik fotón csupasz fenekét is megmutatja.

„Ha nem a színpadon vagyok, úgy érzem, mintha halott lennék. Hogy ez egészséges-e, avagy sem, nem izgat. Egészen addig nem érzem, hogy élek, amíg fel nem lépek” – nyilatkozta az énekesnő a magazinnak adott exkluzív interjújában.

4 hozzászólás

Feltörték Lázár László autóját

2011. máj 27.
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu

1 hozzászólás

Taylor Swift új klippel jelentkezik

2011. máj 27.

A négyszeres Grammy-díjas énekesnő május elején mutatta be Mean című klipjét, de máris új kisfilmmel jelentkezik.

 

Taylor Swift új klippel jelentkezik

 

 

Taylor Swift már három dalhoz forgatott klipet legújabb albumáról, és nemrég elkészült a negyedik is, mely a The Story Of Us címet viseli. Hivatalosan április 19-én jelent meg a dal kislemezként, melyet maga Taylor írt.

 

A történetet a 2010-es CTM Music Awards eseményei inspirálták, amikor az énekesnő újta találkozott exbarátjával, de nem is szóltak egymáshoz. A dal az USA-ban a lemez megjelenésekor egészen a 41. helyig jutott a Billboard listáján.

 

A klipet Noble Jones rendezte, és május 24-én volt a premierje az MTV-n. A videót a Vandebil Egyetem Központi Könyvtárában forgatták, valamint Taylor és az exbarátja közötti kapcsolatot meséli el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Nick Jonas a Broadway-en

2011. máj 24.

A legfiatalabb Jonas szerepet kapott a Broadway-en, méghozzá a Hajlakk című darabban.

 

Nick Jonas a Broadway-en

 

 

Harvey Fierstein és Marissa Jaret Winokur újra fogják alkotni a Hajlakk szereposztását, melyben ezúttal Nick Jonas, Corbin Bleu, John Stamos, Drew Carey és Darlene Love kapott szerepet. A produkciót a Hollywood Bowl viszi színre a Broadway színpadán. A Hajlakk című musicalben szerepet kaptak még az American idol énekesnői, Diana DeGarmo, Tara Macri és Mo Gaffney.

 

A bemutatóra augusztus 5-7-ig kerül sor. A koreográfiát a Tony-díjas Jerry Mitchell fogja irányítani, aki az eddigi Hajlakk táncos produkcióit is koreografálta.

 

Az eredeti Hajlakkot még 1988-ban készítették, melynek rendezője John Waters volt. 2002-ben nyitott a Broadway-en, ami 8 Tony-díjat kapott, az egyik ezek közül a legjobb musicalért járt. Majd jó nagy ugrás után, 2007-ben megérkezett a második filmváltozat, melynek főszereplői között megtaláljuk John Travoltát, Zac Efront és Amanda Bynes-ot. És most itt az újabb darab, melyben ezúttal Nicket láthatjuk majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Debütált Gaga új dala, a Hair

2011. máj 19.

Még csak kilenc nap telt el azóta, hogy megjelent a The Edge of Glory, ám Gaga már el is készítette legújabb dalát.

 

Debütált Gaga új dala, a Hair

 

 

A Born This Way című lemez már beharangozása óta hatalmas sikernek örvend. Az albumról eddig csak három számot ismerhettünk meg: a Born This Wayt, a Judast, valamint a The Edge of Gloryt.

 

A Hair lesz az utolsó dal az albumról, melyet még a megjelenés előtt – május 23-áig – hallhatunk. Eddig a Judashoz és a Born This Wayhez készült klip, de állítólag a másik két dalhoz is készül kisfilm.

 

A Hair az énekesnő hivatalos YouTube-csatornájára és az iTunesra május 16-án került fel. A kis szörnyecskéknek pedig már csak öt napot kell aludniuk, és már érkezik is a teljes Born This Way lemez.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Demi végre elfogadta magát

2011. máj 18.

Bár kicsit későn jött rá Demi Lovato, valójában mennyire jó nő. De ami késik, nem múlik, Demi jobban érzi magát, mint valaha, és ezt nem fél megosztani sem!

 

Demi végre elfogadta magát

 

 

Demi Lovato súlyos bulémia tünetével került rehabra, amely sokkolta a világot. A látszólag mosolygós lány súlyos önértékelési gondokkal küzdött, és a Joe Jonasszal való szakítása sem könnyítette meg a helyzetét.

 

Demi élő példa arra, hogy a rehab után egy sokkal jobb életszemlélettel távozhatnak a bekerültek, hiszen a lány elégedettebb a testével, mint valaha.

 

Lovato a következő képet és üzenetet közölte a hivatalos Twitter-oldalán: „Olyan keményen dolgoztam az egészségemen és a fittségemen. Nem hiszem el, hogy ezt megoszthatom veletek, olyan izgatott vagyok. Itt van a bikini ideje!”

 


Demi rajongóival osztotta meg a képet.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Nick Jonas és Delta Goodrem egy pár?

2011. máj 17.

Nick Jonas és az ausztrálok szeme fénye, Delta Goodrem kéz a kézben távoztak tegnap este egy moziból.

 

Nick Jonas és Delta Goodrem egy pár?

 

 

Nick Jonas és Delta Goodrem május 15-én kéz a kézben távoztak egy Los Angeles-i moziból. A Disney-sztár, aki 8 évvel fiatalabb szíve választottjánál, a következőket írta Twitter-oldalára: „Áldottnak érzem magam. Fantasztikus hétvégém volt.”

 

Delta jelenleg Los Angelesben tartózkodik, ahol új albumát készíti. Állítólag Nick is résztvesz a munkálatokban, a stúdióban ismerkedtek össze. Az énekesnő vőlegényével, Brian McFaddennel nemrég szakított, hét évig voltak együtt.

 


Nick Jonas és Delta Goodrem május 15-én kéz a kézben távoznak.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Decemberben debütál Jolie filmje

2011. máj 17.

Tegnap a Cannes-i Filmfesztiválon többek között Angelina Jolie első rendezésének hivatalos címét is bejelentették.

 

Decemberben debütál Jolie filmje

 

 

A produkció az In the Land of Blood and Honey ('Vér és méz földjén') elnevezést kapta, és a FilmDistrict gondozásában fog megjelenni, még az idei év végén.

 

A cég a GK Films érdekeltségébe tartozik, melynek alapítója annyit elárulhatott Jolie első alkotásáról, hogy „ösztönös és lenyűgöző művészre utal”.

 

A film nagy részét Magyarországon forgatták, s a 90-es évek délszláv háborújának történetéről szól, melyben boszniai – akkor még gyermek – színészek is szerepet kaptak.

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

Madonna és Gaga rokonok?

2011. máj 17.

Lady Gaga és Madonna sok mindenben hasonlít, és ez talán nem is a véletlen műve. Kiderült ugyanis, hogy a két énekesnő rokonságban áll egymással.

 

Madonna és Gaga rokonok?

 

 

Lady Gaga korunk új Madonnája”. A legtöbb ember ezen a véleményen van, és maga a botrányos énekesnő is elismeri, hogy nagy példaképe a popdíva. A számos hasonlóságnak most megtalálták az okát.

 

Chris Child a sztárok családfakutatásával foglalkozik, és elkezdett érdeklődni a két díva iránt, miután megtudta, hogy mindketten francia – kanadai felmenőkkel rendelkeznek. A közös őseik az 1600-ban Franciaországból Kanadába telepedett földművesek. A családfakutató szerint a két hölgy kilenced unokatestvére egymásnak.

 

Természetesen, ha ez még nem lenne elég, akkor az is bizonyítást nyert, hogy Gwen Stefani is valamilyen messzi rokoni kapcsolatban áll Madonnával. Ezek szerint mindenki mindenkinek a rokona? Vajon tényleg rokonságban áll Madonna és Gaga?

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

2011. máj 14.

Üdvözöllek benneteket!

Írjatok nekem példákat,hogy mik legyenek a

honlapomon!Képek,olyan sztárokról cikkek

akik titeket érdekelne! Az e-mail

címem:dorivivi1998@citromail.hu 

 

Várom a leveleiteket!

0 hozzászólás

Eurovízió: közeledik a döntő

2011. máj 14.

43 országból most már csak 25 van versenyben az Eurovíziós Dalverseny első helyéért.

 

Eurovízió: közeledik a döntő

 

 

Kedden és csütörtökön az elődöntők után kisorsolták, hogy ki hányadikként léphet majd a színpadra. Szombaton a show-t a finn énekes kezdi, és a grúz rockbanda zárja. Wolf Kati az ötödik lesz. Azt mondta, meg van elégedve, ugyanis nem kell sokáig izgulnia, és az ötös édesapja szerencseszáma.

 

Íme a sorrend:

 

 1. Finnország
 2. Bosznia-Hercegovina
 3. Dánia
 4. Litvánia
 5. Magyarország
 6. Írország
 7. Svédország
 8. Észtország
 9. Görögország
 10. Oroszország
 11. Franciaország
 12. Olaszország
 13. Svájc
 14. Nagy-Britannia
 15. Moldova
 16. Németország
 17. Románia
 18. Ausztria
 19. Azerbajdzsán
 20. Szlovénia
 21. Izland
 22. Spanyolország
 23. Ukrajna
 24. Szerbia
 25. Grúzia

A fogadóirodák szerint idén Amaury Vassili, a francia operaénekes fog győzni, aki korzikai nyelven énekel majd. Egy másik szavazás szerint pedig Wolf Kati esélyes a győzelemre, ugyanis 2007-ben és 2009-ben is sikerült eltalálniuk a befutót, így reméljük, hogy 2011-ben is folytatódik ez a sorozat.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga megújult

2011. máj 14.

Lady Gaga a V Magazin ázsiai számának címlapján szerepel, melyet május 12-étől lehet megvásárolni az újságárusoknál.

 

Lady Gaga megújult

 

 

Év elején a V magazin már bejelentette, hogy Gaga különrovatot fog vezetni, melyben megosztja véleményét a divatról, és exkluzív betekintést is ad saját kis világába. Ezért indították el a Drawn This Way projektet, melyben a rajongók rajzait, festményeit gyűjtötték. A cikkeket különféle kicsi szörnyek rajzai fogják díszíteni, melyeket ide kattintva meg is lehet tekinteni.

 

A legújabb, ma megjelenő szám bevételének tíz százalékát pedig a Japán vöröskeresztnek utalják, mellyel az ország helyreállításában segítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Megjelent Rihanna új klipje

2011. máj 10.

Az énekesnő Loud című albumának 4. kislemezéhez, a California King Bedhez készült Rihanna legújabb klipje. A pörgős dalok után a soron következő dal egy visszafogott, lassú ballada, melyhez szintén érzelmes videofilm érkezett.

 

Megjelent Rihanna új klipje

 

 

A mostanában karrierje csúcsán lévő Rihanna a Loud lemezéről újabb kislemezt jelentetett meg, méghozzá a California King Bedet, ami – a pörgősebb dalok, illetve a sokakat megbotránkoztató S&M után – egy lassú, érzelmes ballada, melyhez hasonlóan lágy klip készült. A California King Bed már a 4. dal az énekesnő 5. stúdióalbumáról, ami várhatóan szintén olyan sikeres lesz, mint az előbbi kislemezek.

 

A klip hangvétele lágy, a színek és a vágás is illeszkedik a lassú tempójú dalhoz. A video egy szerelmi történetet ölel fel, ahol az énekes (Rihanna) eltávolodik szerelmétől, és bár mindkettejüknek fáj, hogy így alakult a kapcsolatuk, mégsem tudnak mit tenni ez ellen.

 

A Loud albumával nagy sikereket elérő Rihanna nyáron indul turnézni a világ körül, hogy promótálja legutolsó lemezét. A korongról a Man Down lesz a következő single, melyhez az énekesnő már le is forgatta a klipjét pár nappal ezelőtt Jamaikában.

 

A klip ezen a linken tekinthető meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Eurovízió: Wolf Kati ma a színpadra lép!

2011. máj 10.

Több hónapos várakozás után végre elérkezett az első elődöntő napja. Wolf Kati ma lép a színpadra.

 

Eurovízió: Wolf Kati ma a színpadra lép!

 

 

Ma este Magyarország egy év kihagyással újra az Eurovízión szerepel, méghozzá Wolf Kati képviseletében. A What About My Dreams? már most közönségkedvenc, de Katinak most egész Európa előtt kell bizonyítania. A helyszínen közel 40 ezer ember foglal majd helyet, a tévéképernyők előtt pedig 100 millióan lesznek kíváncsiak a versenyzőkre.

