A Való Világ szenvedélyes nője kellemetlen helyzetbe került, hiszen egy internetes oldal szerint saját pornófilmje van, amelyet emelt díjas SMS ellenében lehet letölteni.

Kétezer forintért árulják VV Seherezádé pornóját

Amióta kijött a villából Seherezádé rájár a rúd, hiszen nemrég kiderült, hogy az élete is veszélyben lehet, a rossz minőségű szilikonbetétjei miatt, most pedig egy internetes oldalon reklámoznak a nevével fémjelzett pornót. A filmet letöltőknek viszont csalódniuk kellett, hiszen videóban sehol nem tűnik fel Seherezádé, csak a promóképekhez montírozták oda az arcát és a nevét.

Úgy látszik mostanában jó üzlet a celebek nevével visszaélni, hiszen ez az eset kísértetiesen hasonlít a pár héttel ezelőtti botrányra, amikor Balogh Edina és VV Gigi szerepelt egy pornómagazin címlapján anélkül, hogy bármi közük lett volna az újsághoz. Ráadásul még ugyanebben a hónapban történt, hogy Szabó Zsófival reklámoztak erotikus munkát.

„Nem gondoltam, hogy az emberek aljassága és mocskossága ennyire határtalan, nevetségesnek és szánalmasnak tartom ezt az egészet, hiszen a videón egyértelműen nem én vagyok, mégis velem próbálják eladni. A legszörnyűbb az, hogy biztosan vannak néhányan, akik bedőlnek ennek, és letöltik a filmet” – mesélte a Blikknek Seherezádé.

A exvillalakó elárulta azt is, hogy jogi lépéseken is gondolkodik, hiszen a kivágott képkockák egyértelműen hamisítványok, és a filmben nem ő szerepel.48 hozzászólás