♣♥Sztárok♥♣

Sztárokról a legfrissebb hírek!Első Kézből!:)

sztárok
Feedek
Megosztás
HTML

HTML

Kétezer forintért árulják VV Seherezádé pornóját

2012. márc 23.

A Való Világ szenvedélyes nője kellemetlen helyzetbe került, hiszen egy internetes oldal szerint saját pornófilmje van, amelyet emelt díjas SMS ellenében lehet letölteni.

Kétezer forintért árulják VV Seherezádé pornóját

Amióta kijött a villából Seherezádé rájár a rúd, hiszen nemrég kiderült, hogy az élete is veszélyben lehet, a rossz minőségű szilikonbetétjei miatt, most pedig egy internetes oldalon reklámoznak a nevével fémjelzett pornót. A filmet letöltőknek viszont csalódniuk kellett, hiszen videóban sehol nem tűnik fel Seherezádé, csak a promóképekhez montírozták oda az arcát és a nevét.

Úgy látszik mostanában jó üzlet a celebek nevével visszaélni, hiszen ez az eset kísértetiesen hasonlít a pár héttel ezelőtti botrányra, amikor Balogh Edina és VV Gigi szerepelt egy pornómagazin címlapján anélkül, hogy bármi közük lett volna az újsághoz. Ráadásul még ugyanebben a hónapban történt, hogy Szabó Zsófival reklámoztak erotikus munkát.

„Nem gondoltam, hogy az emberek aljassága és mocskossága ennyire határtalan, nevetségesnek és szánalmasnak tartom ezt az egészet, hiszen a videón egyértelműen nem én vagyok, mégis velem próbálják eladni. A legszörnyűbb az, hogy biztosan vannak néhányan, akik bedőlnek ennek, és letöltik a filmet” – mesélte a Blikknek Seherezádé.

A exvillalakó elárulta azt is, hogy jogi lépéseken is gondolkodik, hiszen a kivágott képkockák egyértelműen hamisítványok, és a filmben nem ő szerepel.48 hozzászólás

VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élni

2012. márc 23.

A VV5 szenvedélyes nője tegnap járt az új orvosánál, aki megnyugvás helyett tovább izgul, sőt mi több, retteg attól, hogy akár több hónapig újra kicsi mellekkel kell élnie, de mindeközben reméli a legjobbakat.

VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élniFotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Seherezádénak jelenleg több gondja is akad a Való Világ 5 után. Élete is veszélyben lehet a betiltott PIP-implantátumai miatt, amely már korábban is fájdalmat okoztak neki. Bár orvosa szerint a túl sok napozás vagy csak egy egyszerű megerőltetés is okozhatja nála a tüneteket, Seherezádé mégis nagyon fél. Ezen kívül belekeveredett egy pornóbotrányba is, ahol az ő arcával reklámoztak egy filmet, amihez neki semmi köze.

Tegnap délután járt a szőke ciklon az új orvosánál, dr. Sashegyi Mihálynál, akivel egy konzultáció keretében megbeszélték, hogy mi ebben a helyzetben a feladata a lánynak.

„A doktor úr kérésére be kell szereznem a mérgező implantátumokról szóló dokumentumokat, hiszen pontosan kell tudnia, hogy milyen méretű és típusú. Ezek után el kell mennem különféle vizsgálatokra, és akár MRI-re is, csak ezután tudjuk kitűzni a műtét időpontját. Nagyon szeretnék már túllenni rajta, és bár szerintem akkora baj azért nincs, a doktor úr elmondása szerint akár fél évet is várnom kell, ha már kiszakadt az implantátum. Ezt semmiképp sem szeretném. Remélem, hogy nincs komoly baj, mert képtelen lennék fél évig élni a régi, kis mellemmel, implantátum nélkül” - mesélte a Bikknek a szenvedélyes nő, aki lehetetlennek tartja, hogy kicsi mellekkel éljen akár fél évig is.

Az orvos elmondta, hogyha az implantátumok épek, akkor gond nélkül ki lehet őket cserélni, viszont ha már szivárog a szilikon, akkor előbb meg kell várni, míg a gyulladt terült begyógyul, és csak egy jó fél év elteltével kaphat új betéteket.
85 hozzászólás