Az újra felhasználás modern és trendi. Ezt tudják hazai sztárjaink is, akik saját ruháikat vitték be a Glamour Gardróbfrissítés butikjába. Tatár Csilla, Debreczeni Zita és Ada egy nemes cél, a fiatal magyar dizájnerek támogatása érdekében ajánlotta fel ruhadarabjait, amelyekhez most bárki hozzájuthat.

A sztárok felfrissítik gardróbjukat

 

Az újra felhasználás modern és trendi. Ezt tudják hazai sztárjaink is, akik saját ruháikat vitték be a Glamour Gardróbfrissítés butikjába. Tatár Csilla, Debreczeni Zita és Ada egy nemes cél, a fiatal magyar dizájnerek támogatása érdekében ajánlotta fel ruhadarabjait, amelyekhez most bárki hozzájuthat.

Tatár Csilla a TV2-n minden hétköznap reggel látható Mokka műsorvezetője a képernyőn is előszeretettel viseli magyar dizájnerek munkáit. Főleg ékszereket, amit a matyó és a kalocsai minta, valamint a népi motívumok jellemeznek.

„Nagyon fontos számomra, hogy a magyar motívumok az öltözékemben is megjelenjenek. Nagyon szeretem a hazai divattervezők munkáit remélem, ezzel az apró felajánlással legalább egy kicsit segíthetek a fiatal tehetségeknek" – mesélte Tatár Csilla.

Ada, jókora zsákkal érkezett az Aréna Pláza Popup üzletébe, hiszen rengeteg olyan ruhája van, amit még egyszer sem viselt.


Fotó: Red Lemon Média

„A nagymamám már nagyon haragszik rám, hogy egyfolytában hozzá viszem zsákszámra a kiselejtezett ruháimat. Gyakran beleesem abba a hibába, hogy megveszek egy csomó mindent, amit utána sosem viselek. Az ide elhozott ruhákban is benne van még a címke is. Általában barátoknak, anyukám ismerősinek viszem el az ilyen holmikat, most azonban örülök, hogy jó célt szolgálhatok vele” – tette hozzá nevetve Ada.

A Sugarbird kollekció egyik tervezője és arca Debreczeni Zita is felajánl néhány darabot, a jó cél érdekében.

„A saját kollekcióm darabjait hoztam el, remélem, valakinek örömet szerzek majd vele. Nagyon fontos számomra, hogy támogassam ezt az ügyet, hiszen látom, mennyire nehéz érvényesülni a divatszakmában, még akkor is, ha az ember igazán tehetséges” – szögezte le Zita.

A karácsonyi előkészületeket kiürített szekrénnyel kezdeni, helyet teremtve a jobbnál jobb új beszerzéseknek, emellett jó áron remek új darabokhoz hozzájutni, s mindeközben még a nemes célt is támogatni: ez maga a tökéletes divatérzés. Hiszen nem minden szemét, amire nincs szükséged!
3 hozzászólás