♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Durván megverték Avril Lavigne-t!

2011. nov 8.

A kanadai énekesnő egy kocsmai verekedésbe keveredett, állítólag egy ötfős csapat támadt rá vasárnap hajnalban.

Durván megverték Avril Lavigne-t!

 

Avril Lavigne és pasija, Brody Jenner a hollywoodi Roosevelt Hotel bárjában töltötték a vasárnap estét. A 27 éves énekesnő nézeteltérésbe keveredett egy nővel, majd egy ötfős csoport támadt rá. A barátja megpróbálta megvédeni az énekesnőt, de állítólag fejbeverték egy üveggel. Avril pedig csúnya sérülésekkel, vérző orral és monoklival került ki a fenforgásból.

„Sosem verekszem, nem vagyok az erőszak híve. Először is, öten csak úgy a semmiből támadtak meg. Ez nem volt fair, az egész arcom szét van verve” – közölte Twitter-oldalán a rajongókkal, majd hozzátette, hogy nem ő kezdeményezte a verekedést, szerinte ugyanis az erőszak soha nem lehet válasz.

Korábban is történt már egy incidens az énekesnővel, braziliai koncertjén megtámadta egy, a színpadra felkapaszkodó lány, azonban ekkor Lavigne kisasszonynak nem esett bántódása.

 

3 hozzászólás

Megérkezett Avril Lavigne új illata

2011. aug 3.

Itt az énekesnő harmadik parfümje is, amely a Wild Rose (Vadrózsa) nevet kapta.

Megérkezett Avril Lavigne új  illata

 

Avril Lavigne legújabb parfümje nemrég jelent meg. Az eddigi kettő (Black Star és a Forbidden Rose) után ez a harmadik illat, amit piacra dobott.

A Wild Rose illata inkább gyümölcsös, de virágos és fás jegyek is fellelhetők benne, amelyek a nőiességét adják. Bár lehet, hogy majd sokan lesznek, akik szerint túl erős illatúnak bizonyul (tekintve, hogy mandarin, grapefruit és szilva kombinációja), Avril reméli, hogy a rajongói örömmel fogadják majd.

Természetesen nem csak gyümölcsillatok keverednek az újdonságban, fellelhető benne a frangipani virág, az orchidea és a narancsvirág aromája is. A pézsma, a szantálfa és a créme brulée az egész alapjegye, ahogy már azt korábban az énekesnő elárulta.

3 hozzászólás

Avril dolgozik az ötödik nagylemezén

2011. júl 26.

 

Avril Lavigne nem állt le, és a The Black Star Tour alatt készíti az új számokat soron következő lemezére. Elárulta, hogy minél hamarabb ki szeretné adni új albumát, amelyről két szám címe már napvilágot látott.

 

Avril dolgozik az ötödik nagylemezén

 

Avril Lavigne készíti az ötödik nagylemezét, amit minél előbb szeretne kiadni. Úgy látszik, kárpótolni akarja a rajongókat, hogy a Goodbye Lullaby című korongjára négy évet kellett várni. Az új lemez el fog térni a Goodbye Lullaby érzelmes és sötét világától, ugyanis Avril elárulta, hogy pörgős, szórakoztató és vidám albumot szeretne összehozni.

 

Eddig összesen nyolc dalt írt erre a nagylemezre. Két szám címe már ismert (a Gone és a Fine), állítólag ez a két szerzemény a negyedik albumra került volna fel, de valamilyen okból nem rakták rá. Zeneileg visszatér a rég megszokott pop-rockos vonalhoz a vadóc énekesnő.

 

Már van egy dal, ami tuti, hogy kislemez lesz, csak újra kell rögzíteni– nyilatkozta.

 

Hogy kik lesznek az ötödik lemez producerei, arról nem esett szó, de egyes források szerint lesznek hiphop stílusú nóták is, amelyeket Alex da Kiddel készített el Avril. Alex da Kid nevéhez olyan számok fűződnek, mint a tavalyi év egyik nagy slágere, Eminem és Rihanna közös száma, a Love the Way You Lie, B.o.B. és Hayley Williams közös felvétele, az Airplanes vagy Dr. Dre dala, az I Need a Doctor.

 

Az ötödik korong akár 2012-ben is megjelenhet.

 

 

 

0 hozzászólás