Kökény Attila ismét a bulvársajtó célpontja lett, mivel nemrég egy melegbárban forrósította fel az amúgy sem hűvös hangulatot. Arról, hogy mit gondol a zenész a másságról, a Tabu Tv-nek őszintén nyilatkozott.

Kökény Attilának nincs baja a melegekkel

 

Attila nem érti, hogy miért került a bulvár középpontjába, hiszen számára ez ugyanolyan fellépés volt, mint akármelyik másik. A Tv-nek elmondta, hogy neki semmi baja a melegekkel, ez az ő életük, ő ebbe egyáltalán nem szól bele.

Az ominózus fellépésre a barátai és ismerősei is elkísérték, a klub tulaja pedig jó barátja. „Abszolút nem érdekel, hogy ki hogy van felöltözve, ki hogy táncol, ki kit szeret, mert ez mindenkinek a saját magánszférája, csak én ne lássam. Hisz nekem az se tetszik, ha metrón ülök, és egy férfi meg egy nő csókolózik mellettem. Nekem semmi bajom a melegekkel, úgyhogy mindegy mit mond a sajtó” – osztotta meg a Tabu Tv-vel az aranytorkú Kökény.

Attila elmondta azt is, hogyan reagált a családja a sajtóban megjelent cikkekre. „Nem is tudják szerintem, hogy ez volt, a családomat nem érdekli, pláne a gyerekeimet nem” – vallott őszintén stábunknak az énekes.

 

további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
31 hozzászólás