♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Vidéki esküvőt tervez Britney Spears

2012. jan 4.

Britney Spears vidéki esküvőt tervez volt menedzserével, Jason Trawickkel.

Vidéki esküvőt tervez Britney Spears

Jason előbb Britney barátja, bizalmasa, később partnere lett. A múlt hónapban jegyezte el a pophercegnőt, aki azóta is szívesen mutogatja gyűrűjét, melyet a sztárékszerész, Neil Lane tervezett, és egy glóriát formáz.

A popsztár kerülni akarja a hollywoodi felhajtást, s inkább hagyományos, déli esküvőt szeretne, ahol szűk családi és baráti körben mondaná ki a boldogító igent kedvesének – derült ki az In Touch magazinból.

Az eljegyzés Las Vegasban történt, ahol jelen volt Britney két fia, Sean Preston és Jayden James is, s Britney volt férje és egyben gyermekei apja, Kevin Federline is gratulált a lánykéréshez.
2 hozzászólás

Britney kezdi visszanyerni régi alakját

2011. aug 4.

Britney Spears örökös súlyingadozását az utóbbi években nem igazán lehet figyelemmel követni. Az énekesnő viszont újra fogyásba kezdett, amely turnéjának is köszönhető.

Britney kezdi visszanyerni régi alakját

 

Britney Spears örökös súlyingadozását nehéz figyelemmel kísérni. Az énekesnő a két szülés után alaposan meghízott, majd kemény edzés mellett megszabadult a felesleges kilóktól. 2009 elején újra megjelentek nála a zsírpárnák, de úgy tűnik, őt különösebben nem zavarja mindez, hiszen turnéján is olyan ruhákat visel, amelyek nem takarnak sokat.

Az énekesnő júniusban kezdte koncertkörútját, ahol többen is megjegyzéseket tettek kevésbé kidolgozott testére. Most úgy tűnik, a sok tánc és gyakorlás kifizetődik, ugyanis egyre laposabb lesz a hasa, és keskenyebb a csípője.

Az énekesnő korábban elárulta, a napot jégkrémevéssel kezdi, de az utóbbi időben keményen dolgozik testén, hogy bírja az iramot.

„Úgy érzem, hogy hét dal után már nem bírom tovább. Viszont minden koncertem előtt bemelegítek, ami segít abban, hogy ne fáradjak el tánc közben” – nyilatkozta az énekesnő.

Az alábbi képeken láthatjuk, hogy a pophercegnő teste változásnak indult az utóbbi időkben. Ha így halad, még látványosabb eredményeket is elérhet.


(2011. június 16-án és 2011. július 30-án)

2 hozzászólás

Britney Spears férjhez megy

2011. jún 10.

A The Sun magazin értesülései szerint a pophercegnő és kedvese, Jason Trawick eljegyezték egymást.

 

Britney Spears férjhez megy

 

 

A 29 éves, kétgyermekes énekesnő újra férjhez megy – írja a FemaleFirst. Jason Trawick ugyanis a napokban kérte meg a pophercegnő kezét egy romantikus verssel, melyet ő maga írt.

 

A The Sun magazin értesülései szerint a nappaliból a hálószobáig vezető úton mindenfelé rózsák voltak szétszórva, és gyertyák világították meg az utat. A 39 éves menedzser pedig – aki néhány héttel korábban felmondott az énekesnőnél, hogy kapcsolatukat ne zavarja a közös munka – egy virág alakú gyémántgyűrűvel, valamint egy saját verssel kérte meg Britney Spears kezét.

 

A források szerint, miután előző két házassága nagy port kavart a sajtóban, Britney ezúttal egy viszonylag alacsony költségvetésű, és harmonikus esküvőt szeretne Hawaii-on, miután befejezte a Femme Fatale nevet viselő turnéját

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Britney Spears Budapestre jön

2011. jún 7.

A pop koronázatlan hercegnője immáron másodjára látogat el hazánkba – jelenleg a Femme Fatale-turné keretében.

 

Britney Spears Budapestre jön

 

 

Britney Spears 2004-ben már járt nálunk, amikor az Onyx Hotel turnéval promótálta lemezét. Akkor ugyan csúnyán lebőgött, ugyanis rossz szám alapjait indították el. Ám az énekesnő ismét próbálkozik: idén is ellátogat hazánkba.

 

A Femme Fatale-turné június 16-án indul Sacramentóban, a pophercegnő pedig szeptember 30-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Budapest előtt Kijevben ad koncertet, az azt követő úticélja pedig Zürich lesz.

 

Az énekesnő, amellett, hogy Londonban négyszer is fellép, ellátogat Portugáliába, Németországba és Írországba is. A jegyek június 9-étől kaphatóak a Ticketpro oldalán.

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás