♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Utálják a férfiak a rövid hajú Emma Watsont

2012. szept 5.

A Hermioneként megismert színésznő, a Glamour magazinnak adott interjút, ahol elárulta, miután levágatta barna fürtjeit, nem nyerte el a pasik tetszését, de ő mégis így érezte a legjobban magát.

Utálják a férfiak a rövid hajú Emma Watsont

A Harry Potter-filmekben hosszú hajjal láthattuk Hermione szerepében Emma Watsont, aki több mint egy éve fiúsra vágatta barna fürtjeit. A színésznő a Glamour magazinnak árulta el, hogy a férfiaknak nem jött be ez a haj, viszont ez őt egyáltalán nem érdekli. Gyöngyörű mosolyát mindenhol imádják, de rövidhajas időszakában a pasikat még ez sem hatotta meg.

Ha tudtam volna, örökre rövidet akartam volna. Persze, a férfiak a hosszú hajat szeretik. Minden kétséget kizáróan” – árulta el a 22 éves színésznő, aki elárulta, hogy leginkább fiúkkal volt körülvéve.

„A többség fiú volt, aki körülöttem volt. Azt kérdezték, »miért csináltad ezt a hülyeséget?« És őszintén, nem érdekel, mit mondanak. Sose éreztem magam magabiztosabbnak, mint rövid hajjal. Úgy éreztem, hogy igazán jó a saját bőrömben.”

Természetesen azóta Emmának a haja megnőtt, így a pasik örömére ismét szexin pózolhatott a Glamour-fotózáson, ahol szörmésruhában állt kamerák elé.
80 hozzászólás

Emma Watson villantott!

2011. aug 8.

A színésznő a minap bevásárlás után olyannyira sietősen távozott, hogy futás közben a ruhája alaposan felcsúszott.

Emma Watson villantott!

 

A Harry Potter sztárját egy londoni bevásárlóközpont előtt kapták lencsevégre augusztus 6-án. A színésznő olyannyira sietősre vette a tempót, hogy nem törődve a fotósokkal futásnak eredt, ám a ruhája is felcsúszott eközben.

Emma próbálta megigazítani a ruháját, ám túl késő volt, így mindenki megcsodálhatta a színésznő fehérneműjét és fenekét.

Azonban nem csak Emma Watson került ilyen helyzetbe a közelmúltban. Manapság egyre több sztárra rájár a rúd, így fordulhatott elő, hogy legutóbbi koncertje közben Nicki Minaj, valamint RihannaRihanna-mellet-villantott/"> is villantott egy-egy mellbimbót. Selena Gomez pedig napozása során villantotta meg fenekét egy hotel medencéjénél.

4 hozzászólás

Ahogy még nem láttad Emma Watsont

2011. júl 26.

Emma Watson a Harry Potter után is kedvére válogathat a jobbnál jobb lehetőségek között. Most egy közkedvelt művésznek ült modellt.

 

Ahogy még nem láttad Emma Watsont

 

 

Emma Watson lassan végleg leveti Hermione szerepét, és új próbáknak vetheti alá magát. A divatvilágban rendkívül népszerű sztár most kedvenc festőjének, Mark Demsteadernek ült modellt az új kiállításának képeihez.

 

Hogy miért éppen őt választotta, Emma elárulta a Vogue magazinnak: „Oxfordban nőttem fel, és szinte minden nap elsétáltam a galériája előtt, amelyben a festményeit, képeit árulta. Az ő munkásságát mindig szemmel követtem. Sokszor szerettem volna megállni pár órára, és csak bámulni a képeket, miközben azon töprengek, hogy a fenébe csinál ilyen műalkotást csupán pár óra alatt?”

 

A képek ára 3000 £ és 8000 £ között mozog, és több mint 30 potré készült a fiatal színésznőről.

 

Mark így nyilatkozott a festményeiről: „Hatalmas kiváltság és megtiszteltetés Emmával dolgozni. Ő lélegzetelállító.”

 

A bevétel 10%-a a CAMFED jótékonysági alapítványnak van felajánlva, amely támogatja a nőket Afrikában. Az Emmáról készült képek erre a linkre kattintva megtekinthetőek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás