Pár hónapja Liptai Claudia szabadságra ment, hogy többet foglalkozhasson lányával, Pankával. A pihenésnek azonban vége: újra dr. Zámori Alexa bőrébe bújik a színésznő.

Liptai Claudia újra kamerák elé áll

 

„Claudia a nyári szünet után, augusztus végétől folytatja a doktornő megformálását a sorozatban, s továbbra is a produkció egyik meghatározó alakja marad” – nyilatkozta a sorozat producere, Nagy Tamás.

De nem ez az egyetlen dolog előtte: a közeljövőben induló Megasztár 6-ban is szeretnék látni, mivel az előző szériában nyerő páros volt Till Attilával – akinek már biztos a helye a hatodszorra induló tehetségkutatóban. Bár a társműsorvezető posztért még folyik a harc, de ha Liptai igent mond, vége a találgatásoknak. Az elfoglaltság miatt azonban előfordulhat, hogy párjára, Péterre sokkal kevesebb ideje marad, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatnak.

„Feltehetően mindkettőjüknek jót tett, hogy Claudia egy időre elhagyta a csatornát. Így akkor találkoztak, amikor akartak, ráadásul a kapcsolatuk körül kialakult vihar is elült. Péter arcáról nap, mint nap leolvasható, hogy boldogok együtt” – mondta az újdonsült pár egy közös barátja.

A Bors napilap információi szerint a színésznő augusztus 22-én kezdi a forgatást.

0 hozzászólás