♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Vanessa Hudgens szőke lett!

2012. márc 7.

Vanessa Hudgens megvált fekete hajkoronájától, és beállt a hollywoodi szőkeségek sorába.

Vanessa Hudgens szőke lett!

Vanessa Hudgens Facebook-fiókján keresztül osztotta meg új, dögös kinézetét. A színésznő nem fűzött semmit a változáshoz, csupán annyit, hogy itt az idő, hogy lássuk, és a szőkék többet szórakoznak.

A képen látható, hogy az elmúlt időben megfiúsodott színésznő ismét bombaformában van, lefogyott, sőt, a haját is visszanövesztette.

Nem Hudgens volt az első, aki idén szőkére váltott: a hollywoodi színésznők és énekesnők szívesen próbálják ki önmagukat ilyenfajta változással. A hajszín eddig pozitív kommenteket váltott ki Vanessa oldalán, bár talán ez betudható annak is, hogy elbűvölően fest a fotón.
86 hozzászólás

Vanessa Hudgens rejtélyek nyomába ered

2011. nov 11.

Vanessa Hudgens következő produkciója a Verne-regényből készült az Utazás a föld középpontja felé folytatása.

Vanessa Hudgens rejtélyek nyomába ered

 

Vanessa Hudgens karrierje szárnyal, egyre népszerűbb lesz, mellyel az is együtt jár, hogy egyre nagyobb nevekkel játszik együtt. Jelenleg a Fagyott Föld című filmjén dolgozik Nicolas Cage-dzsel, a Journey 2: The Mysterious Islandben pedig Dwayne Johnson a partnere, akit többek között A skorpiókirályból, és A Boszorkány-hegyből ismerhetünk.

A történet szerint Sean Anderson szövetkezik anyja barátjával, hogy felkutassák a fiú nagyapját, akinek egy rejtélyes szigeten veszett nyoma. A csapat vizsgálni kezdi az ügyet, majd az eltűnt családtag nyomába erednek.

A filmet Hawaiin és Észak-Karolinában forgatták. Vanessa és Dwayne melett a másik főszereplő Josh Hutcherson lesz, akinek filmbeli nagyapját Michael Caine játssza majd. Amerikában 2012. február 10-én kerül bemutatásra, a magyar címe pedig Az utazás 2 – A titokzatos sziget lesz.

 
0 hozzászólás

Vanessa Hudgens mesél levágott hajáról

2011. júl 26.

Amikor kiderült, hogy Vanessa Hudgens új filmje kedvéért levágatta gyönyörű, hosszú haját, mindenki kiakadt. A forgatáson készített képek még nagyobb felháborodást váltottak ki. Most Vanessa is elmondja véleményét.

 

Vanessa Hudgens mesél levágott hajáról

 

 

Mindenkit sokkolt Vanessa Hudgens új, rövid haja, valamint ahogy új filmjében, a Gimme Shelterben kinéz. De vajon a színésznő mit gondol erről az egész dologról?

 

Vanessa tegnap reggel az Access Hollywoodnak adott interjút, ahol többek között erről is szó esett. Amikor a műsorvezetők a hajáról kérdezték, a következőt válaszolta: „Nagyon nagy változás volt, és még hozzá kell szoknom. De egy hajléktalan lányt játszom, aki, hát nem igazán törődik a külsejével, tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy fiú. [...] A film elején a karakter levágja a haját, és magamnak kellett levágnom a hajam. Ezért fogtam egy ollót, és elkezdtem vágni a hajam. Azonban a rendező úgy döntött, inkább majd ő csinálja (persze a vágás ténylegesen nem lesz benne a filmben, csak a kulisszák mögött vettük fel), és megfogott egy óriási részt a hajamból, és csak úgy lenyisszantotta, mire én: »Na jó, most teszed le azt az ollót, ennyi volt!«”

 

Vanessa a kérdéses karakterről, Apple-ről is mesélt egy kicsit: „Mindenki kihasználta, átvágták, nincs jó élete, ezért az, hogy levágja a haját, tulajdonképpen egy új kezdet a számára.”

