♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Brenda Song babát vár Trace Cyrustól

2011. aug 31.

A 23 éves színésznő terhes barátjától, a Metro Station 22 éves exfrontemberétől.

Brenda Song babát vár Trace Cyrustól

 

Brenda Song állítólag állapotos, az apa pedig Trace Cyrus, írja az E!Online.

„A színésznő a 8. hétben jár, és nagyon izgatottak barátjával a baba érkezése miatt” – derült ki. A hír azért hangzik furcsán, mert a szerelmesek mindössze pár hónapja vannak együtt, az első hivatalos megjelenésük májusban volt.

Brendát legtöbben a Zack és Cody életéből ismerhetik, legutóbb a Social Network – A közösségi hálóban szerepelt.

Trace tavaly lépett ki a feloszlott Metro Stationből, azóta tervezett duettet húgával, Miley-val is. Szerelmi életéről annyit tudunk, hogy Brenda előtt Demi Lovatóval járt 2009-ben.

Gratulálunk a fiatal párnak!

2 hozzászólás

Meztelen szobor készült Bieberékről

2011. aug 25.

Megalkották a két tinisztár meztelen bronzszobrát, amely hatalmas felháborodást váltott ki.

Meztelen szobor készült Bieberékről

 

A 17 éves tinisztárt, Justin Biebert és 19 éves barátnőjét, Selena Gomezt bronzba öntötték, de nem is akárhogy! A párt meztelenül ábrázolják, intim testrészeiket pedig egy falevél és egy csillag takarja el.

A szobor készítője Daniel Edwards volt, aki korábban megalkotta Paris Hilton boncolását, Britney Spears szülését, Hillary Clinton melleit, Angelina Jolie szoptatását és Suri Cruise első székletét is.

A Justin and Selena as One (magyarul Justin és Selena egyként) címre keresztelt alkotást tegnap leplezték le. A szobor talpazatán a Justin & Selena Forever felirat díszeleg.

„Ha valamelyik tizenéves párra gondolunk, akkor kik jutnak először az eszünkbe?” – tette fel a kérdést a szobrász az MTV Newsnak, aki továbbá hozzátette, a szobor szándékosan lett kihívó.

A műalkotást egy dallasi pornóboltban, a New Fine Artsban fogják kiállítani.


A Justin and Selena as One című szobor

3 hozzászólás

Megérkezett David Guetta új dala

2011. aug 25.

A francia nemzetiségű lemezlovas új dalt osztott meg YouTube-csatornáján.

Megérkezett David Guetta új dala

 

David Guetta augusztus 22-én töltötte fel legújabb dalát a világhálóra, melyben az American Idol egykori, gyönyörű hangú versenyzője, Jennifer Hudson is közreműködött.

A Night of your Life-ot már most a klubok új himnuszaként emlegetik. Az alig két napja debütált szám pedig nemcsak az iTuneson, de a két nap múlva megjelenő korongon is hallható lesz.

0 hozzászólás

A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról

2011. aug 25.

Selena Gomez úgy döntött, hogy a rajongóit is be szeretné vonni az új parfümje tervezésébe.

A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról

 

Selena Taylor Swiftet és Justin Biebert követve úgy döntött, hogy újabb parfümöt ad ki, amelyet 2012 tavaszán fognak piacra dobni. Sokan nem tudnak róla, de Selenának már volt egy parfümje 2009-ben is, ami a Wholearth fantázianevet viselte.

A tinisztár viszont most azt szeretné, hogy a rajongói döntsék el új parfümjének illatát! Több szerencsés is esélyes lehet arra, hogy találkozzon vele, és ellátogathasson abba a laboratóriumba, ahol a parfümöt készítik és tesztelik.

„Izgatott vagyok, hogy létrehozhatom a saját illatomat, ami romantikus, gazdag és édes lesz Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat” – nyilatkozta Selena.

A rajongók ezen a linken vitathatják majd meg az illatot ősztől.

A legnépszerűbb bejegyzés szerint fog elkészülni a parfüm, és az első ötvenezer résztvevő kapni fog egy termékmintát, valamint esélyes lesz arra, hogy kedvencükkel vezessék őket keresztül a laboron.

3 hozzászólás

Angelina Jolie az aknamentesítésért

2011. aug 25.

Angelina Jolie és családja múlt vasárnap látogatást tett a HALO globális főhadiszállásán Skóciában.

Angelina Jolie az aknamentesítésért

 

Angelina Jolie és párja, Brad Pitt hosszú ideje a HALO támogatói közé tartoznak, számos projektet látogattak már meg az aknák által veszélyeztetett országokban. Anyagi támogatásuknak köszönhetően, amely több százezer fontot tesz ki, a HALO humanitárius aknamentesítő csapatokat állíthatott fel Kambodzsában, Srí Lankán, Koszovóban és Afganisztánban is. A színésznő első alkalommal látogatott el a főhadiszállásra, ahol lehetősége volt részt venni egy általános tájékoztatón, amelyet a HALO magasabb rangú munkatársai tartottak a jelenlegi taposóakna-problémáról.

Guy Willoughby, a HALO Trust társalapítója és igazgatója így nyilatkozott:„Nagyszerű lehetőség volt számunkra beszélgetni a projektek során, és megtervezni az aknamentesítési prioritásunkat a jövőre nézve – azaz feltérképezni, hogy a különböző országokban mely közösségeknek van a leginkább szükségük a támogatásunkra.”

A színésznő rendkívül hálás volt, amiért betekintést nyerhetett a szervezet működésébe. „Kiváltság volt számomra, hogy ellátogathattam a HALO főhadiszállására, és találkozhattam az elkötelezett munkatársaikkal. A háború következményeképp a HALO aknamentesítési törekvései alapvető fontosságúak a biztonságos visszatérés és a közösség felépítésének biztosításához.”

A HALO Trust egy politikától és vallástól független brit jótékonysági és amerikai nonprofit szervezet. Feladatuk, hogy eltávolítsák a háború által hátrahagyott romokat, főként a taposóaknákat és a fel nem robbantott lőszereket, amelyek esetlegesen veszélyeztethetik a lakosságot. 1988-ban alapították, ez volt az első ilyen humanitárius aknamentesítő szervezet.

2 hozzászólás

Átverték VV Gigit

2011. aug 25.

Giginek rá kellett jönnie, hogy legjobb barátnője már évek óta csúnyán kihasználja őt.

Átverték VV Gigit

 

„A műsor óta valami szembetűnően megváltozott. Szüleim már érezték a műsor alatt, hogy nincsenek rendben a dolgok, mert a barátnőm nem járt fel hozzánk, pedig rengetegszer hívták, és a párbajra sem volt hajlandó eljönni, nem vette fel anyukáméknak a telefont. Egyik napról a másikra eltűnt. Egyáltalán nem érdeklődött felőlem, nem törődött velem” – mesélte Gigi az Új Ásznak adott interjújában.

Gigi kölcsönadott barátnőjének több százezer forintot még a VV4 előtt, és még mindig nem adta vissza neki.

„Régóta ismerjük már egymást, a nap 24 órájában együtt voltunk, mindenki tudott a másik életéről mindent. Szinte családtag volt: nálunk aludt, evett, ivott, igazán szoros volt a kötelék köztünk. Anyukám a lányaként kezelte őt is” – mesélte a csalódott lány. Mint kiderült, a dolgok a show ideje alatt kezdtek rosszra fordulni.

„Én olyan ember vagyok, aki segít a másiknak, és szerettem volna megmenteni a barátságunkat, de már látom, hogy ez régóta csak érdekkapcsolat, nem fog menni. Most már bánom, hogy pénzt adtam neki, mert utólag kellett rájönnöm, hogy évek óta hazugságra épült a kapcsolatunk. Én nem érdeklem, csak a pénzem, az értékes kapcsolataim, ismeretségeim, és minden, amiből hasznot remélhet.”

2 hozzászólás

Rihanna halálhírét terjesztették

2011. aug 25.

A 23 éves barbadosi énekesnő VEVO-videói alatt kezdett el villámgyorsan terjedni a hír – meghalt az énekesnő.

Rihanna halálhírét terjesztették

 

Ez természetesen nem igaz, Rihanna nagyon is életben van, olyannyira, hogy a Cheers (Drink To That) című számához készült videoklip holnap debütál az iTuneson. Egy előzetes is megjelent, amely a cikk végén megnézhető.

Rihanna videói alatt terjedtek el a haláláról szóló hírek. Olyanokat is kitaláltak, hogy a CNN is megerősítette már a tragédiát. Autóbaleset és fejbelövés is volt a lehetséges halálokok között.

Sajnos ezt a kamuhírt nagyon sokan komolyan vették, úgyhogy mindenki, aki nyugtalankodik az énekesnő „egészsége” felől, annak megnyugtatásképpen – életben van!

0 hozzászólás

Megvan a Csillagkút új Beája

2011. aug 25.

Kiderült, hogy Szorcsik H. Viki veszélyeztetett terhes, ezért sürgősen kellett találni valakit a helyére. A producerek meg is lelték!

Megvan a Csillagkút új Beája

 

Szorcsik H. Viki élete mostanság nagyon megváltozott: kiderült, hogykisbabát vár, és hamarosan férjhez is megy szerelméhez.

Azonban az örömbe némi üröm is vegyült: kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, így nem folytathatja a munkát a Jóban Rosszban című sorozatban. Az alkotóknak hamar kellett találni valakit, aki Bencsik Beáta karakterét játsza majd. Ez sikerült: Bicskey Zsófia személyében leltek rá az ideális szereplőre. A 24 éves lány Bicskey Lukács lánya, aki, amikor megtudta, hogy őt választották ki, egyből igent mondott!

„Néhány hete volt a válogatás, és fogalmam sem volt, hogy új karakter kerül be a sorozatba, vagy egy régit cserélnek le.Sokat gondolkodtam, hogy belefér-e az időmbe az új feladat, de amikor felhívtak, hogy engem választottak, azonnal igent mondtam” – nyilatkozta Zsófi a life.hu-nak.

A 24 esztendős lány álma, hogy legyen egy saját kis csapata, ami majd társulatként működne.

A színésznőt igazi családtagként fogadták új munkatársai, és azt is elmondta, hogy biztos sokáig hasonlítják majd elődjéhez, ám ez cseppet sem zavarja.

4 hozzászólás

Ashley Tisdale és a divat

2011. aug 25.

A 26 éves színésznő ismét Sharpay Evans bőrébe bújva próbálja elnyeri a rajongók figyelmét. Az alábbi interjúban Ashley a divattal való kapcsolatáról beszélt.

