♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Demi Lovato megvédte Lindsay Lohant

2012. dec 2.

Demi Lovato a Twitteren próbálta lecsillapítani a hatereket és az újságírókat, akik rosszindulatú cikkeket írtak Lindsay Lohan legutóbbi letartóztatásáról.

Demi Lovato megvédte Lindsay Lohant

Nyilván nem sokan képesek kiállni olyasvalaki mellett, aki számtalanszor ugyanabba a hibába esik bele. Demi Lovato ezen kevés emberek köze tartozik, hiszen az elmúlt napokban Lindsay védelmére kelt, miután újabb bűncselekmény miatt tartóztatták le. A sztár Lindsay Lohanra utalva csiripelte ezt az üzenetet:

„Bárcsak visszamehetnénk abba az időbe, mikor a művészek a munkájukért voltak ismertek, nem a magánéletükért.”

Néhány üzenete Perez Hiltonnak szólt, látván, hogy ő is posztolgat Lindsay botrányáról. Demi Lovato ezekre a kinyilvánulásokra így válaszolt a bloggernek: „A média (nem csak te) nem tudja, hol a határ. Ez nem újsághír. Ez egy ember élete... Ha azt gondolod, hogy valakinek tényleg szüksége van segítségre, akkor segítsd is ki.”

A vitát Perez folytatta is, ezt üzenvén Deminek: „Hidd el, magam is próbáltam neki segíteni. Nem egyszer. Nem részletezném, de sokan mások is próbálták.” Perez egyik újraposztolása azonban sokak számára elgondolkodtató: „Nem segíthetsz olyasvalakinek, aki nem akar segítséget.”

Mindeközben újabb részletek derültek ki a tegnapelőtt hajnalban történtekről, állítólag Max George, a The Wanted brit együttes egyik tagja miatt borult ki Lindsay. A lány együtt bulizott Maxszal, azonban ittas állapota miatt a The Wanted énekese más lányhoz fordult, és ez generálta a konfliktust. Max szintén ittas volt.

78 hozzászólás

Selena Demi Lovatóval töltötte a szilvesztert

2012. jan 4.

Selena édesanyja vetélése óta először állt színpadra, méghozzá Love You Like a Love Song és Hit The Lights című dalaival.

Selena Demi Lovatóval töltötte a szilvesztert

Már régóta köztudott volt, hogy Selena Gomez és Demi Lovato lesznek az MTV Special szilveszteri különkiadásának műsorvezetői New Yorkban. A show előkészületeit a helyszínen elhelyezett kamerák segítségével követni is lehetett az interneten, és a felvétel előtt pár nappal a Twitteren keresztül lehetett kérdezni a két tinisztártól. A több ezer kérdés közül kiválasztottak ötöt, majd megválaszolták élőben.

Demi Lovato legújabb dalát, a Give Your Heart a Breaket adta elő még éjfél előtt, Selena pedig pontban éjfélkor énekelte el a Love You Like a Love Song és a Hit The Lights számait összevonva.

Szó esett még a Poscard On The Run programról is, amelyet Selena reklámozott. Ennek keretein belül egy, a közönségből kiválasztott lány lefotózhatta a két Disney-sztárt Selena mobiltelefonjával, amit képeslap formájában néhány szerencsés ember meg is kap majd.0 hozzászólás

Haját tépte Demi Lovato a színpadon

2011. nov 28.

Az énekesnő épp az All Night Long című dalának közepén járt, amikor egészen véletlenül megcsonkította hajzuhatagát.

Haját tépte Demi Lovato a színpadon

 

A Skyscraper sláger énekesnője a héten Kansas Cityben koncertezett, ahol fergeteges fellépéssel kápráztatta el rajongóit. A remek szereplés ellenére azonban egy kis baki csúszott Demi Lovato számításai közé, ugyanis amikor az All Night Long című dalát énekelte, kitépett egy maréknyi hajat parókájából.

Azt, hogy Demi ténylegesen parókát viselt-e, vagy mindössze hajhosszabbításon esett át, nem tudni, mindenesetre a műhaj csomókban hullott az énekesnő kezébe, amikor túl erősen dobálta feltűnően hosszú haját.

Szerencsére ez nem okozott neki gondot, és zavartalanul folytatta tovább az éneklést, és igyekezte lerázni magáról kihullott hajszálait.
8 hozzászólás

Hamarosan oltár elé áll Demi Lovato?

2011. nov 15.

Tiffany Thornton a tegnapi nap folyamán férjhez ment. A ceremónia rendben lezajlott, a menyasszony eldobta csokrot, melyet Demi Lovato kapott el. A babonák szerint pedig azt, aki sikeresen elhalássza a csokrot, valószínűleg oltár elé vezetik.

Hamarosan oltár elé áll Demi Lovato?

 

Már több mint egy éve, hogy Tiffany Thornton és szerelme, Christopher Carney eljegyezték egymást. Azonban – a színésznő elfoglaltságaira hivatkozva – csak most keltek hivatalosan is egybe.

A ceremónia november 13-án zajlott le szűkebb családi és baráti körben, a sajtó jelenléte nélkül. Az eseményre Tiffany egykori kollégája, Demi Lovato is meghívást kapott, aki köztudottan nagyon jó kapcsolatot ápol a hat évvel idősebb lánnyal. Szerencsére minden rendben ment, és gond nélkül lezajlott az esküvő. Régi szokásként a fiatal ara elhajította esküvői csokrát, melyet pont a Skyscraper sláger énekesnője kapott el.

„Fantasztikus napom volt... Gratulálok az újdonsült Mr. és Mrs. Carney-nak (ismertebb nevén Tiffany Thorntonnak)! Találjátok ki, ki kapta el a csokrot... Én voltam!” – írta a Twitteren Demi.

A népi szokás szerint, aki elkapja a menyasszony csokrát, az fog legközelebb házasodni. Mostanában felröppentek a hírek, melyek szerint Demi ismét a 31 éves Wilmer Valderramával kavar. Egyelőre egyik érintett fél sem erősített meg, vagy tagadott semmit, viszont ha igaznak bizonyulnak a pletykák, Wilmer kezdhet tervezgetni.29 hozzászólás

Demi Lovato spanyol albummal készül?

2011. nov 14.

Az énekesnő ugyan nem beszél spanyolul, de a hírek szerint szeretne egy spanyol nyelvű albumot a piacra dobni jövőre.

Demi Lovato spanyol albummal készül?

 

A Latin Grammy Awardson színpadra lépő Demi Lovatoról az a hír járja, hogy hamarosan újabb albummal örvendezteti meg rajongóit. A november 10-én tartott díjátadón a hamarosan turnéra induló lány Pablo Alboran oldalán énekelte el a Solamente Tú című számot, és ahhoz képest, hogy a népszerű sztár állítólag soha nem tanult spanyolul, a kiejtését szinte tökéletesnek tartják.

A napvilágot látott információk szerint 2012-ben egy spanyol nyelvű albummal szeretne előrukkolni a jelenleg vörösen hódító sztár. A szóvívője ugyan még nem erősítette meg az információkat, de a Skyscraper című dal spanyol nyelvű megjelenése okot adhat a bizakodásra.

A Rascacielos címet viselő szám mellett, a Selena Gomezzel is újabb duettet tervező énekesnő eddigi slágerlistás dalai kapnának helyet az albumon, köztük a Remember December és a Don't forget is, de új felvételeket is terveznek.
32 hozzászólás

Demi Lovato vörösen hódít

2011. nov 8.

A fiatal énekesnő éppen turnéjára készülődik, s talán emiatt döntött úgy, hogy hajszínén is változtat.

Demi Lovato vörösen hódít

 

Demit, miután visszatért a rehabról, hatalmas szeretet fogadta idekint. Nem sokkal később megérkezett a Skyscraper című dala, ami hatalmas sikert, és jó pár embernek – még a sztároknak is – sírást hozott. Szeptember 20-án megjelent az Unbroken című albuma, mely után két „beharangozó” koncertet adott Los Angelesben és New Yorkban, ahol új oldaláról ismerhettük meg a fiatal énekesnőt, mivel a rajongókat egy fantasztikus show várta.

Két órával ezelőtt Demi a Twitteren mutatta meg új haját a rajongóinak, mely vörösen pompázik, s sokan úgy vélik, a stílusváltás az új korongjának köszönhető. Aligha számíthattak a rajongók ekkora váltásra, de azt el kell ismerni, hogy ez a hajszín sem áll rosszul Miss Lovatónak.
0 hozzászólás

Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

2011. aug 25.

Demi Lovato és régi barátja, Cheyne Thomas között nagy vita tört ki múlt éjjel a Twitteren, amibe Miley Cyrus is belekeveredett.

Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

 

Demi Lovato és Miley Cyrus – mint tudjuk – nagyon jó barátok. Miley által Demi még az összeomlása előtt megismerte Cheyne Thomast, majd miután a lány kijött a rehabilitációs központból, megszakította vele a kapcsolatot. Úgy tűnik, nem véletlenül. Hogy mi köze van ehhez Miley Cyrusnak?

Bár Demi nemrég úgy nyilatkozott, hogy tartják egymással a kapcsolatot, sőt, a napokban együtt is ebédeltek, mégis a Skyscraper énekesnője múlt éjjel törölte magát Miley követői közül, majd egy ilyen mondatot írt ki Twitter-oldalára: „Nem félek egy mindent kiteregető könyv megírásától, és minden történetet megosztani a saját szemszögemből. Elegem van az összes ilyen híresztelésből, a hollywoodi kölykökből és a bujdosó drogfüggőkből.”

Nem sokkal később Cheyne Thomas is írt néhány gondolatot: „Hahahah! Nagyon igyekszem, hogy ne szóljak hozzá. De igazából az irónia a kommentedben elképeszt engem. Nagyon szomorú, hogy a bizonytalan személyek más embereket tesznek tönkre, annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat. Ez idő- és energiapocsékolás. Én pozitívan gondolkodom, és erre biztatok mindenkit. Segíts az embereknek fölemelkedni, és emiatt érezd jól magad, ne azért érezd magad magasabbnak, amiért lenyomod őket."

Nem sokkal később Demi törölte előbbi tweetjét, és így válaszolt: „Az igaz barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz.” Ezek után nyilvánvalóvá vált, hogy egymásnak szánták bejegyzéseiket, ugyanis Cheyne rögtön válaszolt Demi mondatára: „Valószínűleg az is jó, ha gondolkodsz, mielőtt beszélsz. Ha így teszel, nem kell törölnöd és tagadnod. #ajózanságszexi.”

Ezek után Demi ismét kitörölte a tweetjét, mintha mi sem történt volna, majd pár órával később ismét Miley Cyrus követője lett.

Úgy látszik, ennek az ügynek köze van Demi azon az időszakához, amikor Miley-val és új barátaival (köztük Cheyne Thomasszal) bulizott éjszakáról éjszakára, ugyanis akkor került szóba, hogy lehetséges, hogy a két Disney-lány kábítószerfüggő. Éppen ezért gyanakodtak sokan, amikor Demi rehabra került. Majd amikor gyógyulása után egyik jelszava lett „A józanság szexi!”-mondat, ismét szóba került, hogy a lánynak köze van/volt a drogokhoz.

Ha ez igaznak is bizonyul, mára már egyértelmű, hogy a Skyscraper énekesnője teljesen felépült, egészséges életmódot folytat és a józanságban hisz.

2 hozzászólás

Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato

2011. aug 10.

„Delena” – ahogy régen hívták a két barátnőt –, úgy tűnik, a Teen Choice Awardson újra egymásra talált.

Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato

 

Bár eddig megcáfolták azokat a híreket, hogy többé nem barátok, lehetett látni, hogy nem minden olyan Selena Gomez és Demi Lovato között, mint régen. Hanyagolták egymás társaságát, új barátaik lettek... de úgy tűnik, most minden megváltozott. A Teen Choice Awardson már együtt pózoltak önfeledt jókedvvel, egymásba karolva.

„A Teen Choice Awardson hosszú idő után lehetőség nyílt arra, hogy Demi és Selena hosszabb ideig négyszemközt beszélgessenek, a kameráktól távol” – nyilatkozta Selena sminkese, aki azt is megemlítette, hogy a két színész-énekesnő rengeteget beszélgetett és bolondozott a fotósok érkezését megelőzően.

Lehet, hogy a régi álombarátnők nyilvánosan is újra egymásra találtak. Persze Selena régebben váltig állította, hogy ő és Demi mindvégig jóban voltak, még akkor is, amikor Demi problémákkal küszködött. De nyilvánosan nem lehetett együtt látni őket – ez az alkalom kivétel volt.

„Selenával abban a pózban álltunk, amit egész gyerekkorunkban közösen gyakoroltunk. Imádom, és Selena, téged is szeretlek!” – tweetelte a Skyscraper énekesnője.

1 hozzászólás

Demi Lovato az alkohol és a drogok ellen

2011. aug 7.

A Skyscraper énekesnője nemrég visszatért, hogy újult erővel állhasson munkába. Emellett az egykor gondokkal küzdő lány kiállt a józanság mellett is.

Demi Lovato az alkohol és a drogok ellen

 

Demi Lovato Los Angelesben töltötte a keddi éjszakát, ahol csodás sminkben és csinos ruhában a Teddy'sbe ment bulizni. Egy furcsa dolog azonban akadt körülötte: a mobilján ugyanis félreérthető üzenet állt, amivel sokkolta a rajongóit.

