Április 2-án, szombaton, azaz ma kezdetét veszi a Csillag Születik 3. válogatása.

Ma indul a Csillag születik 3

Ma este fél 9-kor kezdetét veszi a Csillag Születik 3 szereplőválogatása. Mint tavaly, most is a megszokott négy zsűri – Oroszlán Szonja, Hernádi Judit, Fáy Miklós és Szirtes Tamás – pontozza az ifjú tehetségek produkcióját, és ők is döntik el további sorsukat. A két műsorvezető: Ördög Nóra és Nagy Sándor – aki Stohl András helyett vezeti a műsor, hiszen Bucival felbontották a szerződést.

„Örültem, és megijedtem, mikor újra felkértek, hogy zsűrizzek. Azért örültem, mert szép a feladat. És azért féltem, mert az előző szérián, mintha áldás lett volna. Az ember fél visszamenni oda, ahol egyszer már jól érezte magát” – nyilatkozta a szókimondó kritikus, Miklós.

„Örültem neki, hogy felkértek újra a zsűrizésre, hiszen ez visszaigazolás is volt, hogy nem tévedett a zsűri, és talán a nézők is szerettek vagy legalábbis elfogadtak bennünket. Annak ellenére, hogy számos tehetségkutató van a hazai televíziókban, ez a műsor nagyon jó és szerethető, remek lehetőséget ad arra, hogy a tehetségek megmutassák magukat. A tehetség megfelelő segítséggel felszínre hozható, és tovább alakítható. Számomra öröm, és nagyszerű érzés közreműködni egy ilyen nemes feladatban” – mesélte Tamás.

„Nagyon szeretem ezt a műsort, és örültem neki, hogy ismét felkértek a zsűrizésre” – mondta kissé szűkszavúan Judit.

„A 2009-es Csillag születik nagyon jól sikerült műsor volt, számtalan tehetséget sikerült megmutatnunk az országnak, akik azóta megtalálták helyüket, és sikereket érnek el. Jó érzés tudni, hogy talán mi is részei vagyunk egy sikeres pályafutás elindulásának” – kommentálta Szonja.

3 hozzászólás