Ashley Tisdale és a divat

 

Az új filmben Ashley a High School Musicalből már jól ismert szőkeséget játssza, akire az East Highschool elvégzése után egy jótékonysági gálán Boi kutyájával közösen előadott produkciója miatt felfigyel egy tehetségkutató. Ekkor indul el Sharpay kalandos útja New Yorkba, ahol rá kell jönnie, hogy az élet nem olyan rózsaszín, ahogy azt ő gondolta. Az izgalmas kalandok közepette Sharpay találkozik a jóképű Paytonnal, akit az ismert szívtipró Austin Butler játszik. Sharpay csillogó kalandját a Disney Csatorna fogja adni szeptember 10-én 10.30-as kezdéssel.

Ashley Tisdale karrierje a 90-es évek végén indult be, több olyan híres sorozatban is feltűnt, mint a Hetedik Mennyország vagy a Bűbájos Boszorkák. Az első filmes szerepe a Donnie Darkóban volt, azóta a szőkeség karrierje töretlenül ível felfele. Tisdale mindig színész akart lenni:„A szüleim azt mondták, hogy nem muszáj színésznek lenned, csinálhatsz bármi mást is. A nővérem pomponlány volt, de én soha nem vettem részt semmi ilyesmiben. A színészet a véremben van. Azt mondtam magamnak: én nem fogok pomponlány lenni a suliban, majd egy filmben eljátszom inkább!”

Követed a divatot?
Nagy divatmegszállott vagyok. Állandóan variálom a stílusom, jól ki tudom magam fejezni a ruhákkal. A tengerparti stílustól kezdve a bohém eleganciáig, szeretek mindenféle stílust kipróbálni, sokféle ruhát viselni. Melyik lány nem szeret vásárolni? Nekem ez az egyik hobbym!

Három szóval, hogyan jellemeznéd a stílusod?
Vicces, mindig más, nagyon szörfös.

Mi az ami nem hiányozhat a ruhatáradból?
A stílusom állandóan változik, de most éppen a fehér topokat kedvelem. Semmi felirat, csak fehér topok. Mindig hordok farmert, az szerintem minden lánynak fontos, hogy legyen egy normális farmerje. Szerintem ebből soha nincs elég. Illetve nyárra nagyon jól jön, ha sok flipflopszandálod van, mindenféle színben.

Melyik az a ruha, ami a legjobban tetszik a filmből?
Amikor Sharpay megérkezik New Yorkba, egy flitteres rózsaszín esőkabátot visel. Na, az nagyon fantasztikus! Nagyon megragadja a figyelmet, és nagyon sharpayes. Nagyon jópofa volt viselni, egyértelműen ez a kedvencem.

Milyen divatirányzatot kedvelsz?
Most nagyon odáig vagyok a magasított derekú nadrágokért. Szerintem iszonyatosan jól néznek ki.

Mit szeretsz még?
Télen a műszőrmét. Ékszerek, kiegészítők, nagy, színes gyűrük – mindig!

Mi a legjobb dolog most a ruhatáradban?
Most nem ruha, hanem van egy új pénztárcám, az a legújabb kedvencem.

Részletesen…
Babakék színe van, arany színű gombja. Mindenhova magammal viszem!


Fotó: Merlin Communications

Mi a legszörnyűbb ruha, ami a gardróbodban található?
Jó kérdés. Pont most tettem rendet ott.. Általában megtartok mindent. És képzeld, még most is ugyanannyi kiló vagyok, mint a középsuliban. Szóval megtartok mindent, mert lehet, hogy majd azok a ruhák egyszer megint divatba jönnek.

Azért valamit csak kidobtál…
Hát, egy dologról biztosan tudtam, hogy soha nem fog divatba jönni, az a lábszármelegítő. Megnéztem a ruhásszekrényemet, ott lógtam, és gondoltam, oh istenem, nektek mennetek kell! Szerintem soha nem jönnek divatba, vagy ha mégis, akkor majd veszek újakat!

0 hozzászólás

Holnap jelenik meg Justin Bieber DVD-je

2011. aug 25.

Justin Bieber zenés dokumentumfilmje több mint 30 millió dollár bevétellel büszkélkedik, és sorra jelenik meg az európai országokban. Holnaptól azonban Magyarországon is kapható lesz.

Holnap jelenik meg Justin Bieber DVD-je

 

Justin Bieber esélye a nagy felfedezésre csupán millió volt az egyhez, amíg rajongók hada rá nem klikkelt az interneten. A Soha ne mondd, hogy soha segítségével most te is részesévé válhatsz egy átlagos tinédzser mesébe illő sikertörténetének. Ez a „lebilincselő és inspiráló” film azt mutatja be, hogy a valaha volt legfiatalabb előadóként hogyan jutott fel Justin New York leghíresebb színpadára, és adott teltházas koncertet.

A magyar mozik ugyan nem vetítették le a filmet, de augusztus 25-étől a hazai boltok polcain is megtalálható lesz DVD formájában. A kiadvány ára internetes források szerint 3000 forint körül mozog majd, és néhány extrát is tartalmazni fog.

A film kihagyott jeleneteit tartalmazó Justin Bieber: Never Say Never Director's Fan Cut augusztus 23-án jelent meg az Egyesült Államokban, a magyarországi kiadásról viszont egyelőre nincsenek információk.

2 hozzászólás

Fluor pingvinnel táncol új klipjében

2011. aug 25.

Fluor minden hónapban új számmal jelentkezik az új albuma megjelenéséig, így – bár kissé késve – augusztus sem maradhatott ki a sorból.

Fluor pingvinnel táncol új klipjében

 

A híres Mizu-sztár nemrég olyan ígéretet tett rajongóinak, hogy a legújabb albuma megjelenéséig minden hónapban új dallal jelentkezik. Augusztusra is készített egy mókás dalt, melynek címe Halenda.

A halenda szó pontos jelentését senki sem tudja Fluoron kívül, aki Twitteren már egy hónapja folyamatosan olyan kérdéseket tesz fel, hogy„Ennél halenda?”. Csak annyit közölt egyik csiripjében, hogy akármire is tippelnek a rajongók, biztos, hogy nem azt jelenti a halenda szó.

3 hozzászólás

Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

2011. aug 25.

Demi Lovato és régi barátja, Cheyne Thomas között nagy vita tört ki múlt éjjel a Twitteren, amibe Miley Cyrus is belekeveredett.

Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

 

Demi Lovato és Miley Cyrus – mint tudjuk – nagyon jó barátok. Miley által Demi még az összeomlása előtt megismerte Cheyne Thomast, majd miután a lány kijött a rehabilitációs központból, megszakította vele a kapcsolatot. Úgy tűnik, nem véletlenül. Hogy mi köze van ehhez Miley Cyrusnak?

Bár Demi nemrég úgy nyilatkozott, hogy tartják egymással a kapcsolatot, sőt, a napokban együtt is ebédeltek, mégis a Skyscraper énekesnője múlt éjjel törölte magát Miley követői közül, majd egy ilyen mondatot írt ki Twitter-oldalára: „Nem félek egy mindent kiteregető könyv megírásától, és minden történetet megosztani a saját szemszögemből. Elegem van az összes ilyen híresztelésből, a hollywoodi kölykökből és a bujdosó drogfüggőkből.”

Nem sokkal később Cheyne Thomas is írt néhány gondolatot: „Hahahah! Nagyon igyekszem, hogy ne szóljak hozzá. De igazából az irónia a kommentedben elképeszt engem. Nagyon szomorú, hogy a bizonytalan személyek más embereket tesznek tönkre, annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat. Ez idő- és energiapocsékolás. Én pozitívan gondolkodom, és erre biztatok mindenkit. Segíts az embereknek fölemelkedni, és emiatt érezd jól magad, ne azért érezd magad magasabbnak, amiért lenyomod őket."

Nem sokkal később Demi törölte előbbi tweetjét, és így válaszolt: „Az igaz barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz.” Ezek után nyilvánvalóvá vált, hogy egymásnak szánták bejegyzéseiket, ugyanis Cheyne rögtön válaszolt Demi mondatára: „Valószínűleg az is jó, ha gondolkodsz, mielőtt beszélsz. Ha így teszel, nem kell törölnöd és tagadnod. #ajózanságszexi.”

Ezek után Demi ismét kitörölte a tweetjét, mintha mi sem történt volna, majd pár órával később ismét Miley Cyrus követője lett.

Úgy látszik, ennek az ügynek köze van Demi azon az időszakához, amikor Miley-val és új barátaival (köztük Cheyne Thomasszal) bulizott éjszakáról éjszakára, ugyanis akkor került szóba, hogy lehetséges, hogy a két Disney-lány kábítószerfüggő. Éppen ezért gyanakodtak sokan, amikor Demi rehabra került. Majd amikor gyógyulása után egyik jelszava lett „A józanság szexi!”-mondat, ismét szóba került, hogy a lánynak köze van/volt a drogokhoz.

Ha ez igaznak is bizonyul, mára már egyértelmű, hogy a Skyscraper énekesnője teljesen felépült, egészséges életmódot folytat és a józanságban hisz.

2 hozzászólás

Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat

2011. aug 22.

Nemrég felröppent a hír, miszerint a három ex-Disney-sztár, Selena, Miley és Demi Britney dalokkal fog fellépni az MTV Video Music Awardson. Sel most véget vet a találgatásoknak és tiszta vizet önt a pohárba.

Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat

 

Nemrég merültek fel azok a pletykák, hogy Selena Gomez, Miley Cyrus ésDemi Lovato Britney Spears-dalokkal fog fellépni az idei MTV Video Music Awardson. Az exvarázsló azonban megelégelte a találgatásokat és tisztázta a helyzetet.

Selena a KC 101.3-as rádióállomásnak árulta el, hogy ugyan jelen lesz a ceremónián, fellépni mégsem fog.

„A díjátadón megjelenek, de fellépni nem fogok. Tök király, hogy mindenki azt hiszi [hogy Britney dalokkal lépnek fel], de nem.” – felelte a 19 éves lány, amikor a riporter feltételezett produkciójukról kérdezte őt.

Ezek szerint az egész hír csak kitaláció, és feltételezhetően a díjátadó sem fog Spears köré épülni.

3 hozzászólás

Suli cuccok

2011. aug 21.

Könyvjelzők:hannahkjelzqj4.jpgselena-gomez-sweet-sixteencopy.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/zac-e-hsm/uploads/kjzac.JPGclick to zoomhttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/flicka/uploads/konyvjalzo4.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/forever_twilight/uploads/knyvjelz.JPGhttp://www.hannahmontana00.eoldal.hu/archiv/iobrazek/47http://www.miss-selenagomez.eoldal.hu/archiv/iobrazek/35http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/ashke/uploads/ash-1.pngTwilight könyvjelzőTwilight könyvjelzőtwilight könyvjelzőTwilight könyvjelzőHSM könyvjelzőHSM könyvjelzőHSM könyvjelzőHSM könyvjelzőHSM könyvjelzőHSM könyvjelző

0 hozzászólás

Sulikezdés!!

2011. aug 21.

Órarendek:http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/thebestfilms/uploads/1188472639.jpghttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/thebestfilm/uploads/orarend-09.jpghttp://s4.images.www.tvn.hu/2008/05/06/17/54/www.tvn.hu_77cd744b22b05c751736d081cc2b82df.jpghttp://www.nimfea.hu/kiadvanyaink/egyeb/orarend.jpghttp://diddlshop.hu/download_schedule/images/orarend_final_01.jpghttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/ashke/uploads/orarend.pnghttp://dora.5mp.eu/honlapkepek/dora/2l_Ag3Qi4h/nagy/lovak12.jpghttp://image.hotdog.hu/_data/members0/344/128344/images/sajat_fotok/o1.jpghttp://image.hotdog.hu/_data/members3/455/918455/images/planlayla.pngÓrarend lányoknakÓrarend fiúknaktwilight órarendHarry Potter órarendHarry Potter órarend

0 hozzászólás

Elvishez hasonlították Lady Gagát

2011. aug 21.

A híres jazz-zenész, Tony Bennett nemrég egy interjúban az extravagáns énekesnőről beszélt, és a legendás Elvis Presley-hez hasonlította.

Elvishez hasonlították Lady Gagát

 

A híres jazzénekes új albuma szeptember 20-án érkezik Duets II címmel, melyen Lady Gaga is közreműködött a The Lady Is a Tramp című dalnál. A duett kapcsán a tizenötszörös Grammy-díjas Tony Bennett a Billboard magazinnal készített interjúban az extrém énekesnőről beszélt.

„Soha életemben nem találkoztam még ilyen tehetséges emberrel – mesélte a legendás énekes. – Azt hiszem, olyan nagy sztárrá fog válni, mint Elvis Presley.”

Tony Bennett új lemezét 85. születésnapja alkalmából jelenteti meg, és Lady Gagán kívül olyan énekesekkel dolgozik rajta, mint Mariah Carey,Carrie Underwood, Sheryl Crow, Aretha Franklin és a nemrég tragikusan elhunyt Amy Winehouse.

Tony fia és egyben menedzsere így nyilatkozott a hamarosan megjelenő albumról: „A Duettcédék, az első és a második is rávilágít arra a kreatív folyamatra, amely megvalósul Tony és partnerei között. Lenyűgöző látni, ahogy minden egyes dal életre kel, miközben a stúdióban élőben előadják.”


A szeptember 20-án megjelenő lemez borítója

Az Elvis Presley-hez hasonlított Lady Gaga olyannyira megszerette a legendás zenészt, hogy 85. születésnapján videoüzenetben fel is köszöntötte, és elénekelte neki a Happy Birthdayt.

2 hozzászólás

Paris Hilton megajándékozta egy rajongóját

2011. aug 21.

Habár Paris üzleti célból utazott a Fülöp-szigetekre, az interjúk és megbeszélések mellett szakított időt arra is, hogy az egyik legnagyobb Fülöp-szigeteki rajongójával találkozzon.

Paris Hilton megajándékozta egy rajongóját

 

Paris Hilton a napokban nyitotta meg legújabb üzletét Manilában, ahol a nevével fémjelzett táskakollekció és hatalmas sikernek örvendő parfümjei is kaphatóak.

A megnyitón az örökösnő több száz aláírást osztott a jelenlévőknek, de volt egy szerencsés lány, akinek legmerészebb álma is valóra válhatott.

Paris rendszeresen tartja a kapcsolatot rajongóival a hivatalos weboldalán keresztül, valamint az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon is. Amikor kiderült, hogy a Fülöp-szigetekre utazik, üzent az egyik ottani rajongójának, Ishának, hogy szeretne vele találkozni.

A lánynak rengeteg ajándékot vitt: saját maga tervezte táskákat, parfümöket és egyéb relikviákat, aminek egy rajongó igazán örül.

Paris ott tartózkodása alatt kétszer is találkozott a szerencsés lánnyal, hosszasan elbeszélgetett vele, valamint közös képek is készültek. Ha ez még nem lenne elég, megígérte, hogy hamarosan visszatér hozzájuk.

0 hozzászólás

Paris Hilton megajándékozta egy rajongóját

2011. aug 21.

Habár Paris üzleti célból utazott a Fülöp-szigetekre, az interjúk és megbeszélések mellett szakított időt arra is, hogy az egyik legnagyobb Fülöp-szigeteki rajongójával találkozzon.

Paris Hilton megajándékozta egy rajongóját

 

Paris Hilton a napokban nyitotta meg legújabb üzletét Manilában, ahol a nevével fémjelzett táskakollekció és hatalmas sikernek örvendő parfümjei is kaphatóak.

A megnyitón az örökösnő több száz aláírást osztott a jelenlévőknek, de volt egy szerencsés lány, akinek legmerészebb álma is valóra válhatott.

Paris rendszeresen tartja a kapcsolatot rajongóival a hivatalos weboldalán keresztül, valamint az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon is. Amikor kiderült, hogy a Fülöp-szigetekre utazik, üzent az egyik ottani rajongójának, Ishának, hogy szeretne vele találkozni.

A lánynak rengeteg ajándékot vitt: saját maga tervezte táskákat, parfümöket és egyéb relikviákat, aminek egy rajongó igazán örül.

Paris ott tartózkodása alatt kétszer is találkozott a szerencsés lánnyal, hosszasan elbeszélgetett vele, valamint közös képek is készültek. Ha ez még nem lenne elég, megígérte, hogy hamarosan visszatér hozzájuk.

0 hozzászólás

Dopeman durván lealázta Fluort

2011. aug 21.

Nem engedték Fluort a rapperrel egy napon fellépni. Dopeman szerint Fluornak egyenesen hálát kellett volna adnia, hogy egy színpadra léphet vele.

Dopeman durván lealázta Fluort

 

Nem telt sok időbe, mire Dopemannek sikerült megtalálnia Fluor Tomit. A rapper ezúttal sem rejtette véka alá véleményét, amelyben élesen bírálta mind Tomit, mind kiadóját. Dopeman ezúttal egy fellépés miatt akadt ki, amely a korábbi szervezésekkel ellentétben elmaradt, mondván, a Mizu előadójának menedzsere nem szerette volna őket egy színpadon látni.

„Fluor Tomika stricije nem engedi egy napon fellépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra” – osztotta meg szűkszavúan facebookos ismerőseivel Dopeman, amit azonban később bővebben is kifejtett.

„Vagy féltik tőlem a kis seggét, vagy nincs pénzük testőrre! Sem Fluor zeneiségét, sem őt magát nem tartom semmire. A magyar pop mélyrepülése az egyetlen slágere is! A kisfiú gazdija presztízskérdést csinál az egészből, mert azt hiszik, hogy ők valamiféle szintet képviselnek Magyarországon. A szint azonban nem ők, hanem én vagyok” – nyilatkozta az Új Ásznak a rapper, aki úgy véli, meg kellene köszönie Fluornak, hogy egyáltalán egy ilyen élő legendával, mint ő maga egy színpadra léphet.

Fluor Tomi képviseletét is felkeresték, akik csak pár mondattal szerették volna kommentálni az esetet: „Nem érzem, hogy presztízskérdésről lenne szó, a legendával való közös szereplés lehetőségéért azonban tényleg jár a köszönet a legendának. Való igaz, hogy lemondtuk az aznap estére beígért fellépést. Több konfliktusunk volt már Dopemannel, egyszerűen feleslegesnek láttuk gyarapítani ezek számát” – tette hozzá Tomi menedzsere.

0 hozzászólás

Madonna beperli Lady Gagát

2011. aug 21.

A chicagói B96 rádió a héten bejelentette, hogy Madonna és Stephen Bray dalszerző tárgyalás keretein belül akarja megvitatni 1989-es slágerük, az Express Youself és Lady Gaga Born This Way (2011) című dala közötti hasonlóságokat.

Madonna beperli Lady Gagát

 

Való igaz, Bray már jó ideje nem beszélt egykori társszerzőjével, de az utóbbi időben kialakult találgatások és pletykák elég okot adtak arra, hogy jelenkorunk Jelmezkirálynőjét perben vonják kérdőre.

„Madonna eleinte nem foglalkozott sem a megjelenés, sem a zenei vonalon történő hasonlítgatásokkal, de Gaga rajongóinak és menedzsmentjének lelketlen megnyilvánulásai teljesen megrémítik őt – mondja Jared Spelling programigazgató. – A Kis Szörnyek a mai napig folyamatosan kritizálják, alázzák, csúfolják Madonnát, főleg kora, alakja és párja miatt.”

„Sokszor az emberek azért küzdenek a legelszántabban, hogy megőrizzenek egy illúziót, és azokat ítélik el, akik megkérdőjelezik azt.”

(Michael John Moorcock)

De mindezt miért teszik? Talán élvezik, hogy ilyen módon kiállhatnak kedvencük mellett, ezzel igazolva hűségüket, netán önmagukat?

”Madarat tolláról, embert barátjáról" – tartja a mondás. Akkor sztárt rajongójáról? Vajon Gaga mit szól ahhoz, hogy akik szeretik őt és a zenéjét, ilyen gyerekes, tudatlan és kíméletlenül rosszindulatú megjegyzésekkel bombázzák azt, akit mindig is annyira tisztelt, s aki a zenélésre inspirálta őt?

Próbáljuk meg elfogadni, hogy a 20. század végére a létező összes témát megírták már, az összes stílust és hangzást megalkották, azaz, amit napjainkban hallunk, látunk, az mind csak a múltban keletkezett művek újraértelmezése. Nincs új a nap alatt. Szomorú viszont, hogy vannak, akik képtelenek elismerni a tényt, amit az idő igazol.

Michael Jackson után Madonna joggal léphet az egyedi előadók soraiba, hiszen a popzene történetében az első olyan női előadó volt, aki folyamatos megújulásaival, sokszínű dalaival, show jellegű koncertjeivel képes volt megragadni az emberek figyelmét. Amikor a 80-as években egyre elterjedtebbé vált ez a műfaj, ők ketten jelentős hatással voltak a könnyűzenei élet működésére: az igényeket ők alakították ki, a színvonalat ők alapozták meg. A tipikus jegyek, melyeket manapság látni az újaknál, már legalább harminc éve szabályként élnek ebben a szakmában.

Az idén februárban megjelent Born This Way – a szerzők szerint – a melegek jogai mellett foglal állást, ám sokan vannak azon a véleményen, hogy csupán arra buzdítja a hallgatókat, rajongókat, hogy csakis saját magaddal foglalkozz, ne törődj senkivel és semmivel, nem számít, ki mit mond vagy gondol.

Bizonyos szinten ez érthető is, kell az egészséges önbecsülés, de sokan esnek túlzásba, és ez a túlfűtött liberalizmus szülheti a tiszteletlenséget, nemtörődömséget, hogy mindent lehet, s ilyenkor elvész a viselkedésbeni (ön)kontroll.

Vajon Madonna lépését hányan fogják követni? Például Gracy Jones vagy Roisin Murphy? Kerli Kõiv? Esetleg Kylie Minogue? Mindezidáig megannyi vád érte a Pókerarcú előadót, ám eddig senki nem tudta megingatni a hitelét. Maradjunk annyiban, hogy Gaga nem másol, csak részben iheltettMadonna által (is). Viszont akkor ne mondjuk rá, hogy eredeti, maximum azt, hogy kreatív.

3 hozzászólás

Lady Gaga sellőként szexel új klipjében

2011. aug 21.

Lady Gaga kedd este 8 órakor közzétette új videoklipjét, a Yoü and I-t, melyben többek között önmagával csókolózik és sellőként szexel.

Lady Gaga sellőként szexel új klipjében

 

Lady Gaga a pletykákkal ellentétben nem csütörtökön, hanem a mai napon, kedden tette közzé a Yoü and I zenés videóját. Gaga betartotta a szavát, és az 1000. csiripelésénél adta meg a videójának hivatalos linkjét. Az előző tweet így szólt: „Fuck Thurs Day” (Kib*ott csütörtök).

Ez a szám Gaga Born This Way albumáról a negyedik kislemez és videoklip. A videóban feltűnik az énekesnő férfi és sellő alteregója, illetve sok, másik szerepben lévő Lady Gaga is.

A klipnek valószínűleg nagy lesz a visszhangja, ugyanis a Lady Gaga elég nyilvánvalóan csókolózik önmagával, illetve sellőként több másodpercen keresztül szexel barátjával.

A hivatalos premier az MTV-n lesz augusztus 18-án.

0 hozzászólás

Rihanna vagyonokat költ hajkoronájára

2011. aug 10.

Az éppen barna fürtöket viselő énekesnő 14 000 angol fontot ad ki fodrászra hetente.

Rihanna vagyonokat költ hajkoronájára

 

A barbadosi szépség már nemcsak gyönyörű hangjáról, de folyton változó hajáról is ismert. Az énekesnő Hollywood egyik leghíresebb fodrászának, Ursula Stephennek több mint tizennégyezer angol fontot fizet hetente.

„Rihanna úttörő a hajdivat terén is, és ezért képes vagyonokat költeni. Hetente többször meg kell jelennie különböző rendezvényeken, így a kiadások csak növekednek. Ursula az egyik nagy bizalmasa, aki végig mellette van” – mesélte RiRi egyik alkalmazottja.

Az énekesnő szívesen teremt divatot egy-egy új frizurával és ruhával, amit a leghűbb rajongók bizony tétlenkedés nélkül lemásolnak.

0 hozzászólás

A Teen Choice Awards legszebb ruhái

2011. aug 10.

Az alábbiakban az est legszebb ruháiról és kiegészítőiről olvasható néhány bekezdés.

A Teen Choice Awards legszebb ruhái

 

Az idei gála sem kimondottan a díjak átadásáról szólt, hiszen a gyönyörű ruhák és a szebbnél szebb kiegészítők is nagy hangsúlyt kaptak. A következő összeállításban a legszebb ruháké a főszerep.

Maggie Q: A Nikita című sorozat sztárja egy Max Mara-kollekciót választott: egy tollból készült hófehér felsőt, és egy térdigérő ceruzaszabásvonalú bőrszoknyát viselt, melyhez egy Aperlai-lábbelit és egy Lena Erziak-retikült választott. Gyönyörű arcát egy egyszerű, mégis annál szebb sminkkel hangsúlyozta.

Cameron Diaz: A színésznő a legjobb vígjáték kategóriában jeleskedett. A gálára egy Burak Uyan-lábbeliben és egy A.L.C-ruhában érkezett. Hű társául egy Chloé-táskát és egy Vhernier-koktélgyűrűt választott.

Elizabeth Banks: Ő egy 2012-es skarlátvörös színű J. Mendel-darabban tette tiszteletét a Teen Choice-on. Megjelenését ruhájához illő rúzsa, koktélgyűrűi és Edie Parker-retikülje tette tökéletessé.

Selena Gomez: A Disney egykori üdvöskéje egy pezsgőszínű Erin Fetherston-ruhában jelent meg, melyet csinos sminkjével, rózsaszín retiküljével és Carla Amorim virágos fülbevalójával dobott fel. A kék szőnyegen pedig egy Brian Atwood-cipőben tipegett végig.

Demi Lovato: A Skyscraper énekesnője egy sárga ujjatlan Max Azria-ruhában pózolt, melyhez egy mustárszínű Louboutin-szandált vett fel. Szereléséhez jó néhány karkötő, és egy gyémántfülbevaló is dukált.

Ashley Green: Az Alkonyat sztárja egy fekete-fehér Givenchy-együttest választott, melyhez egy szintén Givenchy fémjelzésű cipőt választott. A kritikusok szerint az ő összeállítása volt az egyik legnagyobb baklövés, hiszen egy nyári eseményen szürke kisegérként tűnik el a tömegben.

Rachel Bilson: A Narancsvidék egykori Summerje egy 2012-es, fodros Chloé-darabban vett részt az eseményen, amihez egy Brian Atwood-lábbelit választott, sokak meglepetésére.

Blake Lively: A színésznő ismét lepipált jó néhány stylistot, hiszen narancssárga árnyalatú Gucci-ruhájával színt vitt a gálába. Blake tökéletes ruhája mellé egy állatmintás Louboutin-cipőt vett fel. Feltűzőtt frizurája mellé pedig egy egyszerű sminket és néhány Lorraine Schwartz-ékszert vett fel.

Emma Stone: Az est következő díjazottja egy Dior-ruhában állt a kamerák elé, amit egy Lanvin-szandállal és Irene Neuwirth ékszereivel tett változatosabbá.

Taylor Swift: Az énekesnő egy ragyogó fehér selyem Rafael Cennamo-ruhában vette át a díjakat, melyhez Neil Lane-ékszereket és egy Fendi-lábbelit vásárolt.

Nina Dobrev: A Vámpírnaplók bájos színésznője egy kék-fehér mintás Dolce & Gabbana-ruhában érkezett a díjátadóra, melyet egy D&G-retiküllel és egy Ferragamo-magassarkúval tett még elegánsabbá.

Fergie: A Black Eyed Peas énekesnője szőke hajával sokkolta a divatszakértőket. Az esten egy fekete-sárga csillagos Dolce & Gabbanát viselt, amihez egy fekete retikült és egy Louboutin-lábbelit vett fel.

2 hozzászólás

Justin Bieber megcsillogtatta raptudását

2011. aug 10.

Justin Bieber és Chris Brown újabb közös produkciót tudhatnak magukénak. A Laides Love Me című dalban Biebs meg is mutatja, hogy igenis tud rappelni.

Justin Bieber megcsillogtatta raptudását

 

Justin Bieber 2010 októbere körül mutatta be rapper aleteregóját, Shawty Mane-t, de most ismét e műfajban készített egy dalt. Mivel mostanábanChris Brownnal igen jóban lettek, az egyébként szerelmes számokat éneklő tinisztár újabb duettbe fogott vele, és ki is adták a dalt Ladies Love Me, azaz „Imádnak a hölgyek” címmel. Ha a címen nem is mosolyodik el néhány, Justint nem kifejezetten kedvelő ember, akkor a tartalmán biztos el fog: hiszen Justin megmutatja, tud-e rappelni!

A két énekes nem tette túl komplikálttá a számot, hiszen Chris egyik régebbi dalából, a Look At Me Now-ból mintázzák. A szöveg csak a fiúk egóját növeli, hiszen arról rappelnek, hogy mennyire odavannak értük a lányok.

A 17 éves Justin körülbelül az első perctől kezd el rappelni, sorát így kezdi: „Shawty Mane, megint itt vagyok”, utalva ezzel előbb említett alteregójára. Talán nem is volt olyan nehéz belejönnie, mert kitűnő ritmusérzéke van, amit a dobolásnak köszönhet.

0 hozzászólás

Harry Potter kalandjai — számokban

2011. aug 10.

Kedvenc varázslóink 10 éven át szórakoztattak minket, de most minden véget ért. A befejező résszel együtt Harryék is elbúcsúztak tőlünk, úgyhogy itt az ideje, hogy átnézzünk néhány érdekes információt a filmsorozattal kapcsolatban.

Harry Potter kalandjai — számokban

 

A Harry Potter sikersorozat befejező része igazán nagy bevételt hozott a moziknak egész bolygónkon. A sikeres filmsorozattól elbúcsúzván nézzünk meg néhány számot, mely a filmet jellemezte az elmúlt évek során.

9 év, 7 hónap és 29 nap: ennyi idő telt el az első, Harry Potter és a bölcsek köve, illetve az utolsó, Harry Potter és a halál ereklyéi 2., fantasy műfajú alkotások között. 2001. november 16-án kezdődött a bemutató rész vetítése, amely három Oscar-díjat is azonnal megnyert. (A második és a hetedik rész első fele kettő-kettővel, míg a harmadik és a negyedik egy-egy díjjal büszkélkedhet.) Harry sorsának alakulása pedig tíz évvel később, 2011. július 15-én zárult le a mozikban.

Az első hét részért – a Halál ereklyéi második felvonását nem beleszámítva – a világ minden jegypénztára összesen nem kevesebb mint 6,37 milliárd dollárt szedett be. A Bölcsek köve, a Titkok kamrája, az Azkabani fogoly és a Tűz serlege bevételei a bemutató hétvégéjén külön-külön 80 és 100 millió dollár között mozogtak, azonban valamiért a negyedik és az ötödik alkotásra nem volt olyan nagy az érdeklődés: ezek kevesebb mint 80 millió dollárnyi sikert hoztak. A Halál ereklyéi első részével azonban óriásit ugrott a nézettség, ezzel együtt a befolyó pénzösszeg is, így egészen 125 millió dollárral lettek gazdagabbak a film közreműködői. Ismételten, ezek a számok csupán a filmek vetítésének első hétvégéjére vonatkoznak; az összesített adat a 6,37 milliárd dollár.

Talán megdöbbentőnek tűnik, de igaz: mind a nyolc kalandos film összesen 19 órán és 41 percen át szórakoztatott minket. Ezek közül a leghosszabb a Titkok kamrája a maga 155 percével, a legrövidebb pedig a Halál ereklyéi második része 131 perces hosszal.

Természetesen most, a fantasysorozat vége után sem áll meg egyik – idő közben felnőtt – szereplő élete sem. Jelenleg Tom Felton az, aki a legtöbb filmen dolgozik, utána következik Rupert Grint, azután Emma Watson, és végül a főszereplő Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe (akinek utolsó helye annak tudható be, hogy a filmezésen kívül színdarabokban is vállal szerepeket). Biztos, hogy még rengeteg szerepben láthatjuk őket, és kívánjuk is nekik a legjobbakat. Mindenesetre egy dolog biztos: köszönettel tartozunk az írónőnek, a szereplőknek és a háttérben tevékenykedő összes dolgozónak is, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre ez a tíz éven át tartó sikersorozat.

2 hozzászólás

Miley a szerelmet választotta a díjak helyett

2011. aug 10.

Miley Cyrus kihagyta a Teen Choice Awardsot, hogy barátjával tölthesse a napot.

Miley a szerelmet választotta a díjak helyett

 

Miley nagy meghökkenést keltett azzal, hogy nem jelent meg az augusztus 7-én lezajlott Teen Choice Awardson. Úgy döntött, a napot inkább barátjával, Liam Hemsworthszel tölti, ugyanis kiszúrták őket, hogy a díjátadó ideje alatt karöltve sétálgatnak Los Angelesben.

Miley Cyrus fülig szerelmes! A 18 éves énekesnő nem jelent meg a 2011-es TCA-n, holott a Legjobb női divatikon, valamint a Legjobb színésznőkategóriában is a jelöltek között volt. De mint kiderült, nem a távolság volt az oka távollétének, ugyanis nem messze a helyszíntől sétálgatott barátjával, Liammel, akivel immáron harmadszorra hozta össze a sors.

A boldog pár azzal töltötte a délutánt, hogy egy kabrióval végigkocsikáztak a városban, majd végül megálltak pihenni egy meditációs központnál. Úgy tűnik, a lány annyira őrülten szerelmes, hogy már a hollywoodi csillogás sem érdekli többé.

Ez az este bebizonyította, hogy Cyrus végre előrébb helyezi a szerelmi életét a munkánál, és ez jó jel. Talán Liam jó hatással lesz barátnőjére, és sikerül távol tartania Miley-t a botrányoktól.


Miley és Liam a díjátadó ideje alatt

2 hozzászólás

Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato

2011. aug 10.

„Delena” – ahogy régen hívták a két barátnőt –, úgy tűnik, a Teen Choice Awardson újra egymásra talált.

Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato

 

Bár eddig megcáfolták azokat a híreket, hogy többé nem barátok, lehetett látni, hogy nem minden olyan Selena Gomez és Demi Lovato között, mint régen. Hanyagolták egymás társaságát, új barátaik lettek... de úgy tűnik, most minden megváltozott. A Teen Choice Awardson már együtt pózoltak önfeledt jókedvvel, egymásba karolva.

„A Teen Choice Awardson hosszú idő után lehetőség nyílt arra, hogy Demi és Selena hosszabb ideig négyszemközt beszélgessenek, a kameráktól távol” – nyilatkozta Selena sminkese, aki azt is megemlítette, hogy a két színész-énekesnő rengeteget beszélgetett és bolondozott a fotósok érkezését megelőzően.

Lehet, hogy a régi álombarátnők nyilvánosan is újra egymásra találtak. Persze Selena régebben váltig állította, hogy ő és Demi mindvégig jóban voltak, még akkor is, amikor Demi problémákkal küszködött. De nyilvánosan nem lehetett együtt látni őket – ez az alkalom kivétel volt.

„Selenával abban a pózban álltunk, amit egész gyerekkorunkban közösen gyakoroltunk. Imádom, és Selena, téged is szeretlek!” – tweetelte a Skyscraper énekesnője.

1 hozzászólás

VV Giginek új párkapcsolata van

2011. aug 10.

A Való Világ 4 egykori szereplője most kibontakozó párkapcsolatáról mesélt a Tabu Tv nézőinek.

VV Giginek új párkapcsolata van

 

Gigi elárulta, hogy mostanában találkozgat valakivel.

„Már egy pár napja randizgatok egy sráccal. Nagyon aranyos, kedves, zavarba is jövök. Nem tudom, mi lesz vele. Egyszer csak derült égből villámcsapásként jön valaki. Ő is nagyon sokat utazik, és külföldön lesz nagyon sokáig, úgyhogy meglátjuk, mit bírunk majd ebből kihozni, meg hogy egyáltalán van-e értelme, de egyelőre ismerkedünk, és nagyon szimpatikus” – mesélte kivirulva és mosolyogva Gigi.

Gigi leendő párjának semmi köze nincsen a média világához, de nem is vágyik rá: „Köze nincs a celebritáshoz, de nem is szeretne celebként élni, sőt, fényképeket sem akar velem, meg még ilyen szinten nem vagyunk benne a dologban, tehát tényleg ismerkedünk, aztán ha lesz valami, úgyis tudni fogtok róla.”

Meglepő módon a kibontakozó párkapcsolatban szereplő úriembert már szinte az egész család ismeri: „Az a furcsa, hogy anyukám is ismeri, mind a két bátyám ismeri, talán apummal még nem találkozott” – árulta el Gigi, azonban azt is elmondta, hogy még nem szerelmes.

3 hozzászólás

150 világsztár segít Kelet-Afrikán

2011. aug 10.

Sztárok hívják fel a figyelmet Kelet-Afrikára, jelenleg ugyanis élelmezési válság van.

150 világsztár segít Kelet-Afrikán

 

Napjainkban Kelet-Afrikában található a legtöbb szegény család. Több mint 10 millióan éheznek, ennek a negyede még gyermek, így nem is csoda, hogy élelmezési válság tört ki az országokban. Éppen ezért 150 sztár – többek között sportolók, rapperek, zenészek és színészek segítenek a szegényesebb országokon.

A kampány a Save The Children's: “I’m Gonna Be Your Friend” nevet kapta, melynek fő dala Bob Marley egykori 1973-as slágere, a High Tide Or Low Tide. Még egy kisfilmet is készítettek, melyet Afrikában forgatott le Kevin MacDonald. A videó alatt természetesen Bob dala hallható.

Ennek a 150 sztárnak a közösségi oldalakon 730 millió követője van. A mai naptól pedig már hivatalosan is közölni fogják a tényeket és a fejlődést az üggyel kapcsolatban. A kampány elsősorban bevételt és orvosokat szerezne a beteg afrikai gyerekek számára.

1 hozzászólás

Liptai Claudia újra kamerák elé áll

2011. aug 10.

Pár hónapja Liptai Claudia szabadságra ment, hogy többet foglalkozhasson lányával, Pankával. A pihenésnek azonban vége: újra dr. Zámori Alexa bőrébe bújik a színésznő.

Liptai Claudia újra kamerák elé áll

 

„Claudia a nyári szünet után, augusztus végétől folytatja a doktornő megformálását a sorozatban, s továbbra is a produkció egyik meghatározó alakja marad” – nyilatkozta a sorozat producere, Nagy Tamás.

De nem ez az egyetlen dolog előtte: a közeljövőben induló Megasztár 6-ban is szeretnék látni, mivel az előző szériában nyerő páros volt Till Attilával – akinek már biztos a helye a hatodszorra induló tehetségkutatóban. Bár a társműsorvezető posztért még folyik a harc, de ha Liptai igent mond, vége a találgatásoknak. Az elfoglaltság miatt azonban előfordulhat, hogy párjára, Péterre sokkal kevesebb ideje marad, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatnak.

„Feltehetően mindkettőjüknek jót tett, hogy Claudia egy időre elhagyta a csatornát. Így akkor találkoztak, amikor akartak, ráadásul a kapcsolatuk körül kialakult vihar is elült. Péter arcáról nap, mint nap leolvasható, hogy boldogok együtt” – mondta az újdonsült pár egy közös barátja.

A Bors napilap információi szerint a színésznő augusztus 22-én kezdi a forgatást.

0 hozzászólás

Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit

2011. aug 8.

Ma zajlott le a 64. Teen Choice Awards-díj-kiosztó, ahol Taylor Swift és Justin Bieber voltak az est legnagyobb nyertesei.

Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit

 

2011. augusztus 7-én zajlott le Los Angelesben a 64. Teen Choice Awards-gála, ahol a legtöbb jelölést természetesen a legnépszerűbb színészek, sorozatok és zenészek kapták.

Az est egyértelmű nyertesei Taylor Swift és Justin Bieber voltak, de rajtuk kívül a Glee és a Vámpírnaplók is rengeteg díjat zsebelt be.

 • Legjobb színész (romantikus): Ashton Kutcher (Csak szexre kellesz)
 • Legjobb komikus: Ellen DeGeneres
 • Legjobb színész (sci-fi/fantasy): Taylor Lautner (The Twilight Saga: Eclipse)
 • Legjobb sorozatsztár (dráma): Blake Lively (Gossip Girl)
 • Legjobb sorozat (dráma): Gossip Girl
 • Legszexibb nő: Selena Gomez
 • Legjobb sorozatsztár (vígjáték): Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyről)
 • Legjobb sorozat (sci-fi/fantasy): Vámpírnaplók
 • Legjobb férfi sorozatsztár (sci-fi/fantasy): Ian Somerhalder(Vámpírnaplók)
 • Legjobb női sorozatsztár (sci-fi/fantasy): Nina Dobrev(Vámpírnaplók)
 • Legjobb női mellékszereplő: Katerina Graham (Vámpírnaplók)
 • Legjobb férfi mellékszereplő: Michael Trevino (Vámpírnaplók)
 • Legjobb vígjátéksorozat: Glee
 • Legjobb sorozatsztár (vígjáték): Cory Monteith (Glee)
 • Legnagyobb áttörés: Darren Criss (Glee)
 • Legjobb akciófilm: Halálos iramban: Ötödik sebesség
 • Legjobb férfi akciósztár: Johnny Depp (Az utazó)
 • Legjobb női akciósztár: Angelina Jolie (Az utazó)
 • A nyár legjobb férfi előadója: Bruno Mars
 • A nyár legjobb női előadója: Katy Perry
 • Legjobb valóságshow: Jersey Shore
 • Legjobb férfi valóságshow-sztár: Paul 'Pauly D' Del Vecchio (Jersey Shore)
 • Legjobb női előadó: Taylor Swift
 • Legjőbb női countryénekes: Taylor Swift
 • Legjobb kislemez (country): Mean – Taylor Swift
 • Legjobb női divatikon: Taylor Swift
 • Legnagyobb sikerű dal: Back to December – Taylor Swift
 • Legjobb színésznő (vígjáték): Cameron Diaz (Rossz tanár)
 • A nyár dala: Skyscraper – Demi Lovato
 • Legjobb férfi előadó: Justin Bieber
 • Legszexibb férfi: Justin Bieber
 • Legjobb tweetelő: Justin Bieber
 • Legjobb gonosztevő (sorozat): Justin Bieber (CSI)
 • Legjobb vámpír: Robert Pattinson (The Twilight Saga: Eclipse)
 • Legjobb együttes: Selena Gomez & The Scene
 • Legjobb szerelmes dal: Love You Like a Love Song – Selena Gomez & The Scene
 • Legjobb kislemez: Who Says – Selena Gomez & The Scene
 • Legjobb színész (dráma): Robert Pattinson (Vizet az elefántnak)
 • A nyár filmje: Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész
 • A nyár legjobb színésze: Daniel Radcliffe
 • A nyár legjobb színésznője: Emma Watson
 • Legjobb színésznő (sci-fi/fantasy): Emma Watson
 • Legjobb gonosztevő: Tom Felton (Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész)
 • Legjobb csók: Emma Watson & Daniel Radcliffe (Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész)
 • Legjobb film (sci-fi/fantasy): Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész
 • Legjobb színésznő (romantikus vígjáték): Emma Stone (Könnyű nőcske)
 • TCA-díj: Taylor Swift
2 hozzászólás

Alekosz bepereli exmenyasszonyát

2011. aug 8.

Májusban még minden hír arról szólt, hogy Alekosz és kedvese, Veronika között mennyire dúl a szerelem. Ám ma már ezt egyáltalán nem lehet mondani, hiszen a nagy románcból bírósági ügy lesz.

Alekosz bepereli exmenyasszonyát

 

Az elmúlt hetekeben Nagy Alekosz és „menyaszonnya” között olyannyira megromlott a viszony, hogy a lány kiteregette a sajtónak, mit is tud – vagy éppen nem tud – a görög hős az ágyban, továbbá elmondta, hányingere van a VV-nyertestől. Veronika a Blikknek mondta el, hogy csakis azért hívta Alekoszt szexistennek, mert ő megkérte rá, hogy kicsit fényezze a férfiasságát. A sértett Veronika elérkezettnek látta az időt, hogy kitálaljon a férfi teljesítményéről.

„Egy nulla az ágyban – kezdte, majd intim részleteket elárulva folytatta nyilatkozatát. – Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná.”

E sorokat látva Alekosznak igencsak betelt az a bizonyos pohár, s visszavágott a hölgynek. Veronikától egyik közös ismerősük kérdezte a minap, valóban feljelentette-e őt Alekosz. Azonnal felhívta őt, hogy igaz-e a hír, mire a férfi kertelés nélkül az arcába vágta, hogy igen, feljelentette, és be is perelte becsületsértés miatt.

„Az ügyvédje már küldte is nekem a hivatalos papírokat. Azt hittem, rosszul hallok. Nagyon rosszul esik tőle, hogy a bíróságra citál. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, elmondtam, hogy ezeket kicsit ittas állapotban kotyogtam ki, de úgy tűnik, neki ez már nem elég, és bosszút akar” –panaszolta Veronika, akinek van is oka a szomorúságra, hiszen Alekosz többmilliós kártérítést követel tőle.

2 hozzászólás

Justin Bieber újabb vendégszerepre vágyik

2011. aug 8.

Az énekes ismét színészi képességeit szeretné bizonygatni? Nemrég a CSI: Miamiban láthattuk, most pedig Nina Dobrev elárulta, jelentkezett a Vámpírnaplók vendégszerepére.

Justin Bieber újabb vendégszerepre vágyik

 

Nemrég végignézhettük a képernyőkön, amint Justin Biebert szitává lövik a híres nyomozós sorozatban, a CSI: Miamiben, most pedig lehetséges, hogy újabb közkedvelt sorozatban fogjuk látni. Azonban ezúttal nem egy gyilkosság felfedését a nappaliba hozó részről lenne szó, hanem egy vámpírokkal teli epizódról.

A Vámpírnaplók szépséges sztárja, Nina Dobrev volt, akinek kicsúszott a száján a leleplező mondat.

„Justin Bieber benne akart lenni a sorozatunkban” – kotyogta ki a színésznő a Comic-Conon.

De a producernek, Kevin Williamsonnak nem igazán tetszett az ötlet, és elutasítóan viselkedett, így a nemrég Chris Brownnal duettező fiatalnak marad az éneklés – egyelőre.

„Nem igazán kelti fel az érdeklődésem, hogy egy szupersztárt hívjak be a válogatásra – nyilatkozta. – Én egy jó színészt szeretnék a jó szerepre.”

2 hozzászólás

Emma Watson villantott!

2011. aug 8.

A színésznő a minap bevásárlás után olyannyira sietősen távozott, hogy futás közben a ruhája alaposan felcsúszott.

Emma Watson villantott!

 

A Harry Potter sztárját egy londoni bevásárlóközpont előtt kapták lencsevégre augusztus 6-án. A színésznő olyannyira sietősre vette a tempót, hogy nem törődve a fotósokkal futásnak eredt, ám a ruhája is felcsúszott eközben.

Emma próbálta megigazítani a ruháját, ám túl késő volt, így mindenki megcsodálhatta a színésznő fehérneműjét és fenekét.

Azonban nem csak Emma Watson került ilyen helyzetbe a közelmúltban. Manapság egyre több sztárra rájár a rúd, így fordulhatott elő, hogy legutóbbi koncertje közben Nicki Minaj, valamint RihannaRihanna-mellet-villantott/"> is villantott egy-egy mellbimbót. Selena Gomez pedig napozása során villantotta meg fenekét egy hotel medencéjénél.

4 hozzászólás

Bruno Mars a Bench reklámarca lett

2011. aug 7.

A Bench márka képviselői talán az énekes filippínó származása miatt találták őt a legmegfelelőbb reklámarcnak termékeik népszerűsítésére.

Bruno Mars a Bench reklámarca lett

 

Nem ez az első példa arra, hogy egyes filippínó márkák világsztárokat kérnek fel termékeik népszerűsítésére. Nemrég a Gossip Girl sztárja, Ed Westwick a Fülöp-szigetek egyik népszerű márkájának, a Penshoppe-nak lett a reklámarca. Most azonban a félig filippínó származású Bruno Mars is beállt a sorba, hiszen a Bench termékeit fogja népszerűsíteni a Bench on Mars kampány keretein belül. Ebből adódóan egyértelműen pletykának bizonyultak azok a hírek, miszerint Taylor Lautner lesz a cég reklámarca.

A reklámkampány fotózására július 31-én került sor Los Angeles egyik stúdiójában. A fotózás után a Bench képviselői hivatalos Twitter-oldalukonírtak néhány szót a közös munkáról: „Bruno Marssal készítettük el a kampányfotókat. Igazi profi! A fotózás alatt nagyon eleven volt. Született tehetség. Szó szerint felpezsdített minket is.”

Az egyik kampányfotó, amelyen a Mars körül kering, máris elkészült, és nem meglepő módon az internetre is felkerült.


Bruno Mars a Bench on Mars plakátján

3 hozzászólás

Nick Jonas turnézni indul

2011. aug 7.

A legkisebb Jonas ismét szólóban próbálja ki magát, rögtön egy turné keretein belül.

Nick Jonas turnézni indul

 

Nick Jonas, a Jonas Brothers legfiatalabb tagja ezúttal külön indul turnézni. A 18 éves sztár szeptember végén, Dél-Amerikában kezdi koncertsorozatát, s valószínűleg ősz végéig pihenni sem fog.

Nemrég még arról lehetett hallani, hogy újra összeáll a testvéreivel, és hamarosan új lemezt, adnak ki, de úgy tűnik, Nick sokkal inkább szeretné kipróbálni magát szólóban.

Egyébként mindenki külön úton jár, hiszen Joe-nak nemrég jelent megönálló videoklipje, koncerteket adott több-kevesebb sikerrel, nemsokára pedig megjelenik az albuma. Kevin countryalbumot szeretne a közeljövőben kiadni, Nick pedig nemrég kapott szerepet a Broadwayen, ahol a híres Hajlakkban lesz látható.

2 hozzászólás

Joe Jonas csatlakozik Britney-hez

2011. aug 7.

Joe Jonas hatalmas lehetőséget kapott. A középső Jonas mostanság szólókarrierjének építésével van elfoglalva, most pedig élőben is megmutathatja magát.

Joe Jonas csatlakozik Britney-hez

 

Joe Jonas tegnap lépett először színpadra Britney Spears turnéjának keretein belül, ahol az énekesnő előtt ő szórakoztatta a közönséget New Jersey-ben. Most pedig megerősítették, hogy a középső Jonas fiú Európába is elkíséri Britney-t.

„Alig várom, hogy részese legyek ennek. Egy álmom vált valóra” – nyilatkozta Joe a People magazinnak.

Joe idén vált külön testvéreitől, hogy beindítsa szólókarrierjét. Debütáló kislemeze, a See No More már megjelent, ráadásul Teen Choice Awardra is jelölték. Albuma idén ősszel kerül a boltok polcaira.

Az énekes október 16-án csatlakozik a turnéhoz Svédországban, így a szeptember 30-ai budapesti állomáson biztosan nem lesz itt.

2 hozzászólás

Demi Lovato az alkohol és a drogok ellen

2011. aug 7.

A Skyscraper énekesnője nemrég visszatért, hogy újult erővel állhasson munkába. Emellett az egykor gondokkal küzdő lány kiállt a józanság mellett is.

Demi Lovato az alkohol és a drogok ellen

 

Demi Lovato Los Angelesben töltötte a keddi éjszakát, ahol csodás sminkben és csinos ruhában a Teddy'sbe ment bulizni. Egy furcsa dolog azonban akadt körülötte: a mobilján ugyanis félreérthető üzenet állt, amivel sokkolta a rajongóit.

„Heroin killed the radio star” – azaz a heroin megölte a rádiósztárt, állt az iPhone-ján. De mielőtt arra gondolnánk, hogy Demi újabb rejtélyt fed fel a múltjából ezen üzenettel, vessünk egy pillantást a Disney-sztár Twitter-csatornájára, hogy rögtön rájöhessünk, ezzel éppen, hogy az alkohol és a kábítószer elleni küzdelmét próbálta szavakba önteni.

„Ez a józanságot támogató üzenet volt a mobilomon már több mint egy hónapja. Semmi más okból nem tettem oda, csak azért, hogy a fiatal generációt figyelmeztessem, inkább maradjon józan, mint hogy olyan rossz szokásokba keveredjen, mint amelyekkel sokan küzdenek – magyarázta Demi. – A józanság szexi!”

3 hozzászólás

VV Zsófi perecet árult

2011. aug 7.

A Való Világ naivája érdekes munkát vállalt. Talán senki sem gondolta volna, hogy egyszer így látjuk majd.

VV Zsófi perecet árult

 

A Való Világ 4 naivája nemrég rukkolt elő első videoklipjével, a Rágógumival, ami inkább rossz kritikákat kapott, mint jót. Azt állította, nem kell komolyan venni, csak viccből adta ki a zenés videót.

Most azonban új állást szerzett magának. Nem énekelt, nem is modellkedett, hanem egészen hétköznapi tevékenységet folytatott: perecet árult. Maga sem tagadta, hanem büszkén mesélt új munkájáról, melyet a Vasas–Róma-meccsen végzett.

„Délutántól kint voltunk a pályán. Népszerűsítettük a magyar focit, buzdítottuk a fiatalokat, hogy a labdarúgásnak olyan kultúrája legyen itthon is, mint Amerikában – mesélte a Life.hu-nak. Nagyon jól éreztem magam, mert személyesen mondhattam el az embereknek a véleményemet. Perecet is árultam, de főleg a buzdítás volt a feladatom.”

Zsófi azt is elmondta, hogy a meccsen lévő több ezer embertől egyetlen gonosz beszólást sem kapott. Persze néhányan kértek tőle rágógumit, de ezt jól kezelte. Általában tűrnie kell a mocskolódást – panaszolta.

3 hozzászólás

Ryan Kwanten: „Lenyomnám Zac Efront”

2011. aug 7.

A True Blood sztárja nemrégiben adott interjút a New York magazinnak, amiben mesélt karakteréről, Jason Stackhouse-ról és régi barátjáról, Zac Efronról is.

Ryan Kwanten: „Lenyomnám Zac Efront”

 

Ryan Kwanten a hírnevét a True Bloodnak köszönheti, ami Amerikában hatalmas sikernek örvend. Mielőtt azonban ebben a sorozatban szerepelt volna, együtt dolgozott Zac Efronnal a Mindig nyárban.

„Sosem felejtem el: ő már abban a korban is hatalmas munkamorállal dolgozott. Jött egy fiatal, tehetséges színész, akire ránézve látod, mennyire összhangban van a világgal, és akkor mindenki felkapta a fejét. Szerintem ő olyan tapasztalt, mintha már több mint 10 éve a filmiparban lenne –nyilatkozta kollégájáról. A riporter megkérdezte, most, hogy Zac is ugyanolyan izmos, mint ő, szerinte mi történne, ha szkanderoznának. Ryan nevetve válaszolt. – Ó, én nagyon kemény harcos vagyok, szóval ki merem állítani, hogy lenyomnám őt!”

Ezenkívül a színész mesélt a legújabb True Blood-évadról is. Ebben a szezonban a karaktere, Jason álma lesz az egyik fő téma. Ryan szerint ő mindig védőpalástot hordott maga előtt, de egy idő után egyre több butaságot csinált, naivabb lett; de végre felnő, és igazi férfi lesz.

„Jason élete teljesen új szálon folytatódik majd. Ő egy olyan világban él, ahol csak ő számít – legalábbis az évad első felében – magyarázta. – Nem igazán készülök a szerepemre. Én igazából a saját józanságomon dolgozom, hogy őszinte legyek. Úgy nőttem fel, hogy mindig versenyképes legyek, és mindig sportos környezetben éltem. De ez csak egy része annak, aki vagyok.”

5 hozzászólás

Utcai táncos lett Dér Heni

2011. aug 4.

Meglepő dolgot tett Dér Heni. A Sugarloaf gyönyörű énekesnője Budapest egyik leglátogatottabb közterületén, a Deák téren lejtett táncot, fényes nappal. Henit még az sem zavarta, hogy több tíz ember megállt bámészkodni.

Utcai táncos lett Dér Heni

 

Az énekesnő sárga ruhás hostessek gyűrűjében mutatta meg a magyar és külföldi járókelőknek, hogy nemcsak a színpadon, hanem akár a Deák téren is szíves örömest szórakoztatja a közönséget, legfőképp azért, hogy maga szórakozzon. Dér Heni nő a javában, még egy nagy méretű sárga dzsekiben is kitűnt szépségével a tömegből.

„Külföldön tudják, hogyan kell megszínesíteni a hétköznapokat. Gyakran szerveznek például közös táncokat, a legmegdöbbentőbb helyekre. A közös koreográfiát pedig az interneten vírusszerűen terjesztik. Azoknak viszont, akik csoportosan szeretnék megtanulni a lépéseket, buli keretén belül próbákat tartanak. Táncolnak egyet, majd mindenki megy a dolgára”– mesélte Dér Heni, aki szerint az emberekre jó hatással van a tánc és a zene.

„Szerintem ritmus nélkül élni sem lehet, egész életünk során jelen van, csak kérdés, hogy ki, mire használja. Minden őrültségben, és ötletes dologban benne vagyok, ezért nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy szeptember 3-án nálunk is lesz egy közös tánc a Vörösmarty téren, délután 15 órakor. Én már arra gyúrok, tanítom a járókelőknek a közös koreográfiát!” – árulta el Dér Heni, miközben táncra buzdította a körülötte álló érdeklődőket. Az énekesnő együttese, a Sugarloaf lesz a Lipton Ice Tea A Nagy Közös Tánc főszereplője, ugyanis az összegyűlt tömeg, többek között az ő Barbie című dalukra fogja ropni.

„Légy pozitív! Ez a mottónk, ezzel lehet keresni bennünket a Facebookon is. Én is pozitív vagyok, és szeretném ezt az életérzést átadni mindenkinek, ezért élvezem, hogy megtáncoltathatom az embereket. A tánc összehozza az embereket, és ez az összetartás szerintem nagyon hiányzik Magyarországon” – mondta el az énekesnő, majd leszólított egy külföldi csapatot.

2 hozzászólás

Lady Gaga: „Amy volt az utolsó reményem”

2011. aug 4.

Az Edge of Glory énekesnője óriási rajongója volt Amy Winehouse-nak, és azt nyilatkozta, ő volt az, akire fiatal korában felnézett, és aki reményt adott neki, hogy ne adja fel – hiszen Gagának nehezen indult be a karrierje.

Lady Gaga: „Amy volt az utolsó reményem”

 

Lady Gaga – azaz Stephanie Germanotta – azok között a milliók között van, akik megsiratták a júliusban elhunyt Amy Winehouse-t. Az énekesnő, aki szerint Amy halála lecke volt a világnak, sokra becsülte a Rehab előadóját, és nagy rajongója is volt.

„Nagyon mélyen érintett a halálhíre – mondta a Lady a Rolling Stone magazinnak. – Csak annak örülök, hogy csodálhattuk és elmondhattuk neki, mennyire szeretjük, amíg életben volt. Remélem, most, a mennyországban, ahol van, tudja, hogy nagyon szerettük őt.”

Ahogy az Edge of Glory énekesnője belefogott nyilatkozata folytatásába, szemeibe könnyek szöktek.

„Óriási rajongója voltam. Amikor még nem sikerült betörnöm a zeneiparba, ő volt az egyetlen reményem! Senki nem tudta, ki vagyok, nem voltak rajongóim, se szerződésem. Bárki, akivel találkoztam, azt mondta, nem vagyok elég csinos, és túl mély vagy furcsa a hangom. Sehova nem akartak szerződtetni. És ekkor megláttam Amyt a Rolling Stone-ban, és elmentem egy koncertjére, ahol élőben énekelt. Emlékszem, hogy azt gondoltam, »Őt mégis sikerült szerződtetni valahova«...”

A szupersztár azért látta Amyt az utolsó reményének, mert amikor rá gondolt, úgy érezte, nincs egyedül, mert ő is annyira más, különleges. Szerinte kolléganője sokkal jobbat érdemelt volna, mint amit az emberek adtak neki. Reméli, hogy a világ tanul ebből a leckéből, mert ez nem olyan dolog, amiből Amynek kell tanulnia – hanem amiből a világnak kell.

1 hozzászólás

Pasin vitatkoznak a VV-lányok

2011. aug 4.

Anikó és Zsófi szóba sem állnak egymással, annyira megharagudtak egymásra.

Pasin vitatkoznak a VV-lányok

 

A két szépség már több mint két hónapja összeveszett, mégpedig egy fiú miatt. Zsófi ugyanis nagyon megharagudott Anikóra, aki egyik partin Istenes Bencével csókolózott, miközben a villa naivája is vele randizott. A Rágógumi-hercegnő azóta sem hajlandó beszélni Anikóval.

„Most mégis mit mondjak neki? Hatalmasat csalódtam benne, és még az sem hatott meg, hogy a történtek után sírva hívott fel, hogy hülyeséget csinált. Megmondtam neki, hogy a sírásával engem nem tud meghatni, pláne, hogy majdnem fél évig néztem a villában, hogy így próbálta jóvátenni a hibáit. Sírt előbb Béci, majd Olivér után is, úgyhogy számomra teljesen hiteltelen lett” – mesélte Zsófi a Blikknek.

A plasztikai műtéten átesett lány azt is elárulta, hogy nem is akarja a közelében tudni egykori barátnőjét, akinek már bemutatni sem merné leendő kedvesét. A két exbarátnő csak a kamerák előtt beszélt egymással, de azóta sem találkoztak.

A Blikk megkereste Anikót is, aki szintén lezárta a múltat: „Egyáltalán nem érdekel már ez az egész, ha ő nem hajlandó leülni és megbeszélni, akkor én nem fogom erőltetni. Ha annyira nagy barátnők lettünk volna, akkor nem a médián keresztül üzenget nekem. Ha jól emlékszem, a táborban még csak nem is köszöntünk egymásnak, de igazából nem is hiányzik a köszönése sem, megleszek Zsófika és a Rágógumija nélkül” – nyilatkozta a villa rosszkislánya.