„Heroin killed the radio star” – azaz a heroin megölte a rádiósztárt, állt az iPhone-ján. De mielőtt arra gondolnánk, hogy Demi újabb rejtélyt fed fel a múltjából ezen üzenettel, vessünk egy pillantást a Disney-sztár Twitter-csatornájára, hogy rögtön rájöhessünk, ezzel éppen, hogy az alkohol és a kábítószer elleni küzdelmét próbálta szavakba önteni.

„Ez a józanságot támogató üzenet volt a mobilomon már több mint egy hónapja. Semmi más okból nem tettem oda, csak azért, hogy a fiatal generációt figyelmeztessem, inkább maradjon józan, mint hogy olyan rossz szokásokba keveredjen, mint amelyekkel sokan küzdenek – magyarázta Demi. – A józanság szexi!”

3 hozzászólás

Demi Lovato új klipjén dolgozik

2011. jún 17.

Nagy kihagyás után Demi Lovato ismét belefogott a munkába: elkezdte forgatni új videoklipjét.

 

Demi Lovato új klipjén dolgozik

 

 

Demi Lovato sok kihagyás után nemrég a Twitteren osztotta meg velünk, hogy egy új dalon dolgozik. A részleteket és a címét nem osztotta meg rajongóival, csupán annyit mondott, a munka már elkezdődött.

 

Kitaláljátok, mit csinálok ma? Az új dalomhoz forgatjuk a videoklipet! Izgatottak vagytok? Tudjuk, hogy a múlt év nem volt a legkönnyebb, de ma hivatalosan visszatértem!”

 

Mióta a Disney-sztár elhagyta a rehabot, megpróbálja messziről elkerülni a hivatalos rendezvényeket és a nyilvánosságot, most viszont úgy látszik, ennek vége. Az új dal valószínűleg heteken belül megérkezik, és az énekesnő alig várja, hogy ismét turnézzon.

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Demi végre elfogadta magát

2011. máj 18.

Bár kicsit későn jött rá Demi Lovato, valójában mennyire jó nő. De ami késik, nem múlik, Demi jobban érzi magát, mint valaha, és ezt nem fél megosztani sem!

 

Demi végre elfogadta magát

 

 

Demi Lovato súlyos bulémia tünetével került rehabra, amely sokkolta a világot. A látszólag mosolygós lány súlyos önértékelési gondokkal küzdött, és a Joe Jonasszal való szakítása sem könnyítette meg a helyzetét.

 

Demi élő példa arra, hogy a rehab után egy sokkal jobb életszemlélettel távozhatnak a bekerültek, hiszen a lány elégedettebb a testével, mint valaha.

 

Lovato a következő képet és üzenetet közölte a hivatalos Twitter-oldalán: „Olyan keményen dolgoztam az egészségemen és a fittségemen. Nem hiszem el, hogy ezt megoszthatom veletek, olyan izgatott vagyok. Itt van a bikini ideje!”

 


Demi rajongóival osztotta meg a képet.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Készül Demi Lovato és Eminem duettje?

2011. máj 3.

A Twitteren Demi Lovato-rajongók ezrei kiváncsiak arra, igaz-e, hogy a lány duettet fog készíteni Eminemmel.

 

Készül Demi Lovato és Eminem duettje?

 

 

Hála a Twitternek, a sztárok minden mozdulatukról be tudnak számolni, amit rajongóik milliói követnek. Így tesz Demi Lovato is, aki nem tagadja, hogy elég nagy Twitter-mániában szenved. A lányról szinte minden újdonságot innen tudhatunk meg, illetve bejegyzései alapján elindulnak a pletykák, amelyek vagy igazak, vagy nem.

 

Az egykori Sonny Munroe tegnap elcsiripelte fanatikusainak, hogy szeret Eminem-számokkal karaokézni. Ezután az egyik rajongója azt üzente, hogy Demi és Eminem duettezni fognak, így minden rajongó küldje el a Deminem szót minden tweetjébe. A 18 éves pacsirta ezt egy órával később retweetelte, azaz elküldte saját profiljáról is.

 

Az még bizonytalan, hogy Demi tényleg duettezni fog-e a rapperrel, vagy csak szeretne, de az biztos, hogy a Lovato-rajongók mindenre vevőek, amiben a lány részt vesz.

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

Demi Lovato őszinte vallomása

2011. ápr 23.
Demi Lovato
 

A 18 éves színész-énekesnő tavaly novemberben hagyta abba világkörüli turnéját a Jonas Brothersszel és egy mentális és fizikai problémákat kezelő központba ment Chicagóba, ahol január végéig tartózkodott.

 

Demi Lovato őszinte vallomása

 

 

A tinisztár Robin Robertsszel, az ABC csatorna riporterével ült le beszélgetni pár hete. A teljes interjút tegnap adta le a csatorna.

 

Demi megdöbbentő dolgokat mesélt el elmúlt éveiről. Kiderült többek között, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában. Ezek a bizonyos vágások napvilágra kerültek már egy 2008-as eseményen készült képek által, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.

 

„Mikor ez a kép megjelent, megijedtem. Az egész világ látta a legsötétebb titkomat, amiről még a szüleim sem tudtak. Mikor olyan régóta vagdosod magad, egyszerűen elfelejted, hogy ez nyomot is hagy. Sminkkel és karkötőkkel próbáltam leplezni. Ugyan ez egy ébresztő volt, de aztán elkezdtem olyan helyeken vagdosni magam, ahol senki sem láthatta.”

 

Robin kérdésére, miszerint Demi próbált-e valaha öngyilkosságot elkövetni, így válaszolt: „Sosem akartam tudatosan meghalni, de tudtam, hogy ha odáig fajulna a dolog, nem érdekelt volna. Anyukám rettegett reggel belépni a szobámba, mert nem tudta, mit fog ott találni, annyira elfajult a dolog.” 

 

A 3 hónapos kezelés során derült ki az is, hogy Demi mániás depresszióban szenved. Ez a betegség azzal jár, hogy egyszer nagyon sok energiával rendelkezik az illető és mindenre képes, aztán nagyot zuhan, és még inkább maga alá kerül, mint azelőtt.

 

Demi azóta is jár terápiás kezelésekre, most már Los Angelesben, a csuklójára pedig rátetováltatta a Stay Strong ('Maradj erős') szavakat, hogy ne tudja vagdosni magát. Áprilisban bejelentette, hogy otthagyja a Sonny, a sztárjelölt című sorozatot és csak a zenei karrierjére, és saját magára akar koncentrálni. Harmadik albuma erre az évre várható.

 

Az interjút megnézhetitek itt:

 

 

1 hozzászólás

Demi Lovato kilép a Disney világából?

2011. ápr 20.

A 18 éves színész-énekesnő végleg kilép a sorozatából, ezzel szeretné elkerülni a forgatással járó stresszt és nyomást.

 

Demi Lovato kilép a Disney világából?

 

 

Arról már korábban is volt szó, hogy Demi Lovato otthagyja műsorát – helyesbítve arról szóltak a pletykák, hogy kirúgják a Sonny, a sztárjelölt című népszerű sorozatból, az énekesnő azonban a minap erősítette meg a híreszteléseket, miszerint önszántából hagyja el a sorozatot.

 

Nem hiszem, hogy egészséges lenne visszatérni a Sonnyba, mivel folyton ideges vagyok a kamerák kereszttüzében. Ideje valami újba fogni" – nyilatkozta Lovato a People magazinnak, aki hozzátette, számára a sorozat egy fejezet volt, és itt az ideje lezárni.

 

Azt még nem tudni, a Disney világát mennyi időre hanyagolja, mindenesetre a három hónapos rehabilitációs kezelések eredményeként szeretne önmagával foglalkozni, hogy újult erővel térjen vissza rajongóihoz. A stúdió vezetősége teljes mértékben támogatja az énekes-színésznőt, és Demi kilépésére csak pozitív véleményekkel reagáltak.

 

Teljes mértékben tiszteletben tartjuk a döntését, miszerint inkább a zenéjére és önmagára koncentrál. Demi egy tehetséges, fiatal nő, és lélekben mindig vele vagyunk!"

 

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

Demi Lovato segít

2011. ápr 1.

Demi Lovato kéri, hogy aki csak tud,

 segítsen Japánnak

A fiatal színésznő minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy segítse a katasztrófa sújtotta szigetországot.

A fiatal sztár egy japán zászlót ábrázoló táblával pózolt a kameráknak, amelyre a "kérlek, segítsetek" feliratot írta rá. Demi buzdítja a többi sztárt is, hogy ne legyen szűkmarkú.

Egyébként már több híresség is segítő kezet nyújtott: Katy Perry, Sandra Bullock, Clint Eastwood, sőt még Charlie Sheen is egymillió dollárral támogatta Japánt.

Hajrá Demi, reméljük, hogy a kis akcióddal mozgósítod a kőgazdag hollywoodi csillagokat.

2 hozzászólás

Demi Lovato

2011. márc 8.

Demi Lovato visszatért!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:42-kor

Demi úgy tűnik, végre túljutott a nehézségeket, és újra alkot!

A színész-énekesnő tegnap visszatért a stúdióba, hogy új dalokat vegyen fel. Azt még nem tudni, hogy mikor bújik újra Sonny bőrébe, de ha már ismét énekel, akkor valószínűleg a színészkedéshez való visszatérés sincsen túl messze.

"Demi dalokat vesz fel, de arra még nem áll készen, hogy újra forgasson. Majd visszatér a sorozatba, ha késznek érzi magát rá."

- nyilatkozta egy forrás a Hollywood Life-nak.

Nagyon-nagyon remélem, hogy igaz a hír! Hajrá Demi, visszavárunk!

0 hozzászólás
2011. február 12. szombat

Selena: „Demi még mindig a legjobb

barátnőm!”

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 20:35-kor

Selena Gomez és Demi Lovato a Disney két legmeghatározóbb arca napjainkban, tinik milliói imádják őket. Hatéves koruktól elválaszthatatlanok voltak, mindaddig, amíg Miley Cyrus be nem került a képbe.

Selena: „Demi még mindig a legjobb barátnőm!”

Számos pletyka röppent fel az utóbbi egy évben a két tehetség barátságáról. Hiába a gyermekkorra visszanyúló tízéves barátság, a Demi & Selena-show, a számos baráti fotósorozat, a közös film, szó, mi szó, elhidegültek egymástól. Egyesek szerint a féltékenység, mások úgy vélik, Miley Cyrus a ludas. Néhány makacs rajongó váltig állítja, hogy a botrányoktól utóbbi időben cseppet sem mentes Miley a lány legjobb barátnőjével akart bosszút állni, amiért ő korábban elvette pasiját, Nick Jonast.

Egyik interjú követte a másikat, melyek végén a lányok is bevallották, már nem az igazi a kapcsolatuk. Valami miatt elengedett ez a régebben még elszakíthatatlannak tűnő kapocs. Azonban amikor Demi összemelegedett Joe Jonasszal, Selena élő adásban adta áldását, s őszintén gratulált nekik.

Azóta aligha lehetett hallani új információt kettejük barátságáról, Demi Miley-t emlegette legjobb barátnőjeként, együtt jártak szórakozni; étterembe, míg Selena inkább Taylor Lautnerrel múlatta az időt. Két teljesen külön életet éltek, köreik jó darabig nem is érintkeztek a másikéval.

A Sonny, a sztárjelölt sztárjának élete azonban drasztikus változásokon ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pasija szakított vele, s összejött a Twilightból ismert Ashley Greene-nel, s már arról pletykálnak, hamarosan a lánykérés is bekövetkezik. Kezein ismét vágásnyomokat véltek felvedezni, később összeverekedett egyik táncosával, de ha ez nem lenne elég, hazaküldték a Jonas Brothersszel közös turnéjáról, ahonnan egyenesen rehabilitációs szanatóriumba került.

Bajban ismerszik meg az igazi barát – tartja a mondás. Úgy tűnik, ezt már a két lány is tudja és tapasztalta, ugyanis nemrégiben a Disney Alex Russója ezt nyilatkozta egy chilei magazinnak: „Néhányan azt gondolhatják, rivalizálunk a korunk, munkáink, stílusunk miatt, de ez nem igaz! Hatéves korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, akkor találkoztunk ugyanis a Barney és barátai forgatásán. Még mindig, tényleg még mindig ő a legjobb barátnőm... Miley-val együtt. Tiszteljük egymást, egymás munkáját, a barátságunkat, egyfajta csodálatot, kölcsönös csodálatot érzünk egymás iránt, ez tartja fent mai napig a barátságunkat.”

Egyesek szerint Selena felkereste Demit, miután a lány januárban elhagyta a rehabilitációs központot, s rendezték állítólagos nézeteltérésüket. De vajon mennyi ideje lesz most egymásra a két lánynak? Míg Demi folyamatosan az új epizódokat forgatja a hatalmas lemaradás behozásához, addig barátnője Justin Bieberrel szórakozik.

0 hozzászólás
2011. január 30. vasárnap

Demi Lovato, Joe Jonas és Ashley Green

 együtt - kibírja Demi?

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 21:54-kor

Demi három hónap után végre elhagyhatta a szanatóriumot, ahol pszichés problémái miatt kezelték - de vajon rendben van már?

Hol van már a tavalyi hó?

A Disney-sztár a hétvégét már otthonában tölthette, ám hetente kétszer is keresztül kell bumliznia Los Angeles-en, hogy pszichológusával konzultálhasson. A hivatalos sajtóközlemény szerint Demi már jól van és hétfőtől újra beleveti magát a munkába, többek között például a Sonny, a sztárjelölt forgatása is vár még rá.

A legnagyobb kihívást azonban az jelenti, hogy közös munkák miatt újra kell találkoznia exével, Joe Jonas-szal és annak új kedvesével, Ashley Greene-nel. Demi még november elsején a Jonas Brothers turnét hagyta ott, mert kiborította volt szerelme viselkedése, és nem tudta feldolgozni a stresszel és az elvárásokkal kapcsolatos paráit sem. Jövő héten Deminek két olyan sajtóeseményen is meg kell jelennie, ahol Joe is ott lesz... vajon készen áll már erre? Reméljük a legjobbakat...

0 hozzászólás
2011. január 1. szombat

Demi Lovato 2011-ben turnézik

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 16:01-kor

Újabb jó hír érkezett Demi Lovato felől. Igaz, 18 éves tinisztárnak hamarosan vissza kell térnie a szanatóriumába, ám kiderült, az énekesnő 2011-ben is fog turnézni, valamint a koncertjeire a jegyek ára olcsóbb lesz, mint valaha.

Demi Lovato 2011-ben turnézik

Miután kiderült, hogy a Disney Sony Munroe-ját egy kis időre kiengedték a szanatóriumából, a rajongók igencsak örültek, viszont a tinisztár csodálóinak egy rossz hírrel is el kellett számolniuk; imádott sztáruknak hamarosan vissza is kell térnie a a külvilágtól elzárt helyiségbe.

Most viszont újabb jó hír érkezett. Demi Lovato elárulta, annak ellenére, hogy még jelenleg is személyes problémákkal kell megküzdenie, 2011-ben is fog turnézni, ráadásul szólóban. Ha ez még nem lenne elég, az is kiderült, hogy a lány koncertjeire a jegyek ára is olcsóbbak lesznek, mint valaha.

Demi azt mondta, azért is fontos neki alacsonyan tartani a jegyárakat, mert jó ideig nem hallhattuk betegsége miatt a hangját, ezért szeretné, hogy minél több rajongója látogasson el koncertjére.

0 hozzászólás
2010. december 22. szerda

Küldj üzenetet Demi Lovatónak!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 20:00-kor

Mivel Demi Lovato még szanatóriumban van, nem igazán tudja, hogy mi folyik a külvilágban. Most esélyetek van arra, hogy átadjatok neki egy üzenetet.

Küldj üzenetet Demi Lovatónak!

Még mindig szanatóriumban van Demi Lovato, s nagyon úgy tűnik, hogy az ünnepekre sem engedik ki, maximum a családjához. De most van egy esélyetek, hogy kapjon tőletek egy kisebb üzenetet.

Legkisebb testvére, Madison Lovato adott egy esélyt a rajongóknak: hivatalos Twitter-profilján írt erről egy bejegyzést, ami a következő:

Hey guys! I am making a Christmas present for Demi. Please send me your messages for Demi, I am making a book of them for her! Thank you! Tweet the messages to me. I will write it and your username so she will know who it is from. Again, it means a lot! I love you guys. You can send me any pictures that you want to, like of you holding a sign with messages of support or the Demi Lovatic heart on your wrist.

Ami ennyit jelent: Sziasztok srácok! Most készítek egy karácsonyi ajándékot Deminek. Kérem, hogy  küldjétek el nekem az  üzeneiteket Demi számára, csinálok egy könyvet belőlük a részére! Köszönöm! Az üzeneteket a Twitter-oldalamra írjátok. Le fogom írni a a felhasználónevetekkel együtt, így tudni fogja, kitől van. Küldhettek nekem akármilyen képet, amilyet akartok, melyeken például tábla van a kezetekben, amin a Deminek szánt üzenetet írtátok, vagy Demis Lovato-s szív a csuklótokon.

Itt a nagy esély arra, hogy lássa Demi, még mindig rengeteg rajongója van.

A képet Maddie Twitter-oldalára címezzétek a tweetjeitekben!

Siessetek, mert nemsokára itt is van a Karácsony!

0 hozzászólás
2010. december 19. vasárnap

Kiszivárogtak Demi Lovato cicivillantó

 fotói

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 17:25-kor

A Disney-sztár a szakadék felé száguld: újabban azok a képek kerültek ki a netre, amelyeken a mellét mutogatja!

Demi Lovato

 

Demi egy melltartóban kacérkodik a kamera előtt, és részben kivillantja a mellét - ezek a képek terjednek megállíthatatlanul a weben. A 18 éves sztár körül már jó ideje áll a bál: nemrég rehabra kellett mennie, mert - a hivatalos indoklás szerint - teljesen kimerült idegileg, majd egy táncosa perelte őt be, mert állítása szerint Demi megütötte.
Az újabb botrány még mélyebbre taszíthatja az ifjú hírességet: kétséges, hogy a Disney valaha szóba áll-e még vele, hiszen a művészeire jellemző a makulátlan hírnév.
(A képeket megtalálhatod, ha kutatsz, mi nem közölhetjük le, ugyanis Demi menedzsmentje durva perrel fenyegette meg azokat, akik terjeszteni merik...)
0 hozzászólás
2010. december 12. vasárnap

Selena Gomez élete legjobb fellépésén

 van túl

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 13:15-kor

Selena Gomez újra a régi stílusával pörgött a Z100 által rendezett karácsonyi koncerten, a Jingle Ballon.

Selena Gomez élete legjobb fellépésén van túl

Október közepén már beszámoltunk róla, hogy december 10-én  nagyszabású karácsonyi koncert lesz a Madison Square-en, mely a Jingle Ball nevet kapja, és a Z100 rendezi. A koncert meg is lett tartva tegnap éjjel New Yorkban, méghozzá teltházas közönséggel!

A fő műsorszám a Wizards of Waverly Place színésznője, Selena Gomez volt, aki nemrégiben adta ki legújabb albumát, az A Year without Raint. Selena gyönyörű volt, és láthatóan fantasztikusan érezte magát a színpadon; mint kiderült, nem véletlenül: „A karácsony a kedvenc ünnepem, megtisztelő, hogy ennek alkalmából felléphettem, ráadásul ennyi ember előtt! Csodálatos érzés volt! Talán még soha nem éreztem magam ilyen jól a színpadon, mint most. Köszönöm mindenkinek, akik közreműködtek abban, hogy ez létrejöhessen!”

Nem csak Selena érezte magát nagyon jól, hanem bizonyára a közönség is: a lány előadta legújabb dalait, régebbi slágereit és örökzöld karácsonyi dalokat is. Újra egyenes, hosszú hajjal lépett színpadra, csakúgy, mint egykor, még a Falling Down című slágerének klipjében. Csinos fekete, „egyszerű, de nagyszerű” ruhát viselt, ami nagyon jól állt neki. A koncert végén Selena egyszerűen csak annyit kiáltott a mikrofonba: „Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!”

Az este remekül sikerült; a pletykák szerint még Miley Cyrus is énekelt a rendezvényen. Eredetileg a szanatóriumban tartózkodó Demi Lovato is fellépett volna, azonban – mint ismeretes – ez nem valósulhatott meg.

0 hozzászólás
2010. december 5. vasárnap

Demi Lovato megverte az egyik

táncosát!

Posztolta ℓσк ηєѕѕι ѕzööяηу♥ 19:18-kor

A sztori nem mai, de csak most derült ki, hogy a sértett perrel fenyegeti a Disney sztárt!

Demi Lovato

Több szemtanúja is volt annak a csúfos esetnek, amikor Demi Lovato egy repülőgép út során odasétált a táncosához, majd akkorát behúzott neki, hogy annak orvosi segítségre lett szüksége.
Alex Welch - a megtámadott hölgy - állítólag semmi különöset nem csinált, csak ücsörgött, amikor az énekesnő ökölbe szorított kézzel felé lépett, és arcon csapta. Az ütés annyira váratlanul érte, hogy a földre zuhant, és néhány percen belül egy nagy sötét folt éktelenkedett a szeme alatt.

Íme a képek:

Azt már bizonyára tudod, hogy az incidens után Lovato bekerült egy klinikára, ahol a viselkedési zavarai miatt kezelték. (Menedzsere hangsúlyozta, hogy nem drog probléma áll a háttérben...)Alex Welch a napokban megbízta az egyik legjobb hollywoodi ügyvédet, Donald Karpelt, és nem nehéz kitalálni, hogy egy kis karácsonyi extra bevételre hajtva zsíros fájdalomdíjat próbál kihúzni egykori munkaadója zsebéből...

0 hozzászólás