♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Amy Winehouse fekete pillangóként tért vissza

2011. szept 14.

Mitch Winehouse most először nyilatkozott a CNN csatornának Amy tragikus halálesete óta. Szerinte a lánya lelke visszatért egy fekete lepke képében.

Amy Winehouse fekete pillangóként tért vissza

 

Lassan két hónapja, hogy a folyamatosan elvonókra járkáló sikeres sztár,Amy Winehouse tragikusan meghalt. Az énekesnőt alig három nappal a hirtelen haláleset után szűk családi körben el is temették, csak néhány közeli barátot engedtek be a szertartásra. Amy édesapja, Mitch Winehouse most először nyilatkozott lánya halála óta a nyilvánosságnak.

„Mikor a temetésen a beszédemet olvastam, egy fekete színű pillangót pillantottam meg a távolban. A pillangó először Amy legjobb barátnője, Kelly Osbourne vállára szált, majd felém repült. Életem legszebb pillanata volt. Tudom, hogy a lányom békére lelt” – nyilatkozta az édesapa meghatódva a CNN egyik újságírójának.

Vajon Amy lelke valóban egy fekete lepkében reinkarnálódott, vagy csak a lány édesapja szeretné ezt hinni?

4 hozzászólás

Amy Winehouse újra a listák élén

2011. aug 2.

Amy Winehouse hirtelen halála miatt megnőttek az album- és a kislemezeladásai.

Amy Winehouse újra a listák élén

 

Amy Winehouse egy hete vesztette életét, az okok egyelőre még nem tisztázottak. Mint minden híresség halálakor, az ő lemezeladásai is megnőttek.

Az énekesnő Back to Black albuma újra a hivatalos brit albumeladási lista tetejére került, debütáló albuma, a Frank pedig az ötödik helyet birtokolja. Nyolc kislemeze is a slágerlistán van, közülük a Back to Black kapta meg a legmagasabb pozíciót, mégpedig a nyolcadikat.

A tengerentúlon is beindult az Amy-láz, a digitális albumeladási listát itt is a Back to Black vezeti, a lemez a top 200-on pedig a kilencedik helyet szerezte meg.

Kritikusok szerint az elkövetkezendő hetekben, amíg Amy halála lesz a legfőbb téma a médiában, a lemezeladások még jobban nőhetnek, és szinte minden ország listáján – főleg Európában – megtalálhatóak lesznek az albumai.

A Back to Black az elmúlt évtized egyik legkelendőbb albuma volt, amely két országban is elérte a gyémánt minősítést. A világon több mint tízmillió darab kelt el belőle, négy Grammy-díjat is bezsebelt.

Amy harmadik albumának felvételeit tavaly júliusban kezdte el, de nem tudta befejezni. Az elkészült dalokat év végén (legkésőbb jövő év elején) kiadják, aminek bevételét az énekesnő apja által létrehozott alapítvány fogja megkapni. A befejezett felvételek közül egyelőre csak egyről vannak információk, mégpedig egy duettről Cee Lo Greennel.

3 hozzászólás

Ma temetik Amy Winehouse-t

2011. júl 26.

Az énekesnőt ma helyezik végső nyugalomra – erősítette meg a US magazin. A temetésen csak a szűk családi és baráti kör vesz részt.

 

Ma temetik Amy Winehouse-t

 

 

Ma kísérik utolsó útjára a szombaton rejtélyes körlümények között elhunyt Amy Winehouse-t. A család érthető módon nem tájékoztatta a sajtót a szertartás pontos helyéről és időpontjáról, hiszen szeretnék, ha a temetésen csak olyan személyek rónák le tiszteletüket, akik személyesen is ismerték az énekesnőt.

 

A boncolás eredményei alapján nem sikerült megállapítani a halál okát – a család és a barátok tagadják a túladagolás lehetőségét –, a toxikológiai vizsgálatok eredményeire pedig még egy hónapot kell várni.

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás