♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Sztárok, akik 40 fölött szültek

2012. dec 2.

Összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik 40 évesen alapítottak vagy bővítettek családot.

Sztárok, akik 40 fölött szültek

Madonna

Ugyan a popkirálynő már 38 évesen életet adott első gyerekének, Lourdesnek, de fiát, Roccót már 42 éves korában hozta a világra. Nem sokkal később ment férjhez fia apájához, Guy Ritchie-hez. 2008-ban elváltak.

Marcia Cross

A Született feleségek sztárja 25 éven át volt kapcsolatban Richard Jordan színésszel, azonban nem született gyerekük. A színésznő 2006-ban találta meg újra a boldogságot Tom Mahoney oldalán, majd 2007-ben, 45 évesen gyereket vállalt, ugyanis megszülettek ikergyerekei, Eden és Savannah.

Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznő több házasságon és kapcsolaton volt már túl, amikor összejött modell barátjával, Gabriel Aubryval. A párnak 2008-ban született egy kislánya, Nahla. Halle ekkor 42 éves volt. Azóta már szakítottak, és a sztár Olivier Martinezzel kezdett viszonyt, akivel jelenleg jegyben van.

Mariah Carey

Mariah 2007-ben találkozott először Nick Cannonnal, és hatalmas megdöbbentést váltott ki az emberekből, amikor bejelentette, hogy feleségül megy 10 évvel fiatalabb barátjához. Kapcsolatuk azóta is töretlen. Az énekesnő tavaly adott életet ikreinek, Monroe-nak és Moroccannek. Ő ekkor 41 éves volt. A terhessége azonban nem volt komplikációmentes. Teherbe esése előtt egyszer már elvetélt, valamint magas vérnyomással és cukorbetegséggel küzdött.

Meryl Streep

Korunk legelismertebb színésznője 1978-ban házasodott össze Don Gummer szobrásszal. Négy gyerekük született. A legfiatalabbat, Louisát tíz nappal 42. születésnapja előtt hozta világra.

Courteney Cox

A Jóbarátok Monicájaként megismert színésznő 1999-ben ment feleségül David Arquette-hez, akit a Sikoly forgatásán ismert meg. Férje idén adta be a válókeresetet. Courteney 2004-ben, 40 évesen adott életet lányának, Cocónak.

Salma Hayek

Salmát 2007-ben jegyezte el François-Henri Pinault francia üzletember, majd ez év szeptemberében, 41 évesen megszülte lányát, Valentinát. Habár a pár később felbontotta a jegyességét, 2009-ben Valentin-napon Párizsban összeházasodtak, és Velencén még egyszer kimondták a boldogító igent.

Céline Dion

Az énekesnő 12 éves volt, amikor először találkozott férjével, aki 26 évvel idősebb nála. 1994-ben házasodtak össze, és 2001-ben megszületett első gyerekük. Céline 2010-ben újra teherbe esett, ekkor 42 éves volt. 2010. október 23-án császármetszés útján életet adott egy fiú ikerpárnak, Eddynek és Nelsonnak.

Nicole Kidman

Miután Nicole Tom Cruise-zal való házassága befuccsolt, 2006-ban feleségül ment Keith Urbanhez. A színésznő 41 évesen, 2008-ban hozta világra lányukat, Rose-t. 2010-ben újra szülők lettek, azonban nem biológiai úton született gyerekük, hanem béranyaság által fogadtak örökbe egy kislányt.

Kelly Preston

A modell-színésznő 1991-ben ment feleségül John Travoltához. 1992-ben, 2000-ben és 2010-ben is született gyerekük. Harmadik gyerekét 48 évesen hozta világra. A házaspárt sokan vádolták a késői gyerekvállalás meggondolatlansága miatt, ugyanis 2009-ben halt meg elsőszülőtt gyerekük, és szerintük csak halálának fájdalmát akarták csillapítani az új jövevénnyel.

Monica Bellucci

Monica és férje, a francia színész Vincent Cassel 2004-ben lettek először szülők, amikor megszületett Deva. A színésznő ekkor 40 éves volt. Hat évvel később, 2010-ben Monica életet adott második gyereküknek, Léonie-nek is.

Susan Sarandon

Miután a színésznő házassága 1978-ban véget ért, azt nyilatkozta, hogy nem hisz többet a házasság kötelékében. Azóta nem is ment férjhez. Susannek 1988 és 2009 között kapcsolata volt Tim Robbins színésszel. Két gyerekük született: 1989-ben Jack és 1992-ben Miles – előbbinél 43, míg utóbbinál 46 éves volt.

Julianne Moore

A színésznő 1996-ban kezdett kapcsolatot Bart Freundlich rendezővel, majd 2003-ban megházasodtak. 1997-ben világra hozta Calebet, 2002-ben pedig Livet – ekkor 41 éves volt.

92 hozzászólás

MTV MA: a legjobb és a legrosszabb ruhák

2011. jún 7.

Az MTV Movie Awards nem csupán váratlan nyerteseket, de váratlan összeállításokat is tartogatott ruhák terén. Összegyűjtöttük a legszebb és legrosszabb ruhákat.

 

MTV MA: a legjobb és a legrosszabb ruhák

 

 

Az MTV Movie Awards híres arról, hogy szebbnél szebb ruhákban jelennek meg az A-listás sztárok a vörösszőnyegen. Ez az idei gálán sem volt másképp – káprázott az ember szeme egyes ruháktól, de volt, akinek a stylistja most melléfogott.