 

Tegnap két próba is volt: egy délután és egy este. Az esti előadást már a zsűri is értékelte. A zsűri pontszámai és az országok szavazatai alapján áll össze a végleges rangsor.

 

A mai elődöntő résztvevői:

 

 1. Lengyelország
 2. Norvégia
 3. Albánia
 4. Örményország
 5. Törökország
 6. Szerbia
 7. Oroszország
 8. Svájc
 9. Grúzia
 10. Finnország
 11. Málta
 12. San Marino
 13. Horvátország
 14. Izland
 15. Magyarország
 16. Portugália
 17. Litvánia
 18. Azerbajdzsán
 19. Görögország

A szabályok szerint az országok saját indulóikra nem szavazhatnak.
Alanyi jogon Németország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Nagy-Britannia egyből bejutott a döntőbe. Ma este az utóbbi két döntős szavazhat az első elődöntő versenyzőire.

 

Tehát mindenki tapadjon ma este 20 órás kezdettel az M1-re, és szurkoljunk Katinak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Alekosznak való Gigi és Anikó

2011. máj 9.

Anikó és Gigi is Alekosz segítségére lesz az új feleségkereső műsor során. A két exvillalány megkapta a várva várt lehetőséget a csatornától.

 

Alekosznak való Gigi és Anikó

 

 

Alekosz ma este megnyerte a Való Világ 4 játékot, de még korán sincs vége számára a megmérettetéseknek, hiszen holnap útjára indul a Szerelem a legfelsőbb szinteken című produkció. Az RTL Klub a jó szokásokhoz híven a nagy produkció mellé egy kis műsort is indít „gyerekcsatornáján” a Cool TV-n. 

 

A napokban zárultak le a castingok, és kiderült kik lesznek az Alekosznak Való című műsor műsorvezetői. A VV4-ből megismert lányok is indultak a válogatáson, és mivel ők ismerik a legjobban a villa cyborgját, így nem volt nehéz dolguk. Az RTL úgy döntött, hogy Anikónak és Giginek adja meg a lehetőséget, hogy az okostojás showjának a kísérőműsorát vezessék.

 

A fekete démonnak egy nagy álma vált valóra, hiszen a villa elhagyása után az elsődleges tervei között szerepelt, hogy műsorvezetőként helyezkedjen el az anyacsatornájánál. A Rácz lány élete sem unalmas, hiszen már megmutatta magát modellként is a napokban, és most itt az új feladat.

 

A VV4 győztesének az életét tehát holnaptól tovább kísérhetjük az RTL Klubon és a Cool TV-n. Már ha a „görög félisten” igent mond...

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Lady Gaga megalkotta a valódi szörnyetegeket

2011. máj 8.

A polgárpukkasztó világsztárok sokszor már önmagukban nevetségesek, de van még tovább is. Viselkedésük, zenéjük, lényük megihleti az unatkozó, kreatív és bomlott elméket is, akik továbbfejlesztik a celebek munkásságát.

 

Lady Gaga megalkotta a valódi szörnyetegeket

 

 

E videóösszeállítás Lady Gaga nyomán született művekből készült, és remélhetőleg a rajongókat is megmosolyogtatja majd, hogy a Mother Monster létrehozta a valódi szörnyetegeket.

 

A katonáknak is szükségük van egy kis kikapcsolódásra, ezt bizonyítja ez a videó. Az Afganisztánban állomásozó amerikai hadsereg tagjait megihlette a Telephone című dal és egy romantikus-humoros koreográfiát kreáltak köré.

 

 

A következő videó jó példa arra, amikor nemcsak a dalra készítenek alternatív változatot, hanem a szöveget is átírják. Szintén a Telephone-t pécézték ki maguknak az alkotók, újragondolva és újraforgatva magát a klipet is, benne összesűrítve és kifigurázva mindent, ami Lady Gagát és Beyoncét jellemzi. Az elkészült anyagból remek paródia született.

 

 

A következő videó már enyhén elmebeteg feldolgozás. A nagymami összeszedi a fiatal háttértáncosokat, és videoklipet forgat, a néző pedig csak tátott szájjal bámul, és nem hiszi el, amit lát. A legrosszabb az egészben, hogy ez már annyira szörnyű, hogy muszáj végignézni. A választott dal az Alejandro.

 

 

A következő klip alapjául már Lady Gaga egyik újabb szerzeménye, a Born This Way szolgáltatta az alapot. Ez az úriember elég profin tolja. A „hogyan botránkoztassunk nagyvárosban” versenyen valószínűleg dobogós helyezést érne el főszereplőnk. Nevetés közben megnézhetjük New York híresebb központjait is.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Megjelent Vastag Tomi első klipje

2011. máj 8.

Vastag Tamás első klipje tegnap délután debütált, és a 3X3 címet kapta.

 

Megjelent Vastag Tomi első klipje

 

 

Tegnap délután a VIVA televízió Interaktív című műsorában debütált az X-Faktor egykori versenyzője, Vastag Tamás első kisfilmje. A dal a 3X3 címet viseli, és a szerelemről szól: „A cím a boldogságot szimbolizálja. A boldogsághoz nincs szükség kastélyra, vagy földrésznyi területre, 3X3 méter, amit megosztasz egy társsal, éppen elég. Ezután már nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, egy szerelmes és vidám dalról van szó” – nyilatkozta Tomi.

 

 

 

     

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Megjelent Taylor Swift új klipje, a Mean

2011. máj 7.

A Grammy-díjas country-pop énekesnőnek októberben jelent meg harmadik nagylemeze, a Speak Now. Taylor első két kislemezéhez bemutatta a videoklipeket, amik nagy sikereket értek el, s most a harmadiknak, a Meannek is megjelent a kisfilmje.

 

Megjelent Taylor Swift új klipje, a Mean

 

 

Taylor Swift március 7-én adta ki hivatalos kislemezként a Mean című dalt. A szám az amerikai Bilboart Hot 100 listán már a 11. helyig jutott el, de még nagy sikerek várhatnak rá. Az énekesnő április 22-én a GAC "Top 20 Country Countdow" című műsorban mondta el, hogy a Meanhez készült videót pár hét múlva mutatják be. A május 6-án debütáló klipet Declan Whitebloom rendezte, és az Orpheum Színházban forgatták Los Angelesben.  

 

A dalt az énekesnő írta, és féltékeny barátjáról szól, aki elnyomja őt, és a videó is erre a témára épült. A klipben olyan emberek tűnnek fel, akiket társaik elnyomnak, és kinevetnek, Taylor pedig egy színházteremben énekel arról, hogyha felnő, nagy lesz és sikeres, és mindenki, aki eddig lenézte, csak vesztes marad majd. A kisfilmben Swift pár jelentetben egy vonat elé kötözve látható, és barátja áll fölötte: ezzel jelképezi azt, hogy barátja lerombolja önbizalmát. A videó végén mindenki, akit elnyomtak sikeres lesz, és Taylor pedig a Brodwayn énekel híres énekesnőként. A videóban feltűnik Joey King is, az ameriai gyerekszínész.

 

A klip még nem került fel az éneskenő Youtube-csatornájára, de hivatalos oldalán megtekinthető a kisfilm.

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Megérkezett a Judas klipje

2011. máj 7.

Debütált Lady Gaga első saját rendezésű kisfilmje, mely már megjelenése előtt kiverte a biztosítékot az egyháznál. De vajon tényleg ennyire provokatív?

 

Megérkezett a Judas klipje

 

 

Mother Monster legújabb klipje alig pár órája debütált, de már most elképesztően népszerű! A kisfilmnek két verziója van: egy rövidített változat és egy hét perces videó.

 

A képi világ tökéletesen visszaadja a dal hangulatát, és talán még a nem túl velős dalszövegről is elvonja a figyelmet. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Jézust alakító színész eléggé ott van a szeren. A Bibiliai motívumok természetesen nemcsak a szám címében és szövegében, hanem a klip díszleteiben is visszaköszönnek.

 

Ami még nagyon tetszetős, az a kontraszt, a vad motoros szerkók, és a Krisztus idejéből származó jelmezek és környezet.

 

Lady tehát most is igazán kitett magáért! Ti mit gondoltok Gaga első, önálló rendezésű videójáról?

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

Óvó néni lesz Barbee-ból

2011. máj 7.