 

 

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

Vanessa Hudgens újra forgat

2011. júl 2.

Vanessa Hudgens nagyon belelendült: a romantikus Beastly és az akciódús Álomháború után most egy drámát forgat, mely a Gimme Shelter címet viseli.

Vanessa Hudgens újra forgat

 

Úgy látszik, Vanessa tényleg szeretne kitörni a High School Musicalben megszokott szerepétől, ugyanis több különböző filmszerep után most teljesen új vizekre evez. A Gimme Shelterben Vanessa egy tinit alakít, aki terhes lesz, így apja kidobja otthonról.

A filmről eddig nem sok információ szivárgott ki, annyit tudunk, hogy a rendező Ronald Krauss lesz – akihez az Alien Hunter is köthető. A filmben szerepelni fog még Brendan Fraser, James Earl Jones és Rosario Dawsonis.

A forgatás már egy ideje zajlik, a felvételek június 9-én kezdődtek, és három hét múlva érnek véget.

1 hozzászólás

Vanessa Hudgens megmutatta kacérabb oldalát

2011. jún 20.

Januárban jelentették be, hogy ő lett a Candie's új arca, és máris kész az őszi kampány is.

 

Vanessa Hudgens megmutatta kacérabb oldalát

 

 

Vanessa Hudgens január óta a Candie's arca. A színésznő már az előző szezonban is megmutatta tökéletes testét, ezúttal viszont szerette volna, ha megismerjük kacérabb felét is.

 

Nessának nagyon fontos a divat: „Minél idősebb vagyok, annál elégedettebb vagyok a stílusommal. Sokat kísérleteztem a ruhákkal, mire megtaláltam a megfelelőt – mondta. – A 60-as, 70-es évek nagyon megihlettek. Imádom Bianca Jaggert és Chert.”

 

És vajon a konzervatívabb vagy modernebb stílust szereti? „Alkalomtól függ – válaszolta. – Ez az, amiért szeretem a Candie'st. Lehetsz rocker vagy akár habos-babos rózsaszín királylány is.”

 

Vanessa kortársaira is felnéz: „Miley Cyrusnak elképesztő stílusa van. Imádom. De persze Mary-Kate, Ashley Olsen, Ashley Tisdale és Blake Lively öltözködése is nagyon bejön, s tetszik, ahogyan szórakoznak a divattal.”

 

Nemcsak a rajongók, de Nessa is el tudja képzelni magát később a divatszakmában. Talán nemsokára új körökben is kipróbálja magát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hozzászólás

Vanessa Hudgens mindent megtesz

2011. jún 6.

Vanessa többször is megjegyezte, milyen boldog lenne, ha szerepet ígérne neki a Glee producere. Ugyanakkor tisztázta: nem fog könyörögni.

 

Vanessa Hudgens mindent megtesz

 

 

Vanessánál, úgy látszik, beindult a szekér: felkérést kap fotózásokra, filmezik, és most újabb sorozatra vetette ki hálóját: a Glee-ben szeretne szerepelni.

 

Nem csak a fiatal énekes-színésznő az első, aki vágyódik egy szerep iránt a népszerű sorozatban: nem olyan régen még Britney is küzdött egy szerepért. Ám a popénekesnőnek meg is adatott a lehetőség. Pletykák szerint Vanessa minden tőle telhetőt megtesz, hogy a sorozat producerei igent mondjanak, de a lány másképp nyilatkozott: „Az egyik legnagyobb kedvencem most a Glee. Imádom, amit csinálnak. Bárcsak felkérnének egy szerepre... De nem fogok könyörögni, csak várok, hátha megtörténik.”

 

A sorozat készítői egyelőre várnak, amíg lecsitulnak a pletykák a HSM jókislánya körül, ezek után talán Hudgens is kaphat egy epizódszerepet a Glee-ben.

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás