♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Íme a legújabb képek a brit trónörökösről!

2013. nov 12.

Alig 3 hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot a kis cambridge-i herceg és máris az egyik legnagyobb sztárnak számít a szigetországban.

A kis brit trónörökösről, George Alexander Louisról ismét elragadó képek láttak napvilágot, melyeken szülei éppen fürdetik és pelenkázzák a kicsit, valamint a képekeken felbukkan maga a királynő is!

A képeket Alison Jackson készítette, aki elsősorban azon képeiről ismert, melyeken a hírességek közti hasonlóságra kíván rávilágítani. A hölgy igen nagy bepillantást nyert a „királyi család” életébe színészei fotózása során, képeivel pedig azt szerette volna bizonyítani, hogy Kate és Vilmos ugyanolyan átlagos szülők, mint bárki más, csupán rájuk nagyobb rivaldafény vetül.


84 hozzászólás

Tíz rémisztő szemöldök, amihez hasonlót még sose láttál!

2013. nov 12.

Manapság már nemcsak a lányok, de a fiúk is előszeretettel szedegetik a szemöldöküket. Ám, mint mindig, most is vannak olyanok, akik erőteljesen átesnek a ló túlsó oldalára.

Régebben a serdülő lányoknak az édesanyjuk mutatta meg, hogyan is kell szépen és igényesen kiszedni a szemöldöküket, ám manapság már a 10-12 éves gyermekektől a felnőtt férfiakig elterjedt eme szépészeti „beavatkozás”, ami sok esetben csúnyán sül el.

Akik eddig Cara Delevingne-en és Lily Collinson voltak kiakadva, elkezdhetik isteníteni a két leányzót, ugyanis cikkükben bemutatjuk a tíz legdurvább balesetet, amiket a szemöldökök megéltek.

Valószínűleg egy rossz fogadás miatt sínylette meg tablóképét a fotón látható fiatalember, akiknek több vonalban is belevágtak szeme feletti szőrzetébe. Mintha a látószervei fölé festették volna az autópálya csíkjait.

A képen látható hölgyemény valószínűleg úgy gondolta, a rácsok mögött sok hasznát veszi majd az ijesztő szemöldöknek, ezért is deformálta el ilyen csúnyán. Ha így nézne ránk a börtön udvarán, létezni se mernénk körülötte.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a pixelhalmazon látható csajszi mivel magyarázná ezt a stílust. Mintha Sailor Moon koronáját próbálta volna megrajzolni, csak nem járt sok sikerrel. Hol voltak a barátnők ilyenkor?

Reménykedünk benne, hogy a szemöldök csak ideiglenesen van eltüntetve, valamint a napraforgók is csak szemfestékkel vannak odarajzolva. Igényes sminkkel és mosolygósabb pofikával csinos is lehetne a szomorú arc.

Mikor jönnek rá az emberek, hogy a kacsafej nem trendi? Sajnos a képen látható leányzó nem elég, hogy abban a hitben él, hogy ez még mindig menő, de meglehetősen visszataszító szemöldökével is csúnyán lejáratta magát a világ előtt.

Valószínűleg az ilyen cicabolond lánykákból lesznek a macskás nénik, akik idős korukban minimum negyven kandúrt és ugyanennyi nőstényt tartanak otthon. Az állatkák iránti imádatát kifejezhette volna kevésbé polgárpukkasztóbban is, hiszen így senki sem meri rábízni kedvenc háziállatát, amíg elmegy vakációzni a Bahamákra.

A Facebookon oly sokszor látott flegma arc most a Starityn is visszaköszön ránk egy ijesztő szemöldök kíséretében, melyet egy kifogyófélben lévő tűfilccel rajzoltak. A világító rúzsocska pedig csak hab a tortán.

Nem tudjuk mi lehetett eme leányzó célja, de valószínűleg csak flegmábbnak akart tűnni ezzel a magasan ívelt szemöldökkel, a végeredmény azonban sokkal inkább két bumerángra emlékeztet minket.

Ennek az elítéltnek süt az arcáról, hogy ártatlanul csukták le – szó szerint. A srác leborotvált szemöldökeinek helyén a „jogtalanul elítélt” felirat olvasható, amivel valószínűleg nem sikerült felmentetnie magát a vádak alól, mindenesetre mi megkegyelmeznénk neki, hiszen ez már magában is bűntett.

Talán ez sikerült a „legdögösebbre” a listán. Mintha a megrajzolt dolgokat életre keltő varázsceruzával firkantották volna oda azt a két szomorú vonalat a kacsaszájú lány arcára. Az eredeti szemöldök vonalai még így is erősen látszanak.


74 hozzászólás

Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus

2013. nov 12.

Lezajlott az idei EMA, és ismét megkaptuk a hónapokra elég adagot a botrányokból. Miley Cyrus, Eminem és Iggy Azalea vitték a pálmát.

Billy Ray Cyrus mindig azt mondta, szoros pórázon fogja tartani csemetéit, ennek ellenére lépten-nyomon csak lányai botrányairól hallunk. Míg Miley meztelenkedésre és drogozásra buzdítja a fiatalokat, addig a 13 éves Noah a sztrádán randalírozik jogosítvány nélkül. Az ex-Disney-csillag ismét megvédte a család hírnevét.

A minap zajlott le Amszterdamban az idei EMA-gála, ahol Iggy Azalea közönséges villantása mellett jó néhány botrány csapta még ki a biztosítékot.

A show-t Miley nyitotta, aki űrhajósnak – talán űrlénynek – öltözve magáévá tette a színpadot és elénekelte a We Can't Stopot. A VMA-n látott háttértáncosai ezúttal nem kísérték el – egyikük a show után egyébként idegösszeroppanást kapott -, de a magát művésznek tituláló közszereplő talált magának új társat egy törpe személyében, akivel egymás fenekét náspángolták. Az előadás közben az énekesnő a fekete ruhás lány melleit is „megnyaldosta”.

A produkció nem mindenkinek tetszett

Miután Cyrus leszerepelt, az LMFAO formációból ismert Redfoo vette át a főszerepet, aki egy szál fecskében vezette tovább a műsort. A zenész felkonferálta Robin Thicke-et, aki Iggy Azaleával szórakoztatta a közönséget. A fellépés után átadták az első díjakat, majd Katy Perry előadta új slágerét, az Unconditionallyt. Később a Kings of Leon és Bruno Mars is felléptek.

Talán sokan meg sem lepődtek azon, hogy a show Miley körül forgott, hiszen a VMA-n sajnos feledhetetlent alkotott, amit most igyekezett felülmúlni. A Wrecking Ball előadása alatt a szemcseppektől zokogó arcát láthattuk a háttérben, amíg a színész-énekesnő próbálta átadni érzéseit a porondon a közönségnek. Később ugyanezen dal videójáért – melyben egyébként egy szál semmiben szerepel – átvette a legjobb klipnek járó díjat, miután milliók szeme előtt előkapta táskájából füves cigijét és rágyújtott, aztán emelt fővel lesétált a színpadról. Hatalmas tapsvihar és ováció kísérte őt magasztos léptein.

 

A díjátadón fellépett még az Imagine Dragons, az Icona Pop, és Eminem is, aki több trófeát is begyűjtött a nap folyamán. A riporterek persze nem bírták ki viszályszítás nélkül, majd elmesélték a rappernek, hogy Afrojack csúnyákat mondott róla a háta mögött, mire a Rap God előadója többször is visszakérdezett – talán kicsit arrogánsan, lekezelően -, kiről is beszélnek, ő ugyanis sose hallotta a fickó nevét.


90 hozzászólás

Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát

2013. nov 12.

A minap jelent meg az anyaszörny legújabb lemeze, mely után egy interjú is napvilágot látott.

Lady Gaga napról napra megbotránkoztatja a nagyérdeműt, talán éppen ezért ő az egyik legmegosztóbb személyiség a szakmában. A hölgy ismét kitett magáért, ám ezúttal nem pucér testétől, hanem káros szenvedélyeitől és csúf szokásaitól zeng a sajtó.

A 27 esztendős énekesnő bevallotta, függ a marihuanától, amihez azért nyúlt, mert bevallása szerint szüksége volt rá, hogy átvészelje a fizikai és mentális akadályokat a karrierje során.

„Függő vagyok. Végső soron a szorongásomat segíti, meg amúgy is, ez egyfajta önterápia. Napi 15-20 szálat is elszívok” – nyilatkozta, majd megemlítette csípőproblémáit is, melyet szintén ezzel a módszerrel „kezelt”.

„Fiatalkorom óta rabja vagyok a drogoknak, de az elmúlt hét évben ütközött ki rajtam a leginkább. Egy barátom említette nekem azt a kifejezést, hogy egyik anyagtól a másikig sodródom. Ez igaz volt, mert mikor már nem tudott újat mutatni az előző, továbbálltam a következőhöz. [...] Az igazság az, hogy borzasztóan nehéz híresnek lenni. Persze, részben csodálatos dolog, mert nagyszerű rajongóim vannak, de nem könnyű kiállni úgy a világ elé, hogy eljátszod a boldogat, miközben nem vagy az. Én is ember vagyok, magamba zuhanhatok, de sokan feltételezik rólam, hogy földönkívüli vagyok, ezért nem eshetek össze. Megállíthatatlan vagyok” – mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb.

Ez megmagyarázza azt, miért érezzük magunkat illuminált állapotban, mikor legújabb lemezét, az ARTPOP-ot hallgatjuk.81 hozzászólás

Újrakezdem a Blogomat!

2013. nov 12.

Sziasztok :) Mivel sok szabadidőm akad mostanság úgy gondoltam, hogy újra elkezdek blogolni! Az oldalam témája változatlan marad :) Jó olvasgatást előre is! :)

#Szerk

0 hozzászólás

Újrakezdem a Blogomat!

2013. nov 12.

Sziasztok :) Mivel sok szabadidőm akad mostanság úgy gondoltam, hogy újra elkezdek blogolni! Az oldalam témája változatlan marad :) Jó olvasgatást előre is! :)

#Szerk

1400 hozzászólás