A fiatal sztár tavaly még média-kommunikációs szakra jelentkezett, idén viszont új jelentkezési lapot nyújtott be.

 

Óvó néni lesz Barbee-ból

 

 

Mostanra teljesen biztos, hogy Barbee óvó néni szeretne lenni, mivel beadta jelentkezési lapját az ELTE-re, ahol óvodapedagógiát szeretne tanulni.

 

„Sokat jártam be az oviba, anyukám ott dolgozott. Nagyon szeretem a gyerekeket, az öcsém most 12 éves, nagyon sok időt töltöttünk együtt. Az éneklést semmiképpen sem szeretném abbahagyni, remélem, jól jön majd, hogy van hangom” – számolt be az énekesnő a Blikknek.

 

A szőke lánynak külföldi karrierje is kezd fellendülni, de ellentétben más sztárokkal, ő nem angol nyelvterületen képzeli el jövőjét. „Gyerekkorom óta németül tanulok, rengeteg barátom él Németországban, így kézenfekvő volt, hogy én inkább ezt a nyelvet választom” – mesélte Barbee, akinek júniusban jelenik meg első német nyelvű dala, a Ganz Nach Dran.

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

VV Anikó Top 10-es

2011. máj 7.

A Való Világ műsor szexi fekete szépsége is helyet kapott a CKM és a JOY magazin közös listáján. Ráadásul nem is akármilyet: a top 10-be választották.

 

VV Anikó Top 10-es

 

 

2011. május 1-je szomorú nap volt VV Anikó életében. A lány ezen az estén vesztett párbajt villatársa, Éva ellen, de ekkor még nem is sejtette, hogy egy egészen új élet vár rá az igazi való világban. A lány élete azóta fenekestül felfordult, és számos felkérést kap.

 

Anikó egyik álma vált valóra, amikor a minap megtudta, hogy ő is szerepel a Joy és a CKM magazin által összeállított listán a 10 legjobb nő között. A fekete szépség, bár szeretne első helyen végezni, de tisztában van vele, hogy a többi jelölt mellett szinte semmi esélye nincsen.

 

„Ilyen csajok mellett, mint Zimány LInda, Bódi Sylvi vagy Balogh Edina ez a menet esélytelen, de már az is nagy megtiszteltetés, hogy benne vagyok a tizben” – mondta el a lány.

 

A magazinok a legjobb pasit is megválasztják, amiről Anikó véleményét is megkérdezték. Szerinte Istenes Bencének kéne a férfimezőnyben az első helyre kerülnie. A végeredményt a júniusi CKM magazinban teszik közzé.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 hozzászólás

Így forgatta Fluor a Lájkot

2011. máj 7.
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu

3 hozzászólás

Legyen neked is Justin Bieber-mosolyod!

2011. máj 7.

A Brush Buddies Justin Bieber vakító mosolyát ígéri egy éneklő, zenélő fogkefe által, amelyen a tinititán képe díszeleg.

 

Legyen neked is Justin Bieber-mosolyod!

 

 

Sokan a hónap „mi a fenéjének” tartják, de egy amerikai cég, név szerint a Brush Buddies teljesen komolyan gondolja a Bieber-fogkefét, amelyet találó szlogennel népszerűsítenek: „Legyen neked is ma Bieber-mosolyod".

 

A fogkefén emellett nemcsak Justin arca díszeleg, hanem még zenél is. Az esti és reggeli rituálé alatt a Baby című dalt bömböltethetjük, ha ezt a fantasztikus tárgyat választjuk.

 

Természetesen a céget nem a pénz, hanem a motiváció hajtja, hogy a kicsikkel megszerettessék a fogápolást, így Justin arcát nem félve használták fel s nyomták a kis műanyag multifunkcionális tárgyra.

 

Bár köztudott, hogy Bieber fogfehérítésre jár, a fogkefe bizonyára így is hasznos szolgálatot tehet majd a Belieberek számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Katy Perry elénekelte a Fridayt

2011. máj 4.

Ezentúl Katy Perry is a Rebecca Black-rajongók táborába tartozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legutóbbi fellépése, ahol elénekelte a diáklány dalát.

 

Katy Perry elénekelte a Fridayt

 

 

Bár Rebecca Black számos negatív kritikát kapott, mégis olyan sztárok álltak mellé, mint Lady Gaga, Joe Jonas vagy Katy Perry. Az énekesnő legutóbb Ausztráliában koncertezett, ahol két dala közt elénekelte a 13 éves diáklány slágerlistás dalát, a Fridayt.

 

Katy a melbourne-i Rod Laver arénában lépett fel, és hatalmas meglepetést tartogatott a rajongóknak, s egyben Rebecca Blacknek is, hiszen listáján helyet kapott a hírhedt Friday is, melyet örömmel fogadott a közönség. 

 

Az énekesnő azonban a dalhoz képest viszonylag egyszerű feldolgozást választott, hiszen csupán akusztikus elemekkel van megtűzdelve.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

VV4: Újra benépesült a villa

2011. máj 4.

Az előző széria játékosai lepték meg a Való Világ 4 finalistáit hétfő délelőtt. A meglepetésvendégek összesen három napig maradnak.

 

VV4: Újra benépesült a villa

 

 

Miután vasárnap este lecsengett Éva és Anikó párbaja – melyről győztesként a törtető tért vissza –, csak egy éjszakára hagyták egyedül a műsor szerkesztői a finalistákat – Alekoszt, Évát és Jerzy-t –, hiszen a reggel folyamán három új lakó költözött be.

 

A reality előző évadából, azaz a Való Világ 3-ból ismert Milo, Anett és Ágica népesítették be a luxusbörtönt. A finalisták nagyon örültek az exjátékosoknak, és hamar összeszoktak, nevetve beszélgettek.

 

Talán a nőcsábász Alekosz volt az, aki a legjobban örült a „felhozatalnak” – a két szöszit egész nap körülugrálta és bókokkal halmozta el. Még éjszaka is megpróbált bebújni Anett és Ágica ágyába, de nem ért el náluk sikereket. A lányok jót nevettek az okostojás próbálkozásain, aki mindent bevetett annak érdekében, hogy meghódítsa legalább az egyik lány szívét – bár az internetes szavazásból kiderült, hogy a nézők többsége szerint végül mindkét lány beadja a derekát.

 

Az exvillalakók nem hosszú időre érkeztek, hiszen egy háromnapos ottlét után, szerdán már búcsúznak is a műsortól. Az új lakók beköltözéséről készült videót a Való Világ hivatalos oldalán lehet megnézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

VV Béci összehozná Évát és Alekoszt

2011. máj 4.
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu

1 hozzászólás

Miley Cyrus Nirvanát adott elő

2011. máj 4.

Az énekesnő nagy példaképnek tekinti az elhunyt Kurt Cobaint, ezért egyik koncertjén előadta a híres Smells like teen spiritet.

 

Miley Cyrus Nirvanát adott elő

 

 

Miley Cyrus már korábban is hangoztatta, hogy az 1994-ben elhunyt Kurt Cobain nagy hatással volt az életére, és példaképként tekint rá. Így az equadori koncertjén azzal tisztelgett a gitároslegenda előtt, hogy elénekelte a mindenki által ismert Smells like teen spiritet.

 

Bár a YouTube-ra felkerült videó sokakban ellenszenvet váltott ki, Miley büszkén vallja, hogy számára Kurt hatalmas inspirációt jelentett.

 

Pár héttel ezelőtt, Cobain halálának 17. évfordulóján a 30 Seconds to Mars énekese, Jared Leto is készített egy videót, hogy kifejezze mély tiszteletét az énekes iránt.

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Rihanna mellet villantott

2011. máj 4.

A szexi énekesnő a figyelemfelkeltésnek egy furcsa módját választotta egy leukémia elleni jótékonysági gálaesten, ahol gyerekek is rész vettek.

 

Rihanna mellet villantott

 

 

Rihanna mindig is csinosan öltözködött. A hétvégi nagy eseményen, a New Yorkban megrendezet leukémia elleni jótékonysági gálán ruhájában is fantasztikusan nézett ki, de egy kis hiba csúszott az eseménybe.

 

Az énekesnő a ruha választásánál arra nem gondolt, hogy egy pillanatra minden szem pár rá, azaz a melleire szegeződik. A ruha egy behajolásnál nem tudta „rendszabályozni” a kebleit, és az egyik a előrebuggyant.

