♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát

2013. nov 12.

A minap jelent meg az anyaszörny legújabb lemeze, mely után egy interjú is napvilágot látott.

Lady Gaga napról napra megbotránkoztatja a nagyérdeműt, talán éppen ezért ő az egyik legmegosztóbb személyiség a szakmában. A hölgy ismét kitett magáért, ám ezúttal nem pucér testétől, hanem káros szenvedélyeitől és csúf szokásaitól zeng a sajtó.

A 27 esztendős énekesnő bevallotta, függ a marihuanától, amihez azért nyúlt, mert bevallása szerint szüksége volt rá, hogy átvészelje a fizikai és mentális akadályokat a karrierje során.

„Függő vagyok. Végső soron a szorongásomat segíti, meg amúgy is, ez egyfajta önterápia. Napi 15-20 szálat is elszívok” – nyilatkozta, majd megemlítette csípőproblémáit is, melyet szintén ezzel a módszerrel „kezelt”.

„Fiatalkorom óta rabja vagyok a drogoknak, de az elmúlt hét évben ütközött ki rajtam a leginkább. Egy barátom említette nekem azt a kifejezést, hogy egyik anyagtól a másikig sodródom. Ez igaz volt, mert mikor már nem tudott újat mutatni az előző, továbbálltam a következőhöz. [...] Az igazság az, hogy borzasztóan nehéz híresnek lenni. Persze, részben csodálatos dolog, mert nagyszerű rajongóim vannak, de nem könnyű kiállni úgy a világ elé, hogy eljátszod a boldogat, miközben nem vagy az. Én is ember vagyok, magamba zuhanhatok, de sokan feltételezik rólam, hogy földönkívüli vagyok, ezért nem eshetek össze. Megállíthatatlan vagyok” – mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb.

Ez megmagyarázza azt, miért érezzük magunkat illuminált állapotban, mikor legújabb lemezét, az ARTPOP-ot hallgatjuk.81 hozzászólás

Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról

2012. márc 7.

Lady Gaga manapság mindenkinek egy őrült nőt jelent, aki mindenhol feltűnést kelt – azonban ő sem így született. Most olyan fotók láttak napvilágot, amelyek az énekesnőt még a „normális” korszakában ábrázolják.

Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról

Lady Gaga igazán csinos lány volt már fiatalkorában is. Pincérként dolgozott, mikor egyik barátja megkérte, hogy álljon neki modellt, és az akkor még Stefani Germanotta névre hallgató lány igent mondott.

A mindössze 15 darab kép igen sokatmondónak és sikerre törőnek látszik. Stefani, azaz Lady Gaga már akkor is az énekesi karrier felé kacsingatott, de akkor még nemhogy senki, ő sem sejtette, hogy pár évvel később az egyik legsikeresebb énekesnőként állhat majd színpadra több ezer ember előtt.

A fotókat Malgorzata Saniewska készítette, akinek fogalma sem lehetett arról, hogy 2005-ben egy ártatlan fotózáson a mai zenei világ egyik legfénylőbb csillaga áll a kamera lencséje előtt.

A többi fotó a CNN oldalán tekinthető meg.86 hozzászólás

Lady Gaga olasz embertől akar gyereket

2012. febr 2.

Lady Gaga elmondta, hogy szeretne anyja lenni, ám feltételekkel, a gyermek apja olasz kell, legyen.

Lady Gaga olasz embertől akar gyereket

Egy interjúban, amit Gaga a Radio Ibizának adott, elmondta, hogy jelenleg egy olyan férfit keres, aki olasz, és aki csinálna neki egy gyermeket.

„Szeretnék egy gyermeket egy olasz donortól, Szicíliából, ha ez lehetséges” – mondta az énekesnő arra célozva, hogy mesterséges megtermékenyítési úton szeretne gyermeket. Gaga apai részről olasz felmenőkkel rendelkezik, és imádja az országot is, még ha nagyon ritkán is tud oda eljutni.

Lady Gaga jelenlegi partnere, a színész Taylor Kinney nem vállal felelősséget az énekesnő kijelentései miatt, nemrég elmondta, hogy már belefáradt barátnője hisztijeibe.
52 hozzászólás

Lady Gaga újabb kislemezzel készül

2012. jan 4.

Lady Gaga 2012-ben sem áll le a folyamatos munkával. A heti botrányai mellett igyekszik népszerűsíti a májusban megjelent nagylemezét, miközben egyre több kislemezzel árasztja el a boltok polcait.

Lady Gaga újabb kislemezzel készül

A botrányhősnő, Lady Gaga jövőre sem áll le a folyamatos munkával: amellett, hogy elkészítette legújabb klipjét és új dalt adott ki karácsonykor, most úgy tűnik, érkezik legújabb kislemeze is, mely valószínűleg a Black Jesus † Amen Fashion lesz.

Black Jesus. Lehet, hogy részeg leszek, és veszekedni fogok veletek, de ez a legjobb dal az albumon! #amenfashion, irány a lejátszó!” – tweetelte Gaga profilján keresztül. A popdíva üzenetéből következtethetünk arra, hogy ez a dal lesz a The Edge Of Glory énekesnőjének az új kislemeze, ugyanis az előző, külön megjelent dalait is a kedvenceiként emlegette.

Abból is következtethetünk az új kislemezre, hogy a Born This Way: The Remixes albumon a Lady eddigi kislemezes dalai sorba vannak állítva, és a Marry The Night után rögtön a Black Jesus † Amen Fashion dal hallható.3 hozzászólás

Lady Gaga New York polgármesterével csókolózott

2012. jan 4.

Michael Bloomberg minden évben egy sztárt jeleöl ki maga mellé, akivel közössen együtt nyomja meg az új év kezdetét jelző labdát leengedő gombot. A gombnyomás idén elég forróra sikerült.

Lady Gaga New York polgármesterével csókolózott

Lady Gaga – aki idén máris újabb kislemezzel készül – szilveszterkor szülőóhazájában ünnepelhette az új évet New York polgármesterével, Michael Bloombergel.

Aki szilveszterkor a Time Square-en sétálgatott, hatalmas tömegbe és világhírű sztárokba botolhatott, ugyanis Justin Bieber, Lady Gaga és Santana együtt búcsúztatta az óévet több tízezer emberrel együtt.

A polgármesternek Lady Gagára esett a választása, hogy együtt nyomják meg az új év kezdetét jelző labdát leengedő gombot. A nagy pillanat hevében Lady Gaga és Michael Bloomberg váratlanul lesmárolta egymást a több tízezres tömeg előtt.

Csak találgatni tudunk, hogy mit gondolhatott a közönség Lady Gagáról, hogy egy 69 éves férfivel csókolózik, bár Gagától ez a viselkedés már nem meglepő.0 hozzászólás

Tony Bennett meztelenül rajzolta le Gagát

2011. dec 1.

A híres jazz-zenész ruha nélkül rajzolta meg az extravagáns énekesnőt. A kép a Vanity Fair 2012-es januári számában lesz látható.

Tony Bennett meztelenül rajzolta le Gagát

 

A Vanity Fair 2012-es januári számának címlapján a népszerű Grammy-díjas énekesnő, Lady Gaga szerepel. A magazinba készült fotósorozatot Annie Leibovitz készítette még szeptemberben, New York városában. A nem mindennapi énekesnőtől megszokott extravagáns képek között található egy olyan is, melyen a Lady a több mint 80 éves legendás jazz-zenésznek, Tony Bennettnek áll meztelenül modellt.

Gaga és a tizenötszörös Grammy-díjas Tony már régebb óta ismerik egymást, mivel az énekesnő közreműködött Bennett pár hónapja megjelent Duets II című lemezén, a The Lady is a Tramp nevezetű dalban. A számhoz azóta mát videoklip is érkezett.

A ruha nélkül pózoló Gagát festő Tony Bennettről készült botrányos kép alább tekinthető meg.
29 hozzászólás

Csütörtökön érkezik Lady Gaga új klipje

2011. nov 30.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő hetek óta várt, Marry The Night című videoklipje december elsején érkezik. A hírről maga Gaga számolt be Twitter-profilján.

Csütörtökön érkezik Lady Gaga új klipje

 

Lady Gaga legújabb videoklipes dalát, a Marry The Nightot hatalmas várakozás övezi, mely az ötödik lesz a nagy sikerű Born This Way című albumról. Hivatalosan december első napján jelenik majd meg, és aznap kerül fel az énekesnő VEVO-csatornájára is. A videoklipet október elején forgatták le New Yorkban, a rendező maga az énekesnő volt, de dolgozott a videón Darius Khondji és Gideon Ponte is.

A Marry The Night kisfilmjére a rajongók hetek óta várnak, Gaga pedig folyamatosan információkat csipegtetett a klipről. Elárulta többek közt, hogy az eddigi leghosszabb videoklipje lesz, és kiadott két előzetest is a videóból. Az egyiken a több mint hét perces bevezető rész eleje látható, ahol egy szanatóriumba szállítják az énekesnőt, a másikon pedig egy táncpróba látható, mely még nem biztos, hogy ilyen formában fordul elő majd a klipben.

A Lady régebben elárulta, hogy nagy meglepetéssel készül hálaadásra, így sokan azt hitték, hogy a videoklip jelenik meg akkor. Ma viszont Twitter-profilján beszámolt arról, hogy a kisfilm csütörtökön érkezik. A Marry The Night nem az utolsó megfilmesített dal lesz az albumról, mivel a népszerű énekesnő bejelentette, hogy a slágergyanús Scheiße című dala is kislemez lesz majd, és nemrég az is kiderült, hogy a botrányos Government Hooker című számhoz is készül majd klip.

A Marry The Night egyébként felhangzott már az idei MTV EMA-n és a brit X Factorban is, de Gaga nemrég a vele készült hálaadási műsorban, az A Very Gaga Thanksgivingben is elénekelte a dalt.
35 hozzászólás

Lady Gaga szemetesbe pisil

2011. nov 21.

Sosem lehet tudni, hogy Lady Gaga mivel fog legközelebb sokkolni. Legújabb kijelentésében elismerte, előfordult már olyan, hogy egy szemetesládába vizelt.

Lady Gaga szemetesbe pisil

 

Kétségkívül Lady Gaga napjaink egyik legmegosztóbb és legmegbotránkoztatóbb sztárja. Számtalan dologgal sokkolta már a nagyérdeműt, vegyük például azt, amikor olyan jelmezt öltött magára, melyben úgy tűnt, mintha tulajdon fejét tartaná a kezében, vagy mikor pénisz alakú mikrofonnal koncertezett. Legutóbb viszont bevallotta, hogy néha belepisil a szemetesbe.

Azonban erre is van magyarázat, és az énekesnő nem csak szimpla kedvtelésből teszi ezt. Bevallása szerint a WC túl messze van az öltözőjétől, és mikor egy koncert alatt tör rá az inger, már nem tud időben kiérni.

„Elég gyakran előfordul, hogy az öltözőm szemetesébe pisilek – vallotta be a The Sun magazinnak. – A mosdó mindig a folyosó másik végén van, és nekem még át is kell öltöznöm, így csak annyit mondok, hogy »b*sszátok meg!«, és belepisilek. Máskülönben Latey Gaga [Elkésett Gaga] lennék.”
27 hozzászólás

Lady Gaga levágott fejjel lépett színpadra!

2011. nov 14.

A Grammy-díjas énekesnő újabb botrányos előadással készült. Gaga vasárnap este lépett fel a brit X-Faktorban, ahol levágott fejjel adta elő Marry The Night című új kislemezdalát.

Lady Gaga levágott fejjel lépett színpadra!

 

Lady Gaga ismert megbotránkoztató és extrém előadásairól. Fellépett már többek közt kopaszon, férfiként, tüzelő mellel, a 2009-es MTV Video Music Awardson pedig elvérzett a színpadon. Az excentrikus énekesnő jelenleg legújabb, Marry The Night című kislemezét népszerűsíti, így fellépett vasárnap a brit X-Faktor 8. szériájában is.

Az előadás során Gaga különös jelmezben lépett színpadra, mely olyan hatást keltett, mintha az énekesnő saját kezeiben tartaná levágott fejét. A botrányos fellépésnek valószínűleg nagy visszhangja lesz majd, bár az előadásban a Lady ismét megmutatta, hogy elképesztő hangja van.

A Marry The Night várva várt videoklipjét október elején forgatták le New Yorkban, aminek rendezője – sokak nemtetszését kiváltva – ismét maga az énekesnő volt. A videó valószínűleg heteken belül megérkezik, és Gaga nemrég azt is elárulta, hogy ez lesz az eddigi leghosszabb klipje. A közelgő kisfilmben valószínűleg szerepe lesz az óriási holddíszlettel előadott MTV EMA-fellépésnek, és a mostani morbid X factoros fellépésnek is.
1 hozzászólás

Lady Gaga tarolt a 2011-es MTV EMA-díjátadón

2011. nov 8.

November 6-án lezajlott a 2011-es MTV EMA, és ezzel kihirdetésre kerültek a nyertesek is. Lady Gaga és Justin Bieber vihette haza a legtöbb díjat.

Lady Gaga tarolt a 2011-es MTV EMA-díjátadón

 

November 6-án került megrendezésre az idei MTV EMA az írországi Belfastban. Az est házigazdája Selena Gomez volt, aki a show ideje alatt nyolcszor öltözött át, emellett a sztárokkal beszélgetett, valamint bejegyzéseivel tájékoztatta a műsor történéseiről az internetezőket. A fellépők között szerepelt Lady Gaga, Adam Lambert, Jessie J, David Guetta és Justin Bieber is.

Szeptember közepén tették közzé a 2011-es MTV European Music Awards jelöltjeinek listáját. Lady Gaga kapta a legtöbb jelölést, szám szerint hatot, melyből négyet díjra is váltott. Azonban más sztárok is tündököltek a show-n. Bruno Mars 3 kategóriban volt jelölt, és kettőben győzedelmeskedett is, de két díjjal tért haza a 30 Seconds To Mars és Justin Bieber is.

Nyertesek:

 • Legjobb női előadó: Lady Gaga
 • Legjobb férfi előadó: Justin Bieber
 • Legjobb új előadó: Bruno Mars
 • Legjobb popelőadó: Justin Bieber
 • Legjobb rockelőadó: Linkin Park
 • Legjobb hiphopelőadó: Eminem
 • Legjobb alternatív előadó: 30 Seconds To Mars
 • Legjobb pushelőadó: Bruno Mars
 • Legjobb dal: Lady Gaga – Born This Way
 • Legjobb videó: Lady Gaga – Born This Way
 • Legjobb élő fellépés: Katy Perry
 • Legjobb World Stage-koncert: 30 Seconds To Mars
 • Legnagyobb rajongók: Lady Gaga
3 hozzászólás

Eltaknyolt az utcán Lady Gaga

2011. szept 16.

A Lady ismét hatalmasat esett óriási cipellőinek hála. Az énekesnő New York belvárosában bukott fel a saját lábában.

Eltaknyolt az utcán Lady Gaga

 

Megcsókolta a talajt Lady Gaga. Az énekesnő a világhírű fotós, Annie Leibovitz társaságában rótta New York belvárosának utcáit, ugyanis egy új fotósorozat készül a szörnymamáról.

A Lady épp hotdogot evett, amikor az incidens történt, ugyanis felbukott a saját lábában. Természetesen a lesifotósok tudták a dolgukat, így a legjobb pillanatokat megörökítették. Gaga egy McQueen-cipőt viselt, mely igazán nem keltett nagy feltűnést az énekesnő korábbi lábbelijeihez képest.

0 hozzászólás

Eltaknyolt az utcán Lady Gaga

2011. szept 16.

A Lady ismét hatalmasat esett óriási cipellőinek hála. Az énekesnő New York belvárosában bukott fel a saját lábában.

Eltaknyolt az utcán Lady Gaga

 

Megcsókolta a talajt Lady Gaga. Az énekesnő a világhírű fotós, Annie Leibovitz társaságában rótta New York belvárosának utcáit, ugyanis egy új fotósorozat készül a szörnymamáról.

A Lady épp hotdogot evett, amikor az incidens történt, ugyanis felbukott a saját lábában. Természetesen a lesifotósok tudták a dolgukat, így a legjobb pillanatokat megörökítették. Gaga egy McQueen-cipőt viselt, mely igazán nem keltett nagy feltűnést az énekesnő korábbi lábbelijeihez képest.

2 hozzászólás

Lady Gaga a Simpson családban

2011. szept 8.

A Grammy-díjas énekesnő vendégszereplő lesz a népszerű amerikai sorozatban, a Simpson családban. Gaga saját rajzolt verziójához a saját hangját is adja.

Lady Gaga a Simpson családban

 

Lady Gaga vendégszerepet kapott a nagy sikerű amerikai sorozatban, a Simpson családban. Az extravagáns énekesnővel készült epizód jövő tavasszal lesz látható, a sorozat 23. évadjában.

A rajzfilmfigura hangját Gaga kölcsönözte, és kinézetre is teljesen olyan, mint az énekesnő. Az epizód a Lisa Goes Gaga címet kapta és a történet szerint a Lady elutazik Springfieldbe, ahol az emberek nagy része önbizalomhiányban szenved. Az énekesnő egy vidám és optimista nőként tűnik fel benne, aki sokféleképpen megpróbálja felvidítani a szomorú Lisát, de ez végül nem sikerül neki. A Lady egyébként már feltűnt egyszer a sorozatban, de akkor csak pár pillanat erejéig.

A Simpson családban való szereplés Gaga szerint az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt vele: “Egy kicsit ribancosan játszom. Az alma nem esett messze a művészi fámtól„ – mesélte lelkesen az énekesnő.”Mondhatni, hogy ez az egyik legmenőbb dolog, amit valaha is tettem. Apukám valószínűleg 80 hátraszaltót fog csinálni, amikor kijön az epizód.”


Az énekesnő augusztusban adta a hangját sorozatbeli karakteréhez.

4 hozzászólás

Lady Gaga levetkőzi extrém álarcát

2011. szept 6.

Teljesen letisztul, és rendhagyóan egyszerű kisfilm Gagától, kiragadva a legkevésbé felkavaró karaktert, a kukoricás közepén zongorázó lányt a Yoü and I klipjéből.

Lady Gaga levetkőzi extrém álarcát

 

Lady Gaga nem tétlenkedik, miután megjelent legújabb klipje, mely szintén megosztotta a közöséget, folyamatosan újabb és újabb mellékágait fejleszti személyiségének. Vagyis alteregókat farag, amik közül Joe figurája a leghíresebb, és persze a leginkább vitatott, hisz nemrég ismételtenmásolással vádolták Gagát emiatt.

Ebben a kisfilmben – mely egyébként egy fotósorozathoz készült – azonban nem az izzadt és kócos pasit, hanem egy finom hölgyet láthatunk, egész pontosan a zongorista Stefanit, aki aztán persze csak addig mara átlagos míg el nem merül Joe szájában, tehát amíg a Lédi le nem smárolja saját magát.

Most lehetőség nyílik arra, hogy minenféle extrém göncöt, frizurát vagy sminket mellőzve láthassuk a nőt, akit annyian utálnak, leginkább az imént felsorolt dolgok miatt.

Talán nem tipikus szépségideál, de arca karaktere kölcsönöz számára egyedi szépséget. Persze ez is, mint minden, ízlés kérdése.

0 hozzászólás

Elvishez hasonlították Lady Gagát

2011. aug 21.

A híres jazz-zenész, Tony Bennett nemrég egy interjúban az extravagáns énekesnőről beszélt, és a legendás Elvis Presley-hez hasonlította.

Elvishez hasonlították Lady Gagát

 

A híres jazzénekes új albuma szeptember 20-án érkezik Duets II címmel, melyen Lady Gaga is közreműködött a The Lady Is a Tramp című dalnál. A duett kapcsán a tizenötszörös Grammy-díjas Tony Bennett a Billboard magazinnal készített interjúban az extrém énekesnőről beszélt.

„Soha életemben nem találkoztam még ilyen tehetséges emberrel – mesélte a legendás énekes. – Azt hiszem, olyan nagy sztárrá fog válni, mint Elvis Presley.”

Tony Bennett új lemezét 85. születésnapja alkalmából jelenteti meg, és Lady Gagán kívül olyan énekesekkel dolgozik rajta, mint Mariah Carey,Carrie Underwood, Sheryl Crow, Aretha Franklin és a nemrég tragikusan elhunyt Amy Winehouse.

Tony fia és egyben menedzsere így nyilatkozott a hamarosan megjelenő albumról: „A Duettcédék, az első és a második is rávilágít arra a kreatív folyamatra, amely megvalósul Tony és partnerei között. Lenyűgöző látni, ahogy minden egyes dal életre kel, miközben a stúdióban élőben előadják.”


A szeptember 20-án megjelenő lemez borítója

Az Elvis Presley-hez hasonlított Lady Gaga olyannyira megszerette a legendás zenészt, hogy 85. születésnapján videoüzenetben fel is köszöntötte, és elénekelte neki a Happy Birthdayt.

2 hozzászólás

Madonna beperli Lady Gagát

2011. aug 21.

A chicagói B96 rádió a héten bejelentette, hogy Madonna és Stephen Bray dalszerző tárgyalás keretein belül akarja megvitatni 1989-es slágerük, az Express Youself és Lady Gaga Born This Way (2011) című dala közötti hasonlóságokat.

Madonna beperli Lady Gagát

 

Való igaz, Bray már jó ideje nem beszélt egykori társszerzőjével, de az utóbbi időben kialakult találgatások és pletykák elég okot adtak arra, hogy jelenkorunk Jelmezkirálynőjét perben vonják kérdőre.

„Madonna eleinte nem foglalkozott sem a megjelenés, sem a zenei vonalon történő hasonlítgatásokkal, de Gaga rajongóinak és menedzsmentjének lelketlen megnyilvánulásai teljesen megrémítik őt – mondja Jared Spelling programigazgató. – A Kis Szörnyek a mai napig folyamatosan kritizálják, alázzák, csúfolják Madonnát, főleg kora, alakja és párja miatt.”

„Sokszor az emberek azért küzdenek a legelszántabban, hogy megőrizzenek egy illúziót, és azokat ítélik el, akik megkérdőjelezik azt.”

(Michael John Moorcock)

De mindezt miért teszik? Talán élvezik, hogy ilyen módon kiállhatnak kedvencük mellett, ezzel igazolva hűségüket, netán önmagukat?

”Madarat tolláról, embert barátjáról" – tartja a mondás. Akkor sztárt rajongójáról? Vajon Gaga mit szól ahhoz, hogy akik szeretik őt és a zenéjét, ilyen gyerekes, tudatlan és kíméletlenül rosszindulatú megjegyzésekkel bombázzák azt, akit mindig is annyira tisztelt, s aki a zenélésre inspirálta őt?

Próbáljuk meg elfogadni, hogy a 20. század végére a létező összes témát megírták már, az összes stílust és hangzást megalkották, azaz, amit napjainkban hallunk, látunk, az mind csak a múltban keletkezett művek újraértelmezése. Nincs új a nap alatt. Szomorú viszont, hogy vannak, akik képtelenek elismerni a tényt, amit az idő igazol.

Michael Jackson után Madonna joggal léphet az egyedi előadók soraiba, hiszen a popzene történetében az első olyan női előadó volt, aki folyamatos megújulásaival, sokszínű dalaival, show jellegű koncertjeivel képes volt megragadni az emberek figyelmét. Amikor a 80-as években egyre elterjedtebbé vált ez a műfaj, ők ketten jelentős hatással voltak a könnyűzenei élet működésére: az igényeket ők alakították ki, a színvonalat ők alapozták meg. A tipikus jegyek, melyeket manapság látni az újaknál, már legalább harminc éve szabályként élnek ebben a szakmában.

Az idén februárban megjelent Born This Way – a szerzők szerint – a melegek jogai mellett foglal állást, ám sokan vannak azon a véleményen, hogy csupán arra buzdítja a hallgatókat, rajongókat, hogy csakis saját magaddal foglalkozz, ne törődj senkivel és semmivel, nem számít, ki mit mond vagy gondol.

Bizonyos szinten ez érthető is, kell az egészséges önbecsülés, de sokan esnek túlzásba, és ez a túlfűtött liberalizmus szülheti a tiszteletlenséget, nemtörődömséget, hogy mindent lehet, s ilyenkor elvész a viselkedésbeni (ön)kontroll.

Vajon Madonna lépését hányan fogják követni? Például Gracy Jones vagy Roisin Murphy? Kerli Kõiv? Esetleg Kylie Minogue? Mindezidáig megannyi vád érte a Pókerarcú előadót, ám eddig senki nem tudta megingatni a hitelét. Maradjunk annyiban, hogy Gaga nem másol, csak részben iheltettMadonna által (is). Viszont akkor ne mondjuk rá, hogy eredeti, maximum azt, hogy kreatív.

3 hozzászólás

Lady Gaga sellőként szexel új klipjében

2011. aug 21.

Lady Gaga kedd este 8 órakor közzétette új videoklipjét, a Yoü and I-t, melyben többek között önmagával csókolózik és sellőként szexel.

Lady Gaga sellőként szexel új klipjében

 

Lady Gaga a pletykákkal ellentétben nem csütörtökön, hanem a mai napon, kedden tette közzé a Yoü and I zenés videóját. Gaga betartotta a szavát, és az 1000. csiripelésénél adta meg a videójának hivatalos linkjét. Az előző tweet így szólt: „Fuck Thurs Day” (Kib*ott csütörtök).

Ez a szám Gaga Born This Way albumáról a negyedik kislemez és videoklip. A videóban feltűnik az énekesnő férfi és sellő alteregója, illetve sok, másik szerepben lévő Lady Gaga is.

A klipnek valószínűleg nagy lesz a visszhangja, ugyanis a Lady Gaga elég nyilvánvalóan csókolózik önmagával, illetve sellőként több másodpercen keresztül szexel barátjával.

A hivatalos premier az MTV-n lesz augusztus 18-án.

0 hozzászólás

Lady Gaga: „Amy volt az utolsó reményem”

2011. aug 4.

Az Edge of Glory énekesnője óriási rajongója volt Amy Winehouse-nak, és azt nyilatkozta, ő volt az, akire fiatal korában felnézett, és aki reményt adott neki, hogy ne adja fel – hiszen Gagának nehezen indult be a karrierje.

Lady Gaga: „Amy volt az utolsó reményem”

 

Lady Gaga – azaz Stephanie Germanotta – azok között a milliók között van, akik megsiratták a júliusban elhunyt Amy Winehouse-t. Az énekesnő, aki szerint Amy halála lecke volt a világnak, sokra becsülte a Rehab előadóját, és nagy rajongója is volt.

„Nagyon mélyen érintett a halálhíre – mondta a Lady a Rolling Stone magazinnak. – Csak annak örülök, hogy csodálhattuk és elmondhattuk neki, mennyire szeretjük, amíg életben volt. Remélem, most, a mennyországban, ahol van, tudja, hogy nagyon szerettük őt.”

Ahogy az Edge of Glory énekesnője belefogott nyilatkozata folytatásába, szemeibe könnyek szöktek.

„Óriási rajongója voltam. Amikor még nem sikerült betörnöm a zeneiparba, ő volt az egyetlen reményem! Senki nem tudta, ki vagyok, nem voltak rajongóim, se szerződésem. Bárki, akivel találkoztam, azt mondta, nem vagyok elég csinos, és túl mély vagy furcsa a hangom. Sehova nem akartak szerződtetni. És ekkor megláttam Amyt a Rolling Stone-ban, és elmentem egy koncertjére, ahol élőben énekelt. Emlékszem, hogy azt gondoltam, »Őt mégis sikerült szerződtetni valahova«...”

A szupersztár azért látta Amyt az utolsó reményének, mert amikor rá gondolt, úgy érezte, nincs egyedül, mert ő is annyira más, különleges. Szerinte kolléganője sokkal jobbat érdemelt volna, mint amit az emberek adtak neki. Reméli, hogy a világ tanul ebből a leckéből, mert ez nem olyan dolog, amiből Amynek kell tanulnia – hanem amiből a világnak kell.

1 hozzászólás

Lady Gaga: se vele, se nélküle

2011. jún 24.

Májusban szakított jegyesével Lady Gaga. A szakítás állítólagos hátterében a munka állt, de jelenleg újra együtt vannak – írta a US Weekly.

 

Lady Gaga: se vele, se nélküle

 

 

Miss Gaga mindig felhívja magára valamivel a figyelmet. Sokan csak találgatják, hogy a szakítás csak figyelemfelkeltés volt-e, vagy tényleg igaz, hogy a munkát fontosabbnak vélte az énekesnő jegyesénél.

 

A napokban írta a US Weekly magazin, hogy a pár újra együtt van. Értesülések szerint imádják egymást, és egy kis vita miatt mentek szét, de sikerült megbeszélniük, így újra boldogok. A vita persze a munka miatt pattant ki.

 

Szakításuk után Gaga azt nyilatkozta, hogy ő csak egyedül élvezi a szexet. Szerinte addig nem is lehet igazán élvezni, amíg önmagunkat meg nem ismerjük.

 

„Sokáig bizonytalan voltam. Nem tudtam, hogyan tudnék finomabb lenni, hogyan tudnám igazán élvezni a szex pillanatait, egészen a beteljesülésig. – vallotta be Gaga. – Már belátom, hogy addig senkinek sem tudsz örömöt nyújtani, amíg meg nem ismered önmagad, a vágyaidat.”

 

Gaga boldog, és jelenleg is a biztonságos szex mellett kampányol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Lady Gaga kopaszon lépett fel

2011. jún 24.

A feltűnő ruhakölteményeiről ismert énekesnő ezúttal az egyik brit show-ban, Paul O'Grady műsorában lépett fel, ahol kopaszon adta elő Hair című dalát.

 

Lady Gaga kopaszon lépett fel

 

 

Lady Gaga megjelenése egyes embereknek időnként már túl soknak bizonyul, és ilyenkor felteszik a kérdést: vajon mit fog ezután kitalálni Gaga?

 

A 25 éves énekesnő most megadja a választ mindenki számára, hiszen Paul O'Grady show-jában kopaszon énekelte el Hair című számát. A dalt az énekesnő zongorakísérettel adta elő, melyen mindvégig ott volt zöldeskék parókája, amit a dal felénél fel is tett a golyóhoz hasonlító fejére.

 

A Mother Monster tehát ismét bebizonyította, hogy feltűnési viszketegsége és fantáziája is végtelen.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Megérkezett a The Edge of Glory

2011. jún 17.

A fiatal énekesnőről bármit elmondhatunk, de azt nem, hogy nem dolgozik gőzerővel: a harmadik kisfilm ma hajnalban debütált a YouTube-on.

 

Megérkezett a The Edge of Glory

 

Lady Gaga először a Born This Way-hez készített videoklipet, majd a Judashoz. Ma pedig megérkezett a harmadik kisfilm, a várva várt The Edge of Glory. Az énekesnő gőzerővel dolgozik mind kislemezein, mind új turnéján: a Born This Way Ballon. A koncertsorozat állítólag 2012-ben fog elindulni, és az egész világot bejárja majd.

 

A klipben Gaga rövid hajával és bőrszerkójával tombol az éjszakában, az utcán és a lépcsőkön. A kisfilmről sokaknak a Poker Face és a Paparazzi jut eszébe.

 

Úgy látszik, a Mother Monster még tervez egy videoklipet, ami források szerint a Hair című dalhoz fog készülni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga elárverezi zongoráját

2011. jún 12.

Lady Gaga nemcsak szereti rajongóit, hanem egyenesen tiszteli is őket. Most fiatal zenészeket támogat, úgyhogy eladja dedikált zongoráját.

 

Lady Gaga elárverezi zongoráját

 

 

Lady Gaga elárverezi azt a dedikálásával ellátott zongorát, melyen zenélt és táncolt is. Az eladási árát fiatal zenészeknek ajánla fel, a pénz pedig a Ten O'Clock Classics nevű szervezet jóvoltából jut el a tehetségekhez.

 

Gaga több fellépésen játszott a Steinwayen. Legutóbb egy alapítvány gáláján, ahol előadta rajta néhány ismert slágerét, így a Judast és a Born This Wayt is.

 

Az egykori zenés-táncos produkciója szintén dob az értékén, tehát a hangszer kikiáltási ára nagyjából 60 000 dollár, azaz 11 millió forint.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Eminem beszólt Lady Gagának

2011. jún 7.

A rapper egyik új számában ismét felemlegette a régi pletykát, miszerint Gaga hermafrodita lenne. Az A Kiss című dalban a Ladyn kívül más előadókat is ócsárol.

 

Eminem beszólt Lady Gagának

 

 

Eminem egy új minialbumot készül piacra dobni, amelyen megtalálható lesz ez az ominózus szám. A tracklista kilenc számból áll, és a Bad Meets Evil címet kapta. Az EP-t a rapper egy fiatal zenésztársával, Royce Da 5’9”-tal vette fel, és pár héten belül megtalálható lesz a boltok polcain.

 

A dalcímek elég provokatívak, talán csak az A Kiss nem tűnt annak, ezért is érdekes, hogy pont ez a szám borzolja a kedélyeket. Eminem felemlegeti benne a régi és már több ízben is megcáfolt pletykát, miszerint Lady Gaga hermafrodita (vagyis férfi és női nemiszervel is rendelkezik).

 

Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office she’s still a male lady. / Mond meg Lady Gagának, hogy felmondhat a postán, ő még mindíg egy férfi lady.

 

És ezt még folytatja, már nyomdafestéket nem tűrő módon. Gagán kívül beszól még többek között Katy Perrynek és Justin Biebernek is.

 

Eminem valószínűleg lemaradhatott a 2010-es BRIT Awards gáláról, ahol Gaga fellépése közben véletlenül (vagy épp szándékosan, hogy véget vessen a pletykáknak) kivillantotta a kérdéses testrészt, bizonyítva, hogy ő egy nő.

 

Az sem valószínű, hogy jó húzás volt provokálni a kis szörnyecskéket, hisz a szám rendesen kapja a dislike-okat a Youtube-on. Nem tudni, hogy Eminem ezzel mit akart elérni, talán így akarja új lemezét népszerűsíteni? Ezt nem lehet tudni, de majd eldől, sikerrel jár-e.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Lady Gaga egy dollárért árulta új albumát

2011. máj 31.

Lady Gaga Born This Way lemeze az első héten több mint 1 millió példányban kelt el, ami nem véletlen: 1 dollárért árulták a lemezt.

 

Lady Gaga egy dollárért árulta új albumát

 

 

Lady Gaga második albuma, a Born This Way jelenleg hat országban listavezető. Az eredmények nem véletlenek: digitálisan mindenki beszerezhette két napig 1 dollárért (200 Ft) az Amazon.com oldalról. Általában egy dalt árulnak ennyi pénzért.

 

Legutóbb Taylor Swift adta 99 centért a Speak Now-t, és az első héten 1 millió 40 ezer darab kelt el belőle.

 

Bár az akció csak két napig tartott, az webáruház ígyis több milliós bevételt bukott el. Az első nap 330.000-en, a másodikon pedig 150.000-en töltötték le az anyaszörny új lemezét.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga magányos transzvesztita lesz

2011. máj 29.

Courtney Love meg van róla győződve, hogy Lady Gaga magánéletére hosszú távon káros hatással lesz, hogy fura göncökben járkál és teljesen elfoglalt.

Lady Gaga magányos transzvesztita lesz

Courtney Love annak adott hangot, hogy félti Lady Gagát a keserű, öregkori magánytól. „Nagyon fiatal és tehetséges, de nincsenek barátnői, sem hetero barátai. Helyettük meleg stylistokkal és tanácsadókkal veszi körül magát, akik furcsa, nemtelen Barbie-vá változtatták. Engem is a meleg pasik emeltek fel, de aztán megtaláltam az utam. Nézzük például ezt a húsruhaügyet. Ha nem változtat ezen, hamar magányos transzvesztita lesz. A hetero pasik nem igazán bírják az ilyesmit” – mondta Kurt Cobain özvegye, Courtney Love a Fix.com oldalnak

3 hozzászólás

Lady Gaga a Rolling Stone címlapján

2011. máj 28.

Lady Gaga a Rolling Stone magazin kedvéért dobta le ruháit. Az interjúban elmesélte, ha nincs a színpadon, úgy érzi, mintha halott lenne.

Lady Gaga a Rolling Stone címlapján

Nem ez az első alkalom, hogy Lady Gaga a magazin címlapján pózolt: az elmúlt években már többször is feltűnt a világ egyik legrangosabb zenei magazinjának borítóján.

Az amerikai énekesnőt a rajongói a júniusi Rolling Stone címlapján csodálhatják meg. A képek hozzá képest egészen visszafogottra sikerültek, Gaga ugyanis mindössze egy bőrmelltartót viselt, frizuráját pedig copfba kötötte.

A Born This Way című sláger promótálásához készült képeken viszont már többet mutat magából, az egyik fotón csupasz fenekét is megmutatja.

„Ha nem a színpadon vagyok, úgy érzem, mintha halott lennék. Hogy ez egészséges-e, avagy sem, nem izgat. Egészen addig nem érzem, hogy élek, amíg fel nem lépek” – nyilatkozta az énekesnő a magazinnak adott exkluzív interjújában.

4 hozzászólás

Debütált Gaga új dala, a Hair

2011. máj 19.

Még csak kilenc nap telt el azóta, hogy megjelent a The Edge of Glory, ám Gaga már el is készítette legújabb dalát.

 

Debütált Gaga új dala, a Hair

 

 

A Born This Way című lemez már beharangozása óta hatalmas sikernek örvend. Az albumról eddig csak három számot ismerhettünk meg: a Born This Wayt, a Judast, valamint a The Edge of Gloryt.

 

A Hair lesz az utolsó dal az albumról, melyet még a megjelenés előtt – május 23-áig – hallhatunk. Eddig a Judashoz és a Born This Wayhez készült klip, de állítólag a másik két dalhoz is készül kisfilm.

 

A Hair az énekesnő hivatalos YouTube-csatornájára és az iTunesra május 16-án került fel. A kis szörnyecskéknek pedig már csak öt napot kell aludniuk, és már érkezik is a teljes Born This Way lemez.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Madonna és Gaga rokonok?

2011. máj 17.

Lady Gaga és Madonna sok mindenben hasonlít, és ez talán nem is a véletlen műve. Kiderült ugyanis, hogy a két énekesnő rokonságban áll egymással.

 

Madonna és Gaga rokonok?

 

 

Lady Gaga korunk új Madonnája”. A legtöbb ember ezen a véleményen van, és maga a botrányos énekesnő is elismeri, hogy nagy példaképe a popdíva. A számos hasonlóságnak most megtalálták az okát.

 

Chris Child a sztárok családfakutatásával foglalkozik, és elkezdett érdeklődni a két díva iránt, miután megtudta, hogy mindketten francia – kanadai felmenőkkel rendelkeznek. A közös őseik az 1600-ban Franciaországból Kanadába telepedett földművesek. A családfakutató szerint a két hölgy kilenced unokatestvére egymásnak.

 

Természetesen, ha ez még nem lenne elég, akkor az is bizonyítást nyert, hogy Gwen Stefani is valamilyen messzi rokoni kapcsolatban áll Madonnával. Ezek szerint mindenki mindenkinek a rokona? Vajon tényleg rokonságban áll Madonna és Gaga?

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga megújult

2011. máj 14.

Lady Gaga a V Magazin ázsiai számának címlapján szerepel, melyet május 12-étől lehet megvásárolni az újságárusoknál.

 

Lady Gaga megújult

 

 

Év elején a V magazin már bejelentette, hogy Gaga különrovatot fog vezetni, melyben megosztja véleményét a divatról, és exkluzív betekintést is ad saját kis világába. Ezért indították el a Drawn This Way projektet, melyben a rajongók rajzait, festményeit gyűjtötték. A cikkeket különféle kicsi szörnyek rajzai fogják díszíteni, melyeket ide kattintva meg is lehet tekinteni.

 

A legújabb, ma megjelenő szám bevételének tíz százalékát pedig a Japán vöröskeresztnek utalják, mellyel az ország helyreállításában segítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

Lady Gaga megalkotta a valódi szörnyetegeket

2011. máj 8.

A polgárpukkasztó világsztárok sokszor már önmagukban nevetségesek, de van még tovább is. Viselkedésük, zenéjük, lényük megihleti az unatkozó, kreatív és bomlott elméket is, akik továbbfejlesztik a celebek munkásságát.

 

Lady Gaga megalkotta a valódi szörnyetegeket

 

 

E videóösszeállítás Lady Gaga nyomán született művekből készült, és remélhetőleg a rajongókat is megmosolyogtatja majd, hogy a Mother Monster létrehozta a valódi szörnyetegeket.

 

A katonáknak is szükségük van egy kis kikapcsolódásra, ezt bizonyítja ez a videó. Az Afganisztánban állomásozó amerikai hadsereg tagjait megihlette a Telephone című dal és egy romantikus-humoros koreográfiát kreáltak köré.

 

 

A következő videó jó példa arra, amikor nemcsak a dalra készítenek alternatív változatot, hanem a szöveget is átírják. Szintén a Telephone-t pécézték ki maguknak az alkotók, újragondolva és újraforgatva magát a klipet is, benne összesűrítve és kifigurázva mindent, ami Lady Gagát és Beyoncét jellemzi. Az elkészült anyagból remek paródia született.

 

 

A következő videó már enyhén elmebeteg feldolgozás. A nagymami összeszedi a fiatal háttértáncosokat, és videoklipet forgat, a néző pedig csak tátott szájjal bámul, és nem hiszi el, amit lát. A legrosszabb az egészben, hogy ez már annyira szörnyű, hogy muszáj végignézni. A választott dal az Alejandro.

 

 

A következő klip alapjául már Lady Gaga egyik újabb szerzeménye, a Born This Way szolgáltatta az alapot. Ez az úriember elég profin tolja. A „hogyan botránkoztassunk nagyvárosban” versenyen valószínűleg dobogós helyezést érne el főszereplőnk. Nevetés közben megnézhetjük New York híresebb központjait is.

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Megérkezett a Judas klipje

2011. máj 7.

Debütált Lady Gaga első saját rendezésű kisfilmje, mely már megjelenése előtt kiverte a biztosítékot az egyháznál. De vajon tényleg ennyire provokatív?

 

Megérkezett a Judas klipje

 

 

Mother Monster legújabb klipje alig pár órája debütált, de már most elképesztően népszerű! A kisfilmnek két verziója van: egy rövidített változat és egy hét perces videó.

 

A képi világ tökéletesen visszaadja a dal hangulatát, és talán még a nem túl velős dalszövegről is elvonja a figyelmet. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Jézust alakító színész eléggé ott van a szeren. A Bibiliai motívumok természetesen nemcsak a szám címében és szövegében, hanem a klip díszleteiben is visszaköszönnek.

 

Ami még nagyon tetszetős, az a kontraszt, a vad motoros szerkók, és a Krisztus idejéből származó jelmezek és környezet.

 

Lady tehát most is igazán kitett magáért! Ti mit gondoltok Gaga első, önálló rendezésű videójáról?

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

Lady Gaga ismét erotikus ruhában pózol

2011. ápr 20.
 

Lady Gaga tervezői újabb meghökkentő, ám szexis ruhát találtak ki: átlátszó, harisnyaszerű anyagból készült, és csak a fontosabb helyeken van cipzár.

 

Lady Gaga ismét erotikus ruhában pózol

 

 

Lady Gaga és a Haus of Gaga tervezői megálmodtak egy nagyon érdekes, erotikus ruhát. Mivel a dressz átlátszó, harisnyaszerű anyagból készült – és csak a fontosabb helyeken van cipzár –, ezért nem éppen utcai viseletre tervezték. Ám hab a tortán, hogy a ruha veszélyes is lehet, hiszen ha a cipzárt erősen meghúzzák, sebeket okozhat az érzékeny területeken.

 

Az énekesnő ezt a szerelést természetesen csak egy fotózás kedvéért öltötte magára. A képekhez készült rövid interjúban elmesélte, hogy miért meztelenkedik ennyit. A válasz egyszerű volt: Lady Gaga szerint ugyanis, aki nagy művész, annak nem kell ruha, sem smink, ahhoz, hogy sikere legyen. További fotók az NME magazin hasábjain találhatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Megjelent a Judas

2011. ápr 18.
Lady Gaga 

 

 

Gaga újabb slágergyanús számmal publikált április 15-én 6 órakor egy helyi rádióban.

 

Megjelent a Judas

 

 

Április 15-én reggel a stúdióból kiszivárgott a Judas refrénje, ezért nem volt mit tenni, 19-e helyett 15-én, helyi idő szerint hat órakkor debütált a Judas egy helyi rádióban.

 

Gaga legújabb száma emlékeztet a Bad Romance-re, talán ezért mondják, hogy a klip a folytatása lesz Gaga minden idők leghíresebb számának. A Judas klipje mégsem Bad Romance-stílusú lesz, hanem sötétebb, akárcsak az Alejandro. Pozitívum lehet, hogy ezt a klipet is a Haus of Gaga rendezte.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Lady Gaga elárulja rajongóit?!

2011. ápr 18.

Lady Gaga szivárogtatta ki a Judast a megjelenése előtt, és hamis borítót tett közzé. Lady Gaga a 21. század Júdása!

 

Lady Gaga elárulja rajongóit?!

 

 

Lady Gaga április 15-én Monster Ball elnevezésű turnéjával Orlandóban koncertezett. Egyik száma, a Boys, Boys, Boys előtt megosztott egy érdekes információt a rajongóival.

 

„Megígérem nektek, hogy jól fenékbe rúgom azt, aki kiszivárogtatta a dalom!” – mondta a hölgy, majd megfordult, s fenékbe billegette magát párszor. A jelenet erre a linkre kattintva tekinthető meg, egészen pontosan 0:45 percnél.

 

Állítólag – a fanatikusok szerint –, nem ez Gaga első trükkje a rajongóival szemben.

 

Júdásról azt kell tudni, hogy háromszor árulta el Jézust, így most azt rebesgetik, hogy Gaga bújt Júdás szerepébe, s ő árulja el Jézust, azaz a rajongóit – háromszor.

 

Első trükkjének mondják a Judas kiszivárogatását. Másodiknak, hogy a szám a beígért időpontnál előbb vehető meg az iTunes-on, kiszivárgás miatt.

 

A harmadik pedig: a minap megjelent a Born This Way hivatalos borítója, amely minden bizonnyal hamis, mert egyáltalán nem vallna Gagára, hogy ilyen munkát adjon ki a keze körül:

 

http://tattle2.me/wp-content/uploads/lady-gaga-reveals-her-born-this-way-cover.jpg

 

A teória szerint négy nap múlva, április 19-én Gaga átmegy Jézus szerepébe, s valami nagy dolgot fog publikálni. A bennfentesek szerint vagy a hivatalos borítót teszi közzé, vagy pedig a Judas videoklipjét.

 

Kíváncsian várjuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt

2011. ápr 18.

Egyértelműen Lady Gaga húsból készült ruháját akarta utánozni az a 25 éves rajongó, aki kibelezte a 15 éves családi macskájukat a ruha elkészítése érdekében.

 

Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt

 

 

Lady Gaga egyik őrült rajongója valószínűleg kedvence húsból készült ruháját akarta utánozni, mivel kibelezte családi macskájukat, és abban szánkékozott elmenni az extravagáns énekesnő koncertjére – mindez még márciusban történt.

 

Angelina Barnes először leragasztotta a házban található villanykapcsolókat, hogy ne lehessen lámpát gyújtani, majd a vízbe fojtotta 15 éves macskájukat, felvágta szegény pára hasát, kivette a szemeit és a belső szerveit, amit a fürdőszoba sminkasztalára helyezett.

 

Ekkortájt érkeztek meg a lány szülei, akik érthető módon megijedtek, hogy lányuk talán őket is bántaná, így értesítették a helyi rendőröket – adta hírül a KFOR.com.

 

A fiatalt ezután kórházba is szállították, ahol egy üvegszilánkkal akarta megvágni az egyik ápolót. Ezt követően benyugtatózták, és megállapították, hogy depresszióban szenved, s azóta is rendszeresen kezelésekre jár.

 

A rendőrök helyszínelést is végeztek, és találtak egy lila hajfestéket is, amiről kiderült, hogy miután a lány brutálisan megölte családi kedvencüket, befesette volna lilára a haját, és arra tette volna a macska tetemét, melynek vére végigfolyt volna az arcán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga fejre esett

2011. ápr 13.
 Lady Gaga

Lady Gaga szinte mindig címlapon szerepel. Legutóbb Dolly Parton kijelentése miatt került reflektorfénybe, ugyanis a countryénekesnő felvetette egy duett lehetőségét. Eközben javában zajlik Monster Ball turnéja – nem zökkenőmentesen.

 

Lady Gaga fejre esett

 

 

Kedden este Lady Gaga a Monster Ball koncertsorozatának houstoni állomásán fejjel esett be a zongora alá. Az énekesnő a műsor hevében az egyik lábát a zongorára helyezte, a másikat pedig a zongoraszékre, ámde lendületes előadásmódja miatt kimozdult a szék a lába alól. Elton Johnék gyerekének keresztanyja ennek következtében a földre vágódott, és a zongora alatt kötött ki. Lélekjelenlétének köszönhetően azonban az éneklést tovább tudta  folytatni. Lady Gagának nem ez volt az első találkozása az anyafölddel – korábban extravagáns, magas talpú cípőjében terült el  a londoni reptéren.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga új dala április 19-én érkezik

2011. ápr 8.

Lady Gaga új albuma csak májusban érkezik, de még új dallal jelentkezik. Az első számot már hatalmas várakozás előzte meg, majd óriási sikereket ért el. Április 19-én jön az új szám, a Judas.

 

Lady Gaga új dala április 19-én érkezik

 

 

A Grammy-díjas énekesnő még februárba jelentette be, hogy a várva várt Born This Way album második kislemeze a Judas című dal lesz, és a lemez bemutatása előtt jelenik meg pár héttel. Késöbb dalszövegr észletekek is megosztott a dalból, majd a Google-val készült interjúban azt is elárulta, hogy a számhoz készült videoklipet ő maga fogja rendezni állandó koreográfusa segítségével. A kisfilm forgatása Los Angelesben zajlott.

 

A dalpremier dátumát az újrainduló videónaplójából, a Transmission Gagavision első epizódjából tudhatjuk meg. Tegnap jelent meg az új része, amelyben kiderült, hogy a dal április 19-én érkezik. Ezenkívül mutatott egy új dalrészletet a Born This Way albumról, a videó végén a  Judas koreográfiájába is betekintést ad.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Lady Gaga born this way

2011. ápr 2.

Lady Gaga korábban elárulta már, hogy készül egy lassú verzió is készül a Born This Way címre keresztelt számához. Ma meg is jelent a dal, amihez hamarosan klip is érkezik.

Megjelent a Born This Way akusztikus verziója

Az extravagáns énekesnő új albuma első kislemezével hatalmas sikereket ért el, és rekordokatt döntött meg. Tegnap a Born This Way hatodszorra is első lett az Egyesült Államokban a Billboard Hot 100 listán, és ezért Gaga meglepetéssel készült a rajongóinak. A Twitterre írta ki, hogy az új verziója ma fog megjelenni, és itteni idő szerint reggel 8 órakor meg is lehetett már hallgatni.

„A Born This Way 6. héten is #1 a Billboardon, és #1 a TOP 40-ben is! Annyira rosszak vagytok, kis szörnyecskék: így jön egy kis meglepetés! [...] Holnap jelenik meg a Twitteren, 12:00 órakor a Born This Way akusztikus verziója!”

A dal egészen más lett, mint amire az énekesnő eddigi akusztikus verziói után számítani lehetett. A szám címe Born This Way (The Country Road Version) lett, és a stlílusa is counrty-sabb, ami Gagától egyáltalán nem megszokott.

A Lady egyébként még február végén bejelentette, hogy két verziója lesz az új kislemezének, külön-külön klippel, és az akusztikus verzió az iTunes-on is hamarosan meg fog jelenni; a letöltésekből származó összes bevételt pedig jótékony célra fordítja.

1 hozzászólás

lady Gaga my little pony

2011. ápr 1.

Lady Gaga: "Az "Én pici pónim"

 inspirálta a Born This Way-t"

Meglepő infót árult el új megaslágeréről a poplady: kiskorában imádott játékpónikkal játszani, a varázslatos figurák pedig kiváló inspirációként szolgáltak a Born This Way videoklipjének elkészítésénél.

 

Gaga a Sunday's Big Top 40 Showban beszélt a műanyag "My Little Pony"-k, majd az egyszarvúak iránt táplált rajongásáról.

"Azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy az egyszarvú, mint mitikus, csodálatos lény nem tehet arról, hogy különlegesnek született és nem illik bele az átlagos "lovak" világába. Ettől ő nem lesz kevesebb és nem is tud változtatni a "státuszán"."

- áradozott az ötletről a Lady.

Teljesen igaza van, akárcsak az unikornis, ő is igen különc, ám nem biztos, hogy negatív értelemben.

2 hozzászólás

Lady Gaga szivatás

2011. ápr 1.

Lady Gagát sajtburgerrel szívatták

 

A világhírű énekesnő egy interjúban mesélt arról, hogy barátai milyen kegyetlen módszerekkel viccelik meg, mialatt fogyókúrázik.

Lady Gagát sajtburgerrel szívatták

A Born This Way előadója egy interjúban árulta el, hogy barátai gyakran viccelik meg eszement fogyókúrája miatt, méghozzá néha elég szadista módon: „A barátaim gyakran viccelnek a diétáimmal, mert a klipforgatások és a fellépések előtt nagyon szigorúan szoktam fogyózni. Hülye poénokat lőnek el, egyszer például egy egész rakás sajtburgert hagytak az öltözőmben, meg ilyenek. Tényleg borzalmas volt, igazi kegyetlenség” – mondta. Egy róla megjelent életrajzi könyv szerint betegesen megszállott, ha túlsúlyáról van szó, és képes a tökéletes alakért mindenféle radikális módszert bevetni.

David Cinemny, aki Gaga korábbi turnémenedzsere, elárulta, hogy az énekesnő nagyon imádja az édességet, előfordul, hogy teleeszi magát, aztán hetekig alig eszik valamit: „Amikor azt mondom, beteg volt, úgy értem: fizikailag és mentálisan egyaránt” – írta Cinemy a Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga című életrajzi könyvben.

Az énekesnő nem titkolja, hogy renderesen szüksége van a diétázásra: tavaly tavasszal egy koncertjén rosszul lett, és majdnem el is ájult, valószínűleg az éhségtől.

0 hozzászólás

Lady Gaga

2011. márc 31.

Lady Gaga csatlakozik a V Magazin szerkesztőségéhez, ugyanis saját rovatot kapott divat témakörben.

 

Lady Gaga újságíróként is debütál

 

 

Lady Gaga a megújulás mestere: nap mint nap újabb és meglepőbb fordulatokkal áll elő. Jelenleg azzal örvendeztette meg a rajongóit, hogy Twitteren közölte, saját rovatot kapott a V Magazinnál.

 

Az egyik legnagyobb magazinnak számító lapban Gaga saját cikkeket írhat divatról és művészetekről. Hivatalos források szerint első írása a május 12-én megjelenő lapszámban lesz olvasható. Egyúttal a rajongók szabad utat kapnak arra, hogy saját művészeti munkáikat beküldjék imádatuk tárgyáról, és a képek a magazin illusztrációiban is helyet kaphatnak.

 

Az énekesnő, aki különc öltözködési szokásairól ismerhető, valószínűleg új színt ad a magazinnak, egyben megnövelve annak eladott példányszámát.

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás