♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Debby Ryan stylistnak állt

2012. szept 5.

Az amerikai énekes-színésznő egy másik oldalát mutatja be: ezúttal stylistként YouTube-videókban osztja meg divattanácsait a közönséggel.

Debby Ryan stylistnak állt

Új minisorozattal rukkolt elő az énekes-színésznő RyanStyle címen, melyben teljesen új oldalát mutatja be nekünk.

Exkluzív! Közeleg a RyanStyle divatvideó. Készen álltok? – írta Debby Twitter-oldalán.

Az első rész már fent is van a videómegosztón, amiben divattanácsokkal látja el a fiatal lányokat a sulikezdéshez. A videó mindössze kétperces, de a Disney-csillag több ruhát is bemutat ízlés és szín szerint, ráadásul még azt is elárulta a mikroblogon, hogy nem kell sokat várni a következő részig.

h i r d e t é s

 
73 hozzászólás

Debby Ryan divattervezőnek áll?

2011. júl 20.

A 18 éves Disney-sztár jövőbeli terveiről és új sorozatáról, a Jessie-ről mesélt a Relate magazinnak.

Debby Ryan divattervezőnek áll?

Elárulta ,hogy jött létre az új show-ja, és miként öltözik egyedien. Továbbá elmondta azt is, hogy szeretne családot, és szívesen utazgatna a világban.

– Jól hallottam, hogy te segítettél létrehozni a (Jessie) show-t?
Én segítettem továbbfejleszteni. Ötleteket adtam a vágóproducernek, és a show vezetőjének, Pamela Eellsnek, aki az eredeti Nannyn dolgozott, de együtt dolgoztunk a The Suite Life on Decken is. Együtt kezdtünk el új ötletekkel előállni. Mesélt a dadusos ötletéről, és nagyon tetszett. Elvittük a Disney-hez, és a továbbiakban én segítettem a karakterek megalkotásában, és a szereplők válogatásában. Egy kicsit a történettel kapcsolatban is segíthettem. Az első évadunkban tanácsadó vagyok, a következőben már producer leszek, utána pedig már vágóproducer is lehetek, feltéve, ha minden rendben lesz, és az emebreknek is tetszeni fog a show!

– Nagyon jó divatérzéked van. Honnan jön a stílusod?
Mindent én tervezek. Gyakran járok régiségboltokba, ajándékboltokba, a tesóm szekrényébe – szeretek ilyen random helyeken keresgélni. Alapvetően imádom még szétvagdalni és átalakítani a ruhákat, hogy még inkább a sajátomnak érezzem. Az egyik barátommal például egy szörfös boltba mentünk, és ezt a Life Guard ('életmentő') feliratú pólót találtam ott, amit én magam alakítottam át egy menő toppá. Rengeteg mód van arra, hogy egyszerű legyél és egyben jól is érezd magad. Mostanában imádom a haspólókat, a magasított derekú nadrágokat és a rövidnacikat. Apróbb darabokkal is ugyanúgy eltakarhatod magad. Az egész arról szól, hogy kreatív legyél, mert ha bemész egy boltba, sosem fogod pontosan azt kapni, amit viselni akarsz.

– Milyen jövőbeli terveid vannak?
Szeretnék zenét írni és producerként is dolgozni pár művésszel – szeretném táplálni és inspirálni az emberek kreratív szellemét, akár egy ruhamárkán vagy egyéb öltözékeken kersztül. Jelenleg van pár nagyon jó dolgom kibontakozóban... A következő hónapokban mindenképpen nyilvánosságra is hozunk párat ezek közül. Egy nap szeretnék férjhez menni, családot alapítani, és szeretnék utazgatni is. Rengeteg dolog van, amit még nem láttam, és nagyon szeretnék.

Reméljük, sikerül megvalósítania az álmait. Hajrá, Debby!

2 hozzászólás