♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Bruno Mars és Amelle Berrabah egy pár?

2011. nov 25.

Az a pletyka kelt szárnyra, hogy a Sugababes egyik énekesnője, Amelle és Bruno randizgatnak.

Bruno Mars és Amelle Berrabah egy pár?

 

Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy Bruno Mars és a sugababeses Amelle Berrabah valaha is egy párt fog alkotni. Most mégis azt beszélik, hogy randizgatnak és teljesen egymásba habarodtak, bár még csak egy hónappal ezelőtt találkoztak.

A Daily Starnak adott interjút az énekesnő egy közeli barátja az üggyel kapcsolatban: „Amelle teljesen belezúgott, folyton azt mondogatja, hogy ő az igazi. Nagyon gyorsan komolyodhat a kapcsolatuk. Sok mindenen ment keresztül, és most Brunóval ismét boldog, és jól érzi magát. Ki tudja, mi lesz még ebből? Egyikünk sem lepődne meg, ha eljegyeznék egymást” –nyilatkozta az ismerős.

Ms. Berrabah eddig nem volt túl szerencsés a férfiakkal. 2007-ben az akkori barátját, Freddie Fullert húga megerőszakolásával vádolták, később azonban a vádat ejtették, és a lány visszafogadta. Ebben az évben sokkal nagyobb megpróbáltatást szenvedett, amikor egy őrült megkéselte Freddie-t, és bizarr módon hagyta ott a holttestét. Ezek után Bruno 2010 szeptemberi drogincidense semmiség, és tisztességes embernek tűnik. Talán ő lesz az, aki megtöri a cukorbaba szerencsétlenségeinek sorozatát.36 hozzászólás

Bruno Mars a Bench reklámarca lett

2011. aug 7.

A Bench márka képviselői talán az énekes filippínó származása miatt találták őt a legmegfelelőbb reklámarcnak termékeik népszerűsítésére.

Bruno Mars a Bench reklámarca lett

 

Nem ez az első példa arra, hogy egyes filippínó márkák világsztárokat kérnek fel termékeik népszerűsítésére. Nemrég a Gossip Girl sztárja, Ed Westwick a Fülöp-szigetek egyik népszerű márkájának, a Penshoppe-nak lett a reklámarca. Most azonban a félig filippínó származású Bruno Mars is beállt a sorba, hiszen a Bench termékeit fogja népszerűsíteni a Bench on Mars kampány keretein belül. Ebből adódóan egyértelműen pletykának bizonyultak azok a hírek, miszerint Taylor Lautner lesz a cég reklámarca.

A reklámkampány fotózására július 31-én került sor Los Angeles egyik stúdiójában. A fotózás után a Bench képviselői hivatalos Twitter-oldalukonírtak néhány szót a közös munkáról: „Bruno Marssal készítettük el a kampányfotókat. Igazi profi! A fotózás alatt nagyon eleven volt. Született tehetség. Szó szerint felpezsdített minket is.”

Az egyik kampányfotó, amelyen a Mars körül kering, máris elkészült, és nem meglepő módon az internetre is felkerült.


Bruno Mars a Bench on Mars plakátján

3 hozzászólás