A tinisztár, Selena Gomez csupán két kávéért ment be a floridai Starbucksba, de kifelé jövet elég kellemetlen helyzetbe került. Véletlenül kikandikált barna melltartója fekete pólója alól.

Selena Gomez melltartót villantott

Az ex-Disney-sztár, Selena Gomez bármennyire is botránymentes életet él, néha még neki is meg kell küzdenie a véletlen botlásaival., hiszen ő sem maradhat ki azok sztárok sorából, akik a villantásaikkal kerülnek nap mint nap címlapokra.

Még 2011 nyarán kapták lencsevégre a színésznőt, aki csak pihenni szeretett volna, ám az Orlando Hotel medencéje melletti napozón megvillantotta fenekét, és majdnem mellét is. 2012. február 17-én pedig bugyiját mutatta meg a világnak, amint éppen Justin Bieberrel pihentek a malibui strandon. A minap pedig melltartóját sikerült megvillantania, amikor a floridai Starbucksból tért ki.

Úgy tűnik, Selly pólója nagyobbnak bizonyult a kelleténél, és lecsúszott melltartójáról. Az énekesnő hamar észrevette a kis balesetet, így rögtön felhúzta pólóját, viszont ezzel csak rontott a helyzeten, hiszen elég érdekes pózban igazította meg a felsőjét.81 hozzászólás