 

Rihanna éppen David Bowie-val és nejével, Imannal beszélgetett, mikor a baki megtörtént. Az esemény hatalmas médiafigyelmet kapott, ami ezáltal a jótékonysági gálának is kedvezett, amivel összesen 2 és fél millió dollárt sikerült összegyűjteni leukémiás gyerekek számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Készül Demi Lovato és Eminem duettje?

2011. máj 3.

A Twitteren Demi Lovato-rajongók ezrei kiváncsiak arra, igaz-e, hogy a lány duettet fog készíteni Eminemmel.

 

Készül Demi Lovato és Eminem duettje?

 

 

Hála a Twitternek, a sztárok minden mozdulatukról be tudnak számolni, amit rajongóik milliói követnek. Így tesz Demi Lovato is, aki nem tagadja, hogy elég nagy Twitter-mániában szenved. A lányról szinte minden újdonságot innen tudhatunk meg, illetve bejegyzései alapján elindulnak a pletykák, amelyek vagy igazak, vagy nem.

 

Az egykori Sonny Munroe tegnap elcsiripelte fanatikusainak, hogy szeret Eminem-számokkal karaokézni. Ezután az egyik rajongója azt üzente, hogy Demi és Eminem duettezni fognak, így minden rajongó küldje el a Deminem szót minden tweetjébe. A 18 éves pacsirta ezt egy órával később retweetelte, azaz elküldte saját profiljáról is.

 

Az még bizonytalan, hogy Demi tényleg duettezni fog-e a rapperrel, vagy csak szeretne, de az biztos, hogy a Lovato-rajongók mindenre vevőek, amiben a lány részt vesz.

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

Íme a Harry Potter utolsó részének előzetese

2011. máj 3.

Pár napja jelent meg a régóta várt finálé előzetese, amely kettőpercnyi izgalmmal szolgál kedvenc varázslóink kalandjaiból.

 

Íme a Harry Potter utolsó részének előzetese

 

 

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. részének premierjét július 15-re tűzték ki az Államokban – amihez képest a magyar bemutató körülbelül egy hetet csúszik –, de már is megérkezett a film rövid előzetese.

 

A befejezésben Harryéknek az utolsó horcruxokat kell megtalálniuk, amelyekhez először be kell törniük a Gringottsba, a varázsvilág szigorúan őrzött bankjába, végül pedig vissza kell térniük a régi varázsiskolájukba, a Roxfortba, hogy véget vethessenek az ottani állapotokban. Ez elvezet a végső csatához, amelyben a sebhelyes homlokúnak esélye nyílik, hogy legyőzze Voldemortot.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Esküvő

2011. máj 3.

Az újdonsült házasok, Vilmos herceg és Katalin hercegnő körülbelül két hét múlva indulnak csak el a nászútjukra, miután a herceg megkapta az eltávozási engedélyét.

 

Még várat magára a hercegi nászút

 

 

Ugyan az esküvő április 29-én, pénteken zajlott le, s az is nyilvános volt, hogy az azt követő hétvégét a pár még az Egyesült Királyságban - vélhetően II. Erzsébet királynő skóciai nyaralójában - töltik, a nászút helye még mindig államtitok, s vélhetően jó pár napig még az is marad. Maga Katalin hercegnő sem tudja még, hogy férje, Vilmos hova viszi, ám a Clarence házból kiszivárgott információk szerint valahova az Indiai óceán térségébe, feltehetően a Seychelle-szigetekre. Az utazás költsége 10 és 15 millió forint között mozog - melyet még nem tudni, hogy ki fizet majd - mindez eltörpül a 15 milliárdos esküvő mellett. 

 

Prince Wiliiam ma, azaz kedden ismét munkába állt a királyi légierőnél, s csak akkor utazhatnak el, ha a felettese hivatalosan is megerősíti az eltávozási kérvényét. 

 

Egyébként Prince William és Kate Middleton nem kötöttek házassági szerződést, ami azt jelenti, hogy egy esetleges váláskor a hercegné a rangját, és az ő királyi fensége megszólítást is megtarthatja, illetve öt év házasság után minden közösen szerzett vagyon fele neki járna. Reméljük erre nem kerül sor és tragédiamentes, teljes, boldog életük lesz.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás