A 21 éves énekesnő az X-Faktor elején szakított kedvesével. A lányt nagyon megviselte a szakítás, de próbálta leplezni érzéseit. Most azonban azt csiripelik a madarak, hogy a fiatal tehetség újra szerelmes.

Rátalált a szerelem Muri Enikőre

 

Enikő egykori kedvesével az X-Faktor elején szakított. Bevallása szerint nem csalta meg, és nem is bántalmazta őt, egyszerűen csak nem találták meg a közös hangot. Az énekesnőt igencsak megviselték a történtek, de sikerült túltennie magát rajta barátai, családja és mentora segítségével.

Ám az a hír járja, hogy a fiatal lány újra boldog. Többször is együtt látták már egy sármos fiatalemberrel, akivel sokszor találkozgattak, mindig mosolyogva és ölelkezve beszélgettek. A Blikk információi szerint a titkos hódoló nem más, mint a híres futballista, Papizsanszkij Artur. A 23 éves férfi több külföldi csapatban is játszott.

„Artur egy nagyon jó barátom. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de csak most alakult ki köztünk ilyen szoros kapcsolat. Persze sokan kérdezik, hogy ki ez a helyes pasi mellettem, és sokan irigykedhetnének is. A Vasasnál focizik, de egy sérülés miatt az idén már nem játszhat, ezért most több ideje jut másra, például rám” – nyilatkozta Nagy Feró mentoráltja, aki szerint kapcsolatuk egyelőre kezdeti fázisban van.36 hozzászólás