 

Összegyűjtöttük a legszebb és legrosszabb öltözékeket, melyeket a sztárok viseltek a mindenki számára fontos és előkelő eseményen. A legszebbek között természetesen kiemelkedő helyen szerepel Emma Watson, akit a Glamour magazin a legstílusosabb nőnek választott.

 

A legjobb ruhák

 

 

A „legjobb ruha” kategóriát idén egyértelműen Kristen Stewart nyerte. A hölgyemény 2009-ben ugyanezen a gálán hasonló rövid ruhát viselt egy elhasznált tornacipővel fűszerezve. Nos, mennyit ér két év. A csitriből nővé érett Stewart könnyedén lépkedett fekete magas sarkújában, amely fantazstikusan illett a vad, vörös, szegecses ruhájához, amelyet egy francia divatáruház, a Balmain kínált eladásra. Akár Kristen, akár az öltöztetője választotta a ruhát, a végeredmény egyértelműen öt csillagot érdemel.

 

 

A képzeletbeli második helyet Emma Watson nyerte. A ruha egyszerűen elképesztően festett a brit színésznőn. Watson Marchesa kifinomult divatházából választotta a költeményt, amely kihansúlyozta szépen ívelt vállát és formás lábait. A kiegészítők is ízlésesen lettek összehangolva. Egyetlen baki volt a művésznőn, mégpedig a haja. Kicsit rendezetlenül állt a szélben, még kolléganőjének, Kristen Stewartnak minden a helyén volt.

 

 

Nina Dobrev ruhája nagyon hasonlít Kristenéhez, de mégis pont az ellentéte. Míg Kristen a vadmotoros stílust részesítette előnyben, addig Nina a ragyogást és a sziporkázást választotta. Nem is rosszul! A vámpírlányon remekül állt a Georges Chakra Couture álltal tervezett ruha.

 

Ezek a lányok érdemelték egyértelműen a „Top 3 ruha” díját. Innentől viszont gyakran holtverseny alakult ki a mezőnyben a webes magazinok szerint, így nem fogunk megnevezni helyezést.

 

 

Ashley Benson imázsához fantasztikusan illett a filleteres arany ruha, amely kiemelte szép, mézszőke hajának árnyalaiat. A döntés kitűnő volt.

 

 

Amber Lancaster sokakkal ellentétben tudta viselni az extra minit – a férfiak örömére – és megvillantotta izmos, szép lábait.

 

 

Crystal Reed tetőtől talpig rendben volt. A ruha fekete színe ellenére fiatalos beütést kölcsönzött a bájos lánynak, és jó választás volt az azúrkék cipő is.

 

 

Andrew Garfield tökéletesen festett. A fekete öltönyét mintha reá szabták volna. Szexi és elegáns volt.

 

 

Lil Mama közel járt, hogy átcsússzon a legrosszabb kategóriába ezzel a borzalmas hajjal, ám a szegecses, fekete ruhája megmentette. Ha a haját eltakarnánk valamivel, az összhatás fantasztikus lenne.

 

A legrosszabb ruhák

 

 

A ruha gyönyörű. Selenán viszont nem működött. A bézs körömcipő, valamint a ruha kivitelezése és színvilága sokkal inkább egy harmincas nőhöz illett volna, mint az ő fiatalos bájához. Az egész felejtős.

 

 

Juston Bieber, az MTV „WTF” kategóriájának büszke tulajdonosa sajnos a ruhájával sem tudta ellensúlyozni a megalázó díjat. Először is zakóhoz nem veszünk fel neonszínű pólót. A második hiba, hogy a fekete-kék kombináció erősen 80-as évek beütésű, főleg a kis zakótöméssel megspékelve. A lányos karkötőkről nem is beszélve. Ez az este nem Justiné volt.

 

 

Nem tudjuk eldönteni, mi a rosszabb Amanda Byneson. A szörnyű cipő, ami nem illik a ruhához, vagy a ruha, amelyben a színésznő teljesen elveszett. Az egész külcsíny rendezetlen összhatást kelt.

 

 

Blake Lively Michael Kors-ruhában szeretett volna hódítani, de sem a ruha színe, sem a kiegészítők összeválogatása nem volt szerencsés döntés a színésznő számára.

 

 

Bár az Alkonyat sztárjai hódítottak a szobrok és a megjelenés terén is, ez most Nikki Reednek nem jött össze. A fekete ruha eltakarja a gyönyörű lábait, és egészen gót benyomást kölcsönöz a bájos lánynak. Az összkép így inkább hátborzongató, mintsem kellemes.

 

 

A Pletykafészek sztárja, Jessica Szohr erősen mellélőtt ezzel a „kezes-lábassal”. Habár ez az idei év divatja, neki semmiképpen nem volt előnyös. Teljesen elveszett benne, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a cipője sem látszott ki a túlszabott ruhából.

 

 

A Sikoly 4 sztárjának Aimee Teegarden-ruhája valóban horrorbeütést kapott. Rossz értelemben. Az egész olyan „csináld magad” benyomású, amely a vörösszőnyegen nem biztos, hogy előnyös.

 

Habár sokan ragyogtak a vörösszőnyegen, sokan elvesztek a ruhájukban, a gála mindenesetre színvonalas és humoros volt. A nyerteseknek mi is gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

592 hozzászólás