♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Angelina Jolie Gertrude Bell szerepében?

2011. nov 21.

A színésznő, aki eddigi áttörő filmes sikereit egytől egyig kemény és erős női karakterek megformálásával aratta, most egy újabb ikonikus női vezető szerepében tündökölhet a filmvásznon.

Angelina Jolie Gertrude Bell szerepében?

 

Angelina Jolie-t még szeptember elején kapták lencsevégre a lesifotósok, amint Ridley Scott londoni irodájából távozik. Akkor még kérdéses volt a látogatás oka, mára azonban világossá vált, hogy a színésznő a Scott Free Productions kiadó legújabb tervezett alkotásában, a Gertrude Bell címet viselő, életrajzi ihletésű filmjében alakíthat főszerepet. A történet a 20. század elejei Közel-Kelet egyik úttörő alakjáról fog szólni.

Gertrude Bellt a női Arábiai Lawrence-ként emlegetik az angol nők közel-keleti befolyására gyakorolt hatása miatt, és amiért munkájával kiépítette Irak és Jordánia modern kereteit. A régészet és a nyelvek iránti szenvedélyéből adódóan megírta az Oszmán Birodalomban és a sivatagi királyságban átélt kalandjait, ahol nemcsak egy férfiak által uralt világba, hanem egy olyan kultúrába is belecsöppent, amely rendkívül idegennek számított a Brit Birodalom számára. Az első világháború alatt Bell a brit hírszerzésnek dolgozott.

A forgatókönyvet Jeffrey Caine írja majd, kifejezetten Jolie számára. A projekt egyelőre nem rendelkezik kiszemelt stúdióval, és jelenleg is csak tervezés alatt áll. Scott nevéhez egyébként olyan filmek rendezése fűződik, mint a Thelma és Louise, a Gladiátor vagy a Hannibal.35 hozzászólás

Angelina Jolie az aknamentesítésért

2011. aug 25.

Angelina Jolie és családja múlt vasárnap látogatást tett a HALO globális főhadiszállásán Skóciában.

Angelina Jolie az aknamentesítésért

 

Angelina Jolie és párja, Brad Pitt hosszú ideje a HALO támogatói közé tartoznak, számos projektet látogattak már meg az aknák által veszélyeztetett országokban. Anyagi támogatásuknak köszönhetően, amely több százezer fontot tesz ki, a HALO humanitárius aknamentesítő csapatokat állíthatott fel Kambodzsában, Srí Lankán, Koszovóban és Afganisztánban is. A színésznő első alkalommal látogatott el a főhadiszállásra, ahol lehetősége volt részt venni egy általános tájékoztatón, amelyet a HALO magasabb rangú munkatársai tartottak a jelenlegi taposóakna-problémáról.

Guy Willoughby, a HALO Trust társalapítója és igazgatója így nyilatkozott:„Nagyszerű lehetőség volt számunkra beszélgetni a projektek során, és megtervezni az aknamentesítési prioritásunkat a jövőre nézve – azaz feltérképezni, hogy a különböző országokban mely közösségeknek van a leginkább szükségük a támogatásunkra.”

A színésznő rendkívül hálás volt, amiért betekintést nyerhetett a szervezet működésébe. „Kiváltság volt számomra, hogy ellátogathattam a HALO főhadiszállására, és találkozhattam az elkötelezett munkatársaikkal. A háború következményeképp a HALO aknamentesítési törekvései alapvető fontosságúak a biztonságos visszatérés és a közösség felépítésének biztosításához.”

A HALO Trust egy politikától és vallástól független brit jótékonysági és amerikai nonprofit szervezet. Feladatuk, hogy eltávolítsák a háború által hátrahagyott romokat, főként a taposóaknákat és a fel nem robbantott lőszereket, amelyek esetlegesen veszélyeztethetik a lakosságot. 1988-ban alapították, ez volt az első ilyen humanitárius aknamentesítő szervezet.

2 hozzászólás

Decemberben debütál Jolie filmje

2011. máj 17.

Tegnap a Cannes-i Filmfesztiválon többek között Angelina Jolie első rendezésének hivatalos címét is bejelentették.

 

Decemberben debütál Jolie filmje

 

 

A produkció az In the Land of Blood and Honey ('Vér és méz földjén') elnevezést kapta, és a FilmDistrict gondozásában fog megjelenni, még az idei év végén.

 

A cég a GK Films érdekeltségébe tartozik, melynek alapítója annyit elárulhatott Jolie első alkotásáról, hogy „ösztönös és lenyűgöző művészre utal”.

 

A film nagy részét Magyarországon forgatták, s a 90-es évek délszláv háborújának történetéről szól, melyben boszniai – akkor még gyermek – színészek is szerepet kaptak.

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

Angelina Jolie

2011. márc 8.
Cimkék»angelina jolie
2011. február 8. kedd

Angelina Jolie újabb gyerkőcöt fogad örökbe?

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:38-kor

A színésznő állítólag egy Haiti születésű árvával készül kibővíteni amúgy is népes családját.

A 2010-es földrengések következtében rengeteg kisgyerek elárvult Haitin, így például a négy éves Leah is, akit Angelina Jolie magához akar venni.

"Az ügyvédek azon fáradoznak, hogy Angelina engedélyt kapjon arra, hogy egy időre magához vehesse Leah-t. Ez standard eljárás azért, hogy felmérjék, Leah be tud-e illeszkedni az új környezetbe.

Az örökbefogadásért felelős szervezetek nem bánnak kiemelt módon Angelinával; neki is ugyanazokon a rostákon kell átmenni, mint mindenki másnak."

- nyilatkozta egy forrás a Daily Mirrornak.

Egyrész szép dolog a színésznőtől, hogy segíteni akar a kislánynak, másrészről nem biztos, hogy Leah-nak jót tenne a hatalmas média felhajtás, ami a Jolie-Pitt családot övezi... Nektek mi a véleményetek?

0 hozzászólás
2010. december 27. hétfő

A Jolie-Pitt család Namíbiában töltötte a karácsonyt

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 18:01-kor

A kis Shiloh 2006-ban Namíbiában, a messzi afrikai országban született, ezért Angelina Jolie és Brad Pitt imádja a helyett. Most ott töltötték az ünnepeket.

A népes Jolie-Pitt család már december 22-én visszavonult a világtól és Namíbia fővárosába, Windhoekbe sietett, ahol a karácsonyi bevásárlás utolsó lépéseire is sor került az utolsó pillanatban. A hat Jolie-Pitt gyerek imádja Afrikát, a szülők pedig leginkább annak örülnek, hogy ott aztán nem ütköznek minden négyzetméteren paparazzókba. Szuper!

Itt érzi magát a legjobban a kis család
0 hozzászólás
2010. december 26. vasárnap

Az utazó - ha moziba mennél a szünet alatt, ki ne hagyd!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 20:47-kor

Az utazó nem a világ legfantasztikusabb filmje, de nem is rossz. Sőt, a maga műfajában kifejezetten jó. És az Angelina Jolie-Johnny Depp fanoknak kötelező.

A Jolie-Depp duó főszereplésével forgatott Az utazó című filmet december 29-től játsszák a hazai mozik, mi azonban már megnéztük, így tudunk nektek adni egy kis ízelítőt belőle, ha esetleg nem tudnátok dönteni, hogy megnézzétek-e vagy sem.

A film egy 2005-ös francia alkotás, az Anthony Zimmer remake-je, úgyhogy akik ezt már látták, azoknak Az utazó nem lesz valami izgalmas. Ám akik nem ismerik az eredetit, azok izgi moziélményre számíthatnak. A történet középpontjában Elise (Angelina Jolie) áll, akinek szerelmét, Alexandert üldözi a rendőrség és a maffia, mivel több milliárdot csalt és lopott össze. Elise azonban megismerkedik Frankkel (Johnny Depp), az amerikai matektanárral, és elkezd kételkedni az Alexhez fűződő érzelmeiben. Viszont sem Elise, sem Frank nem az, akinek mondja magát, és a rendőrök és a maffia elől menekülve egyik galibából a másikba keverednek. Mindeközben pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és lassan fény derül a titkaikra is.

Mind Jolie, mind Depp alakítása lehengerlő - nem meglepő, hogy mindkettőjüket jelölték a 2011-es Golden Globe-ra. Sokan nem szeretik Jolie-t, pedig vitathatatlan, hogy nagyszerű színésznő, és olyan gyönyörűen tud vonulni, hogy az ember tényleg elhiszi, hogy a lába előtt hever az egész világ. (Nos itt akkor meg is jegyeznénk, hogy akik nem kedvelik túlságosan a színésznőt, azok inkább ne nézzék meg a filmet, mert a történet nagy részének középpontjában az áll, hogy Jolie vonul jobbról balra, miközben a rendőrség figyeli őt...)

Johnny Depp játéka is remek, és több jelenetben is nagyon-nagyon vicces. Tökéletesen alakítja a lúzer amcsi matektanárt, bár azt hozzá kell tegyük, hogy néha teljesen olyan a beszéde és a mozgása, mintha Jack Sparrow kapitányt látnánk modern környezetben. És bárki bármit mondd, annak ellenére, hogy már igencsak meglátszik rajta a kor, nagyon is jól tartja magát, és reméljük, hogy még sok-sok filmben látjuk majd.

A film képkockái is szemet gyönyörködtetőek. A történet kétharmada Velencében játszódik - aki járt már ott, az tudja, hogy meseszép a város, akinek pedig még nem volt lehetősége ellátogatni Olaszország ezen gyöngyszemébe, azoknak nem kicsit fog megjönni a kedve hozzá, miután kijöttek a moziból.

Nagyon izgalmas a sztori, de hűdenagy akciójelenetekre ne számítsatok. Nem a csihipuhik meg a nagy verekedések teszik élvezetessé a történetet; azok a csavarok teszik izgalmassá a filmet, amikre az ember egyáltalán nem is számít.

Talán mondanom sem kell, hogy természetesen happy enddel zárul a másfél óra, ami eléggé kiszámítható az első tíz perc után, de ennek ellenére is Az utazó egy izgalmas, könnyed, a lövöldözések ellenére talán vidámnak is mondható filmecske. Csak ajánlani tudom nektek!

0 hozzászólás
2010. december 18. szombat

Angelina Jolie kezes-lábasban - illetve szoknyásban - nyomta a vörös szőnyegen

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 15:01-kor

Angelina Jolie Berlinben, legújabb filmjének, a The Touristnak a premierjén jelent meg ebben a majdnem kezes-lábas Versace koktélruhában.

Kép: europress

A ruha különlegessége, hogy a 2:1 elvet követve a ruhához tartozó kesztyűt már eleve hozzávarrták. A klasszikus vonalvezetés mellett mégis szexis és formabontó viselet volt ez a fekete bársony ruha.

Ha nem kellett az ünnepség után kést-villát mellőzve falatoznia, és a mosdóba sem kényszerült, akkor szerintünk minden rendben volt a ruhával.

Szerintetek gyönyörű és szép,vagy katasztrofális?Sztem nem rossz...

0 hozzászólás
2010. december 13. hétfő

Angelina Jolie gyerkőceivel fürdik esténként

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 18:32-kor

Ki gondolta volna, hogy egy világsztár sem lehet egyedül egy percre sem? Hiába hever Angie lábai előtt a fél világ, bizonyos szempontból ő is csak olyan, mint más anyukák: elmondása szerint képtelen egy hosszú, kényeztető fürdőt venni, mert valamelyik kiskölyök tuti, hogy rátör relaxálás közben.

Northfoto

"Csak mostanában jöttem rá, milyen fontos is számomra, hogy egyedül töltsek egy kis időt, ám hat gyerek mellett ez szinte lehetetlen. Elhatározom, hogy akkor én most szentelek magamnak egy kis figyelmet, készítek egy habfürdőt, erre berontanak a kicsik. Már megtanultam ezt kezelni, sőt, azt hiszem, az tesz igazán boldoggá, amikor ők körülvesznek."

-kommentálta a hírt Angelina.

A szép színésznő elárulta, párjával, Brad Pitt-tel felváltva oldják meg a gyereknevelést, olieamikor Brad forgat, Angelina marad otthon a porontyokkal, amikor pedig Angie-nek van dolga, Brad veszi át a "műszakot".

"Iszonyú szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Brad mindenben segít nekem, ha már nem tudok otthon a fenekemen nyugton maradni, bátran belevághatok a következő feladatomba, mert tudom, hogy rábízhatom a gyerekeket."

-mondta a sztár.

Hát, igen, valószínűleg sokan elfogadnák Mr. Pittet babysitterként, hát még ha egy romantikus vacsi is járna a szolgáltatás mellé...

0 hozzászólás