♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Megérkezett a Hajnalhasadás 2 újabb trailere

2012. márc 27.

Ahogy tavaly a Hajnalhasadás első része előtt egy Éhezők viadala-trailert kaptunk, így nemrég jelent meg az Alkonyat utolsó részének előzetese is a Lionsgate filmje előtt.

Megérkezett a Hajnalhasadás 2 újabb trailere

Ahogy korábban megírtuk, a népszerű fimszéria utolsó részének előzetese Az éhezők viadalával együtt fog debütálni. A várakozásnak vége: a Hajnalhasadás: második rész előzetese ma került fel a Twilight hivatalos Facebook-oldalára.

A betekintő csupán pár másodperces, mégis figyelemfelkeltő és látványos. Végre láthatjuk Bella vámpírsebességét és kis részeket az első vadászatáról, hisz a trailer csak az új életének kezdetére fókuszál. Mindenesetre hosszabb előzetest remélhetőleg hamarosan láthatunk, melyet a júniusi MTV Movie Awardson adnának le, bár ez a hír még nincs megerősítve. Tekintettel arra, hogy eddig minden évben kaptunk ízelítőt az Alkonyat-filmekből, idén is bemutathatnak egy kis anyagot.

Az Alkonyat: Hajnalhasadás – második részt november 16-án mutatják be Amerikában, ám a hazai mozikban egy nappal hamarabb, 15-én láthatjuk.
83 hozzászólás

A One Direction történelmet írt

2012. márc 23.

Az angol fiúbanda jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban turnézik, különböző showműsorokban és rádiókban jelennek meg. Az Államokban nemrég jelent meg debütáló albumuk, az Up All Night, ami máris hatalmas sikereket ér el.

A One Direction történelmet írt

A nemrég a Nickelodeont visszautasító banda március 13-án jelentette meg debütáló albumát az USA-ban. Jelenleg hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ezt igazolja az is, hogy a Billboard 200-as toplistájára felkerültek. Így ők lettek az első angol zenekar, akik első helyen landoltak a debütáló albumukkal.

A fiúk ezt persze nem győzik megköszönni a rajongóknak. A Facebookon és a Twitteren is kiírták ezt a nagyszerű hírt, amit a fanok lelkes ovációja fogadott. A csapat egyik tagja, Niall így kommentálta az eseményt: „Wow! A mi lemezünk lett az első az USA-ban, hihetetlenek vagytok, srácok, nagyon szépen köszönjük, hogy megvettétek az Up All Nightot, ez a legjobb nap az életemben!”

De nemcsak a Direction-rajongók gratulálnak nekik, hanem különböző sztárok is elismerésüket fejezik ki, mint például Olly Murs és az X Factor-os mentoruk, Simon Cowell. Nem is csoda tehát, hogy egy akkora csatorna figyelt fel rájuk, mint a Nickelodeon, és a korábbi hírekkel ellentétben úgy fest, a fiúk mégis elfogadják az ajánlatukat, hiszen menedzserük szerint ez csak újabb elismerésekhez és még nagyobb sikerekhez vezethet.
84 hozzászólás

Whitney Houston halálát fulladás okozta

2012. márc 23.

Whitney Houston énekesnő halálát vízbefúlás okozta, amely a kokain és az artéria-elmeszesedéses szívbetegségének együttes hatásai miatt következett be - közölte csütörtökön a Los Angeles-i megyei halottkém szóvivője.

Whitney Houston halálát fulladás okozta

A 48 éves Houston holttestére a fürdőkádban bukkantak rá a Beverly Hills-i szállodaszobájában február 11-én, a Grammy-díjak kiosztását megelőző éjszakán.

Craig Harvey szóvivő szerint a toxikológiai vizsgálat Whitney Houston szervezetében marihuána, szorongásoldó gyógyszer (Xanax), izomlazító (Flexeril) és antihisztamin (allergiaellenes szer, Benadryl) nyomait is kimutatta, de ezek nem játszottak szerepet a halálában.

A vizsgálat során sérüléssel vagy bűncselekménnyel kapcsolatos gyanú nem merült fel. A több filmben is szerepelt énekesnő hosszú évekig harcolt a kábítószerektől, így a kokaintól való függőségével. A halottkém végleges jelentését két hét múlva teszik közzé.

Whitney Houston sikerét jelzi, hogy albumaiból világszerte mintegy 170 millió kelt el. Díjainak száma meghaladja a négyszázat. Csak a Több, mint testőr című film zenéjét tartalmazó lemezből 42 millió adtak el, ezzel ez a valaha volt legsikeresebb filmzene. Az énekesnő nyert hat Grammyt, 16 Billboard Music Awards-díjat és 23 American Music Awards-díjat.86 hozzászólás

Kétezer forintért árulják VV Seherezádé pornóját

2012. márc 23.

A Való Világ szenvedélyes nője kellemetlen helyzetbe került, hiszen egy internetes oldal szerint saját pornófilmje van, amelyet emelt díjas SMS ellenében lehet letölteni.

Kétezer forintért árulják VV Seherezádé pornóját

Amióta kijött a villából Seherezádé rájár a rúd, hiszen nemrég kiderült, hogy az élete is veszélyben lehet, a rossz minőségű szilikonbetétjei miatt, most pedig egy internetes oldalon reklámoznak a nevével fémjelzett pornót. A filmet letöltőknek viszont csalódniuk kellett, hiszen videóban sehol nem tűnik fel Seherezádé, csak a promóképekhez montírozták oda az arcát és a nevét.

Úgy látszik mostanában jó üzlet a celebek nevével visszaélni, hiszen ez az eset kísértetiesen hasonlít a pár héttel ezelőtti botrányra, amikor Balogh Edina és VV Gigi szerepelt egy pornómagazin címlapján anélkül, hogy bármi közük lett volna az újsághoz. Ráadásul még ugyanebben a hónapban történt, hogy Szabó Zsófival reklámoztak erotikus munkát.

„Nem gondoltam, hogy az emberek aljassága és mocskossága ennyire határtalan, nevetségesnek és szánalmasnak tartom ezt az egészet, hiszen a videón egyértelműen nem én vagyok, mégis velem próbálják eladni. A legszörnyűbb az, hogy biztosan vannak néhányan, akik bedőlnek ennek, és letöltik a filmet” – mesélte a Blikknek Seherezádé.

A exvillalakó elárulta azt is, hogy jogi lépéseken is gondolkodik, hiszen a kivágott képkockák egyértelműen hamisítványok, és a filmben nem ő szerepel.48 hozzászólás

VV Annamari is kés alá fekszik

2012. márc 23.

A Való Világ furája eldöntötte, hogy kicsit feltuningolja a testét, és fehérnemű modellt farag magából.

 VV Annamari is kés alá fekszikFotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Annamari nem véletlenül indult a valóságshowban a fura lányok kategóriájában, hiszen a halál angyalaként hirdette magát, ráadásul nem is tartozott a dögös nők közé: gyakran riogatta testével a társait.

A modellügynökségek mégis látnak benne fantáziát, két divatcég is felkérte, hogy álljon kifutóra fehérneműkbe öltözve. Annamarinak persze nem idegen a modellkedés, korábban készültek már róla nagyon ízléses sorozatok, de most úgy gondolja itt az ideje megújulni és megszépülni az áprilisra tervezett divatbemutatóig.

Az átváltozást egy közel négyszáz köbcentis implantátummal kezdi, hosszú szőke póthajat és műszempillát rakat fel, valamint fehér bőrét is megpróbálja barnábbra színezni.

„Végre rávettem magam arra, hogy megműtessem a mellem. Tizennégy éves korom óta vágyom erre” – mondta Annamari a Fókusz kameráinak.
80 hozzászólás

VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élni

2012. márc 23.

