♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Adam Lambert: „Nem házasodom”

2011. aug 4.

Sokan gondolták úgy, hogy a népszerű meleg énekes hamarosan kimondja a boldogító igent, ám mindezt megcáfolta.

Adam Lambert: „Nem házasodom”

 

Most, hogy New York államban hivatalossá tették a melegházasságot, sokan elkezdtek tippelgetni, hogy vajon melyik celebpár lesz az első. Azonban akik az Adam Lambert–Sauli Koskinen párosra fogadtak volna, vesztettek.

Az énekest az US Magazin faggatta munkáról, magánéletről és a jövőbeli terveiről is, ám barátjához fűződő kapcsolatáról nagyon szűkszavúan nyilatkozott: „Nem akarok a kapcsolatomról beszélni, ha látsz rólunk pár paparazzóképet, az jó, de nem akarok nyilatkozni. Annyit elmondhatok, hogy ha a jövőmre gondolok, akkor nem úgy látom magam, mint házas embert.”

A következő albumáról már szívesebben nyilatkozott, ami nem csoda, hiszen híres ember révén a magánélete így is nyitott könyv a rajongói számára. „A következő albumom más lesz, több lesz benne a komolyabb vonal, de természetesen szórakoztató lesz, és a bulizós dalok is helyet kapnak rajta. Ez a nagylemez is őszinte lesz, személyes és valóságos, messzebbre engedem az embereket vele, egy önéletrajz-féleség, amellyel lefestem az embereknek az álmaimat és a vágyaimat. Emellett természetesen lesznek rajta olyan dalok is, amelyek a szívfájdalomról és a szerelemről szólnak. A másik albumom szórakoztató volt, és volt benne valamennyi homoszexualitás, de semmit sem engedett éreztetni a felszín alattról, az új szerzemény kortárs lesz és őszinte. Az előző lemezem inkább a fantasy kategóriába sorolható, míg ezen a korongon a hovatartozásomat keresem.”

Adam azt is elmondta, hogy legújabb nagylemezét New Yorkban fogja rögzíteni, így a közeljövőben a városban lesz.

0 hozzászólás

Adam Lambert bemutatta új dalát

2011. aug 2.

Az American Idol nyolcadik szériájának felfedezettje jelenleg is gőzerővel dolgozik második albumán. Adam pénteken mutatta be első számát az albumról, amit a közönség hangos sikítozással, üdvrivalgással fogadott.

Adam Lambert bemutatta új dalát

 

Adam július 29-én a St. Agathe fesztiválon járt, ahol többek közt elénekelte a Whataya Want from Me-t, az If I Had You-t és a Fevert is. De nemcsak az első albumáról énekelt, hanem még az októberben megjelenő második albumáról is, méghozzá az Outlaws of Love-ot, amely a közönség hangjából ítélve nagy sikert aratott.

BB elég jól érezte magát a koncerten. A kanadai polgármester szerint nagyon sok külföldi ment el a koncertre, nem hiába, hiszen elképesztő koncertet láthattak és hallhattak.

 


0 hozzászólás

Lambert a paparazzóknak adott leckét

2011. júl 20.

Adam, aki pár éve még verte az őt ingerlő paparazzót, most nyugodtabb megoldást választott az őt körülvevő több tíz fotós ellen.

Lambert a paparazzóknak adott leckét

Július 17-én este Adam barátjával és testvérével a The Grove-ba ment mozizni, amikor megjelent egy tucat lesifotós, ahogy azt már megszokhattuk Lambert jelenlétében.

Ekkor úgy döntött, hogy ad egy kicsit nekik a saját módszerükből: elővette a mobiltelefonját, és filmezni kezdett. Másnap délután megosztotta „mesterművét” Twitter-oldalán.

„Fordítottam a paparazzók helyzetén. LOL (csak én vagyok ilyen hülye)” – a videó minősége nem lett a legjobb, de Adam rajongói így is imádták a felvételt.

Adam testvére, Neil is beszámolt az esetről – ami alapján megtudhattuk azt is, hogy mit néztek meg: „A Harry Potter remek volt! A paparazzók jelenléte annyira nem” – kesergett a fiú.

Adam korrektul kezelte a helyzetet. Igyekezett kedves és vicces lenni a fotósokkal, és jó képet vágni az éjszaka sötétségét megtörő villanásokhoz. A videó erre a linkre kattintva megtekinthető.

 

 

 

2 hozzászólás

Adam Lambert bevette Oroszországot

2011. máj 29.

Adam Lambert május 28-án Oroszországban járt, és fergeteges műsort adott Moszkvának. Nem csak az orosz rajongók távozhattak kellemes élménnyel, Lambert szerint az inspiráció kölcsönös volt, habár megdöbbent a koncertje közben történteken.

Adam Lambert bevette Oroszországot

Adam gépe kora délután érkezett Moszkvába, ahol egy kisebb tömeg várta, sajtósok és rajongók egyaránt. Bár megközelíteni nem tudták, hiszen az érkező szupersztártól egy korlát választotta el őket, az emberek kedvét ezt nem igazán szegte.

Az érkezést követően a MY3 TV csatornának adtak interjút, s erős akcentussal ordították a kamerába, hogy „Szeretünk, Adam!”. Így nem csoda, hogy Lambert mosolyogva fogadta a tömeget. Ekkor a műsorvezető kielemezte őt, fejebubjától egészen a talpáig – szóba került, hogy mennyire lazán és stílusosan van felöltözve és az, hogy a viselt napszemüvege mennyire jól áll neki.

Lambertöt egyenesen egy kocsiba vezették, ám az itt várakozó rajongóknak már osztogatott autogramot, és le is vezényelte nekik az If i had you című slágerét is – bár az autóból nem szállt ki, nagyon úgy tűnt, hogy igazán vigyáznak rá.

A koncert helyi idő szerint késő délután kezdődött. Ekkor lángra kaptak olyan pletykák, hogy a Radio Maximum közvetíteni fogja a show-t – amely ha igaz lett volna, az interneten keresztül is hallgatni lehetett volna Adamet, ám a rádió önhibáján kívül úgy adta le, hogy BB még csak a hangpróbáját tartja, így helyette zenét tettek be – ám ez nem volt igaz, az már maga a koncert volt. Mikor vissza akartak kapcsolni, addigra pedig vége lett. Azok a szerencsések, akik viszont ott lehetettek a Maxidrom Fesztiválon ebből a kavarodásból persze semmit nem észleltek. Egy egészen megbízható forrás szerint Lambert a következő számokat adta elő: Whataya Want From Me, Fever, Sleepwalker, 20th Century Boy, If I Had You, Strut, Sure Fire Winners, Music Again és Whole Lotta Love, s a show-ban közreműködött még Isaac, Tommy Joe és Monte is.

A résztvevők boldogan újságolták egy helyi lapnak, hogy Adam meglepően kedves és elragadó volt a színpadon, így kellemesen csalódtak benne.

Az érzés az énekes szerint is kölcsönös volt, mielőtt egy tucat képet posztolt volna a hivatalos Twitter-profiljára, kiírta a következőt: „Kedves rajongóim: ez egy teljesítmény volt részletekről. Egy nappali teljesítmény. Olyannyira inspirálóak az orosz rajongók! Most emlékeztettem magam, hogy mennyire jó stúdióban munkálkodni, de a színpad az a hely, ahol igazán értékelni tudom a zenét!”

Ezután Adam értesült a mindeközben lejátszódó meleg tüntetésről, amely hatalmas botrányba fulladt. Az orosz hatóságok nem engedélyezték a felvonulást, de a szexuális kisebbséget „élvező” emberek megtartották, azonban most nem az elfogadás mellett, hanem a hatóság ellen tüntetve, azzal a táblával a kezükben, hogy „Oroszország nem Irán” – ám a szivárvány színű lobogókat hordozó embereket egy vallási fanatikus csoport megtámadta, így egy nagyobb verekedés tört ki az ellenzékek között. A hatóságok közbeléptek, és több száz embert tartóztattak le – mindeközben Adam éppen a show-ját élvezhette. A történteket így kommentálta: „Nagyon megdöbbent vagyok, ami történt abban az órában és városban, amelyben én felléptem. Jelentősen halványít a dolgokon.”

Az orosz rajongók reméik, hogy Lambert ennek ellenére majd a hivatalos turnéja során is visszalátogat hozzájuk, és nem hagynak benne kellemetlen gondolatokat a Moszkvában történt események.

0 hozzászólás

Eddig Adam Lambert gyűjtése a legsikeresebb

2011. ápr 18.

Az énekes, Adam Lambert hatalmas adománygyűjtő akciót rendezett 29. születésnapja alkalmából a tisztavíz-projektnek.

 

Eddig Adam Lambert gyűjtése a legsikeresebb

 

 

Egyre népszerűbb, hogy a hírességek a tiszta víz érdekében szerveznek adománygyűjtéseket – többek között: Justin Bieber, Alyssa Milano, Jessica Biel –, ám eddig a legsikeresebbnek kikiáltott sztár Adam Lambert.

 

Az egykori American Idol pár hónapja ösztönözte rajongóit arra, hogy ajándékok helyett támogassák gyűjtését, a cél  pedig legyen 29 000 dollár.

 

A glambertök a kérését hat (!) óra alatt teljesítették, így Adam – s szinte mindenki – sokkolva, kitwittelte, hogy „Rendben, akkor menne a 290 000 is?”. A fantasztikus rajongók 24 óra alatt 60 000-re növelték az összeget.

 

A születésnapján (január 29-én) a szerver összeomlott, teljesen lefagyott, annyian kattintottak az oldalra, s adományoztak (pár óra alatt 115 000 dollár gyűjt össze).

 

Mivel sikeresnek bizonyult Adam kérése, így meghosszabbították a gyűjtést, s a minap zárult le. Adam büszkén tweettelte ki a következőt: „WoW! 325 255 $ jött össze jótékonysági célra a vízért! Neked köszönhetően 16 162 ember juthat tiszta, egészséges vízhez!”

 

Adam adománygyűjtése megdöntötte a rekordot, amelyet a program szervezői nem győztek meghálálni: „Köszönjük, hogy vagy nekünk Adam! S a rajongóidnak is! Fantasztikus emberek!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

Adam Lambert is tiltólistára került Twitteren

2011. ápr 12.

Adam nem lehet többé világtrend Twitteren, mert a honlap letiltott minden Adam-féle világtrendet.

 

Adam Lambert is tiltólistára került Twitteren

 

 

Akárcsak múlt évben a kanadai popsztár Justin Bieber – nevét, úgy az Adam Lambert-féle világtrendeket is betiltotta a Twitter, azonos ok miatt: a rajongók túl sokszor csináltak belőlük trendet.

 

Míg Justin Bieber felháborodott az eseten, s mérges üzenetet küldött az egyenlőségről a Twitter moderátorainak, addig Adam nevetett egyet, s megköszönte az eddigi trendeket.

 

A közösségi portál most is azt üzente, hogy nem személyes problémákból kifolyólag tiltotta le Lambertet, hanem a rendszer automatikusan elutasítja már a világtrendeket, ugyanis meghaladta a limitet a fiú neve. A Lambert-fanok – vagy ahogy ők nevezik magukat, „Glambert”-ök –, ahogy megtudták az esetet, cselesek lettek, s Adam neve helyett Adam új barátját, Sauli Koskinen nevét tették világtrenddé, hadat üzenve a Twitternek

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás