♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Fluor hírdetés

2011. nov 10.

Fluor hirdetés: nem valami jó de ti döntsétek el!

1 hozzászólás

Fluor pingvinnel táncol új klipjében

2011. aug 25.

Fluor minden hónapban új számmal jelentkezik az új albuma megjelenéséig, így – bár kissé késve – augusztus sem maradhatott ki a sorból.

Fluor pingvinnel táncol új klipjében

 

A híres Mizu-sztár nemrég olyan ígéretet tett rajongóinak, hogy a legújabb albuma megjelenéséig minden hónapban új dallal jelentkezik. Augusztusra is készített egy mókás dalt, melynek címe Halenda.

A halenda szó pontos jelentését senki sem tudja Fluoron kívül, aki Twitteren már egy hónapja folyamatosan olyan kérdéseket tesz fel, hogy„Ennél halenda?”. Csak annyit közölt egyik csiripjében, hogy akármire is tippelnek a rajongók, biztos, hogy nem azt jelenti a halenda szó.

3 hozzászólás

Dopeman durván lealázta Fluort

2011. aug 21.

Nem engedték Fluort a rapperrel egy napon fellépni. Dopeman szerint Fluornak egyenesen hálát kellett volna adnia, hogy egy színpadra léphet vele.

Dopeman durván lealázta Fluort

 

Nem telt sok időbe, mire Dopemannek sikerült megtalálnia Fluor Tomit. A rapper ezúttal sem rejtette véka alá véleményét, amelyben élesen bírálta mind Tomit, mind kiadóját. Dopeman ezúttal egy fellépés miatt akadt ki, amely a korábbi szervezésekkel ellentétben elmaradt, mondván, a Mizu előadójának menedzsere nem szerette volna őket egy színpadon látni.

„Fluor Tomika stricije nem engedi egy napon fellépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra” – osztotta meg szűkszavúan facebookos ismerőseivel Dopeman, amit azonban később bővebben is kifejtett.

„Vagy féltik tőlem a kis seggét, vagy nincs pénzük testőrre! Sem Fluor zeneiségét, sem őt magát nem tartom semmire. A magyar pop mélyrepülése az egyetlen slágere is! A kisfiú gazdija presztízskérdést csinál az egészből, mert azt hiszik, hogy ők valamiféle szintet képviselnek Magyarországon. A szint azonban nem ők, hanem én vagyok” – nyilatkozta az Új Ásznak a rapper, aki úgy véli, meg kellene köszönie Fluornak, hogy egyáltalán egy ilyen élő legendával, mint ő maga egy színpadra léphet.

Fluor Tomi képviseletét is felkeresték, akik csak pár mondattal szerették volna kommentálni az esetet: „Nem érzem, hogy presztízskérdésről lenne szó, a legendával való közös szereplés lehetőségéért azonban tényleg jár a köszönet a legendának. Való igaz, hogy lemondtuk az aznap estére beígért fellépést. Több konfliktusunk volt már Dopemannel, egyszerűen feleslegesnek láttuk gyarapítani ezek számát” – tette hozzá Tomi menedzsere.

0 hozzászólás