Kiderült, hogy Szorcsik H. Viki veszélyeztetett terhes, ezért sürgősen kellett találni valakit a helyére. A producerek meg is lelték!

Megvan a Csillagkút új Beája

 

Szorcsik H. Viki élete mostanság nagyon megváltozott: kiderült, hogykisbabát vár, és hamarosan férjhez is megy szerelméhez.

Azonban az örömbe némi üröm is vegyült: kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, így nem folytathatja a munkát a Jóban Rosszban című sorozatban. Az alkotóknak hamar kellett találni valakit, aki Bencsik Beáta karakterét játsza majd. Ez sikerült: Bicskey Zsófia személyében leltek rá az ideális szereplőre. A 24 éves lány Bicskey Lukács lánya, aki, amikor megtudta, hogy őt választották ki, egyből igent mondott!

„Néhány hete volt a válogatás, és fogalmam sem volt, hogy új karakter kerül be a sorozatba, vagy egy régit cserélnek le.Sokat gondolkodtam, hogy belefér-e az időmbe az új feladat, de amikor felhívtak, hogy engem választottak, azonnal igent mondtam” – nyilatkozta Zsófi a life.hu-nak.

A 24 esztendős lány álma, hogy legyen egy saját kis csapata, ami majd társulatként működne.

A színésznőt igazi családtagként fogadták új munkatársai, és azt is elmondta, hogy biztos sokáig hasonlítják majd elődjéhez, ám ez cseppet sem zavarja.

4 hozzászólás