♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

VV Olivér: „Alekosz egy hálátlan áruló!”

2011. nov 11.

A TV2-höz átigazolt Alekoszt a villabeli legjobb barátja is élesen bírálta. A görög csődör annak a csatornának fordított hátat, aki híressé tette.

VV Olivér: „Alekosz egy hálátlan áruló!”

 

Bombaként robbant a hír tegnap, mikor kiderült, hogy Alekoszt átcsábította a TV2-höz Hajdú Péter. A Való Világ 4 győztese már be is kötlözött édesanyjával együtt az ÖsszeEsküvők rezidenciájába, ahol tovább keresheti a megfelelő arát.

VV Olivér a valóságshow alatt a legjobb pajtása volt Alekosznak, azóta viszont már korántsem ápolnak olyan közeli viszonyt. A görög leginkább csak pornófilmjével és könyvének megírásával volt elfoglalva, nem pedig azzal, hogy foglalkozzon egykori barátjával, Olivérrel, aki még egy önálló műsort is megszervezett neki.

„Megdöbbentem és először azt hittem, valami viccről van szó, amikor meghallottam, mit is tett Alekosz! Ez nálam kiverte a biztosítékot, hiszen egy éve egy senki volt, akiből az RTL Klub csinált valakit. Mondjuk ki: oda szart, ahonnan enni kapott! Ilyen mértékű hálátlanságról még sohasem hallottam a médiában. Egy szóval tudnám csak jellemezni: áruló!” – mondta Simor Olivér az Új Ásznak.

Alekosz körülbelül 80 millió forintot bukhat el, ha az RTL Klub jogászai a szerződés szerint mindent kikövetelnek. Egyelőre nem tudni, hogy a TV2-nek fog-e hozni ennyit a konyhára a nagydumás szereplése a nézettségi versenyben folyamatosan rosszul teljesítő ÖsszeEsküvőkben. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy Hajdú Péter, a műsor producere nem bízta a véletlenre, és jóelőre gondosan kitervelt mindent, számolva a súlyos anyagi terhekkel is, amelyeket úgy néz ki, a TV2-nek kell majd állnia.
34 hozzászólás

Alekosz és édesanyja beköltözött az ÖsszeEsküvőkbe!

2011. nov 11.

Megdöbbentő bejelentést tett Alekosz a Frizbiben. A Való Világ negyedik szériájának győztese tovább keresi menyasszonyát, ám ezúttal a TV2 képernyőjén.

Alekosz és édesanyja beköltözött az ÖsszeEsküvőkbe!

 

A görög csábító jött, látott és beköltözött! Alekosz és Vája asszony úgy döntöttek, hogy a TV2 képernyőjén, az ÖsszeEsküvőkben keresnek feleséget a valóságshow-hősnek. Minderről a Frizbi felvételén meséltek csütörtök délután.

Páratlan biztonsági intézkedések közepette érkezett a TV2 székházához az érdi amorózó. A stúdió közönsége először azt hitte, hogy a reality sztár „csak” egy interjú miatt jött el Hajdú Péterhez. Amikor azonban Alekosz kijelentette, hogy lételeme a játék és szívesen megmérkőzne a TV2 napi realityjében, a producer emlékeztette a játékszabályokra: nem mehet be egyedül. Alekosz ekkor a kamerák elé szólította az édesanyját, Vája asszonyt, akivel az interjú után máris a budaörsi Rezidencia felé vették az irányt.

Nem tudni, hogy Alekosz melyik lányt nézte ki magának, de abban biztosak lehetünk, hogy érkezése fenekestül felforgatja az ÖsszeEsküvők játékosainak életét.

Fotó: TV2

A Velvet utánajárt, milyen jogi következményekkel számolhat az RTL Klubbal jelenleg is szerződésben álló celeb, ha valóban átigazol a csatornához. Kolosi Péter szerint a teljes valóvilágos nyereményétől kezdve mindent elveszíthet, amit a csatornától kapott, és ez több tízmilliós tétel.

„Ha Alekosz valóban megjelenik a konkurens csatornán, akkor azzal megszegi a szerződését, és a legkeményebb következményekkel kell számolnia” – tudta meg a Velvet a Való világ szóvivőjétől.
0 hozzászólás

Alekosz bepereli exmenyasszonyát

2011. aug 8.

Májusban még minden hír arról szólt, hogy Alekosz és kedvese, Veronika között mennyire dúl a szerelem. Ám ma már ezt egyáltalán nem lehet mondani, hiszen a nagy románcból bírósági ügy lesz.

Alekosz bepereli exmenyasszonyát

 

Az elmúlt hetekeben Nagy Alekosz és „menyaszonnya” között olyannyira megromlott a viszony, hogy a lány kiteregette a sajtónak, mit is tud – vagy éppen nem tud – a görög hős az ágyban, továbbá elmondta, hányingere van a VV-nyertestől. Veronika a Blikknek mondta el, hogy csakis azért hívta Alekoszt szexistennek, mert ő megkérte rá, hogy kicsit fényezze a férfiasságát. A sértett Veronika elérkezettnek látta az időt, hogy kitálaljon a férfi teljesítményéről.

„Egy nulla az ágyban – kezdte, majd intim részleteket elárulva folytatta nyilatkozatát. – Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná.”

E sorokat látva Alekosznak igencsak betelt az a bizonyos pohár, s visszavágott a hölgynek. Veronikától egyik közös ismerősük kérdezte a minap, valóban feljelentette-e őt Alekosz. Azonnal felhívta őt, hogy igaz-e a hír, mire a férfi kertelés nélkül az arcába vágta, hogy igen, feljelentette, és be is perelte becsületsértés miatt.

„Az ügyvédje már küldte is nekem a hivatalos papírokat. Azt hittem, rosszul hallok. Nagyon rosszul esik tőle, hogy a bíróságra citál. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, elmondtam, hogy ezeket kicsit ittas állapotban kotyogtam ki, de úgy tűnik, neki ez már nem elég, és bosszút akar” –panaszolta Veronika, akinek van is oka a szomorúságra, hiszen Alekosz többmilliós kártérítést követel tőle.

2 hozzászólás