A VV5 szenvedélyes nője tegnap járt az új orvosánál, aki megnyugvás helyett tovább izgul, sőt mi több, retteg attól, hogy akár több hónapig újra kicsi mellekkel kell élnie, de mindeközben reméli a legjobbakat.

VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élniFotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Seherezádénak jelenleg több gondja is akad a Való Világ 5 után. Élete is veszélyben lehet a betiltott PIP-implantátumai miatt, amely már korábban is fájdalmat okoztak neki. Bár orvosa szerint a túl sok napozás vagy csak egy egyszerű megerőltetés is okozhatja nála a tüneteket, Seherezádé mégis nagyon fél. Ezen kívül belekeveredett egy pornóbotrányba is, ahol az ő arcával reklámoztak egy filmet, amihez neki semmi köze.

Tegnap délután járt a szőke ciklon az új orvosánál, dr. Sashegyi Mihálynál, akivel egy konzultáció keretében megbeszélték, hogy mi ebben a helyzetben a feladata a lánynak.

„A doktor úr kérésére be kell szereznem a mérgező implantátumokról szóló dokumentumokat, hiszen pontosan kell tudnia, hogy milyen méretű és típusú. Ezek után el kell mennem különféle vizsgálatokra, és akár MRI-re is, csak ezután tudjuk kitűzni a műtét időpontját. Nagyon szeretnék már túllenni rajta, és bár szerintem akkora baj azért nincs, a doktor úr elmondása szerint akár fél évet is várnom kell, ha már kiszakadt az implantátum. Ezt semmiképp sem szeretném. Remélem, hogy nincs komoly baj, mert képtelen lennék fél évig élni a régi, kis mellemmel, implantátum nélkül” - mesélte a Bikknek a szenvedélyes nő, aki lehetetlennek tartja, hogy kicsi mellekkel éljen akár fél évig is.

Az orvos elmondta, hogyha az implantátumok épek, akkor gond nélkül ki lehet őket cserélni, viszont ha már szivárog a szilikon, akkor előbb meg kell várni, míg a gyulladt terült begyógyul, és csak egy jó fél év elteltével kaphat új betéteket.
85 hozzászólás

Madonna megvadult

2012. márc 23.

Madonna tizenkettedik stúdióalbumának második kislemeze március másodikán jelent meg, ám a kisfilmet csak most, a hónap végén hozták nyilvánosságra.

Madonna megvadult

Február elején jelent meg a Give Me All Your Lovin’ klipje, amely nem kis felháborodást okozott. Egy részt azért bírálták Madonnát, mert néhányak szerint nem korához illő öltözetet viselt a kisfilmben, illetve partnerei, Nicki Minaj és M.I.A miatt is, utóbbi személy később a Super Bowlon bemutatott, az amerikaiak legnagyobb felháborodására.

Az új album címe körül is voltak összetűzések, egy egészségügyi szervezet szerint az MDNA nagyban hasonlít egy ismert drogra, így szerintük a pop királynője ezt népszerűsíti. Madge nem kommentálta a híreket, csak annyit nyilatkozott akkor, hogy várja, hogy megjelenjen az album – ami immáron nincs is olyan messze: a hivatalos piacra dobási dátum március 23-a.

Az album második kislemezes dala, a Girl Gone Wild a hónap elején jelent meg, ám még előtte, februárban elmondta Ryan Seacrestnek, hogy február 17-én kezdik forgatni. A rendezők a híres divatfotós páros, Mert and Marcus voltak. A dal úgynevezett dalszöveges videóban február 27-én vált elérhetővé a VEVO-csatornán, majd március 9-én megjelent egy félperces előzetes is.
80 hozzászólás

Katy Perry harcos amazon lett új klipjében

2012. márc 23.

Itteni idő szerint fél egykor debütált a Part Of Me kisfilmje, amelyben az énekesnő harcos amazonként vette fel a kesztyűt zsarnok barátja ellen.

Katy Perry harcos amazon lett új klipjében

Az előzetes bár nagy port kavart – sokan Lady Gaga Alejandro vagy éppen Rihanna Hard videójához hasonlították –, nem kell ahhoz nagy szakértőnek lenni, hogy észrevegyük, Katy új klipjének semmihez és senkihez nincs köze, egyedül önmagához.

Az énekesnő bár jelenleg kék hajjal hódít, a videóban ismét fekete parókát kapott, amelyet kedvére csonkíthatott meg az első egy percben. Katy igazából egy tipikus élethelyzetet mutatott be ismét, így korábbi filmszerű klipjeire enged emlékeztetni. Az énekesnő megtudta, hogy barátja megcsalja, mire a szépséges nő elhatározta, hogy tengerészgyalogosnak áll. Katy végig harcos amazonként küzdi magát át a klipen, amely talán valóban kedvezett neki, s leküzdhette az elmúlt pár hónapban szerzett sérelmeit.

Bár sokan nem ilyen kisfilmet képzeltek el a számhoz, Katy és csapata bebizonyította ismét, hogy tudnak ők nagyon kreatívak is lenni.

A videó észak-amerikai idő szerint fél nyolckor debütált az MTV-n egy korábban felvett, félórás interjút megelőzően – a hölgy jelenleg Angliában tartózkodik –, amelyben a klipjéről beszélt: „Nos, szerintem mindenkiben realizálódott, hogy szeretek próbálkozni és valami kreatívat hozni a videóimban.” Az MTV riportere hangoztatta, hogy az eddigi klipjei inkább vattacukor országra hasonlítottak, ez pedig igazán eltérő; így felelt: „Küldetés teljesítve.”

„Tudjátok, most nagyon komolyan megfogtuk a dal lényegét: bemutattunk egy utat, amelyen egy tipikus, amerikai, eltartott nő önerőből felüzdötte magát, és erősebb lett mint valaha. Szó szerint beállt a seregbe, és tengerészgyalogos lett. Nagyon tisztelem azokat, akiknek ez a munkájuk, mert én csak három napoig voltam önjelölt Marine, és igazán kemény volt” – tette hozzá Katy.
59 hozzászólás

Megjelent a Hófehér és a vadász új előzetese

2012. márc 23.

Látványosnak ígérkezik a Hófehér és a vadász a legújabb képkockák alapján. A hétvégi WonderConon ráadásul egy ötperces anyagot is leadtak a filmből, amit a Universal stúdió elérhetővé is tett.

Megjelent a Hófehér és a vadász új előzetese

A Grimm testvérek Hófehérkéjének legújabb változata egy akció-kalandfilm, amit az elismert Rupert Sanders reklámforgató adaptált. A film cselekményszála alig hasonlít egy népmesére, legalábbis az új előzetes alapján rengeteg akció vár ránk a hazai mozikban is, ahol az amerikai premier előtt, május 31-én debütál a film.

Az év elején beszámoltunk arról, hogy a produkció talán túl erőltetett egy kasszasiker lehetőségéhez, de a legfrissebb anyagok szerint bátran kijelenthetjük, hogy lélegzetelállító filmnek ígérkezik, legalábbis azok számára, akik nem ragaszkodnak foggal-körömmel az eredeti meséhez.

A történetben a gonosz Ravenna királynő, akit az Oscar-díjas Charlize Theron alakít, mindennél jobban hajt arra, hogy elpusztítsa a Kristen Stewart által játszott amazon Hófehért. A fekete szépség azonban reménytelen helyről kap segítséget: éppen a királynő követétől, a vadásztól (Chris Hemsworth), aki képtelen végezni az ártatlan lánnyal, és megtanítja őt harcolni. Ne hagyjuk ki persze a törpöket sem, akikkel közös erővel veszélyeztetik Ravenna uralkodását.
54 hozzászólás

Magyar lányt szeret Katy Perry exférje

2012. márc 23.

Katy Perry és Russell Brand házasságának zátonyra futása után mindketten új életet kezdtek, a férfi új barátnője magyar lány.

Magyar lányt szeret Katy Perry exférje

Az egykori sztárpár, Katy Perry és Russell Brand kapcsolatának lezárása nem zajlott éppen zökkenőmentesen, a férfi előbb szidta az énekesnőt, majd felpörgette szerelmi életét, és az exnejére nagyban hasonlító színészővel, Zooey Deschanellel kezdett randizni.

Eközben Katy sem unatkozott, előbb egy francia modellt szedett fel, majd nem sokkal később dobta. Eközben Russell bevadult, le is csukták egy időre. A férfit talán ideig-óráig megszelídíti új kedvese, a 32 éves magyar modell, Barabás Nikolett.

Azt nem tudni, hogy a rosszfiú hírében álló Russellt meg tudja-e szelídíteni, illetve mennyire lesz tartós a kapcsolatuk, ám sok boldogságot kívánunk a párnak.94 hozzászólás

Ashton Kutcher és Rihanna randizgat

2012. márc 23.

Ashton Kutcher nem szórakozik: Demi Moore után most képes meghódítani Rihannát is?

Ashton Kutcher és Rihanna randizgat

Úgy néz ki, a több éves kapcsolat véget érése csak Demi Moore-t viselte meg. Míg Demi orvosi segítségre szorult, addig Ashton alig tudta kizavarni a nőket az ágyából. Új kiszemeltje pedig nem más, mint a közkedvelt énekesnő, Rihanna.

Hétfőn éjfélkor autóba pattant Rihanna, majd egyenesen Ashtonhoz vezetett. Az énekesnő csak másnap távozott, de nem fényes nappal, hanem hajnali 4-kor. Bizonyára nem csak beszélgetett a két sztár, hiszen akkor az énekesnő nem távozott volna olyan korán.

Rihanna mostanában igazán nem tudja mit akar, hiszen exe, Chris Brown vietnámi kiszemeltjére célozgat Twitter-képeivel. Az egyik fotón egy napszemüveges rizssüti található, melyen a vetélytárs vietnámi származására célozgat, másikon pedig ő található félmeztelenül, ahol a kép alatt a szöveg nem más, mint: „Hol voltál egész életemben?”

A jelek szerint Rihanna még nem heverte ki Christ, tehát Ashtonnak küzdenie kell az énekesnő kegyeiért.
95 hozzászólás

Lola és Brasch Bence egy párt alkot

2012. márc 7.

A legújabb pletykák szerint új álompár alakult, csak még egyelőre titkolják a nyilvánosság előtt kapcsolatukat.

Lola és Brasch Bence egy párt alkotFotó: Blikk / Oroszi Bea

A fiatal énekesnő még tavaly szakított egykori színész barátjával, Baronits Gáborral, akivel másfél évig voltak együtt. A Blikk információ szerint Lola egy ideje a nála két évvel fiatalabb Brasch Bencével jár, de egyelőre a nyilvánosság előtt megpróbálnak észrevétlenül turbékolni.

Baronits Gábor már év elején új szerelemre talált egy bizonyos Alexandra személyében, de úgy tűnt Lola még a szinglik életét próbálja élvezni egy darabig. Szemtanúk állítása szerint azonban már hónapok óta tombol a szerelem Bence és az énekesnő között.

„Régóta jó barátságban vannak, hiszen egy társaságba tartoznak. Rengeteget buliztak együtt, sok közös programjuk volt, egy helyre járnak edzeni is. Miután Lola és Gábor szakított, Bence vigasztalta, hiszen nagyon jóban voltak, sőt szerintem Bencének mindig is tetszett. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy ennyi év után kialakult köztük a szerelem. Úgy tudom, hogy több hete, sőt talán már hónapok óta egy párt alkotnak. A nyilvánosság előtt azonban továbbra is csak barátként viselkednek, de aki nagyon figyel, elkaphat egy-két szerelmes pillantást, hiszen nehéz az érzelmeket ilyen hosszan türtőztetni. Egyébként nagyon összeillenek, én örülök nekik” – nyilatkozta a Blikk egyik informátora.

A két érintett még nem nyilatkozott a pletykákkal kapcsolatban, Lola kommentár nélkül posztolta ki Facebook-oldalára az ezzel kapcsolatos újságcikkeket.
74 hozzászólás

Selena Gomez melltartót villantott

2012. márc 7.


A tinisztár, Selena Gomez csupán két kávéért ment be a floridai Starbucksba, de kifelé jövet elég kellemetlen helyzetbe került. Véletlenül kikandikált barna melltartója fekete pólója alól.

Selena Gomez melltartót villantott

Az ex-Disney-sztár, Selena Gomez bármennyire is botránymentes életet él, néha még neki is meg kell küzdenie a véletlen botlásaival., hiszen ő sem maradhat ki azok sztárok sorából, akik a villantásaikkal kerülnek nap mint nap címlapokra.

Még 2011 nyarán kapták lencsevégre a színésznőt, aki csak pihenni szeretett volna, ám az Orlando Hotel medencéje melletti napozón megvillantotta fenekét, és majdnem mellét is. 2012. február 17-én pedig bugyiját mutatta meg a világnak, amint éppen Justin Bieberrel pihentek a malibui strandon. A minap pedig melltartóját sikerült megvillantania, amikor a floridai Starbucksból tért ki.

Úgy tűnik, Selly pólója nagyobbnak bizonyult a kelleténél, és lecsúszott melltartójáról. Az énekesnő hamar észrevette a kis balesetet, így rögtön felhúzta pólóját, viszont ezzel csak rontott a helyzeten, hiszen elég érdekes pózban igazította meg a felsőjét.81 hozzászólás

Justin Bieber beperli az Apple-t

2012. márc 7.

Az énekes úgy érzi, a cég egyik játékában kiparodizálták, ezért ügyvédjéhez fordult, és beperli a céget.

Justin Bieber beperli az Apple-t

Az Apple-készülékek használói letölthetik a Joustin' Beaver nevű játékot, melyben egy hód világ körüli turnéra indul. Az úton rajongókkal találkozik, és lefotósok hadával küzd meg. Az alkalmazásbeli elnevezések szóviccekre épülnek. Angolul a hód például a beaver, a joust pedig a lovagi torna, melyek kísértetiesen hasonlítanak Justin Bieber nevére.

A tinisztár sértve érzi magát, ezért ügyvédi felszólítást küldött a gyártónak, melyben kéri, hogy változtassák meg a játék főhősének nevét és kinézetét. Az Apple viszont hallani sem akar a változtatásokról, szerintük ebben semmi kifigurázás nincs, ez csak egy paródia, mely a szólásszabadság védelme alá esik, így az amerikai alkotmány értelmében „Joustin” labdába sem rúghat.92 hozzászólás

Új arcot kaptak kedvenceink

2012. márc 7.

Manapság, a technika rohamos fejlődésének köszönhetően szeplős, sápadt arcú modellekből napbarnított szépségeket, súlyfelesleggel küszködő celebekből pedig karcsú szexistennőket faragnak.

Új arcot kaptak kedvenceink

A legkelendőbb magazinok kedvenc sztárjainkat ebben a hónapban felismerhetetlenségig „szépítették”: Katy Perryt az Interview-nek, Angelina Jolie-t a Vogue-nak, Sharon Stone-t pedig a French Revue De Modes magazinnak sikerült megfűznie.

Még dúsabb kebleket és Elizabeth Hurley-re emlékeztető arcot varázsoltak a California Girls énekesnőjének, akit csak jó néhány analizálással eltöltött perc után ismerhetünk fel. A kócos fürtök és a Katy-től szokatlan smink csak tovább ront a helyzeten.

Ugyanebbe a csabdába esett Sharon Stone is, akit rövid, fekete parókával kaptak lencsevégre. Az ötvenes éveiben járó színésznő szintén furcsa make-up-ot kapott, melynek hála legalább tíz évet fiatalodott.

A sort Angelina Jolie zárja, akit ugyan könnyebb azonosítani az előző két hölgynél, mégis megjegyezhetjük, hogy a törököknek köszönhetően gyönyörű arca ragyogóbb és kisimultabb, mint valaha.75 hozzászólás

Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról

2012. márc 7.

Lady Gaga manapság mindenkinek egy őrült nőt jelent, aki mindenhol feltűnést kelt – azonban ő sem így született. Most olyan fotók láttak napvilágot, amelyek az énekesnőt még a „normális” korszakában ábrázolják.

Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról

Lady Gaga igazán csinos lány volt már fiatalkorában is. Pincérként dolgozott, mikor egyik barátja megkérte, hogy álljon neki modellt, és az akkor még Stefani Germanotta névre hallgató lány igent mondott.

A mindössze 15 darab kép igen sokatmondónak és sikerre törőnek látszik. Stefani, azaz Lady Gaga már akkor is az énekesi karrier felé kacsingatott, de akkor még nemhogy senki, ő sem sejtette, hogy pár évvel később az egyik legsikeresebb énekesnőként állhat majd színpadra több ezer ember előtt.

A fotókat Malgorzata Saniewska készítette, akinek fogalma sem lehetett arról, hogy 2005-ben egy ártatlan fotózáson a mai zenei világ egyik legfénylőbb csillaga áll a kamera lencséje előtt.

A többi fotó a CNN oldalán tekinthető meg.86 hozzászólás

Vanessa Hudgens szőke lett!

2012. márc 7.

Vanessa Hudgens megvált fekete hajkoronájától, és beállt a hollywoodi szőkeségek sorába.

Vanessa Hudgens szőke lett!

Vanessa Hudgens Facebook-fiókján keresztül osztotta meg új, dögös kinézetét. A színésznő nem fűzött semmit a változáshoz, csupán annyit, hogy itt az idő, hogy lássuk, és a szőkék többet szórakoznak.

A képen látható, hogy az elmúlt időben megfiúsodott színésznő ismét bombaformában van, lefogyott, sőt, a haját is visszanövesztette.

Nem Hudgens volt az első, aki idén szőkére váltott: a hollywoodi színésznők és énekesnők szívesen próbálják ki önmagukat ilyenfajta változással. A hajszín eddig pozitív kommenteket váltott ki Vanessa oldalán, bár talán ez betudható annak is, hogy elbűvölően fest a fotón.
86 hozzászólás

Nina Dobrev Bulgáriába látogat

2012. márc 7.

Nina Dobrev ezen a nyáron Bulgáriába utazik, hogy felkeresse rég látott nagyszüleit.

Nina Dobrev Bulgáriába látogat

A bolgár származású, hollywoodi színésznő a nyár elején tervezi meglátogatni szülőhazáját, Szófiát, hogy talkálkozhasson nagyszüleivel.

A pontos időpont egyelőre ismeretlen, de azt tudjuk, hogy Nina nem egyedül utazik majd, hiszen a szintén bolgár származású színész, Stanislav Yanevski (Viktor Krum a Harry Potter és a Tűz Serlegéből) is elkíséri őt, ugyanis nagyon jó barátságot ápolnak.

Nina nemcsak idős rokonainál tesz látogatást, de a bolgár tengerpartot is felkerei. Elmondás szerint nagyon izgatott, hogy láthassa a Fekete-tengert; és ne felejtsük el, hogy Bulgária nincs is olyan messze hazánktól. Ki tudja, talán a színésznő hozzánk is ellátogat egyszer.
88 hozzászólás