0 hozzászólás

Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása

2011. aug 4.

Miley Cyrusról már tudjuk, hogy szereti a tetoválásokat. Ezúttal viszont egy olyan mintát csináltatott, melynek nagy jelentősége van.

Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása

 

Az emberek általában pénzzel vagy önkéntes munkával szoktak segíteni társaikon. De Miley Cyrus talán mások számára értéktelen, viszont annál nagyobb jelentőségű tetoválással tette meg ezt.

A 18 éves énekesnő egy egyenlő szimbólumot vésetett középső ujjára, mellyel a melegházasságokat támogatja. Tetoválását először a Twitteren fedte fel ezzel a szöveggel: „All LOVE is equal.” (Ezután úgy tűnik, hogy támogatja az amerikai alapítványt, az All Love Is Equalt is, melynek magyar jelentése: „Minden szeretet egyenlő”.)

Miley már többször is megvédte a melegeket a Twitter-profilján: „Én keresztény vagyok, és szeretlek – meleg vagy, vagy sem. Mert nem vagy más, mint a többiek! Mindannyian Isten gyermekei vagyunk!”

Cyrus kisasszonynak nem ez az első tetoválása, például a jobb fülén van egy Love-felirat, a bal melle alatt a Just Breathe, míg jobb kisujján egy szívecske.

0 hozzászólás

Delhusát megbabonázta Détár Enikő

2011. aug 4.

Delhusa Gjon egy 500 fős balatoni hajón ad nagykoncertet 58. születésnapja alkalmából.

Delhusát megbabonázta Détár Enikő

 

Delhusa Gjon élete kicsit sem mondható unalmasnak. Az énekes gondoskodik is arról, hogy mindig történjen körülötte valami, így aztán nem meglepő, hogy 58-dik születésnapját a Balaton közepén, egy hajón üli meg. De, hogy kivel? Détár Enikővel! Delhusa úgy döntött, hogy születésnapja alkalmából a Balaton legnagyobb, 500 fős hajóján ad nagykoncertet, Détár Enikővel az oldalán, akivel duettezni fog.

Delhusa nem tagadja, a vörös démon megbabonázta őt: „Imádom Enikőt, mint színésznőt, mint műsorvezetőt, mint nőt. A búgó hangjáról nem is beszélve, ezért megtisztelő számomra, hogy elfogadta a meghívásomat, és eljön a szombati születésnapi nagykoncertemre duettezni velem. A Rómeó és Júliát adjuk elő. A próbákon már túl vagyunk, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Megmondom őszintén teljesen megbabonázott. Enikő egy gyönyörű, csodálatos nő, Isten adta tehetséggel. Köszönöm neki, hogy együtt ünnepelhetünk” – mondta el Delhusa, akinek szombat esti hajós nagy koncertjére a jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro hálózatában.

0 hozzászólás

A nők dominálnak a zenében

2011. aug 4.

Rihanna szerint ma egyértelműen a nők dominálnak a popzenében, s örül, hogy végre versenyképesebbek lettek, mint a férfiak.

A nők dominálnak a zenében

 

Rihanna nemrég fejezte be Loud turnéját Amerikában. Mint mindig, most sem hallgatta el azt, mennyire örül annak, hogy ma a nők uralják a zenei világot, ők adnak el több lemezt, nem pedig a férfiak.

A Glamour magazinnak adott interjújában ezt mondta: „Egy állandó csapat vezet most: én, Lady Gaga, Beyoncé... Ki még? Ja, igen, még Kesha.”

„Egyértelműen a nők dominálnak most a zenében, mert mi sokkal versenyképesebbek vagyunk. Úgy gondolom, a zeneipar még sosem volt ennyire izgalmas” – tette hozzá a barbadosi énekesnő.

Társairól és barátságairól ezt nyilatkozta Rihanna: „Minden barátom fiú volt, egészen addig, amig meg nem ismertem Katy Perryt – mintha újra levegőt vettem volna. Alig tudom elhinni, hogy Katy és Lady Gaga kijöttek a kapun, és úgy gondolkodnak, úgy beszélnek, és úgy öltözködnek, ahogy akarnak. Ez fantasztikus!”

Rihanna egyébbként azt is elárulta, hogy szeret sokkolni ruháival, viszont sosem tudna úgy öltözködni, mint Lady Gaga, bár szereti a kihívásokat. A barbadosi énekesnőt nemrég kiválasztották, hogy az Armani új arca legyen.

0 hozzászólás

Katy megdöntötte Michael Jackson rekordját!

2011. aug 4.

Katy Perry beírta magát a zenetörténelembe. Ő az első előadó Michael Jackson óta, akinek öt kislemeze is felért az első helyre.

Katy megdöntötte Michael Jackson rekordját!

 

Egy hónapja még csak sejteni lehetett, hogy Katy Perry megdöntheti a popkirály által felállított rekordot. Ma délután az énekesnő hivatalosan is bevette a Billboard Hot 100 első helyét Last Friday Night (T.G.I.F.) című dalával, amely már az ötödik listavezető dal a tavaly megjelent Teenage Dream albumáról.

Eddig kislemezei, a California Gurls, a Teenage Dream, a Firework és az E.T. is elérték az első helyet. Legutóbb Michael Jacksonnak sikerült mindez, így Katy az első női előadó a zenetörténelmében, aki ezzel az eredménnyel büszkélkedhet. Katy ezzel 19 éves rekordot döntött meg.

1 hozzászólás

Adam Lambert: „Nem házasodom”

2011. aug 4.

Sokan gondolták úgy, hogy a népszerű meleg énekes hamarosan kimondja a boldogító igent, ám mindezt megcáfolta.

Adam Lambert: „Nem házasodom”

 

Most, hogy New York államban hivatalossá tették a melegházasságot, sokan elkezdtek tippelgetni, hogy vajon melyik celebpár lesz az első. Azonban akik az Adam Lambert–Sauli Koskinen párosra fogadtak volna, vesztettek.

Az énekest az US Magazin faggatta munkáról, magánéletről és a jövőbeli terveiről is, ám barátjához fűződő kapcsolatáról nagyon szűkszavúan nyilatkozott: „Nem akarok a kapcsolatomról beszélni, ha látsz rólunk pár paparazzóképet, az jó, de nem akarok nyilatkozni. Annyit elmondhatok, hogy ha a jövőmre gondolok, akkor nem úgy látom magam, mint házas embert.”

A következő albumáról már szívesebben nyilatkozott, ami nem csoda, hiszen híres ember révén a magánélete így is nyitott könyv a rajongói számára. „A következő albumom más lesz, több lesz benne a komolyabb vonal, de természetesen szórakoztató lesz, és a bulizós dalok is helyet kapnak rajta. Ez a nagylemez is őszinte lesz, személyes és valóságos, messzebbre engedem az embereket vele, egy önéletrajz-féleség, amellyel lefestem az embereknek az álmaimat és a vágyaimat. Emellett természetesen lesznek rajta olyan dalok is, amelyek a szívfájdalomról és a szerelemről szólnak. A másik albumom szórakoztató volt, és volt benne valamennyi homoszexualitás, de semmit sem engedett éreztetni a felszín alattról, az új szerzemény kortárs lesz és őszinte. Az előző lemezem inkább a fantasy kategóriába sorolható, míg ezen a korongon a hovatartozásomat keresem.”

Adam azt is elmondta, hogy legújabb nagylemezét New Yorkban fogja rögzíteni, így a közeljövőben a városban lesz.

0 hozzászólás

Zac Efron és Rumer Willis együtt?

2011. aug 4.

Zac Efron december óta egyedül éli életét a mesés Los Angelesben. Azonban ha híres vagy és szingli, akkor bizony minden héten újabb sztárral hoznak kapcsolatba.

Zac Efron és Rumer Willis együtt?

 

Efront júliusban két sztárhölggyel is összeboronálták. Az egyik ilyen lány a High School Musical-beli kolléganője, Ashley Tisdale volt, akivel együtt ünnepelték Ashley születésnapját a tengerparton. Ölelkeztek, fogták egymás kezét, és még egy nyakra adott puszi is elcsattant. Ez a kapcsolat azonban csak pletykának bizonyult, mivel Ashley lépten-nyomon azt állította, hogy csak barátok Zackel.

A következő hölgy, akivel az újságok szerint Zac viszony folytat, nem más, mint Bruce Willis gyönyörű lánya, Rumer Willis. Zac barátaival és Rumerrel pár hete igazi hollywoodi bulis estét töltöttek el, ahonnan Zac és Rumer kocsival távoztak. Ez a pletyka azonban elült, de nem kellett sokat várni, hiszen máris itt van a következő.

Az InTouch Weekly magazin szerint Efron nemrégiben a Willis-háznál járt, s hatalmas virágcsokorral érkezett, amit természetesen Rumernek szánt. Az újságírók azt állítják, hogy Rumer anyukája, Demi Morre nyitott ajtót, aki egyáltalán nem lepődött meg Efron érkezésén, sőt, még örült is a fiúnak.

Azt nem lehet egyelőre tudni, hogy ez újabb pletyka-e, vagy egy új szerelem kezdete, mindenesetre a két fél még nem kommentálta az eseményeket.

 

3 hozzászólás

Miley Cyrus új házat vásárolt

2011. aug 4.

Miley Cyrus a Los Angelesben található Studio City elnevezésű negyedben vásárolt egy minden igényt kielégítő luxusvillát 3,9 millió dollárért, azaz körülbelül egymilliárd forintért.

Miley Cyrus új házat vásárolt

 

A sikeres énekes-színésznő a múlt hónapban vásárolta a tipikusan kaliforniai mediterrán stílusú palotát a már meglévő luxusvillája mellé. A házban többek között 5 hálószoba, 7 fürdőszoba, kül- és beltéri medence, gyógyfürdőrészleg, valamint konditerem is található.

A ház, csakúgy mint a tavaly vásárolt másik, nem messze található a Cyrus család központi rezidenciájától, ahol a fiatal híresség egyébként mind a mai napig él.

A villa és a hozzá tartozó birtok egyébként jól megerősített, magas védőfalakkal van körülvéve, így a szupersztár biztonságban élheti majd a magánéletét itt – feltéve, ha valaha beköltözik, hiszen egyelőre a tavaly vásárolt háza is üresen áll. Az új villáról erre a linkre kattintva található néhány kép.

0 hozzászólás