♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon

2011. júl 2.

Beyoncé igazán elégedett saját munkájával, büszke legújabb albumára, és nem az a fontos számára, hány példány fogy belőle.

Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon

 

A gyönyörű amerikai énekesnő legutóbbi világ körüli turnéja után szabadságra ment, hiszen többévnyi folyamatos munka után igazán szüksége volt rá. Édesanyja tanácsára indult tehát élményeket gyűjteni, hétköznapi életet élt, idejét a családjával és barátaival töltötte.

Beyoncé mindig is a földhözragadt, szerény dívát testesítette meg rajongói szemében, most azonban erre rátett még egy lapáttal a YouTube-on közzétett Year of 4 (A 4 éve) című kisfilmjével. Az énekesnő, dalszerző, színésznő, táncos és üzletasszony a kulisszák mögé kalauzolta közönségét, megmutatva, hogyan is készítette negyedik albumát és visszatérő videóját, emellett megosztotta személyes érzéseit és tapasztalatait.

„Sebezhetőnek érzem magam, mikor először adok elő egy dalt. Talán nem mondom, de rettegek. Amikor a Girlst forgattuk, úgy éreztem, »úristen, mit csinálok én itt?!«. Nem szabad túl magabiztosnak lenned.”

A Run the World forgatásához három afrikai fiút is megkerestetett, miután látta a YouTube-ra feltöltött videójukat, hogy tanítsák meg neki és táncosainak mozgáskultúrájukat. Az énekesnő azt is elmondta, számára soha nem az eladási statisztikák és a versengés számított igazán, hanem az, hogy őszintén szereti, amit csinál.

 


1 hozzászólás

Beyoncé új parfümmel rukkol élő

2011. jún 20.

Beyoncé hamarosan elkészíti harmadik parfümjét, amelynek tervezésében is közreműködik majd.

 

Beyoncé új parfümmel rukkol élő

 

 

Beyoncé újabb parfümmel lepi meg rajongóit; a gyönyörű énekesnőnek ez lesz a harmadik illata – a True Star és a Heat után –, s a Pulse nevet kapja. A terméket szeptembertől kezdik majd árusítani a Coty parfümgyártócég jóvoltából.

 

A parfümnek nagyon friss és üde illata lesz, hiszen citrom- és virágaroma lesz benne felfedezhető. A tervezésében pedig maga az énekesnő is boldogan segédkezik: „A nők mindig azt mondják nekem, hogy amikor a klipjeimet nézik és hallgatják a dalaimat, akkor magabiztosnak és erősnek érzik magukat. Ezzel az új illattal most már kitalálható, hogy az a célom, hogy ne csak akkor érezzék ezt, amikor engem hallgatnak, hanem egész nap ilyen érzésük legyen. Hogy ki tudják aknázni az összes belső erejüket, ami csak van nekik” – nyilatkozta Beyoncé, aki a nyolcadik helyezést érte el a Forbes magazin legfrissebb listáján a legjobban fizetett 30 év alatti sztárok körében, mintegy 35 millió dollárral.

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Beyoncé új albumát év végére tolják

2011. jún 11.

Veszélyben forog Beyoncé visszatérése. A díva 4 című albuma három héttel a megjelenés előtt felkerült illegálisan az internetre.

 

Beyoncé új albumát év végére tolják

 

 

Beyoncé 4 című visszatérő albuma június 28-án került volna a boltok polcaira, ám három héttel a megjelenés előtt kiszivárgott az internetre. Az énekesnő kiadója úgy gondolja, jobb lenne, ha az album év végén jelenne meg.

 

Legutóbb Britney Spears járt így: Femme Fatale albuma egy hónappal előbb felkerült a világhálóra, amit két héttel később a bónuszdalok is követtek.

 

Lady Gaga pedig elkerülte mindezt, ugyanis sorra jelentette meg dalait hivatalos YouTube-csatornáján keresztül, majd az egydolláros akcióval sikerült 1 millió letöltést elérnie legálisan.

 

A Columbia Records most azt tervezi, hogy az R&B énekesnő negyedik stúdióalbumát eltolja szeptemberre. Ez a lépés azért is következhet be, mert az első kislemez, a Run The World (Girls) sem szerepel túl jól a slágerlistákon, így a bukás meg lenne pecsételve.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás