♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Katy Perry harcos amazon lett új klipjében

2012. márc 23.

Itteni idő szerint fél egykor debütált a Part Of Me kisfilmje, amelyben az énekesnő harcos amazonként vette fel a kesztyűt zsarnok barátja ellen.

Katy Perry harcos amazon lett új klipjében

Az előzetes bár nagy port kavart – sokan Lady Gaga Alejandro vagy éppen Rihanna Hard videójához hasonlították –, nem kell ahhoz nagy szakértőnek lenni, hogy észrevegyük, Katy új klipjének semmihez és senkihez nincs köze, egyedül önmagához.

Az énekesnő bár jelenleg kék hajjal hódít, a videóban ismét fekete parókát kapott, amelyet kedvére csonkíthatott meg az első egy percben. Katy igazából egy tipikus élethelyzetet mutatott be ismét, így korábbi filmszerű klipjeire enged emlékeztetni. Az énekesnő megtudta, hogy barátja megcsalja, mire a szépséges nő elhatározta, hogy tengerészgyalogosnak áll. Katy végig harcos amazonként küzdi magát át a klipen, amely talán valóban kedvezett neki, s leküzdhette az elmúlt pár hónapban szerzett sérelmeit.

Bár sokan nem ilyen kisfilmet képzeltek el a számhoz, Katy és csapata bebizonyította ismét, hogy tudnak ők nagyon kreatívak is lenni.

A videó észak-amerikai idő szerint fél nyolckor debütált az MTV-n egy korábban felvett, félórás interjút megelőzően – a hölgy jelenleg Angliában tartózkodik –, amelyben a klipjéről beszélt: „Nos, szerintem mindenkiben realizálódott, hogy szeretek próbálkozni és valami kreatívat hozni a videóimban.” Az MTV riportere hangoztatta, hogy az eddigi klipjei inkább vattacukor országra hasonlítottak, ez pedig igazán eltérő; így felelt: „Küldetés teljesítve.”

„Tudjátok, most nagyon komolyan megfogtuk a dal lényegét: bemutattunk egy utat, amelyen egy tipikus, amerikai, eltartott nő önerőből felüzdötte magát, és erősebb lett mint valaha. Szó szerint beállt a seregbe, és tengerészgyalogos lett. Nagyon tisztelem azokat, akiknek ez a munkájuk, mert én csak három napoig voltam önjelölt Marine, és igazán kemény volt” – tette hozzá Katy.
59 hozzászólás

Magyar lányt szeret Katy Perry exférje

2012. márc 23.

Katy Perry és Russell Brand házasságának zátonyra futása után mindketten új életet kezdtek, a férfi új barátnője magyar lány.

Magyar lányt szeret Katy Perry exférje

Az egykori sztárpár, Katy Perry és Russell Brand kapcsolatának lezárása nem zajlott éppen zökkenőmentesen, a férfi előbb szidta az énekesnőt, majd felpörgette szerelmi életét, és az exnejére nagyban hasonlító színészővel, Zooey Deschanellel kezdett randizni.

Eközben Katy sem unatkozott, előbb egy francia modellt szedett fel, majd nem sokkal később dobta. Eközben Russell bevadult, le is csukták egy időre. A férfit talán ideig-óráig megszelídíti új kedvese, a 32 éves magyar modell, Barabás Nikolett.

Azt nem tudni, hogy a rosszfiú hírében álló Russellt meg tudja-e szelídíteni, illetve mennyire lesz tartós a kapcsolatuk, ám sok boldogságot kívánunk a párnak.94 hozzászólás

Durva! Akár vagyona felét is elveszítheti válása miatt Katy Perry

2012. jan 4.

Hiába a mindent elsöprő szerelem, a hirtelen jött házasság, a törvény az törvény. Mivel Katyék nem írták alá a házassági szerződést, a kaliforniai törvények alapján a házasság alatt szerzett vagyont el kell felezni, ami azt jelenti, hogy az énekesnő 20 millió fontot kell, hogy kifizessen Russell Brandnek.

Durva! Akár vagyona felét is elveszítheti válása miatt Katy Perry

Alig pár nappal az után, hogy Brand nyilatkozott a Katyvel való házasságáról és a valókeresetet is benyújtották, a 36 éves komikust a Savoy Hotelben látták. Russell próbált minél inkább feltűnésmentes lenni, ennek érdekében nagy szürke sapkát és fekete napszemüveget viselt.

A hivatalos papírok leadása előtt, amelyben kibékíthetelen ellentétekre hivatkozott, egy fiatal nővel látták színházba menni, mellesleg szemtanúk szerint nem viselte a jegygyűrűjét. Azt, hogy a későbbiekben a szállodában az a bizonyos nő vele volt-e, nem tudhatni, mivel ott már egyedül látták a komikust.

Hirtelen jött szerelmük és gyors házasságuk ideje alatt többször felröppent a hír, hogy szakítottak, de a pletykáknak bizonyuló híreket mindig tagadták. Sajnos most már hivatalos a dolog, sőt karácsonykor is nélkülözték egymást, ugyanis Katy Hawaiin karácsonyozott, Russell pedig Londonban.

Ha az anyagi oldalát nézzük a házasságnak, Katy akár vagyona felét is elveszítheti. A kaliforniai törvények alapján, ha nem írják alá a házassági szerződést, akkor a házasság ideje alatt megszerzett vagyont el kell felezniük. Mivel Katyék ezt nem tették meg, a törvény rájuk is vonatkozik. Így Katynek 20 millió fontot kell Russellnek fizetnie. Másik kérdés, hogy Russell elfogadja-e az összeget?4 hozzászólás

Katy megdöntötte Michael Jackson rekordját!

2011. aug 4.

Katy Perry beírta magát a zenetörténelembe. Ő az első előadó Michael Jackson óta, akinek öt kislemeze is felért az első helyre.

Katy megdöntötte Michael Jackson rekordját!

 

Egy hónapja még csak sejteni lehetett, hogy Katy Perry megdöntheti a popkirály által felállított rekordot. Ma délután az énekesnő hivatalosan is bevette a Billboard Hot 100 első helyét Last Friday Night (T.G.I.F.) című dalával, amely már az ötödik listavezető dal a tavaly megjelent Teenage Dream albumáról.

Eddig kislemezei, a California Gurls, a Teenage Dream, a Firework és az E.T. is elérték az első helyet. Legutóbb Michael Jacksonnak sikerült mindez, így Katy az első női előadó a zenetörténelmében, aki ezzel az eredménnyel büszkélkedhet. Katy ezzel 19 éves rekordot döntött meg.

1 hozzászólás

Katy Perry stílust váltott

2011. aug 3.

Az énekesnő máris megunta szőke hajszínét: ezennel rózsaszínre festette hosszú tincseit.

Katy Perry stílust váltott

 

Néhány nap telt el azóta, hogy Katy Perry hosszú szenvedések árán végre megkapta várva várt szőke hajszínét. Az énekesnő azonban hamar ráunt az új színre, ugyanis a napokban rózsaszín hajjal kapták lencsevégre Los Angelesben.

Este 10 óta festettem a hajam! Volt már fekete, kék, gyömbér, szőke, és most pedig...– csiripelte a 26 éves énekesnő Twitter-oldalán.

Katy ígérete szerint ez még nem a végleges állapot, kérdéses azonban, hogy milyen színt szeretne elérni.

0 hozzászólás

Katy Perry hivatalosan is szőke

2011. júl 26.

Katy Perry visszatért eredeti hajszínéhez. Az énekesnőnek újra szőke haja van.

 

Katy Perry hivatalosan is szőke

 

 

Katy Perryt fekete hajjal ismerte meg a világ, nemrég viszont megtudhattuk, hogy nem ez az eredeti hajszíne, hanem a szőke, és vissza szeretne térni régi külsejéhez.

 

Katy neki is állt szőkíteni a haját, csakhogy ez a folyamat elég hosszú ideig tartott. Először vörös lett az énekesnő haja, amit a híresség állítólag kifejezetten utált, sőt, még azt is megírta hivatalos Twitter-oldalán, hogy ha három hét után nem lesz szőke a haja, megválik tőle.

 

Most azonban Katy hivatalosan is szőke lett. Hajszínét először az MTV News interjújában mutatta meg nekünk, és kész innentől szőkén hódítani a világot.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Katy Perry melléfogott

2011. júl 3.

Katy Perry nemrégiben bemutatkozott vörös hajjal – nemcsak civilben, hanem a vörösszőnyegen is, amikor új parfümjét népszerűsítette.

Katy Perry melléfogott

 

Katyt az egész világ fekete hajjal ismerte, és soha nem is akart megválni gyönyörű hajszínétől – legalábbis mi ezt hittük. Ám az énekesnő június 21-én, Miamiban egy medence szélén napozott, és a paparazzók lekapták vörös hajjal.

Még június 16-án bejelentette Twitterén, hogy hajszínt vált: „Ma este megváltoztatom a hajszínem. Édeseim, kitaláljátok, milyen lesz az új szín?"– ekkor Perry még rémálmaiban sem gondolta, hogy a szőke hajtincsei helyett égő vörös színűt kap ajándékba. Utólag kiderült, ez nem a fodrász hibája volt, hiszen hollófekete hajra a szőke festék nem azonnal működik, így folyamatosan kell kiszőkíteni.

„Nem pontosan azt a színt kaptam, amire vágytam. Nagyon régóta szeretném magam mögött hagyni a fekete színt” – írta csalódottan a mikroblogjában.

Végül mégis sikerült megbékélnie új hajszínével: „Ha valaki egy vörös csajszit lát, aki nagyon hasonlít rám, az én vagyok!” – viccelődött.

Ettől még természetesen nem marad a vörös tincseknél, folyamatosan szőkítteti, s már látszik is a változás.

3 hozzászólás

Katy Perry új házat vásárolt férjével

2011. júl 2.

A pár múlt év áprilisa óta új lakást keres, hiszen akkor döntöttek úgy, hogy eladják házukat 3,3 millió dolláros értékben. Úgy tűnik, most végre megtalálták a tökéletes otthont.

Katy Perry új házat vásárolt férjével

 

Katy Perry és férje, Russell Brand új otthont találtak – és nem is akármilyet! A kevesebb mint egy éve összeházasodott pár új háza egy háromgenerációs luxuslakás, amely hét hálószobával, kilenc fürdőszobával, egy otthoni mozival, továbbá egy vendégházzal és egy óriási medencéjevel rendelkezik.

A spanyol stílusú, Los Felizben található épületet Daniel Laikintől vették meg körülbelül 6 és fél millió dollárért, ami körülbelül 1 milliárd 800 millió forintot jelent. Az egész ház területe összesen 820 négyzetméter.

A ház lehet, hogy ismerősnek tűnik a TV-műsorok rajongóinak, ugyanis a The Bachelor című sorozat első évadját itt forgatták.

1 hozzászólás

Jessie J-jel turnézik Katy Perry

2011. jún 7.

Mielőtt lezajlott volna Katy múlt hét keddi atlantai koncertje, az énekesnő öt további helyszínnel bővítette a már amúgy is zsúfolt turnéját.

 

Jessie J-jel turnézik Katy Perry

 

 

Február 20-án Katy Perry megkezdte élete második turnéját, ami a California Dreams Tour nevet kapta. A körutazás eredetileg november 8-áig tartott volna, de később Katy kibővítette még a listát további öt észak-amerikai várossal, amelyeken Jessie J is részt vesz.

 

Az eddig lezajlott koncerteken olyan neves előadók voltak a popcsillag előzenekarai, mint Robyn, Janelle Monáe, Oh Land és a Marina & The Diamonds.

 

A két énekesnő azt nyilatkozta, hogy már nagyon izgatottak a turnézáró koncertek miatt, de belátják, november még nagyon messze van.

 

Akik jegyet szeretnének kapni valamelyik eseményre, azok jobb, ha már pénztárnyitás előtt ott vannak, hiszen Jessie J legutóbbi koncertjére húszezer jegyet adtak el mindössze 20 perc alatt.

 

A közös koncertdátumok:

 

  • november 15. – Hartford
  • november 16. – New York
  • november 19. – Las Vegas
  • november 21. – Oakland
  • november 22. – Los Angeles

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Katy Perry elénekelte a Fridayt

2011. máj 4.

Ezentúl Katy Perry is a Rebecca Black-rajongók táborába tartozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legutóbbi fellépése, ahol elénekelte a diáklány dalát.

 

Katy Perry elénekelte a Fridayt

 

 

Bár Rebecca Black számos negatív kritikát kapott, mégis olyan sztárok álltak mellé, mint Lady Gaga, Joe Jonas vagy Katy Perry. Az énekesnő legutóbb Ausztráliában koncertezett, ahol két dala közt elénekelte a 13 éves diáklány slágerlistás dalát, a Fridayt.

 

Katy a melbourne-i Rod Laver arénában lépett fel, és hatalmas meglepetést tartogatott a rajongóknak, s egyben Rebecca Blacknek is, hiszen listáján helyet kapott a hírhedt Friday is, melyet örömmel fogadott a közönség. 

 

Az énekesnő azonban a dalhoz képest viszonylag egyszerű feldolgozást választott, hiszen csupán akusztikus elemekkel van megtűzdelve.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Katy Perry földönkívülivé változott

2011. ápr 2.

Katy Perry földönkívülivé változott legújabb filmjében, az E.T.-ben. Az énekesnő Kanye West közreműködésével készítette el legújabb dalát.

Katy Perry földönkívülivé változott

Katy Perry három sikeres kislemez után egy negyedikkel örvendezteti meg rajongóit. Az E.T.-ben az énekesnő földönkívülivé változik, hogy szerelmet keressen, majd végül meg is találja azt.

A látványelemekkel bővelkedő kisfilmet Floria Sigismondi rendezte, és az eddigi Katy-klipek közül ez a legköltségesebb produkció.

A dal egyébként már listavezető Új-Zélandon és az Egyesült Államokban is.

0 hozzászólás