♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Ashley Tisdale máris bepasizott

2012. jan 4.

Ugyan nemrégen ért véget Ashley Tisdale kapcsolata Scott Speerrel, máris új fiúval láthattuk LAX repterén.

Ashley Tisdale máris bepasizott

Ashley Tisdale és Scott Speer közel két év után búcsút intett egymásnak, arra hivatkozva, hogy nem jöttek ki jól egymással az utóbbi időben. A színésznő azonban pár hét után új partnerre talált, mégpedig a Boys Like Girls énekese, Martin Johnson személyében.

Ugyan hivatalosan nem jelentették ki, de a január 2-án készült képek igencsak arra utalnak, hogy a páros egymásra talált. Ash és Martin az LAX repteréről távozott, éppen New Yorkból tértek haza, ahol a szilvesztert töltötték barátaik társaságában. Kéz a kézben sétáltak, ölelgették egymást és nevettek.

Valószínűleg azóta ismerhetik egymást, mióta két éve Ashley szerepelt a Boys Like Girl egyik videoklipjében, amely a Love Drunk címet viseli. Ash többször is említette már, hogy a Boys Like Girls az egyik kedvenc együttesen és Martinnal nagyon jó barátok.

Sokan már december elején elkezdtek gyanakodni, hiszen a páros feltűnően sok időt töltött egymással, ám akkoriban elnyomták a pletykákat azzal, hogy Martin vigasztalja Ashleyt a szakítás miatt. Ez a jó barátság azonban hamar többnek bizonyult.3 hozzászólás

Ashley Tisdale és a divat

2011. aug 25.

A 26 éves színésznő ismét Sharpay Evans bőrébe bújva próbálja elnyeri a rajongók figyelmét. Az alábbi interjúban Ashley a divattal való kapcsolatáról beszélt.

Ashley Tisdale és a divat

 

Az új filmben Ashley a High School Musicalből már jól ismert szőkeséget játssza, akire az East Highschool elvégzése után egy jótékonysági gálán Boi kutyájával közösen előadott produkciója miatt felfigyel egy tehetségkutató. Ekkor indul el Sharpay kalandos útja New Yorkba, ahol rá kell jönnie, hogy az élet nem olyan rózsaszín, ahogy azt ő gondolta. Az izgalmas kalandok közepette Sharpay találkozik a jóképű Paytonnal, akit az ismert szívtipró Austin Butler játszik. Sharpay csillogó kalandját a Disney Csatorna fogja adni szeptember 10-én 10.30-as kezdéssel.

Ashley Tisdale karrierje a 90-es évek végén indult be, több olyan híres sorozatban is feltűnt, mint a Hetedik Mennyország vagy a Bűbájos Boszorkák. Az első filmes szerepe a Donnie Darkóban volt, azóta a szőkeség karrierje töretlenül ível felfele. Tisdale mindig színész akart lenni:„A szüleim azt mondták, hogy nem muszáj színésznek lenned, csinálhatsz bármi mást is. A nővérem pomponlány volt, de én soha nem vettem részt semmi ilyesmiben. A színészet a véremben van. Azt mondtam magamnak: én nem fogok pomponlány lenni a suliban, majd egy filmben eljátszom inkább!”

Követed a divatot?
Nagy divatmegszállott vagyok. Állandóan variálom a stílusom, jól ki tudom magam fejezni a ruhákkal. A tengerparti stílustól kezdve a bohém eleganciáig, szeretek mindenféle stílust kipróbálni, sokféle ruhát viselni. Melyik lány nem szeret vásárolni? Nekem ez az egyik hobbym!

Három szóval, hogyan jellemeznéd a stílusod?
Vicces, mindig más, nagyon szörfös.

Mi az ami nem hiányozhat a ruhatáradból?
A stílusom állandóan változik, de most éppen a fehér topokat kedvelem. Semmi felirat, csak fehér topok. Mindig hordok farmert, az szerintem minden lánynak fontos, hogy legyen egy normális farmerje. Szerintem ebből soha nincs elég. Illetve nyárra nagyon jól jön, ha sok flipflopszandálod van, mindenféle színben.

Melyik az a ruha, ami a legjobban tetszik a filmből?
Amikor Sharpay megérkezik New Yorkba, egy flitteres rózsaszín esőkabátot visel. Na, az nagyon fantasztikus! Nagyon megragadja a figyelmet, és nagyon sharpayes. Nagyon jópofa volt viselni, egyértelműen ez a kedvencem.

Milyen divatirányzatot kedvelsz?
Most nagyon odáig vagyok a magasított derekú nadrágokért. Szerintem iszonyatosan jól néznek ki.

Mit szeretsz még?
Télen a műszőrmét. Ékszerek, kiegészítők, nagy, színes gyűrük – mindig!

Mi a legjobb dolog most a ruhatáradban?
Most nem ruha, hanem van egy új pénztárcám, az a legújabb kedvencem.

Részletesen…
Babakék színe van, arany színű gombja. Mindenhova magammal viszem!


Fotó: Merlin Communications

Mi a legszörnyűbb ruha, ami a gardróbodban található?
Jó kérdés. Pont most tettem rendet ott.. Általában megtartok mindent. És képzeld, még most is ugyanannyi kiló vagyok, mint a középsuliban. Szóval megtartok mindent, mert lehet, hogy majd azok a ruhák egyszer megint divatba jönnek.

Azért valamit csak kidobtál…
Hát, egy dologról biztosan tudtam, hogy soha nem fog divatba jönni, az a lábszármelegítő. Megnéztem a ruhásszekrényemet, ott lógtam, és gondoltam, oh istenem, nektek mennetek kell! Szerintem soha nem jönnek divatba, vagy ha mégis, akkor majd veszek újakat!

0 hozzászólás

Ashley Tisdale új filme

2011. ápr 28.

Megjelent a Sharpay Fabulous Adventure DVD-n. Ezt a filmet a High School Musical negyedik részének mondják, amelyben Sharpay kapja a főszerepet, és álmait akarja valóra váltani.

 

Sharpay már DVD-n kalandozik

 

 

A Sharpay mesés kalandja című Disney-film arról szól, hogy Sharpay New Yorkba utazik, hogy álmait váltsa valóra, és ezzel újabb és újabb kalandokba keveredik. Sokszor nem úgy történnek a dolgok, ahogy valószínűleg a szőke lány eltervezte, de a végén minden jóra fordul, és udvarlója is akad.

 

A DVD-t április 19-én adták ki. Ashley Tisdale egy rövid üzenetet is küldött rajongóinak, amiben köszönetét és háláját fejezte ki, amiért segítették, és olyan sokan elmentek a dedikálásra, amiről szintén készült egy videó.

 

 

 

1 hozzászólás

Ashley Tisdale pucéran pózol!

2011. ápr 12.

A színésznő elvállalta egy magazin felkérését, így ledobta ruháit a kamerák előtt. Ezzel szeretné bebizonyítani, hogy már nem egy egyszerű Disney-lány.

 

Ashley Tisdale pucéran pózol!

 

 

Teljesen pucéran pózol az Allure magazin következő számában Ashley Tisdale, a High School Musical sztárja. Az énekesnő azért vállalta el a magazin felkérését, mert elege lett abból, hogy folyton a régi Disney-lányként azonosítják. Állítása szerint itt az idő valami merészebb húzáshoz.

 

„Már majdnem 26 éves vagyok, de sokan még mindig a Disney-kislányt látják bennem a fiatalos külsőm miatt. Ez a fotózás azonban mérföldkő az életemben, mivel megmutathatom, hogy érett nő vagyok” – nyilatkozta Tisdale.

 

A színésznő továbbá hozzátette, igyekszik olyan dolgokat tenni, melyre szülei is büszkék lehetnek. Természetesen nem ő az egyetlen híresség, aki meztelenül pózolt a magazinnak: korábban Keri Hilson és Kaley Cuoco is ledobta ruháit a kedvükért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás